Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο DPS Παλαντίνος πάλι 2-3 κουμπιά έχει :P

οι pala πάντα μου άρεσαν για τα skills τους και το look (ιδικά με κάποια tier)

ε καλά δεν καίγομαι να παίξω το ποιο δύσκολο class, σημασία έχει να περνάω ευχάριστα και να μου αρέσει αυτό που παίζω  :-D 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

χαχαχαχα ο leader με έκανε kick (πάνω που νόμιζα οτι είναι normal guild) 

διαβάστε λίγο και πείτε μου αν είμαι παράλογος που τον θεωρώ κακό leader,  κόντεψα να αλλάξω σαγόνι απ τα γέλια...

Το παλικάρι έβριζε όλο και χειρότερα (ξεκίνησε με ένα βλάκα και πέρασε στα γ@μω την π@ν) έναν πιτσιρίκο που ρώτησε "μήπως είναι υπερβολικές τόσες βρισιές στο chat" ? (νταξ όντως ήταν λίγο σαν τραγούδι του taki tsan το chat) και στο τέλος αφού τον kickαρε γιαυτό τον σοβαρό λόγο και χωρίς να είναι στην guild τον κορόιδευε σαν μιξοπαρθένα και αγάμητο. Πριν λίγες ώρες ένας τυπάκος του έλεγε πως με την συμπεριφορά του έχει χάσει πολύ κόσμο και του απάντησε "και τι εισαι εσύ να κρίνεις? έπαιξες 4-5 μήνες και έμαθες απο wow ? " "δεν έχω χάσει ούτε έναν καλό"  

πριν λίγο έκανε ίδιο σκηνικό και με έπιασε το τρολικό μου κ άρχισα να ρωτάω " ο mage είναι εύκολο class (2-3 κουμπιά) όπως σε μια φάση του wotlk?" ο τύπος είναι mage και άρχισε ένα παραλήρημα αχαχχαχα, του λέω γιατί συγχύζεσαι ? μια ερώτηση έκανα? μου λέει ρωτάς απορίες για 10χρονα περιορισμένης ευθύνης 

λέω απο μέσα μου , να είμαστε face2face θα σου είχε φύγει η ψυχή απ το στόμα κακομοίρη μου , αλλα το συνεχίζω cool και του λέω μα γιατί με προσβάλεις? δεν ξέρω και ρωτάω κακό είναι ? 

και με έκανε kick  :whistle: 

του στέλνω /w , είδες που στα έλεγα? συγχύζεσαι εύκολα και χωρίς λόγο , εγώ στην guild έτσι κ αλλιώς για τα looms και τα mounts μπήκα που δεν τα είχα , δεν είχα ανάγκη απο κάτι άλλο , sorry κιόλας αλλα κόντεψε να κοπεί το σαγόνι μου απ τα γέλια , πιες κανα ηρεμιστικό μη σε βρει κανα κακό  :-) 

παιδιά ο τύπος είναι λες και ξεπήδησε απο private ελληνικό server l2 κάπου στο 2008  :-D 

ακόμα γελάω ... γιατι τον είχα δει κιόλας κ ήταν φλωράκος της φάπας και να πουλάει νταηλίκια online νταξ ...κλάμα  

βέβαια όλοι οι άλλοι ήταν cool 

εντομεταξύ τελείωσα τα πάντα απο class hall campaign κτλ , είμαι κάπου 90κάτι% suramar και γενικά πάει καλά το πράγμα 

και σκέφτομαι τι θα κάνω , αν θα πιάσω alt τώρα ή αργότερα γιατι παίρνει και μέρες το class hall advancement ... εννοείται πως το bm relic έχει ακόμα για να τερματίσει αλλα και πάλι δεν ξέρω , νομίζω πως θα ήταν καλύτερο όσο παίζω τον main να κάνει τα advancements το alt για να μη περιμένω μετά  B)

Δηλαδη οτι γραφαμε κατι σελιδες πιο πισω για τις Ελληνικες guild.Ω τι πρωτοτυπο επεσα μεσα(ξανα) :lol:  

Βεβαια σε περιπτωσεις οπως η παραπανω απορω γιατι περιμενει ο κοσμος να τον κικαρουν και δεν φευγει ο ιδιος απο μονος του αλλα τεσπα....

• Like 3

Δηλαδη οτι γραφαμε κατι σελιδες πιο πισω για τις Ελληνικες guild.Ω τι πρωτοτυπο επεσα μεσα(ξανα) :lol:  

Βεβαια σε περιπτωσεις οπως η παραπανω απορω γιατι περιμενει ο κοσμος να τον κικαρουν και δεν φευγει ο ιδιος απο μονος του αλλα τεσπα....

ναι , μου έγινε μάθημα πλέον  :-D

οι pala πάντα μου άρεσαν για τα skills τους και το look (ιδικά με κάποια tier)

ε καλά δεν καίγομαι να παίξω το ποιο δύσκολο class, σημασία έχει να περνάω ευχάριστα και να μου αρέσει αυτό που παίζω  :-D 

εννοείται οτι συμφωνώ σε αυτό. απλά τον κουρέψανε πάρα πολύ, έχει χάσει την χάρη του.

• Like 1

Οσο περισσοτερα κουμπια εχει και mechanics τοσο πιο πολυ βαθος και ενδιαφερων εχει ενα class. Δε λεμε για υπερβολες τυπου 15 κουμπια και να μπλεκεις τα μπουτια σου αλλα για μενα και την οποια μικρη εμπειρια εχω θεωρω οτι 6-8 κουμπια ειναι ο αριθμος που μου δινει ενα challenge χωρις να μπλεκομαι.

Βαρεθηκα απειρα με τον mm hunter που επαιζα με 2,5 κουμπια και ενα barrage καθε τοσο. Ιδεα δεν εχω πως την παλευεις με bm

ε γιαυτό σκέφτομαι ποιο alt θα ανεβάσω γιατι μόνο bm σίγουρα θα βαρεθώ . Μου αρέσει βέβαια αλλα όπως είπες είναι πολύ απλός. 
Σκέφτομαι να παίξω κάτι που δεν έχω ξαναπαίξει , druid balance , αλλα δεν έχω αποφασίσει ακόμα 

Όποιος ψάχνει να βρει τρελή δυσκολία σε κάποιο class στο τρέχων xpac μάλλον ατύχησε....

Τόσο spam smite δεν έχω κάνει ούτε στο lvl 1 προ 11 ετών :lol:

Σαν healer ok είναι κάπως πιο "περίπλοκο" αλλά και πάλι nothin serious.

Προσωπικά το προτιμώ έτσι από το να έχω άπειρα keybindings και να τρέχω και να μην φτάνω.

Έκανα το πρώτο μου ding εχτές, ανάμεικτα συναισθήματα. Δεν έχω εντυπωσιαστεί από τις περιοχές και το questing. Σε κάθε xpac πάντα τις πρώτες μέρες ήμουν εντυπωσιασμένος, δεν έχω αισθανθεί καθόλου αυτόν τον γουάου factor μέχρι στιγμής.

• Like 1

κοίταζα silvermoon τι ελληνικές guild έχει και βλέπω πως όλες είναι με στόχο το raid progress και την ανταγωνιστικότητα 
μάλλον θα κοιτάξω προς horde μεριά @twisted neather maybe , αν και δεν έχω ελπίδες οτι θα βρω casual guild με ηρεμία , νταξ solo με βλέπω , ούτε που με χαλάει, νάνε καλά τα cross realm groups 

μπορώ να δώσω ένα 20ράκι και να μεταφέρω horde ή alliance έτοιμο αλλα έχω την άνεση με 6 μηνες συνδρομή και άπειρα companions που πωλούνται 300-5000k each να μεταφέρω χρήμα στον νέο server, να τσιμπήσω 10 potions 300% exp και να τον ανεβάσω σε χρόνο 0 (φυσικά ολοκληρώνοντας 25 quest , popάροντας το potion και παραδίδοντας ). 

γιατί ? επειδή σκάλωσα να παίξω warrior ... και έτσι κ αλλιώς αυτό θα έκανα σήμερα στον raven , θα έκανα alt warrior 
ωραίος ο hunter και θα ξαναπαίξω , όπου αράξω θα μεταφέρω έναν απο τους hunters μου μέσα στο μήνα , αλλα αφού θα παίξω warrior alt τώρα δεν έχει καμία ουσία να κάτσω raven , δεν κερδίζω κατι 

άντε τώρα να διαλέξω server λολ

Όποιος ψάχνει να βρει τρελή δυσκολία σε κάποιο class στο τρέχων xpac μάλλον ατύχησε....

Τόσο spam smite δεν έχω κάνει ούτε στο lvl 1 προ 11 ετών :lol:

Σαν healer ok είναι κάπως πιο "περίπλοκο" αλλά και πάλι nothin serious.

Προσωπικά το προτιμώ έτσι από το να έχω άπειρα keybindings και να τρέχω και να μην φτάνω.

Έκανα το πρώτο μου ding εχτές, ανάμεικτα συναισθήματα. Δεν έχω εντυπωσιαστεί από τις περιοχές και το questing. Σε κάθε xpac πάντα τις πρώτες μέρες ήμουν εντυπωσιασμένος, δεν έχω αισθανθεί καθόλου αυτόν τον γουάου factor μέχρι στιγμής.

Εκτως του wrath και αντε πες και λιγο στο cataclysm στα επομενα δυο,δηλαδη warlords και mist of pandaria με τι ακριβως ησουν εντυπωσιασμενος?

Βασικα το τωρινο expansion ειναι κυριολεκτικα γεματο στο lore(burning legion,sargeras,ysera,malfurion,Illidan και πολλοι αλλοι).Τι παραπανω περιμενες απο πλευρας quest για να εντυπωσιαστεις ή μαλλον για να σου αρεσει?

Στο μονο που εχω προσωπικα παραπονο ειναι στο οτι θα ηθελα να υπηρχε αλλη μια περιοχη για level up.

κοίταζα silvermoon τι ελληνικές guild έχει και βλέπω πως όλες είναι με στόχο το raid progress και την ανταγωνιστικότητα 

μάλλον θα κοιτάξω προς horde μεριά @twisted neather maybe , αν και δεν έχω ελπίδες οτι θα βρω casual guild με ηρεμία , νταξ solo με βλέπω , ούτε που με χαλάει, νάνε καλά τα cross realm groups 

μπορώ να δώσω ένα 20ράκι και να μεταφέρω horde ή alliance έτοιμο αλλα έχω την άνεση με 6 μηνες συνδρομή και άπειρα companions που πωλούνται 300-5000k each να μεταφέρω χρήμα στον νέο server, να τσιμπήσω 10 potions 300% exp και να τον ανεβάσω σε χρόνο 0 (φυσικά ολοκληρώνοντας 25 quest , popάροντας το potion και παραδίδοντας ). 

γιατί ? επειδή σκάλωσα να παίξω warrior ... και έτσι κ αλλιώς αυτό θα έκανα σήμερα στον raven , θα έκανα alt warrior 

ωραίος ο hunter και θα ξαναπαίξω , όπου αράξω θα μεταφέρω έναν απο τους hunters μου μέσα στο μήνα , αλλα αφού θα παίξω warrior alt τώρα δεν έχει καμία ουσία να κάτσω raven , δεν κερδίζω κατι 

άντε τώρα να διαλέξω server λολ

Κατσε για να καταλαβω.Μας ειχες ζαλισει(που λεει ο λογος :P)οτι ανεβασες σχεδον οτι ηθελες απο χαρακτηρες οτι παιζεις σαν casual ολα ωραια ολα καλα ,και ξαφνικα επειδη ετυχε ενα συμβαν με την guild που ησουν και ενας (που δεν ξερω καν γιατι αρχισε και εβριζε)και σε εδιωξαν απο την guild ξενερωσες και θες να αλλαξεις server?

Και γραφεις και το παραπανω κουλο?Καταρχας δεν καταλαβαινω τι εννοεις το να βρεις ηρεμια σε μια guild. Ακομα και οι guild που κανουν progress εχουν τους social τους(αρκετες φορες πανε με alt σε fun raid)μεσα οι οποιοι ουτε ασχολουνται.

Τι ακριβως ψαχνεις απο την guild και γενικα θες να κανεις τωρα που πηγες 110 ακομα δεν εχω καταλαβει(και πολυ φοβαμαι οτι μαλλον ουτε εσυ πολυ εχεις καταλαβει με βαση αυτα που γραφεις).

θέλω να βρω μια guild χωρίς μαλάκα leader , γιατι τον συγκεκριμένο αν ήμουν Αθήνα επειδή ήξερα και το net του ήξερα και το όνομα του όπως κ τη φάτσα του θα του είχα χαράξει χαμόγελο μπας κ του φύγουν τα νεύρα , προσωπικές επιθέσεις δεν ανέχομαι απο κανέναν Αυτό εννοώ όταν λέω οτι θέλω να βρω ηρεμία , τέτοια άτομα με τέτοιες συμπεριφορές θα τα σάπιζα κ ας μου κάνανε μήνυση , χθες αφού βγήκα έλεγε γ@μώ τη μάνα του κ άλλα τέτοια όμορφα , μου ήρθε whisper πρωί πρωί που μπήκα απο guildmate που χαλάστηκε απο τη φάση 

ε μάλλον δεν είμαι ο μόνος περίεργος 

έχω χαρακτήρες σε πολλούς server αλλα είναι όλοι dead , τρεις και ο κούκος , μόνο στον raven έχω που έχει κόσμο και έκανα τη μαλακία να χρησιμοποιήσω το boost μου εκεί και να ανεβάσω classes που δεν είχα ξαναπαίξει και που τώρα βαριέμαι αντί να φτιάξω warrior/paladin που ήταν πάντα fun για εμένα. 

Ενα πραμα εχω να πω. Με ολο το σεβασμο.

Πολυ σοβαρα εχετε παρει το χαζο παιχνιδι. Το λεει ενας που εχει παιξει απο vanilla μεχρι και το WoD χωρις διακοπη.

• Like 2

Ενα πραμα εχω να πω. Με ολο το σεβασμο.

Πολυ σοβαρα εχετε παρει το χαζο παιχνιδι. Το λεει ενας που εχει παιξει απο vanilla μεχρι και το WoD χωρις διακοπη.

πολύ σωστό αυτό που λες και ισχύει για κάθε game, αλλα αν το λες για εμένα το αντίθετο , το βλέπω καθαρά σαν time waster 

cyber bulling απο άτομα της φάπας δεν ανέχομαι να μου ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι , αλλα ίσως είμαι εγώ ο περίεργος 

θέλω να βρω μια guild χωρίς μαλάκα leader , γιατι τον συγκεκριμένο αν ήμουν Αθήνα επειδή ήξερα και το net του ήξερα και το όνομα του όπως κ τη φάτσα του θα του είχα χαράξει χαμόγελο μπας κ του φύγουν τα νεύρα , προσωπικές επιθέσεις δεν ανέχομαι απο κανέναν Αυτό εννοώ όταν λέω οτι θέλω να βρω ηρεμία , τέτοια άτομα με τέτοιες συμπεριφορές θα τα σάπιζα κ ας μου κάνανε μήνυση , χθες αφού βγήκα έλεγε γ@μώ τη μάνα του κ άλλα τέτοια όμορφα , μου ήρθε whisper πρωί πρωί που μπήκα απο guildmate που χαλάστηκε απο τη φάση 

ε μάλλον δεν είμαι ο μόνος περίεργος 

έχω χαρακτήρες σε πολλούς server αλλα είναι όλοι dead , τρεις και ο κούκος , μόνο στον raven έχω που έχει κόσμο και έκανα τη μαλακία να χρησιμοποιήσω το boost μου εκεί και να ανεβάσω classes που δεν είχα ξαναπαίξει και που τώρα βαριέμαι αντί να φτιάξω warrior/paladin που ήταν πάντα fun για εμένα. 

Μπες σε μια ξενη guild και τελος. Οταν τα εγραφα εγω πιο πισω οτι οι Ελληνικες guild ειναι ...... νομιζες οτι εκανα πλακα. Ωριστε τα αποτελεσματα. Κανε add οτι παιδια ειχες καλες επαφες απο την προηγουμενη guild(ή απο αλλους server ξερω γω)και τελος.

Ειναι δυνατον να καθομαστε να ασχολουμαστε εν ετη 2016 με το τι εκανε ενας το επαιξε ιστορια,μπορει επειδη τον παρατησε η γκομενα του ή εφυγε απο την δουλεια ή τσακωθηκε με τους γονεις του?

Ετσι ειναι οι Ελληνες στα online παιχνιδια.Για πολλα πολλα δεν ειναι δυστηχως(και αλλοι ομοφωνοι εχουν προβληματα αλλα εμεις κυριως ειμαστε αστα να παμε).

• Like 1

καλά λες , είχα συνηθίσει να παίζω solo τα τελευταία χρόνια με 1-2 online friends και μου ήρθε κάπως απότομο όλο αυτό 
και μαλακία μου δηλαδή που ασχολούμαι αλλα έχω ένα θέμα με το κοντρολάρισμα των νεύρων σαν άνθρωπος κ αν μου τη χωθούν σκαλώνω 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...