Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξεκίνησα τα Heroics! (Warrior tank)

προσωπικά με τα heroics την πάλεψα , τα normals δεν τα άντεχα , βαριόμουνα μέχρι αηδίας μέχρι να τελειώσουν λολ 

Δημοσ.

Ναι δεν μπορώ να τα αγοράσω, άνοιξα και ticket πριν λίγο

Επίσης στο mount collection μου, λείπει το Azure Netherdrake που είχα βλαστημήσει να πάρω, ξέρει κανείς τίποτα γι'αυτό; 

Δημοσ.

Μια ερωτηση για τους πιο εμπειρους σε WOW/Blizzard.

Επειδη ο hunter μου φανηκε πολυ απλος κ βαρετος αποφασισα να επικεντρωθω σε rogue και συγκεκριμενα σε assasination γιατι αν κ μου φαινοταν αρχικα πολυ overwhelming τελικα κουτσα κουτσα τα καταφερνω και το ευχαριστιεμαι. Διαβαζω ωστοσο αριστερα δεξια οτι το outlaw ειναι το to-go spec και αρκετο QQing.

Τα ερωτηματα μου ειναι:

- Ποση βαση δινω στα blizz forums? Κλαινε για να κλαινε ειναι παιζει οντως να εχουν δικιο? Θελω να πω οκ μου αραδιαζουν κατι simulations και ειναι λεει ο outlaw 10% για παραδειγμα δυνατοτερος. Αυτο ειναι κατι που θα το βρω οντως μπροστα μου η να χαμε να λεγαμε και δε θα με επηρρεασει ιδιαιτερα?

- Αν οντως το Χ spec ειναι αρκετα καλυτερο η blizz συνηθιζει να τα tweakαρει αυτα σχετικα αμεσα οποτε και παλι δε του δινω ιδιαιτερη σημασια?

Ρωταω γιατι αν και το outlaw spec φαινεται αρκετα ενδιαφερων μου φαινεται οτι ειναι αρκετα πιο απλοικο (κανεις rtb, παιρνεις καλα buffs και μετα σπαμαρεις 1 cp generator και 1 cp spender) και αν ηταν να παιξω κατι απλο θα επαιζα mm hunter.

- Ποση βαση δινω στα blizz forums? ΚΑΜΙΑ . Δες σε pvp Πως σε κανει stunlock και σε ριχνει με backstabs ενας skilled player .

Τωρα επειδη ο rogue ειναι ο μονος που τον εχω αφησει 90 outlaw spec παρε για lvling

Δημοσ.

Επειδη ο hunter μου φανηκε πολυ απλος κ βαρετος αποφασισα να επικεντρωθω σε rogue και συγκεκριμενα σε assasination γιατι αν κ μου φαινοταν αρχικα πολυ overwhelming τελικα κουτσα κουτσα τα καταφερνω και το ευχαριστιεμαι. Διαβαζω ωστοσο αριστερα δεξια οτι το outlaw ειναι το to-go spec και αρκετο QQing.

Τα ερωτηματα μου ειναι:

- Ποση βαση δινω στα blizz forums? Κλαινε για να κλαινε ειναι παιζει οντως να εχουν δικιο? Θελω να πω οκ μου αραδιαζουν κατι simulations και ειναι λεει ο outlaw 10% για παραδειγμα δυνατοτερος. Αυτο ειναι κατι που θα το βρω οντως μπροστα μου η να χαμε να λεγαμε και δε θα με επηρρεασει ιδιαιτερα?

- Αν οντως το Χ spec ειναι αρκετα καλυτερο η blizz συνηθιζει να τα tweakαρει αυτα σχετικα αμεσα οποτε και παλι δε του δινω ιδιαιτερη σημασια?

Ρωταω γιατι αν και το outlaw spec φαινεται αρκετα ενδιαφερων μου φαινεται οτι ειναι αρκετα πιο απλοικο (κανεις rtb, παιρνεις καλα buffs και μετα σπαμαρεις 1 cp generator και 1 cp spender) και αν ηταν να παιξω κατι απλο θα επαιζα mm hunter.

Λίγο που έπαιξα outlaw, κάπως έτσι είναι. Κυνηγάς τα καλά buffs αλλά όχι με ένα cp.

Δημοσ.

Ναι δεν μπορώ να τα αγοράσω, άνοιξα και ticket πριν λίγο

Επίσης στο mount collection μου, λείπει το Azure Netherdrake που είχα βλαστημήσει να πάρω, ξέρει κανείς τίποτα γι'αυτό; 

Εμένα μου λείπουν mount λόγο ότι άλλαξα απο ΑLLIANCE σε HORDE !!!

Δημοσ.

κανένας με assasination undead rogue ...τα daggers στη πλάτη γιατί αιωρούντε  ...αφήστε που είναι άκυρα στη πλάτη...

Αυτό έλεγα και εγώ όταν τα πρωτείδα, τέρμα ηλίθιο.

Δημοσ.

Τα legendary δεν είχαν πει οτι θα μπορούσαμε να τα κάνουμε transmog ή κάνω λάθος;

Οχι ποτε δεν το ειχαν πει αυτο.

Τα ερωτηματα μου ειναι:

Μπες σε dungeon 1 φορα ως assasination rogue και μετα ξαναμπες στο ιδιο ως outlaw και κρινε ο ιδιος αν ειναι καλυτερο ή οχι.

Δημοσ.

είναι από την blizzard ?

μήπως υπαρχει τπτ για auction house ?

Ειναι δυνατον να σου διαφημιζε εφαρμογη 3ης εταιριας η Blizzard στην οποια εφαρμογη χρειαζεται να βαλεις τα προσωπικα στοιχεια του λογαριασμου σου και αρα με πιθανοτητα/ενδεχομενο για scam?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...