Xorxhs! Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 O BM hunter δίνει την εντύπωση πολυ βαρετου spec. Ίσως θα πρέπει να το φάει το redesign του Γενικά τον έχουν χαλάσει πολυ, από τη στιγμή που πειράξανε τα pet και αφαιρέσανε τα unique abilities που ειχε το καθένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Ομορφο app Την Τρίτη. είναι από την blizzard ? μήπως υπαρχει τπτ για auction house ? Υπήρχε και αφαιρέθηκε, γιατί τελικά κάποιοι βγάζαν ΠΑΡΑ πολλά gold. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 δεν αφαιρέθηκε. είναι στο armory app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Ειναι δυνατον να σου διαφημιζε εφαρμογη 3ης εταιριας η Blizzard στην οποια εφαρμογη χρειαζεται να βαλεις τα προσωπικα στοιχεια του λογαριασμου σου και αρα με πιθανοτητα/ενδεχομενο για scam? ναι γιαυτό ρώτησα για σιγουριά δεν αφαιρέθηκε. είναι στο armory app δώσε κανένα link μωρέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Παλια ειχα κανει login στο wowstead και ηταν και η μονη φορα που μου εκλεψαν λογαριασμο μετα αφου τους πηραν ολα τα στοιχεια . Ασχετο αλλα προσοχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 99,9% φταίει κάποιο addon μου αλλα έχει κανείς σας πρόβλημα με crashαρίσματα? πάω να ανοίξω map και crashάρει και το περίεργο είναι πως δεν θυμάμαι να μου έχει crashάρει καν άλλη φορά το auctionator έφταιγε τλκ O BM hunter δίνει την εντύπωση πολυ βαρετου spec. Ίσως θα πρέπει να το φάει το redesign του Γενικά τον έχουν χαλάσει πολυ, από τη στιγμή που πειράξανε τα pet και αφαιρέσανε τα unique abilities που ειχε το καθένα τι εννοείς? μια χαρά hysteria έχει το core hound μου , ο gara κάνει τα heal του κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 ναι γιαυτό ρώτησα για σιγουριά δώσε κανένα link μωρέ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blizzard.wow&hl=en Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 99,9% φταίει κάποιο addon μου αλλα έχει κανείς σας πρόβλημα με crashαρίσματα? πάω να ανοίξω map και crashάρει και το περίεργο είναι πως δεν θυμάμαι να μου έχει crashάρει καν άλλη φορά το auctionator έφταιγε τλκ τι εννοείς? μια χαρά hysteria έχει το core hound μου , ο gara κάνει τα heal του κτλ Μόνο αν παίζεις από vanilla hunter, θα με καταλάβεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 πω ρε φίλε υπήρχε τέτοιο πράμα και γω κοιμάμαι με τα τσαρούχια tnx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μόνο αν παίζεις από vanilla hunter, θα με καταλάβεις οχι απο tbc έπαιζα hunter, που κολλάει όμως το vanilla? ενδιαφέρομαι να μάθω , τι ξεχωριστό είχαν δηλαδή τότε τα pet σε σχέση με τώρα? είπες "αφαιρέσανε τα unique abilities" , ποια ήταν αυτά αλλα και γιατί σε πείραξε τώρα μετά απο 9 χρόνια που κυκλοφόρησε το tbc ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ξεκίνησα και εγώ μετά απο περίπου 2.5 χρόνια αποχής, είχα κάνει preorder to WoD και δεν είχα παίξει ποτέ (ούτε που θυμόμουν ότι το είχα αγοράσει) οπότε άρχησα μέσα στο Σ/Κ με το WoD και αν δώ ότι με κρατάει θα αγοράσω και Legion. Μία ερωτησούλα, τώρα έχω ένα free character boost για 90, αν πάρω και το Legion και δεν εχω χρησιμοποιήσει για αυτό για το 90 θα έχω ένα για 90 και ένα για 100? Επίσης τα boost μπορώ να τα χρησιμοποιήσω για Demon Hunter? Σαν εξωγήινος νιώθω μετά απο τόσο καιρό πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ξεκίνησα και εγώ μετά απο περίπου 2.5 χρόνια αποχής, είχα κάνει preorder to WoD και δεν είχα παίξει ποτέ (ούτε που θυμόμουν ότι το είχα αγοράσει) οπότε άρχησα μέσα στο Σ/Κ με το WoD και αν δώ ότι με κρατάει θα αγοράσω και Legion. Μία ερωτησούλα, τώρα έχω ένα free character boost για 90, αν πάρω και το Legion και δεν εχω χρησιμοποιήσει για αυτό για το 90 θα έχω ένα για 90 και ένα για 100? Επίσης τα boost μπορώ να τα χρησιμοποιήσω για Demon Hunter? Σαν εξωγήινος νιώθω μετά απο τόσο καιρό πάντως δεν αξίζει σε καμία περίπτωση , είναι 1 ώρα questing στο intro για να πας 100 τον dh για τα άλλα περίμενε να σου απαντήσουν αλλα δεν νομίζω να χάνεις κάποιο boost Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ δεν είχα χρησιμοποιήσει το b00st του WOD και τώρα πάνω δίπλα στην οθόνη των χαρακτήρων μου μου εμφανίζει και το 90 και το 100. Ο DH, δεν χρειάζεται b00st, δεδομένου ότι ξεκινάει από το lvl 98. Όλοι λίγο πολύ έτσι νιώθουμε αλλά νομίζω πως οι αλλαγές είναι προς το καλύτερο. Παίζω disc priest και me likes a lot!!! Δοκίμασα και shadow αλλά δεν μου έκανε κλικ.....Ακόμα 100lvl είμαι βέβαια οπότε βλέποντας και κάνοντας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Α ευχαριστώ νόμιζα ότι ξεκίναγε απο 70 ο DH :S Shadow και εγώ που έπαιξα τον δικό μου δεν με συγκίνησε οπότε παίζω τον DK μου αν και είμαι ανάμεσα και στον fire mage .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ξεκίνησα και εγώ μετά απο περίπου 2.5 χρόνια αποχής, είχα κάνει preorder to WoD και δεν είχα παίξει ποτέ (ούτε που θυμόμουν ότι το είχα αγοράσει) οπότε άρχησα μέσα στο Σ/Κ με το WoD και αν δώ ότι με κρατάει θα αγοράσω και Legion. Μία ερωτησούλα, τώρα έχω ένα free character boost για 90, αν πάρω και το Legion και δεν εχω χρησιμοποιήσει για αυτό για το 90 θα έχω ένα για 90 και ένα για 100? Επίσης τα boost μπορώ να τα χρησιμοποιήσω για Demon Hunter? Σαν εξωγήινος νιώθω μετά απο τόσο καιρό πάντως Είχε ρωτήσει και ένα άλλο παιδί στο forum της bliz και κρατάς και τα 2 boost. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις