aliakas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 πρέπει να πάμε κάπου συγκεκριμένα για να είμαστε έτοιμοι για να περάσουμε στην νέα περιοχή ? silvermoon quene 2000 μέχρι τώρα το λένε στο trade ch όποιος φάει dc τον πουλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman33221 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 καλησπερα. μια χαζη ερωτηση απο τι ωρα κ μετα ενεργοποιειται επισημα το legion? ρωταω γιατι πηρα κωδικο,τον εβαλα κ ειπα να περιμενω να μπει επισημα για να ενεργοποιησω την καρτα. ευχαριστω εκ τον προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 dalaran (new) ξεκινάει γύρω στη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 είχε ξαναγίνει θέμα , με silvermoon alliance και Horde Draenor , μακριά και αγαπημένα .Εκτός αν έχετε απεριόριστη υπομονή και χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Πωπω τι εγινε ολο το insomnia Silvermoon παιζει? Εγω προσωπικα δυστηχως με βλεπω να κοιταζω κανενα anime και να με παιρνει ο υπνος σε καμια ωρα αρα δεν θα προλαβω το launch.Τουλαχιστον προλαβα Collector(η πρωτη μου της Blizzard)αρα κατι ειναι και αυτο. Ουτως ή αλλως και στο Cataclysm και Draenor πιο πολυ σπασιμο νευρων ηταν παρα απολαυση. τι εννοεις speed ? το απλο το mount με τι speed θα ειναι ; δεν θα ειναι με 100 % ? Εγω παντως ειμαι ετοιμος .... !!!!! Πατατακια - Μπυρες - Κοκα κολες - Σπορια ( !!!!!!!!!! ) ao condition ηδη στους 21 βαθμους παγωμενα νερα στο ψυγειο,,,, !!! Εγω αυτο που εχω να πω ειναι απλα respect για τα ονοματα. Οι 2 χαρακτηρες κατω κατω βεβαια θα κλαινε ολο το βραδυ που δεν πηγαν 100 αλλα δεν πειραζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Πλαίσιο στο event σημερα ήταν κανείς? Χαβαλέ είχε, 500 άτομα σε κλήρωση περίμεναν τα δώρα τους., laptop,mouse,collectors,paytime και στο καπάκι κληρώνεται μάνα και υιός...Τι γαμοσταυρίδι έπεσε!! Is everybody in? Is everybody in? The ceremony is about to begin... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Στης 1 παιδιά. http://www.timeanddate.com/countdown/launch?iso=20160830T000001&p0=69&msg=Legion+EU+Launch+Countdown!!!&font=slab 170 queue Kazzak αυτή την στιγμή. Μπα, δεν είμαι για ξενύχτια σήμερα, αύριο-μεθαύριο, έχει ο Θεός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Πλαίσιο στο event σημερα ήταν κανείς? Χαβαλέ είχε, 500 άτομα σε κλήρωση περίμεναν τα δώρα τους., laptop,mouse,collectors,paytime και στο καπάκι κληρώνεται μάνα και υιός...Τι γαμοσταυρίδι έπεσε!! Is everybody in? Is everybody in? The ceremony is about to begin... Ενα μπραβο στο Πλαισο(και το Public Συνταγματος οπως ειπα ειχε κατι αναλογο)που τουλαχιστον δινουν μια ελπιδα με τετοια μικρο events σε αυτη τη χωρα. Δυστηχως ομως επειδη γνωριζουμε πιστευω ολοι τι κοσμος μαζευεται σε αυτα τα events και για ποιο κυριως σκοπο,δεν προκειται να παω ποτε προσωπικα(εκτως αν γινοταν event και ηταν και για το insomnia μαζι ξερω γω ). Σε οσους το παρουν σερι ανεξαρτητως του πως θα τρεχει το παιχνιδι καλο κουραγιο εχω να πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Και έσο έτοιμος: edit: 3800 queue o Silvermoon. Καληνύστα σα να λέμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 800 queue Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 ο Hati είναι bound στο artifact :3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 καλα ρε γαμώτο 900g το mount? που να τα βρούμε δλδ σε 10 level μεσα μας δουλεεευει ι πλιζαρντ. (death knight έχω.) αργά levelάρει πάντως είμαι 62, και από item τπτ δεν βλέπουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 900g είναι πολλά ? xD.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 900g είναι πολλά ? xD.. ε ναι ρε πως να τα μαζέψω δλδ σε 7-8 lvl? ειναι αδύνατο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 πολύ smooth μου φάνηκε το release πάντως quene θα υπάρχουν σίγουρα για κάποιες μέρες αφού γύρισε και η κουτσή Μαρία να παίξει wow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις