Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μάλλον κάποια μ@λακία έχει κάνει η blizz γιατί και μένα μου φαίνεται ότι τα mobs έχουν περισσότερο hp απ όσο θα πρεπε

με τον hunter την παλεύω αλλά με τον priest με καμιά παναγία αν είναι δυο κιόλας πίνεις καφέ άνετα 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν μιλάμε για rogue outlaw θα συμφωνήσω έχουν στιγμές που κανουν autoattack και στιγμές (τις περισσότερες) βγάζουν ακαριαία ακόμα και τα μεγάλα mobs. 

Για τα άλλα specs ακόμα δεν ξέρω και μάλλον θα αργήσω να μάθω. 

Πιο πάνω κάποιος μίλησε για addons. Το μόνο που προτείνω τώρα στο lvling είναι το handynotes με επέκταση για τα Legion Treasures μιας και ο τόπος είναι γεμάτος artifact power items. Στο χαλαρό μάζεψα 2κ+ artifact power απο Azuna. Σήμερα θα πάω απο Highmountain να δω τι γίνεται και εκεί. 

• Like 1

Η κάποια μαλακία έχω κάνει με τον Fury Warrior που έχω ή έχει γίνει τελείως βαρετό. Κάνω πόση ώρα να φάω ένα mob...έλεος

θέλεις crit με τον fury για να δουλέψει σωστά. Αλλά γενικά εάν είσαι χαμηλό ilvl, οτι class και να παίζεις, φαντάζομαι οτι θα παίρνει χρόνο όπως και λές.

Υπαρχει πλεον τροπος να ανεβαζεις αλτς στα μπαμ οπως με τα Invasions που διαβαζα πριν?

Εχω ενα χρονο περιπου να παιξω και εχω χαθει λιγο...

post #22238 , 3η παράγραφος.

post #22238 , 3η παράγραφος.

#22238 [World Of Warcraftμήνυμα #22238] ?που ρωτησα για τα cross realm invasions αυτα τελειωσαν , αλλος τροπος να φαρμαρεις xp ? .Και παει και το dual spec ..................

Στο Silvermoon μια ωρα στην ουρα παλι γμτ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...