Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πείτε ρε μου μάγκες αν κάνω τπτ λάθος.

Έχω παίξει 14ς ώρες με deathknight

Το μόνο που έχω καταφέρει είναι να πάω μέχρι 63LVL

Ούτε ITEMS δεν ρίχνει το παιχνίδι τπτ
Ούτε κάνα ενδιαφέρων Quest όλα τα ιδια με διαφορετικό area απλώς αλλάζει το motivo.

Είμαι Outlands Zangarmash.
Δλδ ακόμα και τα ITEMS που δείνουν οι αποστολές είναι για γέλια.

Αφού το παιχνίδι προστάζει να ανακαλύψω το χώρο, κάνοντας αποστολές δεν έπρεπε να με ανταμοιβει;
Τι μ*****ς είναι αυτές.

Πρέπει να κάνω κάτι; Συμβουλές;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα items πριν το μέγιστο level, ούτε που θα έπρεπε να σε απασχολούν. Questαρε ώστε να ευχαριστηθείς τα τοπία και την εξερεύνηση, κάνε και κανα dungeon να πάρεις και κανά καλό item αφού το έχεις παράπονο και μόλις πας 110 τα ξαναλέμε.

Τα items πριν το μέγιστο level, ούτε που θα έπρεπε να σε απασχολούν. Questαρε ώστε να ευχαριστηθείς τα τοπία και την εξερεύνηση, κάνε και κανα dungeon να πάρεις και κανά καλό item αφού το έχεις παράπονο και μόλις πας 110 τα ξαναλέμε.

δεν ξέρω πως είναι λέω μήπως κάνω λάθος, θυμάμαι παλιά εισουν κάνα 70άρι έκοβες. τώρα ζήσε μάι μου να φας τριφυλι. 

στο D3 σε 10 ώρες είσαι ωραίος..

δεν ξέρω πως είναι λέω μήπως κάνω λάθος, θυμάμαι παλιά εισουν κάνα 70άρι έκοβες. τώρα ζήσε μάι μου να φας τριφυλι. 

Το D3 ειναι arpg , το wow είναι mmoprg. Αλλο genre, άλλη λογική, άλλο σύστημα looting.

Μου έχει κάτσει ένα πρόβλημα του παιχνιδιού, σε δεύτερο spec, δεν με αφήνει να βάλω glyphs. Όλο μου λέει οτι είναι λάθος το slot, το οποίο δεν ισχύει. Θα έπρεπε να δουλεύει αλλά όχι :( Γενικά στο δεύτερο μου spec, δεν μπορώ να βάλω glyphs καθόλου και μου την σπάει.

Πάντως φοβερή η αλλαγή όπου περιοχές και rewards\loot κάνουν autoscale σύμφωνα με το level σου. Εξίσου και τα Dungeons.

Τα glyph πού τα δείχνει τώρα, δεν τα έχω βρεί.

και σε 3 μέρες το παρατάς γιατί βαριέσαι, κάθε season τα ίδια εκεί.

Με το καλό 109, σύντομα 110 και πρέπει να ομολογήσω ότι το παιχνίδι έχει γίνει αρκετά καλό. Τα γραφικά είναι πανέμορφα, τα τοπία και το story τα σπάνε.

Το μόνο που με χαλάει είναι ότι έκαναν τους ΜΜ Hunter από single target -> Barrage και βαράμε ότι υπάρχει μπροστά μας, και σε dungeons αυτό δεν είναι και ότι καλύτερο. Μην μιλήσω για το questing που μην τυχών και έχει πουλιά εκεί που είσαι, μαζί με τα 4 mobs που θες θα σου φέρει άλλα 3-4 από το πουθενά.

Πολύ καλό experience μέχρι στιγμής πάντως.

• Like 2

Δεν έχω πολυπιάσει ακόμα το σύστημα με το leveling των όπλων. Παίζει πουθενά κανά καλό guide να μην ψάχνω;

Καμιά συμβουλή από άλλον fury warrior;

Fury εδώ :)

Ακολούθα αυτό το progression: http://www.icy-veins.com/wow/fury-warrior-pve-dps-artifact-talents-relics

Επίσης, το όπλο σου αναβαθμίζει ilvl με τα glyphs που του προσθέτεις. Το όπλο ξεκινάει 750lvl και τα ilvl των glyphs προστίθεντο στο ilvl του όπλου.

Για να ανοίξεις το artifact όπλο σου, πήγαινε στο εξοπλισμό του χαρακτήρα σου ( ctrl+g νομίζω) και έπειτα shift+δεξί κλίκ στο όπλο.

Επίσης, το όπλο σου αναβαθμίζει ilvl με τα glyphs που του προσθέτεις. Το όπλο ξεκινάει 750lvl και τα ilvl των glyphs προστίθεντο στο ilvl του όπλου.

relics λέγονται 

καλό είναι να μην μπερδεύουμαι τον κόσμο  

Πείτε ρε μου μάγκες αν κάνω τπτ λάθος.

Έχω παίξει 14ς ώρες με deathknight

Το μόνο που έχω καταφέρει είναι να πάω μέχρι 63LVL

Ούτε ITEMS δεν ρίχνει το παιχνίδι τπτ

Ούτε κάνα ενδιαφέρων Quest όλα τα ιδια με διαφορετικό area απλώς αλλάζει το motivo.

Είμαι Outlands Zangarmash.

Δλδ ακόμα και τα ITEMS που δείνουν οι αποστολές είναι για γέλια.

Αφού το παιχνίδι προστάζει να ανακαλύψω το χώρο, κάνοντας αποστολές δεν έπρεπε να με ανταμοιβει;

Τι μ*****ς είναι αυτές.

Πρέπει να κάνω κάτι; Συμβουλές;

Γιαυτο παιρνεις χειροτερο gear. Πρωτον γιατι παιζεις με Death Knight και δευτερον(και ισως κυριοτερο)γιατι εχει αλλαξει το συστημα των αντικειμενων. Να βλεπεις πχ αντικειμενο level 75 και να ειναι ελαχιστα ή καθολου καλυτερο απο ενα των 80. Αυτο εχει γινει κυριως για να μην υπαρχουν ας το πουμε twinks στα levels αυτα και γιαυτο το λογο εχουν σβηστει και τα set bonus απο το Tier gear σε μικροτερα level.

Γιαυτο παιρνεις χειροτερο gear. Πρωτον γιατι παιζεις με Death Knight και δευτερον(και ισως κυριοτερο)γιατι εχει αλλαξει το συστημα των αντικειμενων. Να βλεπεις πχ αντικειμενο level 75 και να ειναι ελαχιστα ή καθολου καλυτερο απο ενα των 80. Αυτο εχει γινει κυριως για να μην υπαρχουν ας το πουμε twinks στα levels αυτα και γιαυτο το λογο εχουν σβηστει και τα set bonus απο το Tier gear σε μικροτερα level.

που κολάει ο DK με το χειρότερο gear? δλδ οι DKS ειναι χαζοι και οι αλλοι μαγκες;

φιλικα ε χαχα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...