seithan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Πέτυχα και εγώ κάτι παλικαράκια πρόσφατα, ο ένας εκ των οποίον μου έτυχε να είναι σε μύθικ. Τανκάρω το ένα γρκούπ, κάνει μπαράζ, φέρνει το δεύτερο, οκ. Και μετά κάνει και body pull και φέρνει και τρίτο. Not Ok. Τελικά, όλα καλά. Ψοφήσαμε Edit: Είναι διαθέσιμο το Legion Companion App. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blizzard.wowcompanion 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Εμενα σκαει ενας λεει ειμαι tank απο mythic guild .... και ψοφαει στο πρωτο pull To κρατησα με γρηγορο spec switch ...Μετα λεει φταιει ο healer και ψοφαει σε διπλο pull ... τελος παντων φτανουμε στο boss , να το κραταω πανω μου και να ριχνω τρελα interupt καπου στο τελος καταλαβε το σπαστικο οτι αλλος κανει tanking Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stratosker Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Παίδες να ρωτήσω κάτι. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω πόσα artifact points έχω μαζέψει ως τώρα? Προσοχή, όχι πόσα έχω τώρα, πόσα έχω πάρει από όταν άρχισα να λεβελάρω τον χαρακτήρα μου. Παίρνω ωραία ζωνούλα από το order hall αλλά ζητάει να έχω μαζέψει σύνολο 100κ artifact points, και δε μπορώ να βρω στα πόσα είμαι έως τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Παίδες να ρωτήσω κάτι. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω πόσα artifact points έχω μαζέψει ως τώρα? Προσοχή, όχι πόσα έχω τώρα, πόσα έχω πάρει από όταν άρχισα να λεβελάρω τον χαρακτήρα μου. Παίρνω ωραία ζωνούλα από το order hall αλλά ζητάει να έχω μαζέψει σύνολο 100κ artifact points, και δε μπορώ να βρω στα πόσα είμαι έως τώρα. ίσως κάπου στα achievements? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_skidrow Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Παίδες να ρωτήσω κάτι. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω πόσα artifact points έχω μαζέψει ως τώρα? Προσοχή, όχι πόσα έχω τώρα, πόσα έχω πάρει από όταν άρχισα να λεβελάρω τον χαρακτήρα μου. Παίρνω ωραία ζωνούλα από το order hall αλλά ζητάει να έχω μαζέψει σύνολο 100κ artifact points, και δε μπορώ να βρω στα πόσα είμαι έως τώρα. υπαρχει guide για τα artifact weapons στο wowhead που εχει πινακα με αυτο που χρειαζεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Πέτυχα και εγώ κάτι παλικαράκια πρόσφατα, ο ένας εκ των οποίον μου έτυχε να είναι σε μύθικ. Τανκάρω το ένα γρκούπ, κάνει μπαράζ, φέρνει το δεύτερο, οκ. Και μετά κάνει και body pull και φέρνει και τρίτο. Not Ok. Τελικά, όλα καλά. Ψοφήσαμε Edit: Είναι διαθέσιμο το Legion Companion App. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blizzard.wowcompanion ξέρει κανείς γιατί στο app δείχνει world quest που δεν τα δείχνει ingame? μου έδιχνε ένα με fel hide reward , ενα άλλο με reward recipe για μια mask , μπαίνω και δεν υπήρχε τίποτα απο αυτά αλλα όλα τα άλλα. Εννοείται πως κοίταξα και έλεγε 22 ώρες και 1 μέρα το καθένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Αγορασα prepaid καρτα Battlenet απο το Public για να ανανεωσω την συνδρομη μου. Με εψησε το expansion να ξαναπαιξω μετα απο χρονια Καπου κολαει ομως η πληρωμη και μου βγαζει error. Δεν δεχεται την καρτα. Εχει τυχει σε κανεναν σας? Ανοιξα ticket, αλλα μεχρι να μου απαντησουν ειμαι λιγο ξενερωμενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Αγορασα prepaid καρτα Battlenet απο το Public για να ανανεωσω την συνδρομη μου. Με εψησε το expansion να ξαναπαιξω μετα απο χρονια Καπου κολαει ομως η πληρωμη και μου βγαζει error. Δεν δεχεται την καρτα. Εχει τυχει σε κανεναν σας? Ανοιξα ticket, αλλα μεχρι να μου απαντησουν ειμαι λιγο ξενερωμενος Τι ακριβως αγορασες απο το public? http://www.public.gr/product/gaming/prepaid-cards/world-of-warcraft-prepaid-card-60-days-pc/prod84214pp/ ή http://www.public.gr/product/gaming/prepaid-cards/blizzard-battlenet-gift-card-20%E2%82%AC-prepaid-card/prod7940832pp/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Την δευτερη. Εννοειται οτι δεν προσπαθω να την περασω σαν gametime στο WoW. Προσπαθω να την περασω στο balance του battlenet. Βαζω τον κωδικο, μου γραφει οτι θα προστεθουν 20 ευρω σστο account μου, και οταν παταω το "Add Funds", μου πεταει error. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Την δευτερη. Εννοειται οτι δεν προσπαθω να την περασω σαν gametime στο WoW. Προσπαθω να την περασω στο balance του battlenet. Βαζω τον κωδικο, μου γραφει οτι θα προστεθουν 20 ευρω σστο account μου, και οταν παταω το "Add Funds", μου πεταει error. Δοκιμασες να κλεισεις και να ξαναανοιξεις την σελιδα και να ξαναδοκιμασεις?Καποιες φορες βγαζει error αλλα μετα απο refresh το ποσο εχει ηδη προστεθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι δυστυχως αρκετες φορες. Δοκιμασα και με firefox και με chrome. Ελπιζω αυριο να εχει λυθει το προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Την δευτερη. Εννοειται οτι δεν προσπαθω να την περασω σαν gametime στο WoW. Προσπαθω να την περασω στο balance του battlenet. Βαζω τον κωδικο, μου γραφει οτι θα προστεθουν 20 ευρω σστο account μου, και οταν παταω το "Add Funds", μου πεταει error. Εάν τίποτα δεν δουλεύει, τότε "ticket". Όταν προσθέσεις το balance, τον μήνα-συνδρομή τον αγοράζεις από το Shop και όχι από το Subscription. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Για τα Hunteria , το έχετε δει αυτό; http://www.wowhead.com/item=137727/schematic-mecha-bond-imprint-matrix 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 καλύτερα live chat, προσωπικά είχα θέμα με 150k gold που δεν φαινόντουσαν ούτε στο email ούτε στο ah σαν incoming και ενώ το ticket είχε eta 2 days μόλις άνοιξα live chat στα 10 λεπτά μου το κοίταξε ο gm αφού του εξήγησα και μου εμφανίστικαν αμέσως . Είχα χεστεί αφού λίγο πριν δοκίμαζα κάτι auction addon να δω ποιο δουλεύει και ποιο κολλάει και είχα κάνει κ auto accept όλα τα email μου χωρίς να δω τι ήταν οπότε νόμιζα οτι έκανα μαλακία κ τα έβαλα 800g το ένα κατα λάθος και έφυγαν αμέσως εννοείται δεν είχε περάσει ώρα , ξέρω οτι καμια φορά αργεί το payment αν πχ τα βάλεις sw και κάποιος τα αγοράζει ashran όμως όπως είπα δεν φαινόντουσαν πουθενά!!! λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 εγώ τον hunter τον πήγα μέχρι 102 και τον άφησα στην άκρη .Ούτε BM αλλά ούτε και ΜΜ με ενθουσίασαν , καλά για SV δεν το συζητάω καθόλου , αν ήθελα melee έπαιζα rogue κλπ. Άλλη μια πατάτα με τους SV στις τόσες που έχει κάνει η blizz. Συνεζίχω πλέον με frost mage , που βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση .Με το pet ανεβαίνεις πολύ εύκολα , δεν παίζω fire κιας φωνάζουν στο guild λόγω διαφοράς στο dps (ο fire βγάζει κάνα 5% παραπάνω dps , .....εστηκα) . Δεν πρέπει να υπάρχει πιο RNG spell dependet char στο παιχνίδι από fire mage . BTW , τι γίνεται ρε με τα ores , τι τιμές είναι αυτές ? Τρελλάθηκαν όλοι , κάτω από 80-90g δεν βρίσκεις ores εύκολα . Ότι βγάζω με mining πάει καρφί για πούλημα . Το Jcrafting τοχω αφήσει στην άκρη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις