Fulgore Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 πριν λίγο έκανε ίδιο σκηνικό και με έπιασε το τρολικό μου κ άρχισα να ρωτάω " ο mage είναι εύκολο class (2-3 κουμπιά) όπως σε μια φάση του wotlk?" ο τύπος είναι mage και άρχισε ένα παραλήρημα αχαχχαχα, του λέω γιατί συγχύζεσαι ? μια ερώτηση έκανα? μου λέει ρωτάς απορίες για 10χρονα περιορισμένης ευθύνης λέω απο μέσα μου , να είμαστε face2face θα σου είχε φύγει η ψυχή απ το στόμα κακομοίρη μου , αλλα το συνεχίζω cool και του λέω μα γιατί με προσβάλεις? δεν ξέρω και ρωτάω κακό είναι ? και με έκανε kick του στέλνω /w , είδες που στα έλεγα? συγχύζεσαι εύκολα και χωρίς λόγο , εγώ στην guild έτσι κ αλλιώς για τα looms και τα mounts μπήκα που δεν τα είχα , δεν είχα ανάγκη απο κάτι άλλο , Και τελος να σου απαντησω και στο παραπανω που εγραψες. 1)Δεν αναφερεις ακριβως για ποιο λογο εγραφε ο αλλος βρισιες στο chat 2)Εσυ ησουν αυτος που τον προκαλεσε και τον τρολλαρες,και εχεις και παραπονο κιολας για την συμπεριφορα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Και τελος να σου απαντησω και στο παραπανω που εγραψες. 1)Δεν αναφερεις ακριβως για ποιο λογο εγραφε ο αλλος βρισιες στο chat 2)Εσυ ησουν αυτος που τον προκαλεσε και τον τρολλαρες,και εχεις και παραπονο κιολας για την συμπεριφορα του. ε καλά με αυτή τη λογική κ εμένα αν μου κάνει πλάκα κάποιος μου πει "το χτίσιμο του σώματος είναι εύκολο" να τον αρχίζω στις παναγίες και στις μανάδες , γιατι αυτό έγινε , είπα οτι εποχή wotlk οι mages ηταν εύκολο class και άρχισε το rage και τις ειρωνείες , νομίζω το έγραψα ποιο πίσω , οχι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 ε καλά με αυτή τη λογική κ εμένα αν μου κάνει πλάκα κάποιος μου πει "το χτίσιμο του σώματος είναι εύκολο" να τον αρχίζω στις παναγίες και στις μανάδες , γιατι αυτό έγινε , είπα οτι εποχή wotlk οι mages ηταν εύκολο class και άρχισε το rage και τις ειρωνείες , νομίζω το έγραψα ποιο πίσω , οχι ? Που κολλαει το ενα με το αλλο ρε συ? Ποσο πιο απλα να το γραψω οτι εσυ επελεξες να τρολαρεις τον αλλο και πεταχτηκες στην μεση την ωρα που ειχε νευρα/τσακωνοταν με αλλους? Ποιες ειρωνιες αρχισε αφου εσυ τον ειρωνευτικες και στην αρχη και στο τελος με το whisper(που πολυ απλα δεν τον ενδιεφερε). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 ΄Δύο πράγματα θα πώ: Δεν αξίζει να αλλάξεις σέρβερ για κανένα λόγο εκτός και εάν το AH είναι πανάκριβο. Εγώ θα έμενα εκεί που είμαι. Και δεύτερον: Αφήστε τα Cyberbulling και πιάστε τα Cyb0rsex! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Που κολλαει το ενα με το αλλο ρε συ? Ποσο πιο απλα να το γραψω οτι εσυ επελεξες να τρολαρεις τον αλλο και πεταχτηκες στην μεση την ωρα που ειχε νευρα/τσακωνοταν με αλλους? Ποιες ειρωνιες αρχισε αφου εσυ τον ειρωνευτικες και στην αρχη και στο τελος με το whisper(που πολυ απλα δεν τον ενδιεφερε). όχι , δεν έγινε έτσι , αυτό το ρώτησα σε άσχετη στιγμή σχετικά με τις ειρωνείες και για να το σταματήσουμε γιατι και πολύ το αναλύσαμε και δεν αξίζει οτιδήποτε έλεγα έβλεπα να γράφει "axxaxaxaxa , arxisame" κτλ πχ ρωτάει κάποιος πως μπορεί να μαζέψει ancient mana γρήγορα και του λέω με manaseeker enchant στα shoulders , είμαι μονίμως capped και έχω και πόσα 100ρια mana στο bank για περίπτωση ανάγκης (ρίχνει και τσάντες με mana), αν θες να σου δώσω (εδώ να σημειώσω πως όποιος ρώταγε οτιδήποτε πάντα ήμουν ο μόνος που απαντούσε ακόμα και με 70 άτομα online, αν ήταν για καμια κόντρα ποιος έριξε το καλύτερο item μόνο τότε γέμιζε το chat) πετάγεται ο τύπος κ αρχίζει να ειρωνεύεται οτι κ καλά δεν ξέρεις τι σου γίνεται και δεν φτάνουν ούτε για πλάκα και μου linkάρει το achievement leyline bling που θέλει mana το οποίο παρεμπιπτόντως δεν είχε τελειώσει , του linkάρω το δικό μου και του λέω αφού το έχω τελειώσει , χρειάζονται αλλού εκτός απο το army training κάθε 3 μέρες και τα buffάκια? και μου λέει "a esy eisai pro!!!!!!" ε καλά τώρα άστο μη κάτσω και γράφω και πολύ το αναλύσαμε , έχει πολύ πράμα , απλά δεν έδινα σημασία μέχρι να περάσει σε προσωπική επίθεση, κάτι που έγινε. ΄Δύο πράγματα θα πώ: Δεν αξίζει να αλλάξεις σέρβερ για κανένα λόγο εκτός και εάν το AH είναι πανάκριβο. Εγώ θα έμενα εκεί που είμαι. Και δεύτερον: Αφήστε τα Cyberbulling και πιάστε τα Cyb0rsex! ναι dont worry , brainfart της στιγμή ήταν σχετικά με το ah , πάω μια twisted n και βλέπω τα stonehide leather 25g το ένα , όταν στον raven έχουν 8 ? και τα obliterum φθηνότερα απο raven LMAO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Εκτως του wrath και αντε πες και λιγο στο cataclysm στα επομενα δυο,δηλαδη warlords και mist of pandaria με τι ακριβως ησουν εντυπωσιασμενος? Βασικα το τωρινο expansion ειναι κυριολεκτικα γεματο στο lore(burning legion,sargeras,ysera,malfurion,Illidan και πολλοι αλλοι).Τι παραπανω περιμενες απο πλευρας quest για να εντυπωσιαστεις ή μαλλον για να σου αρεσει? Στο μονο που εχω προσωπικα παραπονο ειναι στο οτι θα ηθελα να υπηρχε αλλη μια περιοχη για level up. Δεν κρίνω lorewise, κρίνω "γουάουwise" σχεδίαση περιοχών,questing που έχω δει μέχρι τώρα. Γενικότερα σε όλα τα xpacs κάθε φορά που έκανα logout ανυπομονούσα να επιστρέψω. Τώρα logάρω όταν δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω. Δεν είπα meh για το game είπα απλά πως αισθάνομαι εγώ απέναντι στο παιχνίδι αυτή τη στιγμή με όσα έχω δει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν κρίνω lorewise, κρίνω "γουάουwise" σχεδίαση περιοχών,questing που έχω δει μέχρι τώρα. Γενικότερα σε όλα τα xpacs κάθε φορά που έκανα logout ανυπομονούσα να επιστρέψω. Τώρα logάρω όταν δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω. Δεν είπα meh για το game είπα απλά πως αισθάνομαι εγώ απέναντι στο παιχνίδι αυτή τη στιγμή με όσα έχω δει. ίσως μπούχτισες, ιδικά αν έπαιζες non stop mmos για χρόνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν κρίνω lorewise, κρίνω "γουάουwise" σχεδίαση περιοχών,questing που έχω δει μέχρι τώρα. Γενικότερα σε όλα τα xpacs κάθε φορά που έκανα logout ανυπομονούσα να επιστρέψω. Τώρα logάρω όταν δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω. Δεν είπα meh για το game είπα απλά πως αισθάνομαι εγώ απέναντι στο παιχνίδι αυτή τη στιγμή με όσα έχω δει. Η απαντηση πλεον ακουει στο ονομα Alts σε σχεση με παλια.Ασε που οσο περνανε τα χρονια και εχοντας παιξει περισσοτερο ειτε Wow ειτε αλλα παιχνιδια χανεται και το στοιχειο του εντυπωσιασμου.Δεν φταιει το legion σε αυτο. Ο τροπος που γινονται πχ πλεον τα quests με αφηγησεις,με In game cinematics κλπ τα εχουμε δει σε προηγουμενα expansion ηδη αρα λογικο. Παντως διαφωνω με το παραπανω που εγραψες επειδη εβαλες μεσα και το Warlords το οποιο εγω προσωπικα με το Garrison μολις πηγα max level και εκανα τις πρωτες μερες στο garrison mining/herbalism και ειδα οτι το κανανε farmville αφου και ο κοσμος ειχε φυγει ξενερωσα περισσοτερο απο ποτε. Το ιδιο και στο Mists of pandaria το οποιο ειναι το μονο expansion που σιχαθηκα πριν καν κυκλοφορησει. Για το cataclysm παλι βοηθησε πολυ το γεγονος οτι ειχε παρα πολυ κοσμο και θετικες εντυπωσεις το προηγουμενο Wotlk που οντως πετυχε(γιαυτο και ξενερωσε τοσο ο κοσμος στο Dragon Soul). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πάντως ευτυχώς που κρατήθηκα και δεν αγόρασα το Legion απλά θα κλαίω μία συνδρομή ενός μήνα. Κατάλαβα γιατί το έκοψα και μετά το pandaria, δεν μπορώ να πώ έπαιξα 3 μέρες και κόλλησα (σαν ναρκωτικό ένα πράγμα) αλλά έχω μεγάλο θέμα με το να επιλέξω ποιον απο όλους τους χαρακτήρες να παίξω, μπαίνω παίζω DK μετά απο 1 ώρα βγαίνω παίζω mage , μετά priest , μετά λίγο druid... Πφφφ πολύ ζόρι ρε παιδί μου, δεν φταίει το παιχνίδι απλά μάλλον μεγάλωσα και προτιμώ να παίζω μια πλατφόρμα για 1 ώρα χωρίς να προβληματιστώ , να το κλείσω και να τελειώνω. Η γυναίκα μου πάντως δεν χάρηκε καθόλου όταν με είδε να παίζω λολ της ήρθαν ωραίες αναμνήσεις χεχε Τεσπα το έκανα Uninstall να ηρεμήσω προτιμώ πλέον ένα single player rpg (Witcher 3) παρά MMO's τα βαρέθηκα και το GW2 που έχω απλά κάθεται ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 και το GW2 που έχω απλά κάθεται ... Αυτο επρεπε να το εγραφες στο αντιστοιχο θεμα του που λενε οτι το παιχνιδι δεν κατανταει γρηγορα βαρετο αλλα τελος παντων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν παίζω mmo's, μόνο WOW. Είχα καεί 2005-2009 αλλά πλέον είμαι uber casual. Έχω 650 days played (jesus) εκ των οποίων οι 500 πρέπει να ήταν μέχρι το Wrath. Σίγουρα αλλιώς βλέπεις τα πράγματα στα 25 και αλλιώς στα 35. Προσωπικά τα xpacs θα τα έβαζα κατά σειρά 1)WotLK 2)Pandaria (let the hate begin ) 3)Cata 4)WoD 5)TBC Το Legion θα κριθεί στα βάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν παίζω mmo's, μόνο WOW. Είχα καεί 2005-2009 αλλά πλέον είμαι uber casual. Έχω 650 days played (jesus) εκ των οποίων οι 500 πρέπει να ήταν μέχρι το Wrath. Σίγουρα αλλιώς βλέπεις τα πράγματα στα 25 και αλλιώς στα 35. Προσωπικά τα xpacs θα τα έβαζα κατά σειρά 1)WotLK 2)Pandaria (let the hate begin ) 3)Cata 4)WoD 5)TBC Το Legion θα κριθεί στα βάθος. Το hate για το pandaria ξερεις ή μαλλον εχεις δει απο που προερχεται? Επισης να με συγχωρεις αλλα το παραπανω που εχεις κανει ειναι μεγα εγκλημα με το TBC τελευταιο.Ακομα και να μην σου αρεσε τοσο πολυ το TBC(δεκτο)δεν γινεται να το βαζεις σε τιποτα λιγοτερο απο 2ρη η 3η θεση μονο και μονο λογω της υποστηριξης που ειχε απο πλευρας raid αλλα φυσικα και οι πολυ αξιολογες προσθηκες σε professions και races μαζι με το πλουσιοτατο lore και memorable χαρακτηρες/περιοχες. Τα χειροτερα raid ειναι 1)Το Warlords το οποιο με μολις 3 raid(1 στο release αρα μιλαμε για μονο 2 προσθηκες)και φυσικα τα Garrison,καταφερε να μαζεψει τεραστιο hate. Και δευτερο το pandaria κυριως για την πατατα που κανανε που λεγεται Siege of Orgrimmar που αργησε να βγει το επομενο raid και ο κοσμος σιχαθηκε να κανει συνεχεια το ιδιο raid για ποσο καιρο(+φυσικα το ολο lore/σκηνικα με τα panda). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Ενα πραμα εχω να πω. Με ολο το σεβασμο. Πολυ σοβαρα εχετε παρει το χαζο παιχνιδι. Το λεει ενας που εχει παιξει απο vanilla μεχρι και το WoD χωρις διακοπη. Μα ισα ισα επειδη ειναι παιχνιδι για τους περισσοτερους και θες να διασκεδασεις , δεν εχεις καμια ορεξη να ακους τον αλλο να βριζει μανες, ιερα και αλλα χαριτωμενα, τοσο στο guild chat οσο και σε whisper, να εκμεταλλευεται το ποστο του και να kickarei οποιονδηποτε διαφωνει ειτε δεν συμπαθει, με βρισιες και αλλα παρομοια. Ειναι αυτο που λενε ,η καταστροφη της οποιας wow greek community που παρεμεινε. Γνωριζω σε ποιους αναφερεται ο Vapir και επιβεβαιωνω πως ειναι "δυσκολες" περιπτωσεις οι συγκεκριμενοι GMs εκει. Απλα δυσφημιζουν το guild τους και τους ιδιους. Απο κει και περα στο θεμα των αλλων πιο ενεργων ελληνικων guild αλλα και με αξιολογο progress, απο alliance υπαρχουν Silvermoon : Kingslayers και Horizons End και απο horde Twisting Nether: O M E G A ( με ισως τον περισσοτερο κοσμο αυτη τη στιγμη) και Aganaktismenoi Genjuros: TheHaunted Twilights Hammer: Order and Chaos , Samcrow , The Unnamed Για τα δυο alliance guild που γνωριζω δεχονται και social , απο horde καλο ειναι να ρωτησετε διοτι δεν εχω προσωπικη εμπειρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Το hate για το pandaria ξερεις ή μαλλον εχεις δει απο που προερχεται? Επισης να με συγχωρεις αλλα το παραπανω που εχεις κανει ειναι μεγα εγκλημα με το TBC τελευταιο.Ακομα και να μην σου αρεσε τοσο πολυ το TBC(δεκτο)δεν γινεται να το βαζεις σε τιποτα λιγοτερο απο 2ρη η 3η θεση μονο και μονο λογω της υποστηριξης που ειχε απο πλευρας raid αλλα φυσικα και οι πολυ αξιολογες προσθηκες σε professions και races μαζι με το πλουσιοτατο lore και memorable χαρακτηρες/περιοχες. Τα χειροτερα raid ειναι 1)Το Warlords το οποιο με μολις 3 raid(1 στο release αρα μιλαμε για μονο 2 προσθηκες)και φυσικα τα Garrison,καταφερε να μαζεψει τεραστιο hate. Και δευτερο το pandaria κυριως για την πατατα που κανανε που λεγεται Siege of Orgrimmar που αργησε να βγει το επομενο raid και ο κοσμος σιχαθηκε να κανει συνεχεια το ιδιο raid για ποσο καιρο(+φυσικα το ολο lore/σκηνικα με τα panda). Το TBC με απογοήτευσε γιατί ήταν η συνέχεια του vanilla. Όταν έχεις φάει με το μεδούλι το αρχικό wow μέχρι και naxx, ότι και να σου δίνανε μετά.....θέλω να πω πως ενδεχομένως να μην φταίει το tbc ως tbc αλλά ότι ήταν το πρώτο μετά το υπέρτατο. Και από περιοχές με εξαίρεση το nagrand και λίγο smv δεν με τρέλαναν. Η κριτική μου πια για την κατάταξη των xpacs βασίζεται σε casual οπτική. Το raiding δεν με απασχολεί εδώ και καιρό. Τη γνώμη μου λέω, τίποτε περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Η κριτική μου πια για την κατάταξη των xpacs βασίζεται σε casual οπτική. Το raiding δεν με απασχολεί εδώ και καιρό. Τη γνώμη μου λέω, τίποτε περισσότερο. Οταν λεω raiding παραπανω εννοω επιπροσθετο περιεχομενο/υποστηριξη. Επισης casual και raiding δεν πανε μαζι?Δηλαδη απο πλευρας pve απο την αρχη ενος expansion μεχρι το τελος του μονο dungeons κανεις? Απο περιεργεια ρωταω,φιλικα παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις