chill Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Πέτυχα και εγώ κάτι παλικαράκια πρόσφατα, ο ένας εκ των οποίον μου έτυχε να είναι σε μύθικ. Τανκάρω το ένα γρκούπ, κάνει μπαράζ, φέρνει το δεύτερο, οκ. Και μετά κάνει και body pull και φέρνει και τρίτο. Not Ok. Τελικά, όλα καλά. Ψοφήσαμε Edit: Είναι διαθέσιμο το Legion Companion App. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blizzard.wowcompanion Αυτό το requires at least one champion τι σκατά είναι; Στην οθόνη επιλογής των chars εννοώ μέσα από το app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό το requires at least one champion τι σκατά είναι; Στην οθόνη επιλογής των chars εννοώ μέσα από το app δεν μπορείς να στέλνεις μόνο troops. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anon667 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό το requires at least one champion τι σκατά είναι; Στην οθόνη επιλογής των chars εννοώ μέσα από το app Πρέπει να έχεις ξεκλειδώσει τουλάχιστον έναν champion (follower) στο class hall σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μου απάντησαν από την εξυπηρέτηση. Τους έστειλα τον κωδικό και μου είπαν ότι δεν ειναι ενεργοποιημένος από το κατάστημα που το αγόρασα. Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Θα πάω αργοτερα από τα Public να δω τι γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μου απάντησαν από την εξυπηρέτηση. Τους έστειλα τον κωδικό και μου είπαν ότι δεν ειναι ενεργοποιημένος από το κατάστημα που το αγόρασα. Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Θα πάω αργοτερα από τα Public να δω τι γίνεται Απλά έπεσες σε ζώα που δεν γνωρίζουν την διαδικασία. Όταν παίρνεις μια κάρτα της blizz, πρέπει την ώρα της πληρωμής στο ταμείο να την ενεργοποιήσουν ώστε εσύ να μπορέσεις να την καταχωρήσεις επιτυχώς στο bnet. Λαμβάνεις την απόδειξη και ένα ακόμη χαρτί με την ενεργοποίηση. Δεν είχα ποτέ θέμα ούτε σε public, ούτε σε mm. Απλά έκατσες σε κάποιον που ούτε για ταμίας δεν κάνει. Πρέπει να έχεις ξεκλειδώσει τουλάχιστον έναν champion (follower) στο class hall σου. Α! Έχει lvl requirement ο follower; Πως ξεκλειδώνει; Ακόμα 100 lvl είμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 ε άμα παίξεις θα ξεκλειδώσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 αν και έλεγα να την κανω κατσαρίδα να μη φαίνεται στο pvp λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα.Ανανέωσα κι εγώ έτσι να δω τι παίζει μετά από καιρό.Θέλω να ανεβάσω νέο char όμως. Διάβαζα σε προηγούμενα ποστς ότι υπάρχει τρόπος να ανέβει μπαμ μπαμ στα 100. Παίζει ακόμα αυτό ή ήταν πριν μπει το legion?Γενικά γρήγορος τρόπος είναι μόνο τα dungeons? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα. Ανανέωσα κι εγώ έτσι να δω τι παίζει μετά από καιρό. Θέλω να ανεβάσω νέο char όμως. Διάβαζα σε προηγούμενα ποστς ότι υπάρχει τρόπος να ανέβει μπαμ μπαμ στα 100. Παίζει ακόμα αυτό ή ήταν πριν μπει το legion? Γενικά γρήγορος τρόπος είναι μόνο τα dungeons? αυτό ήταν με τα invasions τα οποία σταμάτησαν με το launch , ήταν pre-launch event ουσιαστικά αν πάρεις το legion θα σου δώσει 100ρι boost έτσι κ αλλιώς , αν πάλι θες να μπεις να παίξεις μέχρι wod θα σου έλεγα δεν αξίζει αλλα αυτό είναι καθαρά δική σου επιλογή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 αυτό ήταν με τα invasions τα οποία σταμάτησαν με το launch , ήταν pre-launch event ουσιαστικά αν πάρεις το legion θα σου δώσει 100ρι boost έτσι κ αλλιώς , αν πάλι θες να μπεις να παίξεις μέχρι wod θα σου έλεγα δεν αξίζει αλλα αυτό είναι καθαρά δική σου επιλογή Έχω να παίξω ουσιαστικά από Cataclysm Ακόμα και με τον priest που έπαιζα τότε, μπήκα και δεν ήξερα που πανε τα 4, γι αυτό είπα να ξεκινήσω από το lvl1. Έχω priest λοιπόν 85, paladin 85 και rogue 85 από τότε.. Για να δω λίγο content και να ψηθώ ποια θα ήταν η πιο safe επιλογή να παίξω από αυτούς τους 3? Το realm δεν παίζει πια και τόσο ρόλο από ότι έχω ακούσει έτσι? Είναι στον Genjuros και στον Twilights Hammer που ο πρώτος είναι ψόφιος.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 BTW , τι γίνεται ρε με τα ores , τι τιμές είναι αυτές ? Τρελλάθηκαν όλοι , κάτω από 80-90g δεν βρίσκεις ores εύκολα . Ότι βγάζω με mining πάει καρφί για πούλημα . Το Jcrafting τοχω αφήσει στην άκρη . Η δεν εχεις ξαναπαιξει launch wow ή εχουν περασει χρονια γιατι παντα ετσι ειναι.Οι τιμες των gathering profession(ετυχε και πουλησα κατι φυτα 100g το 1 πχ)παντα εχουν την μεγαλυτερη αξια τους στην αρχη ενος expansion που υπαρχει ζητηση λογω profession και γενικα του κοσμου που τρεχει να ντυθει γρηγορα. Ενας αλλος λογος που τα ores ειναι τοσο ακριβα ειναι λογω του νεο feature για το crafting gear του obliteratum. Να δειτε και οι τιμες των crafting αντικειμενων στις 21 του μηνα που θα ανοιξει και το pvp πως θα πεσουν. Τα ειχα αναφερει αυτα κανα μηνα πριν βγει το Legion αλλα κλασσικα βλεπω κοσμο να εμφανιζεται στο θεμα απο το πουθενα λογω ''hype'' ας το πουμε και κινησης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 χαχαχαχα ο leader με έκανε kick (πάνω που νόμιζα οτι είναι normal guild) διαβάστε λίγο και πείτε μου αν είμαι παράλογος που τον θεωρώ κακό leader, κόντεψα να αλλάξω σαγόνι απ τα γέλια... Το παλικάρι έβριζε όλο και χειρότερα (ξεκίνησε με ένα βλάκα και πέρασε στα γ@μω την π@ν) έναν πιτσιρίκο που ρώτησε "μήπως είναι υπερβολικές τόσες βρισιές στο chat" ? (νταξ όντως ήταν λίγο σαν τραγούδι του taki tsan το chat) και στο τέλος αφού τον kickαρε γιαυτό τον σοβαρό λόγο και χωρίς να είναι στην guild τον κορόιδευε σαν μιξοπαρθένα και αγάμητο. Πριν λίγες ώρες ένας τυπάκος του έλεγε πως με την συμπεριφορά του έχει χάσει πολύ κόσμο και του απάντησε "και τι εισαι εσύ να κρίνεις? έπαιξες 4-5 μήνες και έμαθες απο wow ? " "δεν έχω χάσει ούτε έναν καλό" πριν λίγο έκανε ίδιο σκηνικό και με έπιασε το τρολικό μου κ άρχισα να ρωτάω " ο mage είναι εύκολο class (2-3 κουμπιά) όπως σε μια φάση του wotlk?" ο τύπος είναι mage και άρχισε ένα παραλήρημα αχαχχαχα, του λέω γιατί συγχύζεσαι ? μια ερώτηση έκανα? μου λέει ρωτάς απορίες για 10χρονα περιορισμένης ευθύνης λέω απο μέσα μου , να είμαστε face2face θα σου είχε φύγει η ψυχή απ το στόμα κακομοίρη μου , αλλα το συνεχίζω cool και του λέω μα γιατί με προσβάλεις? δεν ξέρω και ρωτάω κακό είναι ? και με έκανε kick του στέλνω /w , είδες που στα έλεγα? συγχύζεσαι εύκολα και χωρίς λόγο , εγώ στην guild έτσι κ αλλιώς για τα looms και τα mounts μπήκα που δεν τα είχα , δεν είχα ανάγκη απο κάτι άλλο , sorry κιόλας αλλα κόντεψε να κοπεί το σαγόνι μου απ τα γέλια , πιες κανα ηρεμιστικό μη σε βρει κανα κακό παιδιά ο τύπος είναι λες και ξεπήδησε απο private ελληνικό server l2 κάπου στο 2008 ακόμα γελάω ... γιατι τον είχα δει κιόλας κ ήταν φλωράκος της φάπας και να πουλάει νταηλίκια online νταξ ...κλάμα βέβαια όλοι οι άλλοι ήταν cool εντομεταξύ τελείωσα τα πάντα απο class hall campaign κτλ , είμαι κάπου 90κάτι% suramar και γενικά πάει καλά το πράγμα και σκέφτομαι τι θα κάνω , αν θα πιάσω alt τώρα ή αργότερα γιατι παίρνει και μέρες το class hall advancement ... εννοείται πως το bm relic έχει ακόμα για να τερματίσει αλλα και πάλι δεν ξέρω , νομίζω πως θα ήταν καλύτερο όσο παίζω τον main να κάνει τα advancements το alt για να μη περιμένω μετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω στη θέση σου και αφού μείναν λίγα να κάνεις πριν τα raid loops, θα έπαιζα κανένα σοβαρό class που να έχει πάνω από 3 κουμπιά. Δε το λέω επειδή είμαι ο υπεργαμάτος ή για να το παίξω ιστορία (νουμπάς είμαι) αλλά επειδή έπαιξα και γω hunter, είναι άλλο παιχνίδι όταν παίζεις melee char με αρκετά κουμπιά σε επίπεδο fun/προσωπικής ικανοποίησης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω στη θέση σου και αφού μείναν λίγα να κάνεις πριν τα raid loops, θα έπαιζα κανένα σοβαρό class που να έχει πάνω από 3 κουμπιά. Δε το λέω επειδή είμαι ο υπεργαμάτος ή για να το παίξω ιστορία (νουμπάς είμαι) αλλά επειδή έπαιξα και γω hunter, είναι άλλο παιχνίδι όταν παίζεις melee char με αρκετά κουμπιά σε επίπεδο fun/προσωπικής ικανοποίησης. ναι ρε πλάκα του έκανα επειδή ήθελα να βγάλει rage να γελάσω, είχα σκοπό να αποχωρίσω μετά απο αυτά που είδα κανονικά paladin έπαιζα tbc/wotlk και αυτό που γούσταρα πολύ ήταν fury warrior , που τρωγόμουν κ τώρα να φτιάξω με τις αλλαγές που είδα έχω dk/dh και dudu επίσης στα 100 (στον ίδιο server) και άλλους 100ρηδες στον nagrand αλλα είπα να παίξω σε ένα server οπότε δεν έπιασα pala πχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 ναι ρε πλάκα του έκανα επειδή ήθελα να βγάλει rage να γελάσω, είχα σκοπό να αποχωρίσω μετά απο αυτά που είδα κανονικά paladin έπαιζα tbc/wotlk και αυτό που γούσταρα πολύ ήταν fury warrior , που τρωγόμουν κ τώρα να φτιάξω με τις αλλαγές που είδα έχω dk/dh και dudu επίσης στα 100 (στον ίδιο server) και άλλους 100ρηδες στον nagrand αλλα είπα να παίξω σε ένα server οπότε δεν έπιασα pala πχ Ο DPS Παλαντίνος πάλι 2-3 κουμπιά έχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις