aliakas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 εντάξει τον προλάβαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 The Warrior Order Hall campaign taking longer than others was a mistake. The timing for the Warrior campaign was the timing intended for all classes, but some last minute fixes removed the cooldown between missions for other classes. It was supposed to be a two week process rather than a one week process. The Warrior one will be fixed. κάποιος το ανέφερε παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman33221 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 ρε παιδια μια ερωτηση για το flying στο legion. επειδη μολις πηγα 110 αν καταλαβα καλα ακομα ΔΕΝ μπορω να πεταξω γιατι το πανε με αποστολες ανα update του παιχνιδιου? η κατι δν καταλαβα καλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 ρε παιδια μια ερωτηση για το flying στο legion. επειδη μολις πηγα 110 αν καταλαβα καλα ακομα ΔΕΝ μπορω να πεταξω γιατι το πανε με αποστολες ανα update του παιχνιδιου? η κατι δν καταλαβα καλα? Δεν μπορεις να πεταξεις ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Ανακοινωσαν 3,3 εκ/ρια πωλησεις το πρωτο 24ωρο πραγμα που σημαινει οτι ισοφαρισαν το ρεκορ που ειχε το Cataclysm. Οχι κι ασχημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Ανακοινωσαν 3,3 εκ/ρια πωλησεις το πρωτο 24ωρο πραγμα που σημαινει οτι ισοφαρισαν το ρεκορ που ειχε το Cataclysm. Οχι κι ασχημα. Εγω αυτο που διαβασα ειναι οτι αυτες ηταν οι πωλησεις πριν κυκλοφορησει επισημα το παιχνιδι,δηλαδη μεχρι τις 30Αυγουστου http://www.gameslife.gr/wow-legion-player-world-of-warcraft-legion-35756 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Οχι, ειναι το συνολο των pre-orders και των πωλησεων στις 30 του μηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gr1goris Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια νεος στο game και θα θελα να μου δωσετε 2 tip για το τι πρεπει να κανω τωρα στην αρχη Ειμαι στον Silvermoon lvl 22 hunter bm 1 Ο σωστος τροπος για leveling ειναι να κανω ολα τα Q και αυτα θα με οδηγησουν εκει που πρεπει ? 2 με professions να ασχοληθώ απο τωρα και ποιο κατα την γνωμη σας αξιζει ? Δεν θελω να σας κουρασω εχω εμπειρια απο αλλα mmo και οδηγους εχω βρει στο google απλα 2 tip θελω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια νεος στο game και θα θελα να μου δωσετε 2 tip για το τι πρεπει να κανω τωρα στην αρχη Ειμαι στον Silvermoon lvl 22 hunter bm 1 Ο σωστος τροπος για leveling ειναι να κανω ολα τα Q και αυτα θα με οδηγησουν εκει που πρεπει ? 2 με professions να ασχοληθώ απο τωρα και ποιο κατα την γνωμη σας αξιζει ? Δεν θελω να σας κουρασω εχω εμπειρια απο αλλα mmo και οδηγους εχω βρει στο google απλα 2 tip θελω 1.Οχι.Δεν υπαρχει σωστος και λαθος τροπος.Οπως θελεις ανεβαινεις.Η μεση λυση ισως ειναι να συνδυασεις questing και dungeons,ειδικα σαν dps που παιζεις. 2.Απο professions θα σου προτεινα για αρχη να παρεις mining/herbalism/skinning τα οποια σε επομενα level δεν θελουν πολλα gold να τα ανεβασεις αλλα αντιθετως δινουν πολλα gold. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 The Warrior Order Hall campaign taking longer than others was a mistake. The timing for the Warrior campaign was the timing intended for all classes, but some last minute fixes removed the cooldown between missions for other classes. It was supposed to be a two week process rather than a one week process. The Warrior one will be fixed. κάποιος το ανέφερε παραπάνω WILL BE FIXED. πότε; είμαι ήδη και η πρώτη θέλει 20 ώρες, η δεύτερη 3μέρες και μισή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Λεω να επιστρέψω να δω και αυτό το expansion. Εχω ομως θεματακια με το pc.. Παιζει με καποιο τρόπο να μπω στο game για λιγο να σω αν το "σηκώνει" να μην αγοράζω αδκα το εξπανσιον; Κανα free pass απο τη blizz πχ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Λεω να επιστρέψω να δω και αυτό το expansion. Εχω ομως θεματακια με το pc.. Παιζει με καποιο τρόπο να μπω στο game για λιγο να σω αν το "σηκώνει" να μην αγοράζω αδκα το εξπανσιον; Κανα free pass απο τη blizz πχ; Μονο αν εχεις γνωστο ή φιλο που να το εχει.Λογικα αργοτερα θα δωσει λιγες μερες σε μερικους οπως παλια αλλα αυτο μπορει να γινει σε μηνες. Τι υπολογιστη δηλαδη εχεις και φοβασαι οτι δεν θα στο σηκωνει το παιχνιδι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Ο ΗΥ το σηκώνει απλά παιζει να εχει θεματακι ή η καρτα γραφικών ή το τροφοδοτικό ή οι μνημες.. Με επικρατέστερη τη καρτα γραφικων, ακομα στο ψαξιμο ειμαι να δω τι φταιει.. Αν ειναι η καρτα γραφικών δεν παιζει να δωσω λεφτά να την αλλαξω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 WILL BE FIXED. πότε; είμαι ήδη και η πρώτη θέλει 20 ώρες, η δεύτερη 3μέρες και μισή. εμ έλα ντε και θέλω να σηκώσω με το 100 boost warrior οι πωλήσεις είναι 3.3 milion τις πρώτες 24 ώρες είναι στα επίπεδα του WoD και cata Classes Hunter (Forums / Skills / Talent Calculator / Artifact Calculator / PvP Talent Calculator) Barrage now fires in a tighter cone, and its visual has been improved to better show its area of effect.Developers’ Notes-- Barrage fulfills a fantasy of a wild spray of shots in a large area. Of course, that can be dangerous, and often Hunters accidentally pull additional enemies with Barrage, especially in Legion dungeons. We saw this as a failure on our part to convey what it actually does. This hotfix should allow Hunters to get a feel for the shape and size of it and build a reliable expectation of what will happen when they cast Barrage. No change was made to Barrage’s damage. We hope that this helps Hunters and their groupmates to have a more pleasant dungeon experience. Τίποτα δεν φτιαξαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 εμ έλα ντε και θέλω να σηκώσω με το 100 boost warrior οι πωλήσεις είναι 3.3 milion τις πρώτες 24 ώρες είναι στα επίπεδα του WoD και cata Classes Hunter (Forums / Skills / Talent Calculator / Artifact Calculator / PvP Talent Calculator) Barrage now fires in a tighter cone, and its visual has been improved to better show its area of effect.Developers’ Notes-- Barrage fulfills a fantasy of a wild spray of shots in a large area. Of course, that can be dangerous, and often Hunters accidentally pull additional enemies with Barrage, especially in Legion dungeons. We saw this as a failure on our part to convey what it actually does. This hotfix should allow Hunters to get a feel for the shape and size of it and build a reliable expectation of what will happen when they cast Barrage. No change was made to Barrage’s damage. We hope that this helps Hunters and their groupmates to have a more pleasant dungeon experience. Τίποτα δεν φτιαξαν μπορούν να μειώσουν και το range λίγο. ας πούμε 15γιάρδες :q Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις