aliakas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 μάλλον κάποια μ@λακία έχει κάνει η blizz γιατί και μένα μου φαίνεται ότι τα mobs έχουν περισσότερο hp απ όσο θα πρεπε με τον hunter την παλεύω αλλά με τον priest με καμιά παναγία αν είναι δυο κιόλας πίνεις καφέ άνετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Log@n Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Παντως ο feral drood μεχρι τωρα (103 lvl) ανεβαινει τραινο. Meow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
altair Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 γιατι τους μαγους? μας διαλυσανε δυο spec και εχουμε γινει ολοι κολοφωτιές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ο rogue Παντως σπερνει θανατο..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ο rogue μου φαίνεται σαν να ξεμένει γρηγορα απο energy. Συμφωνώ οτι έχουν περισσότερο health απ'ότι θα έπρεπε τα mobs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stag26 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Αν μιλάμε για rogue outlaw θα συμφωνήσω έχουν στιγμές που κανουν autoattack και στιγμές (τις περισσότερες) βγάζουν ακαριαία ακόμα και τα μεγάλα mobs. Για τα άλλα specs ακόμα δεν ξέρω και μάλλον θα αργήσω να μάθω. Πιο πάνω κάποιος μίλησε για addons. Το μόνο που προτείνω τώρα στο lvling είναι το handynotes με επέκταση για τα Legion Treasures μιας και ο τόπος είναι γεμάτος artifact power items. Στο χαλαρό μάζεψα 2κ+ artifact power απο Azuna. Σήμερα θα πάω απο Highmountain να δω τι γίνεται και εκεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Για assassination λέω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Η κάποια μαλακία έχω κάνει με τον Fury Warrior που έχω ή έχει γίνει τελείως βαρετό. Κάνω πόση ώρα να φάω ένα mob...έλεος θέλεις crit με τον fury για να δουλέψει σωστά. Αλλά γενικά εάν είσαι χαμηλό ilvl, οτι class και να παίζεις, φαντάζομαι οτι θα παίρνει χρόνο όπως και λές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aleilo03 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Υπαρχει πλεον τροπος να ανεβαζεις αλτς στα μπαμ οπως με τα Invasions που διαβαζα πριν? Εχω ενα χρονο περιπου να παιξω και εχω χαθει λιγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stra777 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Υπαρχει πλεον τροπος να ανεβαζεις αλτς στα μπαμ οπως με τα Invasions που διαβαζα πριν? Εχω ενα χρονο περιπου να παιξω και εχω χαθει λιγο... post #22238 , 3η παράγραφος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 τα artifact power τα χανεις όταν αλλαζεις spec? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Από οτι ειδα το power που έχεις μαζέψει μένει στο προηγούμενο spec. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 post #22238 , 3η παράγραφος. #22238 [World Of Warcraftμήνυμα #22238] ?που ρωτησα για τα cross realm invasions αυτα τελειωσαν , αλλος τροπος να φαρμαρεις xp ? .Και παει και το dual spec .................. Στο Silvermoon μια ωρα στην ουρα παλι γμτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bejim Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Παιδια μηπως εχετε δει κανενα Legion collector's σε καποιο μαγαζι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 ...... no comments ... δειτε στο chat τα μπλε γραμματα......... ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις