Vapir Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 μια χαρά ήταν το release και το expansion φαίνεται ωραίο απο αυτά που είδα , 101,5lvl πήγα κ πάω για ύπνο να ξυπνήσω να παίξω φρέσκος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Καινούργιο WoWάκι παιδιά Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό Και τα Warrior Artifact Weapons Το ταξίδι ξεκίνησε! Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2016 από seithan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 έχω έναν extra legion c/e κρατημένο σε public θεσσαλονίκης (ναι, βρήκα για εμένα), όποιος θέλει ας πει. τιμή όσο κάνει ofc. ps1: εάν σας πω ότι ψήνομαι να παίξω και γω > . < Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δε θα με χαλούσε πάντως να είχε λίγο παραπάνω phasing. Γινόταν χθες βράδυ το σώσε στις αρχικές περιοχές. Τουλάχιστον αν και rppvp server δεν έπαιζε ξύλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 εγώ σε pvp server πάλι (ravencrest) δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα κ ας ήταν γύρω μου 50 hordάδες λολ , βασικά όπως ήταν μαζεμένοι άνοιξα ένα stampede for fun αλλα έφυγα, όλοι ψαχνόντουσαν να δουν τι κάνουν , δεν είχαν όρεξη για ξύλο ο hunter πάντως έρωτας μεγάλος ... 2 pet μονίμως + το dire beast + με τα glyphs που κάνει chance summon spiders κτλ , μετά παίρνει κ άλλο beast απο honor talents με 30 (hawk) ή 2 min cd (basilisk ) και φαίνεται πολύ fun άσχετα απο αυτό , μέχρι τώρα που κοντεύω 102 βλέπω οτι σκοτώνω μαζικά πολλά mobs σε δευτερόλεπτα και όλα τα elite πέφτουν επίσης σε δευτερόλεπτα , πολύ άνετος στο leveling, όπως πάντα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Hunter ftw ειχα ενα healer να τους βοηθαω στα invasions και μονιμως μου την επεφταν κολοπαιδα σαν easy target και ας ψοφουσαν μετα απο το boss τετοιο επιπεδο , οποτε βαρα τους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Ο hunter παντα pve σολο ήταν κορυφή. Προσωπικά έχω έρωτα με τον Warrior! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Και εγώ με warrior στο expansion Προς το παρών έχω protection στο leveling. Μια χαρά dps έχει και με το Ignore pain δεν πεθαίνεις ποτέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Ο warrior που πήρα 1-2 level χθες στα invasions μου άρεσε όπως έπαιζε. Πρέπει να τον ανεβάσω όμως γιατί είναι 94. Χθες λίγο που μπήκα με τον rogue μετά απο μισή ώρα queue να κάνω το artifact quest μου την έπεσαν 2 alliance rogues στο duskwood. Μια ώρα με βάραγαν και δεν έπεφτα, έπρεπε να τους πλακώσω αλλά έτρεχα μήπως και με αφήσουν ήσυχο και στο τέλος με σκότωσαν. Έίπα κάποια στιγμή να πάω πίσω αλλά ήθελα να τελειώσω γρηγορα για να πέσω για ύπνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Ξερει κανεις κανα καλο addon για questing? ειναι βαρετο να κοιτας συνεχεια τον χαρτη για να δεις που θα πας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 πλάκα πλάκα rogue ή retri pala που βλέπω το ashbringer και μου τρέχουν τα σάλια. το questline του artifact weap θα έχει έστω μπόλικο lore ή pew pew τέλος μετά από 1-2 μήνες.... ps1: το feeling που με 700+ days /played πας να παίξεις και νιώθεις σαν να μην ξέρεις που παν τα 4 μετά από 4+ χρόνια που το έχεις αφήσει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Ψήθηκα να γυρίσω και εγώ μετά από 5+ χρόνια (Cataclysm, Firelands το σταμάτησα) που ας είμαστε πραγματιστές θα είναι σαν να παίζω από την αρχή. Ερωτήσεις: Αξίζει να lvlάρω τον χαρακτήρα που είχα στο Cataclysm, άρα να τον περάσω από Mists of Pandaria + Warlords of Dreanor, αξίζει να φτιάξω έναν free 100άρη και να συνεχίζω να μην ξέρω που παν τα 4 αλλά να skipάρω στην ουσία τα προηγούμενα; Από guildies κλπ ουτε καν λόγος, solo θα είμαι και αν βρω τπτ καλώς. Ότι είχα ήταν στον Chromaggus, το να φτιάξω τον free 100άρη σε άλλο server δεν με νοιάζει ή να lvlάρω από την αρχή, 1μιση μήνα κενό έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 πολυ καλες ερωτησεις ! Αν πιασεις τον χαρακτηρα σου να ξερεις οτι θα πας ποδαρατος ( χωρις flying mount ) όλο το Pandaria και όλο το Wod αφου στο μεν πρωτο θελει 2.500gold αλλα να εισαι 90 ρης και στο 2ο το achievement που μεχρι να το κανεις θα πας 100.....Το instant 100 ειναι η καλυτερη λυση πιστευω αρκει να προσεξεις ποιον θα ανεβασεις γιατι δεν αλλαζει μετα η αποφαση σου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Το ποδαράτο δεν με χαλάει όσο το να μην έχει καθόλου κόσμο αλλά στην χειρότερη φτιάχνω τον 100άρη να ξεπαρθενιαστώ από την αρχή πάλι και πάω και πιάνω το αγόρι μου από τα παλιά και τον ανεβάζω. Το θέμα είναι, να αλλάξω server ή μπα ή καμιά πρόταση; Δεν έχω ιδέα πως πάνε τι πλέον, νομίζω παλιά στον Silvermoon έπαιζαν οι περισσότεροι Έλληνες; edit: και καμιά πρόταση για addons γιατί έχω ξεχάσει και τα ονόματά τους (είπαμε ξεπαρθένιασμα από την αρχή) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 τα φώτα σας έχω skinning 700/700 παίρνω το quest που θέλει 20 stromscale spark αλλά όταν skinnαρω κάτι αντί να μου δώσει sparks μου δίνει ολόκληρο stromscale και δεν μπορώ να ολοκληρώσω το quest και είμαι κολλημένος στο 700/700 ξέρει-άκουσε κανείς τπτ ? παίζει bug ? @Ζeniath αν έμπαινες την προηγούμενη εβδομάδα τώρα θα είχες 100 από το 0 με το event που είχε η blizzard τώρα τρεχάτε ποδαράκια μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις