chill Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Οταν λεω raiding παραπανω εννοω επιπροσθετο περιεχομενο/υποστηριξη. Επισης casual και raiding δεν πανε μαζι?Δηλαδη απο πλευρας pve απο την αρχη ενος expansion μεχρι το τελος του μονο dungeons κανεις? Απο περιεργεια ρωταω,φιλικα παντα. Μπορεί να μπω σε κανένα lfr αλλά σπάνια γιατί δεν με τρελαίνει ο συγκεκριμένος τρόπος raid. Να ψάξω να βρω guild έστω για ένα δυο raiding nights/week δεν έχω την δυνατότητα, γιατί δεν μπορώ να δώσω δυο - τρεις ώρες συνεχόμενες γι' αυτό το σκοπό. Συζώ εδώ και καιρό και αν και η γυναίκα με αφήνει να κάνω το hobby μου, δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι το online δεν έχει pause όσες φορές και να της το εξηγήσω Level up κάνω όσους χαρακτήρες αντέξω, questing μέχρι να μην έχει μείνει ! πουθενά, dungeons και pvp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Το προβλημα το ελυσα με την καρτα απο τα Public. Ειχες δικιο chill. Επεσα σε ασχετη ταμια. Ξεκινησα απο το 0 τωρα με εναν Troll Shaman στον Silvermoon. Θα τον παω μεχρι τα 60 να δω λιγο και πως παιζεται το class και μετα αγοραζω Legion και τον κανω boost στα 100. Να παρω και τα professions στα 700 που δινει αν εισαι 60+ Οποιοδηποτε tip για πιο ευκολο lvling δεκτο. Εχω να παιξω απο WotLK που και εκει ημουν παρα πολυ casual. Μονο μην μου πειτε να μπω σε guild για runs και ευκολο xp, γιατι λογω δουλειας οι ωρες που παιζω ειναι περιεργες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 για να κανω broken-isles-pathfinder-part-one πρεπει όλα να γίνουν με 1 χαρακτήρα ; ή μπορω να κάνω πχ τα 100 world quest με 1 χαρακτηρα και το explore με αλλον ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Το προβλημα το ελυσα με την καρτα απο τα Public. Ειχες δικιο chill. Επεσα σε ασχετη ταμια. Ξεκινησα απο το 0 τωρα με εναν Troll Shaman στον Silvermoon. Θα τον παω μεχρι τα 60 να δω λιγο και πως παιζεται το class και μετα αγοραζω Legion και τον κανω boost στα 100. Να παρω και τα professions στα 700 που δινει αν εισαι 60+ Οποιοδηποτε tip για πιο ευκολο lvling δεκτο. Εχω να παιξω απο WotLK που και εκει ημουν παρα πολυ casual. Μονο μην μου πειτε να μπω σε guild για runs και ευκολο xp, γιατι λογω δουλειας οι ωρες που παιζω ειναι περιεργες. καλα horde στον Silvermoon? Μέγα λάθος! Έλα καζακ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Ξεκινησα απο το 0 τωρα με εναν Troll Shaman στον Silvermoon. σταμάτα τώρα !! οι horde στον silvermoon δεν υπάρχουν απλά ότι και να κάνεις θα πάει χαμένο φτιάξε alliance 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 εντω μεταξύ τελείωσα και εγώ το campaign και πήρα ένα καλό boost στο όπλο από το τρίτο relic αλλά τόσο πολύ quest δεν θυμάμαι να έχω κάνει σε κανένα xpack η πλάκα είναι ότι έτσι όπως το κάναν με το σύστημα με το όπλο δεν υπαρχει πια όπλο drop ή reward και δεν ξέρω τελικά αν μου αρέσει αυτό το σύστημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δοκίμασα το streaming πριν λίγο. Έχει θεματάκια, αλλά εντάξει είναι σε beta ακόμα. Δεν μου καταγράφει το μικρόφωνο ενώ δουλεύει κανονικά, η διάρκεια του βίντεο είναι τελείως random και σε άλλο βίντεο δεν κατέγραψε ούτε καν τον ήχο απο το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Εχει προβλημα το Unholy Dk spec ? Απο το LIch KIng εχω να το δω και λενε οτι ειναι καλυτερο απο το Frost dps αλλα εγω το βρισκω να μην εχω runes . Θελει haste αλλα τι σκατα κανω λαθος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 εντω μεταξύ τελείωσα και εγώ το campaign και πήρα ένα καλό boost στο όπλο από το τρίτο relic αλλά τόσο πολύ quest δεν θυμάμαι να έχω κάνει σε κανένα xpack η πλάκα είναι ότι έτσι όπως το κάναν με το σύστημα με το όπλο δεν υπαρχει πια όπλο drop ή reward και δεν ξέρω τελικά αν μου αρέσει αυτό το σύστημα Εμενα μου αρεσει μονο και μονο γενικα το οτι εχεις το δικο σου οπλο και τελος το loot drama για ισως τα σημαντικοτερα αντικειμενα στο παιχνιδι που ειναι τα οπλα. Εχουν βαλει τωρα εδω και κατι expansion την επιλογη να ανταλλαζεις gear(γιαυτο πανε και κανουν mythic πολλες class με ιδιο armor)και επισης ενα gear να εχει stats και για Offspec και ειναι κυριολεκτικα η χαρα του Casual(και οχι μονο βεβαια αφου και αυτους που κυνηγανε γρηγορα progress τους βολευει το ευκολοτερο και γρηγοροτερο gear up). Δεν μαρεσει η ολη ιδεα των artifact και του power up αλλα αυτο φανταζομαι εγινε για να μην σου δινανε εξαρχης legendary weapons/shields χωρις καν να κανεις κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Kazzak λοιπον. Κριμα να δωσω αλλο ενα 20αρικο για αλλαγη αργοτερα αφου μπορω να το αποφυγω. Ευχαριστω παιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν μαρεσει η ολη ιδεα των artifact και του power up αλλα αυτο φανταζομαι εγινε για να μην σου δινανε εξαρχης legendary weapons/shields χωρις καν να κανεις κατι. ναι αλλά απ ότι βλέπεις και εσύ το παρά κάναν με τα quest και τις 12ωρες αποστολές στο Hall Class σου γιατί δεν θα το κάνεις μια φορά αλλά και για τους alts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Παίζω Warrior, δεν ξέρω τι γίνεται με τα άλλα class, αλλά η πρώτη αποστολή του δεύτερου batch είναι 19 ώρες νομίζω. Κάτι διάβασα για μια εβδομάδα και για τις τρείς >< Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Παίζω Warrior, δεν ξέρω τι γίνεται με τα άλλα class, αλλά η πρώτη αποστολή του δεύτερου batch είναι 19 ώρες νομίζω. Κάτι διάβασα για μια εβδομάδα και για τις τρείς >< ναι εκνευριστικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 ναι αλλά απ ότι βλέπεις και εσύ το παρά κάναν με τα quest και τις 12ωρες αποστολές στο Hall Class σου γιατί δεν θα το κάνεις μια φορά αλλά και για τους alts Το προβλημα που ακριβως ειναι?Οταν ξεκινας ενα quest για καποιο Legendary οπλο δεν πρεπει να το κανεις και στους υπολοιπους χαρακτηρες ουτως ή αλλως? Το να πηγαινεις μια στο τοσο στο Class Hall(που πρεπει να πας ουτως ή αλλως και για αλλα πραγματα και στο Level up ακομα)ειναι το θεμα? Οσο για τους alt που αναφερεις εχεις μεχρι το επομενο expansion να το κανεις αυτο,δηλαδη πανω απο 1 χρονο που ειναι υπεραρκετος χρονος.Ασε που μολις ξεκινησουν να μπαινουν τα raids/lfr/pvp και το gear θα πεφτει παλι βροχη(ειδικα για τους alt)εκει ειναι που δεν θα ακουμπαει κανεις ουτε καν normal/heroic dungeons οπως και τα περισσοτερα world quest για gear up. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 το θέμα είναι ότι οι warrior αργούν πολύ να τελειώσουν το class campaign 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις