tsofras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Είχε ρωτήσει και ένα άλλο παιδί στο forum της bliz και κρατάς και τα 2 boost. ωραία ευχαριστώ και πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 εγώ και τα 3(?) μου pet wut? και το ποιο τέλειο πράγμα που είδα στο wow μέχρι στιγμής , gnome hunter βοσκός κλάμα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Και τα Gnomakia μια χαρά κρέας έχουν, μαλακοοοο, τρυφεροοοοο, nomnomnom! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μετα απορείτε για το hate που εισπρατουν οι huntards Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 το hate είναι επειδή η blizzard έχει σχεδιάσει επίτηδες λάθος το barrage παλιά όποιος θυμάται ήταν με το mouse το έβαζες όπου ήθελες τώρα βαράει όπου νάνε και σε dungeons δεν είναι και ότι καλύτερο γιατί αν έρθει ένα pack παραπάνω σημαίνει wipe ειδικά τώρα στις αρχές του xpack αν έχεις και DH tank τότε ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 δεν έχω δει ούτε ένα hunter να μαλακίζεται απο την ώρα που ξαναμπήκα, tanks και healers όμως full παλιότερα ναι , υπήρχε θέμα με τους hunters tbc/wotlk που έπαιζα , τώρα είναι τόσο απλοί κ εύκολοι(όπως όλα τα classes) που δεν βλέπω γιατί να κάνουν μαλακίες και να υπάρχει καν το παραμύθι γι αυτούς , μόνο αν δεν έχεις παίξει καν prepatch (δεν ξέρω πριν τότε μπήκα απο αρχές cata) κ legion μπορείς να πεις κάτι τέτοιο επίσης δεν βλέπω τον λόγο να χρησιμοποιεί κάποιος barrage, με crow είμαι top dps σε όλα τα normal/hc dungeon που παίζω και δεν υπάρχει θέμα λάθους pull , δοκίμασα barrage στο leveling και μου άρεσε αλλα δεν μου άρεσε το οτι βάραγε όπου νάνε οπότε το έστειλα στα dungeons και χρησιμοποιώ crow όπως και στο raid, στα υπόλοιπα barrage επειδή είναι fun. (στις μπάλες μου τι λένε τα site , εγώ παίζω όχι ο χ-ψ αρθρογράφος , οπότε ναι το crow είναι καλό για raids περισσότερο αλλα απο τη στιγμή που δεν έχω θέμα στο dps μου και ελέγχω το παιχνίδι μου δεν χρειάζεται παραπάνω συζήτηση έτσι κ αλλιώς παίζω καθαρά για την καύλα μου , να περάσω καλά , αν γίνει nerdοκατάσταση με στατιστικά και virgin bitching για το "εγώ έχω καλύτερο ρυθμό στο πάτημα των πλήκτρων" όπως παλιότερα θα το κλάσω , ευτυχώς βρήκα guild με καλό κόσμο κ περνάω καλά btw αγόρασα 4 μήνες συνδρομή να υπάρχουν(έχω 2 left) και το ένα τοκεν το πήρα σα μαλάκας στο main , τα άλλα 3 σε alt που δεν χρησιμοποιώ , νόμιζα οτι ήταν boa ή οτι έστω μπαίνουν bank... υπάρχει τρόπος αν ανοίξω ticket να μετακινηθεί σε άλλο char? έχει ζητήσει κανείς? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 έτσι την πατήσαμε όλοι την πρώτη φορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 δεν έχω δει ούτε ένα hunter να μαλακίζεται απο την ώρα που ξαναμπήκα, tanks και healers όμως full παλιότερα ναι , υπήρχε θέμα με τους hunters tbc/wotlk που έπαιζα , τώρα είναι τόσο απλοί κ εύκολοι(όπως όλα τα classes) που δεν βλέπω γιατί να κάνουν μαλακίες και να υπάρχει καν το παραμύθι γι αυτούς , μόνο αν δεν έχεις παίξει καν prepatch (δεν ξέρω πριν τότε μπήκα απο αρχές cata) κ legion μπορείς να πεις κάτι τέτοιο επίσης δεν βλέπω τον λόγο να χρησιμοποιεί κάποιος barrage, με crow είμαι top dps σε όλα τα normal/hc dungeon που παίζω και δεν υπάρχει θέμα λάθους pull , δοκίμασα barrage στο leveling και μου άρεσε αλλα δεν μου άρεσε το οτι βάραγε όπου νάνε οπότε το έστειλα στα dungeons και χρησιμοποιώ crow όπως και στο raid, στα υπόλοιπα barrage επειδή είναι fun. (στις μπάλες μου τι λένε τα site , εγώ παίζω όχι ο χ-ψ αρθρογράφος , οπότε ναι το crow είναι καλό για raids περισσότερο αλλα απο τη στιγμή που δεν έχω θέμα στο dps μου και ελέγχω το παιχνίδι μου δεν χρειάζεται παραπάνω συζήτηση έτσι κ αλλιώς παίζω καθαρά για την καύλα μου , να περάσω καλά , αν γίνει nerdοκατάσταση με στατιστικά και virgin bitching για το "εγώ έχω καλύτερο ρυθμό στο πάτημα των πλήκτρων" όπως παλιότερα θα το κλάσω , ευτυχώς βρήκα guild με καλό κόσμο κ περνάω καλά btw αγόρασα 4 μήνες συνδρομή να υπάρχουν(έχω 2 left) και το ένα τοκεν το πήρα σα μαλάκας στο main , τα άλλα 3 σε alt που δεν χρησιμοποιώ , νόμιζα οτι ήταν boa ή οτι έστω μπαίνουν bank... υπάρχει τρόπος αν ανοίξω ticket να μετακινηθεί σε άλλο char? έχει ζητήσει κανείς? Δεν καταλαβα.Το token το αγορασες για να το πουλησεις ή για να το ενεργοποιησεις? Επισης το δευτερο που γραφεις παλι δεν καταλαβα που κολλαει(οτι δηλαδη το παρατησες το παιχνιδι και παλιοτερα που λες).Αν δεν πας για progress αυτα τα πραγματα δεν θα τα πετυχεις ουτως ή αλλως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 olympians Silvermoon ειναι ελληνικο ? To barrage το χουν ετσι επιτηδες μεσα σε dungeon για να θυμιζει ακριβως το θέμα με τους huntards στο tbc/wotlk .Και το μπινελικι που επεφτε , αν και τωρα εχουν βελτιωθει πολυ , ενα τρολλ εχω δει που εκανε Pulls και επεσε γρηγορα kick χωρις πολλα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν καταλαβα.Το token το αγορασες για να το πουλησεις ή για να το ενεργοποιησεις? Επισης το δευτερο που γραφεις παλι δεν καταλαβα που κολλαει(οτι δηλαδη το παρατησες το παιχνιδι και παλιοτερα που λες).Αν δεν πας για progress αυτα τα πραγματα δεν θα τα πετυχεις ουτως ή αλλως. όχι ρε , το ξέρω οτι δεν πουλιέται αν δεν το αγοράσεις απο το blizz store, απλά δεν το ήθελα μέσα στην τσάντα του char που παίζω, δεν μπαίνει bank , ιδιοτροπία καθαρά , όπως και real life με ενοχλεί να υπάρχουν άχρηστα πράγματα στο δωμάτιο μου αν δεν πας για progress και παίζεις σε casual guild ναι , δεν θα τα πετύχεις λογικά , η λογική όμως στις Ελληνικές guild καμια φορά λείπει. Mου είχε τύχει σε casual guild να πηγαίνουμε όσοι δεν είχαμε το hc απο icc 25 για τα τελευταία bosses (μετά το nerf), να κάνει ένας rogue κακό dps και να τον αρχίζει ένας officer(40χρονος παρεμπιπτόντως που την είχε δει καραβανάς) σε παναγίες κ μανάδες στον vent 4 η ώρα τα ξημερώματα , εκεί που γελάγαμε κ είμαστε μια casual παρέα που περνούσε καλά για μήνες είχαμε τον κομπλεξικό να μας το γ@μήσει , μετά βέβαια ο leader έκανε την πάπια για τον συγκεκριμένο επειδή ήταν φίλος του , άσχετα αν έδιωχνε οποιονδήποτε άλλο είχε toxic συμπεριφορά χωρίς δεύτερη κουβέντα, ούτε να του πει είσαι λάθος , τίποτα . Οι μισοί ξενέρωσαν και έφυγαν τις επόμενες μέρες γιατι είχε δημιουργηθεί εχθρική ατμόσφαιρα ε απο κάτι τέτοια το παράτησα , δε μπορώ τη βαβούρα online , θέλω να χαλαρώνω και γιαυτό ξεκαθαρίζω τις προθέσεις μου και το πόσο καλός είμαι ή δεν είμαι πριν μπω σε μια guild/clan/ομάδα οποιουδήποτε mmo δεν βλέπω κάτι κακό στις hardcore guilds και στο progress , όπως και στους πωρωμένους και pro ,θαυμάζω όποιον κάνει κάτι καλά , αλλα να είναι , όχι να είναι η τελευταία τρίχα απ τα @@ του hardcore , να πλασάρεται σαν casual για να μαζέψει noobs ώστε να το παίζει pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 όχι ρε , το ξέρω οτι δεν πουλιέται αν δεν το αγοράσεις απο το blizz store, απλά δεν το ήθελα μέσα στην τσάντα του char που παίζω, δεν μπαίνει bank , ιδιοτροπία καθαρά , όπως και real life με ενοχλεί να υπάρχουν άχρηστα πράγματα στο δωμάτιο μου αν δεν πας για progress και παίζεις σε casual guild ναι , δεν θα τα πετύχεις λογικά , η λογική όμως στις Ελληνικές guild καμια φορά λείπει. Επιλογη σου το παραπανω για τις Ελληνικες guild,τα ειπαμε κατι σελιδες πιο πισω. Επισης για το παραπανω περιστατικο δεν μου λεει κατι.Αν σε ενοχλει ή τον βαζεις επιτοπου ignore και το προσπερνας το συμβαν,ή αν δεν βλεπεις καλυτερη κατασταση φευγεις απο guild. Σοβαρη(απο πλευρας νοοτροπιας)guild που να ριχνει ο αλλος καντηλια στο ts και να παραμενει officer δεν παιζει. olympians Silvermoon ειναι ελληνικο ? To barrage το χουν ετσι επιτηδες μεσα σε dungeon για να θυμιζει ακριβως το θέμα με τους huntards στο tbc/wotlk .Και το μπινελικι που επεφτε , αν και τωρα εχουν βελτιωθει πολυ , ενα τρολλ εχω δει που εκανε Pulls και επεσε γρηγορα kick χωρις πολλα 1)Εχει αναφερει παρα πολλες φορες οτι παιζει στον Ravencrest... 2)Υπαρχει guild στον Silvermoon με αυτο το ονομα αλλα με 2 ατομα ολα και ολα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Οk , αλλα οχι και οτι δεν βλέπεις κάτι κακό στις hardcore guilds στους πωρωμένους και κομπλεξικους , πως να περασεις ευχαριστα σε toxic περιβαλλον ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Επιλογη σου το παραπανω για τις Ελληνικες guild,τα ειπαμε κατι σελιδες πιο πισω. Επισης για το παραπανω περιστατικο δεν μου λεει κατι.Αν σε ενοχλει ή τον βαζεις επιτοπου ignore και το προσπερνας το συμβαν,ή αν δεν βλεπεις καλυτερη κατασταση φευγεις απο guild. Σοβαρη(απο πλευρας νοοτροπιας)guild που να ριχνει ο αλλος καντηλια στο ts και να παραμενει officer δεν παιζει. 1)Εχει αναφερει παρα πολλες φορες οτι παιζει στον Ravencrest... 2)Υπαρχει guild στον Silvermoon με αυτο το ονομα αλλα με 2 ατομα ολα και ολα... ε ναι , κουβέντα να γίνεται ,εννοείται οτι δεν είναι θέμα να πας αλλού αλλα όχι και να σε ταράζει ο άλλος στα καλά του καθουμένου ναι raven παίζω όντως κ η guild είναι cool , γιαυτό κ απολαμβάνω το game χωρίς να σπάω τα νεύρα μου Οk , αλλα οχι και οτι δεν βλέπεις κάτι κακό στις hardcore guilds στους πωρωμένους και κομπλεξικους , πως να περασεις ευχαριστα σε toxic περιβαλλον ? κοίτα εμένα λόγος δεν μου πέφτει , όπως την βρίσκει ο καθένας , αυτό είπα οτι δεν βλέπω κακό , δεν με υποχρεώνει κανεις να μπω σε hardcore guild , όταν όμως μπω σε casual θέλω να με αντιμετωπίζει κ σαν casual και να μη ζητάει να γίνω κάτι που δεν είμαι και δεν θέλω να είμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι ιδέα μου ή το έχει παρακάνει με τα dad jokes η Blizzard? παράδειγμα τίτλου quest: You'be got to be Kitten me right Meow αλλά και άλλα πολλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 ε απο κάτι τέτοια το παράτησα , δε μπορώ τη βαβούρα online , θέλω να χαλαρώνω Αυτο που ηθελα να τονισω στα παραπανω που εγραψες ειναι οτι ο λογος που παρατησες το παιχνιδι πιο παλια ηταν επειδη πετυχαινες καποια προβληματικα ατομα στις guild 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις