Vapir Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 world quests for the win 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Σ'ωραιος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Στα random μπορει να σου κατσει οτιδηποτε , απο καλο μεχρι ελλεινο group με εμφαση στο τελευταιο .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 όποιος δεν το έχει ας το πάρει , πολύ χρήσιμο όπως και το αλλα και αυτό , το βρήκα τώρα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω αφήσει το WoW στο Cataclysm (ήμουν σε raiding guild τότε) και είδα ότι έχει αναβαθμιστεί το account μου σε WoD. Επειδή δεν έχω χρόνο να κάνω heavy raiding πλέον (μόνο instances κλπ), αξίζει να δώσω 30 ευρώ για το Legion (συν τα MoP και WoD που δεν τα έχω παίξει) για χαλαρό gaming προειμένου να δω το lore; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 τα παλιά expansion δεν χρειάζεται να τα πάρεις περιλαμβάνοντε πλέων με όλα τα account. το αν αξίζει το game είναι νωρίς να πούμε αλλα απο την δική μου οπτική φαίνεται υποσχόμενο expansion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Norone92 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Βρίσκεται κανείς σας σε φάση για mythics; Αν ναι πείτε να φτιάξουμε κάνα γκρουπάκι να τα φαρμάρουμε Norone#2828, Horde Retri 827 ilvl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Ρο guild μπορεί να περιεχει real id friends ??? Απο αλλους σέρβερ που μπορείς να κα εις invite για να κάνετε q μαζί ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Fus Ro Da? (τοποθεσία είναι στον Θεό. Εάν κάνεις glide, όχι Kalimdor φτάνεις αλλά Ρόδο.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 καλά σήμερα πέτυχα αυτό που λέω since legion launch αλλα ήταν 4 στα 5 έτσι. wotlk το μόνο κακό απο θέμα συμπεριφοράς που θυμάμαι παίζοντας κανονικά με progress pre-nerf κτλ ήταν 1-2 κλασικοί φλόμπες τις καρπαζιάς real life που την είχαν δει στρατηγοί και χαλούσαν το ωραίο κλήμα της παρέας , ίσως βέβαια φταίει που ήμουν nagrand-horde και όχι genj που έχει και το όνομα ------------------------------------------------ πόσο είναι το μικρότερο ilvl gear που αξίζει να χρησιμοποιήσεις Obliterum για να μην είναι waste ?? καλυτερα πουλα το το Obliterum.Πιανει αυτη τη στιγμη 10κ το ενα και η συνδρομη εχει πεσει στα 62-64000 μεσο ορο.Δεν συμφερει εκτως και αν πας για progress με την guild σου και θες το καλυτερο δυνατο gear οσο το δυνατον πιο γρηγορα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Με τα pvp gear τι γίνεται ; Πάνω από 710 δεν υπάρχει; Παίρνουμε honor ,και δεν μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Με τα pvp gear τι γίνεται ; Πάνω από 710 δεν υπάρχει; Παίρνουμε honor ,και δεν μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε Γραφοντας στο google warcraft legion pvp gear εμφανιζει αυτο https://www.google.gr/#q=warcraft+legion+pvp+gear και το δευτερο link ειναι αυτο http://www.wowhead.com/guides/pvp/legion που λεει αναλυτικα τα παντα για το pvp στο legion.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μια ερωτηση για τους πιο εμπειρους σε WOW/Blizzard. Επειδη ο hunter μου φανηκε πολυ απλος κ βαρετος αποφασισα να επικεντρωθω σε rogue και συγκεκριμενα σε assasination γιατι αν κ μου φαινοταν αρχικα πολυ overwhelming τελικα κουτσα κουτσα τα καταφερνω και το ευχαριστιεμαι. Διαβαζω ωστοσο αριστερα δεξια οτι το outlaw ειναι το to-go spec και αρκετο QQing. Τα ερωτηματα μου ειναι: - Ποση βαση δινω στα blizz forums? Κλαινε για να κλαινε ειναι παιζει οντως να εχουν δικιο? Θελω να πω οκ μου αραδιαζουν κατι simulations και ειναι λεει ο outlaw 10% για παραδειγμα δυνατοτερος. Αυτο ειναι κατι που θα το βρω οντως μπροστα μου η να χαμε να λεγαμε και δε θα με επηρρεασει ιδιαιτερα? - Αν οντως το Χ spec ειναι αρκετα καλυτερο η blizz συνηθιζει να τα tweakαρει αυτα σχετικα αμεσα οποτε και παλι δε του δινω ιδιαιτερη σημασια? Ρωταω γιατι αν και το outlaw spec φαινεται αρκετα ενδιαφερων μου φαινεται οτι ειναι αρκετα πιο απλοικο (κανεις rtb, παιρνεις καλα buffs και μετα σπαμαρεις 1 cp generator και 1 cp spender) και αν ηταν να παιξω κατι απλο θα επαιζα mm hunter. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 craftάρω warhide pants (rank 3) και τα λιώνω για obliterumμέχρι τώρα έχω ένα οκ κέρδος αλλα παίρνω ώρα γιατι είναι 4-5 ashes το καθένα τι άλλο υπάρχει να σπάσω που να είναι σχετικά εύκολο να πάρω την συνταγή rank 3 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε σεις hunters έχω θεματάκι και για πείτε αν έχετε και εσείς. Ενώ έχω 7 πλέον champions στο order hall μου, ακόμα δεν μπορώ να πάω τα wrists, το έχετε και εσείς ή εγώ είμαι ο γκαντέμης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις