aliakas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 δεν ξέρω τη λες εσύ () αλλά εγώ για να ανεβάσω 4 chars θα καρκινιασω στα senarios και στους διαλόγους που δεν μπορείς να τους κάνεις bypass για τα βουνά και την γκρεμιλα , χάθηκε να βάλουν και ένα map σαν την nagrand ή barrens να γουστάρουμε ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 δεν ξέρω τη λες εσύ ( ) αλλά εγώ για να ανεβάσω 4 chars θα καρκινιασω στα senarios και στους διαλόγους που δεν μπορείς να τους κάνεις bypass για τα βουνά και την γκρεμιλα , χάθηκε να βάλουν και ένα map σαν την nagrand ή barrens να γουστάρουμε ? WoW =/= Diablo για να διευκρινίσω να μην παρεξηγηθώ: Το WoW είναι 3D RPG. To Diablo είναι Hack n slash. Μπορεί να μοιάζουν πια πολύ αλλά το MMORPG έχει άλλη νοοτροπία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrXavier Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Νομιζω πως το questing ειναι υπεροχο , τα μερη του παιχνιδιου αλλα και τα dungeon ειναι πανεμορφα , τα laggαρισματα του τα εχει ωρες ωρες αλλα ειναι κομπλε σε γενικες γραμμες. Το μονο μου παραπονο ειναι ο Tank ο Demon Hunter. Πρωτο κακο , ολα τα ''γκαου'' που φτιαξανε DH Tank και τρεχουν σαν τον τιραμολα πανω - κατω στα dungeons ξεχνωντας πως κανενας απο το group δεν μπορει να ακολουθησει , οταν ειναι dps δεν με νοιαζει καν ! Αν θελει να το παιξει ilidan ας ψοφησει μονος του κανοντας solo καριερα. Δευτερο κακο του Demon Hunter σε Tank spec ειναι οτι τρωει τρελο dmg ακομα και σε Normal Dungeon σε σχεση με τους αλλους Tank. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 δεν ξέρω τη λες εσύ ( ) αλλά εγώ για να ανεβάσω 4 chars θα καρκινιασω στα senarios και στους διαλόγους που δεν μπορείς να τους κάνεις bypass για τα βουνά και την γκρεμιλα , χάθηκε να βάλουν και ένα map σαν την nagrand ή barrens να γουστάρουμε ? Τοτε μαλλον παιχνιδι διαλεξες να παιξεις. Επισης δεν καταλαβαινω τι εννοεις με τα scenario και τους διαλογους(τους οποιους κανονικα μπορεις να σβησεις αφου εχουν ενα Χ πανω δεξια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε παλικάρια έκανα μια μ@λ@κιά τεράστια το αρχικό Q με το που ξεκινήσει το legion το έκανα abbandon και τώρα πάω στο class hall να το ξανά πάρω και δε μπορώ να μπω μέσα. Κανείς καμία ιδέα; Rogue undead horde. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 άνοιξε ticket με τον GM . Ποιο αρχικό εννοείς το "Broken Isles" , που βγαίνει σε pop up μόλις μπεις? Η αυτά που σου δίνει ο Khadgar? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 πολυ lag χθες βραδυ και εδω .... η πλακα ειναι οτι ρωτουσα στο trade αν εχουν lag η είναι απο τον provider μου και οι μισοι μου ελεγν ολα καλα ειναι και οι αλλοι μισοι οτι laggaroynn..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 πολυ lag χθες βραδυ και εδω .... η πλακα ειναι οτι ρωτουσα στο trade αν εχουν lag η είναι απο τον provider μου και οι μισοι μου ελεγν ολα καλα ειναι και οι αλλοι μισοι οτι laggaroynn..... Ανοιξε μια σελιδα στο Internet να δεις αν εχεις lag ή οχι...Την γνωμη των αλλων στο chat ,που οι περισσοτεροι τρολαρουν,περιμενεις? Το βραδυ παντως ειχε lag και disconnect ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 πολυ lag χθες βραδυ και εδω .... η πλακα ειναι οτι ρωτουσα στο trade αν εχουν lag η είναι απο τον provider μου και οι μισοι μου ελεγν ολα καλα ειναι και οι αλλοι μισοι οτι laggaroynn..... Γενικά έχει server lag. Ανα διαστήματα και κρατάει αρκετά. Υπομονή, σε λίγο καιρό θα στρώσουν τα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 άνοιξε ticket με τον GM . Ποιο αρχικό εννοείς το "Broken Isles" , που βγαίνει σε pop up μόλις μπεις? Η αυτά που σου δίνει ο Khadgar? Ευχαριστώ τελικά το βρήκα. Όντως το είχα abbandon και πήγα και το ξανά πήρα. Οκ έβγαλα άκρη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 αυτο ρε φουστη μου που ΞΕΚΟΛΙΑΖΟΥΝ τις τιμες .... εχει στο ΑΗ κατι 5Κ ... Εχω πουλησει εδω και 2 μερες 9 τετοια στα 4900 ~ 4950 . ΟΛΟΙ χθες βραδυ το εχουν στα 4800 ~ 4900 ( περιπου 30 κομματια ) και μπαινει σημερα το πρωι ενας και ενω η επομενη αγορα ειναι 4900 το βαζει στο ΑΗ 1399 .................... Ποσο ηλιθιος μπορει να ειναι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 ravencrest δεν είναι κανένα lag, 1-2 απο την guild (70 online) είχαν 1500ms , εγώ 50-60 έπαιζα απ το απόγευμα μέχρι τις 4 το πρωί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Εχθές το βράδυ αργά είχα και εγώ πολύ, σε σημείο που μέσα σε dungeon πάταγα skills και τα έβλεπα μετά από 2-3 δευτερόλεπτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stag26 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 σε ευχαριστω για την απαντηση. κ μια τελευταια ερωτηση μπορω να το δωσω σε αλλον? η γινεται κατευθειαν bound? Είναι soulbound ουτε μεταξύ των χαρακτήρων σου δεν μπορεις να το δώσεις και ούτε καν στην bank δεν μπαίνει. Μένει στις τσάντες σου οπότε προσοχή με ποιον θα το αγοράσεις. Delete χαρακτήρα που έχει token πάνω του δεν σε αφήνει το παιχνίδι να κάνεις οπότε μην ανησυχείς που θα το δώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μου έχει κάτσει ένα πρόβλημα του παιχνιδιού, σε δεύτερο spec, δεν με αφήνει να βάλω glyphs. Όλο μου λέει οτι είναι λάθος το slot, το οποίο δεν ισχύει. Θα έπρεπε να δουλεύει αλλά όχι Γενικά στο δεύτερο μου spec, δεν μπορώ να βάλω glyphs καθόλου και μου την σπάει. Πάντως φοβερή η αλλαγή όπου περιοχές και rewards\loot κάνουν autoscale σύμφωνα με το level σου. Εξίσου και τα Dungeons. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις