Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια μηπως εχετε δει κανενα Legion collector's σε καποιο μαγαζι;

Για τελευταια φορα(επειδη ηδη εχει γινει η ιδια ερωτηση και πιο πισω)μονο απο Ευρωπαικα  Amazon αν υπαρχει collectors edition(και στελνουν Ελλαδα) https://www.amazon.co.uk/Blizzard-72987EN-World-Warcraft-Collectors/dp/B01AL7WN56 

Τελευταια στιγμη(βασικα ουτε καν τελευταια αφου εχει βγει ηδη το παιχνιδι)δεν κοιταζει ο κοσμος....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ακριβως προηγουμενη σελίδα , 1ο post (και για να μην κοιτάτε / έχετε διαφορετικά posts / page , public έχουν διαθέσιμα collectors στα καταστήματα (όχι στο site). παίρνεις τηλ, ρωτάς και σε εξυπηρετούνε)

το questing το κάνανε εντελώς γραμμικό του κερατά 

τα δε senarios βαρετά μέχρι αηδίας 

ας τους πει κάποιος ότι από την στιγμή που παίζω wow

θέλω το κλασσικό wow σύστημα 

και οι περιοχές όλο βουνά και γκρεμιλα 

πρέπει να μισούν τους πελάτες τους δεν εξηγείτε αλλιώς

παρόλα αυτά αυτό το expansion θα το λιώσω :P

To expansion έχει απίστευτα γραφικά. Απλά αυτή την φορά το πήγανε πραγματικά δύο επίπεδα πιο πάνω. Είμαι Azhuna και όπου και να κοιτάξω παθαίνω πλάκα!

Να πως έπρεπε να παρουσιάζονται τα Τρόλς.

Και μερικές εικόνες ακόμη :)

• Like 3

Επειδη ειναι λιγο άσχετος στο θεμα με τα τοκενς θα ηθελα να μου λυσετε μια απορια εαν μπορειτε φυσικα. Μπορω να αγορασω το τοκεν με χρυσο αλλα να το κρατησω και να το χρησιμοποιησω οποτε θελω εγω; Η εχει ας πουμε ημερομηνια ληξης;;;

Ευχαριστω εκ τον προτερων

Επειδη ειναι λιγο άσχετος στο θεμα με τα τοκενς θα ηθελα να μου λυσετε μια απορια εαν μπορειτε φυσικα. Μπορω να αγορασω το τοκεν με χρυσο αλλα να το κρατησω και να το χρησιμοποιησω οποτε θελω εγω; Η εχει ας πουμε ημερομηνια ληξης;;;

Ευχαριστω εκ τον προτερων

Το τοκεν το ενεργοποιείς όποτε θέλεις εσύ. Ακόμα και αν έχει λήξει ο χρόνος  το παιχνίδι σου δίνει τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσεις στην οθόνη με τους χαρακτήρες σου, ή αν δεν έχεις, να αγοράσεις ένα, αν έχεις το gold, στην τρέχουσα τιμή.

Αν το αγοράσεις με gold δεν μπορείς να το βάλεις ξανά στο ah να το πουλήσεις για gold αλλά μόνο να το κάνεις χρόνο στο παιχνίδι. Αντίστοιχα αν το έχεις αγοράσει με λεφτά απο το in-game shop δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις για χρόνο (έτσι κι αλλιως είναι χαζό 20 ευρω για κάτι που αγοράζεις με 12,99) αλλά μόνο για ΑΗ.

Έχει και κάποιους άλλους περιορισμούς (10 το χρόνο να αγοράσεις πχ) αλλά δεν τους θυμάμαι όλους. 

• Like 1

To expansion έχει απίστευτα γραφικά. Απλά αυτή την φορά το πήγανε πραγματικά δύο επίπεδα πιο πάνω. Είμαι Azhuna και όπου και να κοιτάξω παθαίνω πλάκα!

Να πως έπρεπε να παρουσιάζονται τα Τρόλς.

Και μερικές εικόνες ακόμη :)

μου αρέσει πολύ που διόρθωσαν και τα models (είχα να παίξω απο wotlk σοβαρά κ είχα δει λίγο το cata) 

παλιά δεν άντεχα να βλέπω πχ τους human male , μου φαινόταν πολυ γτπ 

πραγματικά ρε παιδιά ,

τι βουνά και γκρεμοί είναι αυτά , όλο το παιχνίδι είναι κάτι σαν το φαράγγι της Σαμαριάς . Πάντως με flying θα είναι όνειρο.

• Like 1

Το τοκεν το ενεργοποιείς όποτε θέλεις εσύ. Ακόμα και αν έχει λήξει ο χρόνος  το παιχνίδι σου δίνει τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσεις στην οθόνη με τους χαρακτήρες σου, ή αν δεν έχεις, να αγοράσεις ένα, αν έχεις το gold, στην τρέχουσα τιμή.

Αν το αγοράσεις με gold δεν μπορείς να το βάλεις ξανά στο ah να το πουλήσεις για gold αλλά μόνο να το κάνεις χρόνο στο παιχνίδι. Αντίστοιχα αν το έχεις αγοράσει με λεφτά απο το in-game shop δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις για χρόνο (έτσι κι αλλιως είναι χαζό 20 ευρω για κάτι που αγοράζεις με 12,99) αλλά μόνο για ΑΗ.

Έχει και κάποιους άλλους περιορισμούς (10 το χρόνο να αγοράσεις πχ) αλλά δεν τους θυμάμαι όλους. 

σε ευχαριστω για την απαντηση. κ μια τελευταια ερωτηση μπορω να το δωσω σε αλλον? η γινεται κατευθειαν bound?

Παιδιά έχει κανενας αλλο πρόβλημα με latency ? , γιατι το βράδυ απο τις 9 και μερά βαράω κατι 300 + και το παιχνίδι ειναι unplayable

το questing το κάνανε εντελώς γραμμικό του κερατά 

τα δε senarios βαρετά μέχρι αηδίας 

ας τους πει κάποιος ότι από την στιγμή που παίζω wow

θέλω το κλασσικό wow σύστημα 

και οι περιοχές όλο βουνά και γκρεμιλα 

Ποιο ειναι το κλασσικο Wow συστημα και γιατι ειναι καλυτερο?

Οσο για το questing ισα ισα που το κανανε(απο Warlords κατι καλο που εμεινε)πιο ενδιαφερον απο ποτε.

Και για τα βουνα που γραφουν ορισμενοι,οταν πας σε περιοχη που λεγεται Highmountain(ή και το πανω κατω Stormheim) τι ακριβως περιμενετε να δειτε?

Παιδιά έχει κανενας αλλο πρόβλημα με latency ? , γιατι το βράδυ απο τις 9 και μερά βαράω κατι 300 + και το παιχνίδι ειναι unplayable

Δεν γραφει κανεις στο chat ή στην guild σου για το lag που λες?Ολου του server ειναι οχι ατομικο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...