Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

H απολυτη ξενερα , κανω tank spec και δεν μπορω να χρησιμοποιησω τα οπλα μου γιατι λεει ειναι artifact και εχει μια μλκια dps δηθεν  bonus . Και δωστου equip switch

Η πλακα ειναι οτι οσο απλοποιουνται ολα τα mechanics τοσο γκρινια βλεπω απο τους νεους οτι ειναι περιπλοκο :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

που κολάει ο DK με το χειρότερο gear? δλδ οι DKS ειναι χαζοι και οι αλλοι μαγκες;

φιλικα ε χαχα

O Dk ξεκιναει απο τα 55lvl και το gear που παιρνει οταν τελειωσει τα quest του στα 58 ειναι κατα πολυ καλυτερο απο το gear απο τις πρωτες περιοχες. Ο λογος που εγινε αυτο ηταν για να ειναι πιο ευκολο το level up(μιας και οπως και να το κανουμε μιλαμε για alt).

H απολυτη ξενερα , κανω tank spec και δεν μπορω να χρησιμοποιησω τα οπλα μου γιατι λεει ειναι artifact και εχει μια μλκια dps δηθεν  bonus . Και δωστου equip switch

Η πλακα ειναι οτι οσο απλοποιουνται ολα τα mechanics τοσο γκρινια βλεπω απο τους νεους οτι ειναι περιπλοκο  :-D

δεν υπαρχει απλοποίηση 

απλά ανακάτεψαν λίγο την τράπουλα

όντως και εμένα κάτι δεν μου κολάει στο rotation του ΜΜ, λείπει ένας καλός filler . Το πολύ dmg βγαίνει απο barrage , οπότε μαζεύεις όλο τα mobs γύρω σου και σε κοπανάνε. Αν είσαι σε dun geon σε βρίζουν  όλοι , και με το δίκιο τους. Βγάζει τρελλό dps , αλλά θέλει πολύ προσοχή και πειθαρχία. Το arcane που τόχυν για filler , πάπαλα δεν λέει , και το explotion shot μην το πάρετε από τα talents δεν κάνει τίποτα .

επειτα απο μια βδομαδα στην δουλεια και 12 ωρο ... μετα απο αδεια εφτασε η Παρασκευη να πω θα μπω να λιωσω μεχρι 3-4 το πρωι σημερα...και πηρα το 3ο το μακρυτερο

*&R%#*%(*$#(%^#%*@$@$#@

ναι ρε τι γίνεται! τσάμπα οι συνδρομές που χούμε πάρει να πούμε. βραδυ χθες λαγκ, προχθές δεν έμπαινε, σήμερα τώρα εδώ και μια ώρα δεν μπαίνει. 

σήμερα ο silvermoon πήγε τρένο πάντως

ένα mass dc φάγαμε μόνο γύρο στις 21:00 

αλλά ξανά μπήκαμε σε 2 min 

κατά τα άλλα και το loot άθλιο

κατεβαζεις καμιά 20 mobs με το barrage και 

έχεις useαρει feign death και aspect of the turtle+exhilaration και λες τώρα θα lootαρω καμιά 100g

για να δεις κάτι άχρηστα λουλουδάκια 20silver 

• Like 1

σήμερα ο silvermoon πήγε τρένο πάντως

ένα mass dc φάγαμε μόνο γύρο στις 21:00 

αλλά ξανά μπήκαμε σε 2 min 

κατά τα άλλα και το loot άθλιο

κατεβαζεις καμιά 20 mobs με το barrage και 

έχεις useαρει feign death και aspect of the turtle+exhilaration και λες τώρα θα lootαρω καμιά 100g

για να δεις κάτι άχρηστα λουλουδάκια 20silver 

άστο έκανα εκείνη την ώρα relic quest για ένα item του bm που μεταμορφώνει το Hati 

μέχρι να πέσει το τελευταίο απο τα 4 items , είχα σκοτώσει 100-200 mobs τουλάχιστον για εκείνο(τα άλλα είχαν ντροπάρει στα 50 mobs ξέρω γω) και δεν έλεγε να πέσει , το loot ήταν 80 silver πχ μόνο αυτό , φάγαμε τα μαζικά dc και μετά με το που σκοτώνω ένα mob έπεσε .............

• Like 1

Αυτή η απόδοση στο WoW. Όταν έχεις χαμηλά FPS να μην είναι λόγο οτι δεν σου φτάνει το hardware αλλά το οτι για κάποιο λόγο δεν το εκμεταλλεύεται.

Από δεξιά προς αριστερά, τα νούμερα είναι "power" και "GPU utilization".

Εάν μπορούσαν να το φτοιάξουν το παιχνίδι θα πέταγε με φούλ γραφικά σε πολύ  παλιές κάρτες και HW.

Όπως είναι αυτή την στιγμή, είτε έχεις highend μηχάνημα, είτε παλιό, μια και το αυτό.

Από Val-Sharah :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...