Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

πάντως τα dungeon είναι για τα πανηγύρια προς το παρών , αν πέσεις σε boosted healer/tank τουλάχιστον, σε δύο μπήκα , την πρώτη φορά απο περιέργεια random και την δεύτερη για questline ,την πρώτη το tank (dh) λέει δεν its my first time και τι κάνει ? πάει και pullάρει ότι βρήκε μπροστά του , ακαριαίος ψόφος αλλα το μαζέψαμε κ το τελειώσαμε φυσιολογικά.
Τη δεύτερη έριξα τις παναγίες της ζωής μου , ο healer πρέπει να είχε brain damage... μονίμως με full mp και δεν έδινε heal σε κανέναν , που κ που έδινε 1 στο tank , αν μπορούσα να βγω απ την οθόνη του θα τον κοπάναγα στο πληκτρολόγιο   :mad:  :mad:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πάντως τα dungeon είναι για τα πανηγύρια προς το παρών , αν πέσεις σε boosted healer/tank τουλάχιστον, σε δύο μπήκα , την πρώτη φορά απο περιέργεια random και την δεύτερη για questline ,την πρώτη το tank (dh) λέει δεν its my first time και τι κάνει ? πάει και pullάρει ότι βρήκε μπροστά του , ακαριαίος ψόφος αλλα το μαζέψαμε κ το τελειώσαμε φυσιολογικά.

Τη δεύτερη έριξα τις παναγίες της ζωής μου , ο healer πρέπει να είχε brain damage... μονίμως με full mp και δεν έδινε heal σε κανέναν , που κ που έδινε 1 στο tank , αν μπορούσα να βγω απ την οθόνη του θα τον κοπάναγα στο πληκτρολόγιο   :mad:  :mad:

Το γεγονος να κολλαγε λογω του launch δεν σας περασε απο το μυαλο.

Επισης οπως και σε καθε launch Mmorpg παιχνιδιου θερμη παρακληση επειδη δεν εχει καν περασει 1 μερα απο οταν ανοιξαν οι server,παιδια προσπαθηστε να το ψαξετε και μονοι σας και μεσα στο παιχνιδι ή σε mmo champion/wowhead απο site.

Παιδια μηπως εχει παρει το ματι σας κανενα collector's σε καποιο μαγαζι;

Λιγο δυσκολο τελευταια στιγμη δυστηχως.Ειχε αναφερει ο Παυλαρας πιο πισω για public Συνταγματος Θεσ/νικης αν δεν το πηρε κανεις.

Οσο για τα Public Συνταγματος,ειχαν χτες event(μαζι με το Πλαισιο αρα ισως γιαυτο να εχουν μεινει Collectors. Μεγαλη βλακεια(να μην πω καμια αλλη λεξη)να εχεις collectors στο μαγαζι και στο site να μην εμφανιζεις τιποτα.

Παίδες εκτός από DBM + Recount κανά UI mod έχετε να προτείνετε; 

Για αρχη καλυτερα οχι επειδη πολλα βγαινουν Out of date με καθε κυκλοφορια μεγαλου patch/expansion. Αναλογα με το τι παιζεις εχει καποια γνωστα οπως Xpearl,Grid,Quartz κλπ

Εχει και Addon packs που σου δινει μια γενικη εικονα του τι προσφερει τι

https://mods.curse.com/addon-packs/wow

Απο server αυτη τη στιγμη βλεπω High κοσμο σε Ravencrest,Silvermoon,Outland,Twisting Nether και ο Draenor για αλλη μια φορα ο server που εχει θεματα αφου ειναι ο μονος locked server με queue 2000+ατομα. Silvermoon παντως εφαγα 2 dc και απο οτι φενεται θα παιξω σε καμια εβδομαδα.

• Like 1

Πάντως από το launch μέχρι τώρα ο Kazzak παραδόξως δεν είχε θέμα. Το τελευταίο μισάωρο άρχισε να lagάρει τρελά, είναι η ώρα μάλλον. :P Οπότε λέω να κάνω διάλειμμα μέχρι το βράδυ να το ευχαριστηθώ χωρίς κολλήματα.

Σε γενικές γραμμές είμαι εντυπωσιασμένος από το launch σε σχέση με άλλες φορές. Για το expansion προφανώς πολύ νωρίς να μιλήσουμε, αλλά Aszuna και ειδικά Val' Sharah που τις τελείωσα μου αρέσανε αρκετά. Όπως και Order Halls, artifacts και τα αντίστοιχα questlines.

Το γεγονος να κολλαγε λογω του launch δεν σας περασε απο το μυαλο.

ερμ .. δεν κόλλαγε , μια χαρά απάνταγε , απλά θεωρούσε οτι δεν χρειαζόταν να healάρει , το είπε κιόλας  

εντομεταξύ μιας κ το είπες , το καλύτερο launch είχε το legion , ούτε ένα πρόβλημα , ούτε lag ούτε τίποτα , απο χθες που ήμουν μέσα αλλα και σήμερα , γιαυτό γουστάρω blizzard , πληρώνεις ποιότητα. 

ερμ .. δεν κόλλαγε , μια χαρά απάνταγε , απλά θεωρούσε οτι δεν χρειαζόταν να healάρει , το είπε κιόλας  

εντομεταξύ μιας κ το είπες , το καλύτερο launch είχε το legion , ούτε ένα πρόβλημα , ούτε lag ούτε τίποτα , απο χθες που ήμουν μέσα αλλα και σήμερα , γιαυτό γουστάρω blizzard , πληρώνεις ποιότητα. 

Ποσα launch expansion εχεις παιξει και το λες το παραπανω απο περιεργεια?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...