Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πως μάζεψε τόσα μαλακισμένα το wow ? απο πάντα είχε? wotlk που έκατσα χρόνο σερί δεν θυμάμαι τίποτα τέτοιο

απο φλόμπες που βρίζουν χωρίς λόγο και κάνουν kick σε dungeon επίσης χωρίς λόγο (πχ να είσαι top dps όσο dps έχουν 2 dps απο κάτω σου μαζί και να μη τρως dmg απο tpt ) 
καλά αυτά που λέγατε με τους Έλληνες στο wow τα βλέπω τώρα .. συμπεριφορά pro όταν είναι noobάδες , σαν αυτούς που κράζουν γιατι δυστηχώς το legion δεν είχαν μπροστά τους 2 χρόνια να το μάθουν , που και ηλίθιος θα το μάθαινε ...
ας είσαι ρε μεγάλε γαμάτος να το παίζεις ιστορία , όταν είσαι μια τρίχα wtf ... για γέλια 
και οι κλασικοί σπ@σ@ρχίδες που γκρινιάζουν σαν γκόμενες με περίοδο κάθε 5 λεπτά για πράγματα αυτονόητα αν δεν έχεις κάλο στον εγκέφαλο 

α ρε Fulgore τα έλεγες δεν τα ακούγαμε λοοοοολ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

πως μάζεψε τόσα μαλακισμένα το wow ? απο πάντα είχε? wotlk που έκατσα χρόνο σερί δεν θυμάμαι τίποτα τέτοιο

απο φλόμπες που βρίζουν χωρίς λόγο και κάνουν kick σε dungeon επίσης χωρίς λόγο (πχ να είσαι top dps όσο dps έχουν 2 dps απο κάτω σου μαζί και να μη τρως dmg απο tpt ) 

καλά αυτά που λέγατε με τους Έλληνες στο wow τα βλέπω τώρα .. συμπεριφορά pro όταν είναι noobάδες , σαν αυτούς που κράζουν γιατι δυστηχώς το legion δεν είχαν μπροστά τους 2 χρόνια να το μάθουν , που και ηλίθιος θα το μάθαινε ...

ας είσαι ρε μεγάλε γαμάτος να το παίζεις ιστορία , όταν είσαι μια τρίχα wtf ... για γέλια 

και οι κλασικοί σπ@σ@ρχίδες που γκρινιάζουν σαν γκόμενες με περίοδο κάθε 5 λεπτά για πράγματα αυτονόητα αν δεν έχεις κάλο στον εγκέφαλο 

α ρε Fulgore τα έλεγες δεν τα ακούγαμε λοοοοολ

Βασικα εκανα λιγα dungeon και δεν πετυχαν τιποτα απο αυτα που αναφερεις. Επισης αυτο με τα 10χρονια και αλλους χαρακτηρισμους κακως γραφεται αφου ειναι στοιχειο που εχουν ολα τα παιχνιδια που μαζευουν παρα πολυ κοσμο δεν ειναι κατι το πρωτοτυπο.

Οσο για το αλλο που γραφεις στο Wrath προφανως και ειχε παρα πολλους τετοιους και χειροτερους,πρωτον επειδη τοτε πρωτομπηκε δυναμικα το περιβοητο gearscore(κατι σαν το ilevel που εχουμε τωρα,μονο που τοτε το pvp gear ηταν χαλια) και δυστηχως με τα 3τελευταια dungeon αλλα και το raid του icecrown.

Και μιλαω γιατι τοτε και εγω ελιωσα περισσοτερο απο ποτε το wow και ξερω απο πρωτο χερι.

Αυτή η απόδοση στο WoW. Όταν έχεις χαμηλά FPS να μην είναι λόγο οτι δεν σου φτάνει το hardware αλλά το οτι για κάποιο λόγο δεν το εκμεταλλεύεται.

Από δεξιά προς αριστερά, τα νούμερα είναι "power" και "GPU utilization".

Εάν μπορούσαν να το φτοιάξουν το παιχνίδι θα πέταγε με φούλ γραφικά σε πολύ  παλιές κάρτες και HW.

Όπως είναι αυτή την στιγμή, είτε έχεις highend μηχάνημα, είτε παλιό, μια και το αυτό.

Από Val-Sharah :)

Δυστηχως και εμενα με ενοχλει αυτο.Και azuna και Val shara(η μονη περιοχη που δεν εβγαλα)με 48fps με 7/10 settings(δεν δοκιμασα παραπανω)και ας εχω i7. Θελει να βγουν patch για την αποδοση του παιχνιδιου συντομα.

καλά σήμερα πέτυχα αυτό που λέω since legion launch αλλα ήταν 4 στα 5 έτσι.
wotlk το μόνο κακό απο θέμα συμπεριφοράς που θυμάμαι παίζοντας κανονικά με progress pre-nerf κτλ ήταν 1-2 κλασικοί φλόμπες τις καρπαζιάς real life που την είχαν δει στρατηγοί και χαλούσαν το ωραίο κλήμα της παρέας , ίσως βέβαια φταίει που ήμουν nagrand-horde και όχι genj που έχει και το όνομα 
------------------------------------------------
πόσο είναι το μικρότερο ilvl gear που αξίζει να χρησιμοποιήσεις Obliterum για να μην είναι waste ?? 

Το έχω δει και σκοπεύω να πάω να το πάρω αλλά ακόμα δεν έχω τελειώσει με τις περιοχές. Έφτασα 110 και μετά ξεκίνησα την Aszuna οπότε έχουμε ακόμα αλλά είναι ωραία η αλεπού

Προσωπικα πιο πολυ με ενδιαφερει για το αν το expansion αυτο θα ειναι καλο,παρα ολα τα αλλα. Αν οντως το expansion αξιζιε και αρα θα συνεχισω να παιζω για καιρο,τοτε ναι να κατσω να ασχοληθω(αν το αξιζουν)και με πραγματα που θελουν λιωσιμο.

α ρε Fulgore τα έλεγες δεν τα ακούγαμε λοοοοολ

Huntard δεν παίζεις; Το βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό λοιπόν :lol:

Απο vanilla οταν και χρεωνα gold για dungeons - priest γαρ - αν ζητούσα X gold τα αλλα classes από huntard θα έπαιρνα τουλάχιστον 2x, πάντα προκαταβολή και με την υποσημείωση πως σε μαλακια εφυγε asap. Δεν ξέρω αν τελείωσα κανενα dungeon με huntard.

Όλη η μαλακια της wow κοινότητας συγκεντρωμένη σε ενα class. Στα χερια ένας μη ηλίθιου καμία αντίρρηση μπορει να κάνει παπάδες αλλα κακά τα ψέμματα ειναι μαζι με τον rofladin ενα ez mode class το οποιο ως επι τω πληστων χρησιμοποιείται απο κουλούς, άχρηστους μπιλοζίριδες ή πεντάχρονα που δεν τους πήρε η μαμά κατοικίδιο.

• Like 2

Huntard δεν παίζεις; Το βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό λοιπόν :lol:

δεν βρίσκω φυσιολογική την ηλίθια συμπεριφορά κάποιου , είναι υποχρεωμένος να σέβεται , αν είμαστε face2face σε κανα net πχ με τέτοια συμπεριφορά θα του άνοιγα το κεφάλι , δεν βρίζει το play style σου , βρίζει εσένα σαν άνθρωπο 

όσο για τα huntard κτλ με τη λογική σου όσοι παίζουν wow είναι χοντροί , χωρίς γκόμενα , nerds της φάπας κτλ 

άρα ας μη παίξουμε wow μη μας κακοχαρακτηρίσουν  :lol:

προσωπικά στα τέτοια μου τι θεωρείται εύκολο ή τι είναι op ή όχι, παίζω μόνο ότι μ αρέσει γιατι απλά περνάω την ώρα μου  :-) 

εντάξει και σε μένα κάθισε αναποδιά μα το barrage αλλά οι άνθρωποι έριξαν ένα wtf και εγώ ένα sorry και τελείωσε εκεί 

όχι δεν κατάλαβες , αν κάνω μαλακία θα ζητήσω κ συγνώμη αλλα μπήκα dungeon και λέμε μεταξύ μας hello και hi κλασικά και πετάγεται το tank και λέει "stfu idiots , move" και άρχισε το πανηγύρι 

μαλακίες πάντως δεν έχει τύχει να κάνω με hunter (εκτός ενός άκυρου disengage death σε lfr τις πρώτες μέρες που ξεκίνησα λολ)  και playtime έχω 2-3 χρόνια περίπου σπαστά με hunter , ίσα ίσα σε ένα τραγικό dungeon που μπήκα τώρα το βράδυ που βριζόντουσαν tank και healer για το ποιος φταίει (το tank του έλεγε να μάθει να healάρει και ο healer να σταματήσει να κάνει τον rambo )  στα δύο απο τα bosses είχα μείνει μόνος μου ζωντανός και τα αποτελείωνα 

ε το παιχνίδι έχει γίνει πολύ απλό και όλα τα classes σχεδόν αστεία στο να τα μάθεις, όχι να γίνεις πολύ καλός απαραίτητα αλλα καλός,  το καταλαβαίνω γιατι παίζω καλύτερα απότι έπαιζα όταν έκλεινα χρόνο σερί 

Βασικα εκανα λιγα dungeon και δεν πετυχαν τιποτα απο αυτα που αναφερεις. Επισης αυτο με τα 10χρονια και αλλους χαρακτηρισμους κακως γραφεται αφου ειναι στοιχειο που εχουν ολα τα παιχνιδια που μαζευουν παρα πολυ κοσμο δεν ειναι κατι το πρωτοτυπο.

Οσο για το αλλο που γραφεις στο Wrath προφανως και ειχε παρα πολλους τετοιους και χειροτερους,πρωτον επειδη τοτε πρωτομπηκε δυναμικα το περιβοητο gearscore(κατι σαν το ilevel που εχουμε τωρα,μονο που τοτε το pvp gear ηταν χαλια) και δυστηχως με τα 3τελευταια dungeon αλλα και το raid του icecrown.

Και μιλαω γιατι τοτε και εγω ελιωσα περισσοτερο απο ποτε το wow και ξερω απο πρωτο χερι.

Δυστηχως και εμενα με ενοχλει αυτο.Και azuna και Val shara(η μονη περιοχη που δεν εβγαλα)με 48fps με 7/10 settings(δεν δοκιμασα παραπανω)και ας εχω i7. Θελει να βγουν patch για την αποδοση του παιχνιδιου συντομα.

Ναι αυτές οι δύο περιοχές αν και πανέμορφες είναι καρκίνος. Βάλε τα γραφικά στο φούλ και το ΑΑ στο MSAAx8. Η απόδοση μένει σταθερή (δυστυχώς). Βασικά εάν δεις το Power σου και το GPU usage γενικά μένουν ίδια. Εγώ έχω ενεργοποιημένο Vsync και είτε έχω 60fps είτε 30fpw, είμαι γύρω στο 40-70 usage.

όχι δεν κατάλαβες , αν κάνω μαλακία θα ζητήσω κ συγνώμη αλλα μπήκα dungeon και λέμε μεταξύ μας hello και hi κλασικά και πετάγεται το tank και λέει "stfu idiots , move" και άρχισε το πανηγύρι 

μαλακίες πάντως δεν έχει τύχει να κάνω με hunter (εκτός ενός άκυρου disengage death σε lfr τις πρώτες μέρες που ξεκίνησα λολ)  και playtime έχω 2-3 χρόνια περίπου σπαστά με hunter , ίσα ίσα σε ένα τραγικό dungeon που μπήκα τώρα το βράδυ που βριζόντουσαν tank και healer για το ποιος φταίει (το tank του έλεγε να μάθει να healάρει και ο healer να σταματήσει να κάνει τον rambo )  στα δύο απο τα bosses είχα μείνει μόνος μου ζωντανός και τα αποτελείωνα 

ε το παιχνίδι έχει γίνει πολύ απλό και όλα τα classes σχεδόν αστεία στο να τα μάθεις, όχι να γίνεις πολύ καλός απαραίτητα αλλα καλός,  το καταλαβαίνω γιατι παίζω καλύτερα απότι έπαιζα όταν έκλεινα χρόνο σερί 

Παίζουν αρκετοί αγενής, είτε τους ανέχεσαι για να τελειώσει το dungeon είτε βγαίνεις. Καλό είναι να ξεκινήσουμε δικά μας groupakia σιγά σιγά, το bnet το έδωσα σε προηγούμενη σελίδα.

Στο Local Defence, τα πράγματα είναι ακόμη πιο ελεεινά.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...