γροσερισοπ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 εμένα κολάει στο login screen πάντως αφού πάω να μπω στο κόσμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 το πρώτο expansion του wow που δεν έχω αγοράσει. Το σκεφτομαι μια τελευταία φορά, ευκαιρία να παίξω rogue στα bg που ήθελα πάντα, αν και δύσκολα να το αρχίσω.. αν κάποιος παίζει μόνο pvp γίνεται να ασχολείται χωρίς καθόλου farming η gear κτλ? Άκουσα ότι αλλάξαν κάπως τα πράματα και το gear στο pvp πλέον δεν μετράει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Ποσα launch expansion εχεις παιξει και το λες το παραπανω απο περιεργεια? γενικά? γενικά έχω παίξει πολλά στο launch, μερικά expansion (wotlk , cata) του wow , archeage , age of conan, tera, AION , και δεκάδες άλλα που δεν είναι τόσο γνωστά έχω παίξει σχεδόν όλα τα mmo που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι wildstar , και έχω δοκιμάσει και όλα τα άλλα ακόμα και bdo , απλά δεν τα έπαιξα πάνω απο χ ώρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 λοιπόν από hunter , MM spec κορυφή , δύσκολο στον χειρισμό αλλά top. Και η arti quest πολύ καλή με την windrunner (μιλάω για Horde). Έπαιξα και λίγο τον frost mage human , επίσης καλή η arti , παίρνει και staff , δεν είναι hunter στο dps output , αλλά βρίσκεται σε καλό επίπεδο. Από έρευνα μέχρι στιγμής οι shadow priests horde έχουν ίσως την καλύτερη arti quest , αλλά παίρνουν dagger που δεν τα γουστάρω καθόλου. Πρόβλεψη φιλική , πάλι οι hunters στα 110 raids θα τοπάρουν στο dps αβλεπί , όπως πάντα εξάλλου. Τι διάολο όλοι οι blizz chiefs hunters έχουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 γαμώ το buckup plan μου πήγα και έφτιαξα shandow priest και δεν κόβει καθόλου ούτε silvermoon τον hunter μου μπορώ να logaro όποτε stream και με την άκρη του ματιού την ταινιούλα από το star βγάλαν και ανακοίνωση ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Εγώ δεν μπήκα ακόμη. Εχω δώσει παρουσία σε όλες τις first day των xpacs πλην τούτης. Όχι ότι δεν θελω αλλά σημερα είμαι στο τρέξιμο και γενικότερα χαλάρωση προβλέπεται στην καλύτερη την μεθεπόμενη Κυριακή. Το να μπω μισή ωρα, δεν μου λέει κατι, αν δεν κλείσω ενα 3ωρο γεμάτο Κλάιν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Πρόβλεψη φιλική , πάλι οι hunters στα 110 raids θα τοπάρουν στο dps αβλεπί , όπως πάντα εξάλλου. Τι διάολο όλοι οι blizz chiefs hunters έχουν? πραγματικά δυσκολεύομαι να θυμηθώ top raid dps τους hunters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filetos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 πραγματικά δυσκολεύομαι να θυμηθώ top raid dps τους hunters Μόνο κάτι mageakia της πλάκας με 3 κουμπιά ήταν top.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Παλι τα εσκασα στην κολοβλιζζαρντ πηρα και το legion , παω silvermoon Γ@ΜΗ στην ουρα , ανεβασα shaman στο Blades Edge τελικα και παλι λαθος class επελεξα . Mage και hunters θελω να ανεβασω και σε horde side. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Αν και χρόνια και απο 1st day παίζω τον mage μου σαν main ίσως φέτος κάνω main τον demon hunter μου αρέσε πάρα πολύ , για την ώρα απολαμβάνω το questing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 101.... χαλαρά αργά και χαβαλεδιαρικα....ο rogue ρίχνει πολύ ξύλο...!!! Ξενεεωσα με την περιοχή των druid που ανέβασε ή κυρά καθ έκανε μέχρι το σημείο να πάρει το weapon......πολύ night elfila.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ψήθηκα να γυρίσω και εγώ μετά από 5+ χρόνια (Cataclysm, Firelands το σταμάτησα) που ας είμαστε πραγματιστές θα είναι σαν να παίζω από την αρχή. Ερωτήσεις: Αξίζει να lvlάρω τον χαρακτήρα που είχα στο Cataclysm, άρα να τον περάσω από Mists of Pandaria + Warlords of Dreanor, αξίζει να φτιάξω έναν free 100άρη και να συνεχίζω να μην ξέρω που παν τα 4 αλλά να skipάρω στην ουσία τα προηγούμενα; Από guildies κλπ ουτε καν λόγος, solo θα είμαι και αν βρω τπτ καλώς. Ότι είχα ήταν στον Chromaggus, το να φτιάξω τον free 100άρη σε άλλο server δεν με νοιάζει ή να lvlάρω από την αρχή, 1μιση μήνα κενό έχω Για εμένα οτι και να κάνεις στο τέλος το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει. Εάν θέλεις να μείνεις στον παλιό σέρβερ, συνέχισε εκεί που είχες μείνει. Κάνε και μερικά quest Pandaria/WoD εάν δεν βαριέσαι, ειδάλλως, dungeon queuing και ανέβασμα με αυτόν τον τρόπο. Παίδες εκτός από DBM + Recount κανά UI mod έχετε να προτείνετε; Τα DBM είναι ψιλοπεριττά εκτός κάποιων συγκεκριμένων bosses, γιατί πια τα έχει συμπεριλάβει η Blizz στο βασικό παιχνίδι. Αντί για Recount, δοκίμασε το Details!, είναι πολύ πιο ελαφρύ στον υπολογιστή (με recount σε raid, με το που ξεκινά το bossfight πέφτει απίστευτα το framerate) και κάνει πιο πολλά πράγματα. Εγώ έχω αφήσει το Details! νέτο, χωρίς τα εξτραδάκια του. Πια τα mods τα ανοιγοκλείνεις από το μενού της Blizz και με /reload κάνεις ουσιαστικά apply την επιλογή σου. Ο Kazzak έχει πάθει μαλάκυνση; Πατάω να μπώ στον server και στο πλάι μου βγάζει τους χαρακτήρες που έχω στον twisting nether με γκρί κουμπί Enter World. Γενικά έχει πάθει μπακακάου το wow αυτές τις μέρες, πολύ server lag. Αλλά εμένα μου εμφανίζει μια χαρά τους χαρακτήρες μου. Bnet: Seitha#2813 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Τελικά ξεκίνησα Twisting Nether έφτιαξα ένα hunterάκο και τον boostara και τώρα παίζω το expansion. πιο πριν έπαιξα και το starting area των demon hunter. Σιγά σιγά πάω και διαβάζω όλα τα quest αφού πλέον για πρώτη φορά δεν βιάζομαι να maxάρω για να πάω dungeon/raid επειδή με περιμένει κάποιο guild Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Παιδια μηπως εχει παρει το ματι σας κανενα collector's σε καποιο μαγαζι; public cosmos θεσσαλονικη είχε χθες βραδυ 2 και καθόντουσαν οπ άκυρο είδα ότι βρήκες, το αφήνω εδώ μήπως θέλει κανένας άλλος να πάρει c/e μιας και την δικιά μου την 2η την έδωσα in other news 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paralizer Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Η κάποια μαλακία έχω κάνει με τον Fury Warrior που έχω ή έχει γίνει τελείως βαρετό. Κάνω πόση ώρα να φάω ένα mob...έλεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις