GaGaS_Thess Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 http://beta.wowdb.com/achievements/11190-broken-isles-pathfinder-part-one Ελπίζω να είναι διαθέσιμο απο την αρχή σήμερα και όχι κάποια στγμή στο μέλλον έτσι ώστε να ξεκινήσουμε να το κάνουμε . Στο WOD ανέβασα 4 100 ρηδες με απλό Mount μέχρι να βγεί το flying ... ! Δεν θα την παλεψω και παλι ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Ωραιος αλλα το ποντικι μαλλον εχει λιωσει απο τις πολλες ωρες παιχνιδιου Δεν ειναι απο το wow γενικά δεν παίζω πολύ warcraft απλα το εχω αρκετά χρόνια , παρόλαυτα για raze εχει αντέξει απλα εχουν χαλάσει τα ποδαράκια του απο κάτω ( τα 3 πλαστικά που έχει ) και θέλουν αλλαγή καποι στιγμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Ο ravencrest ειναι ο 3ος μεγαλυτερος σε Alliance κοσμος server αρα μια χαρα ουρα θα εχει και αυτος. Επισης ειναι pvp server με οτι αυτο συνεπαγεται. 1ος ειναι ο outland σωστα? εχω εκει ενα dk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 1ος ειναι ο outland σωστα? εχω εκει ενα dk Αν θυμαμαι καλα απο το γραφημα που ειχε ανεβει,αυτος πρεπει να ηταν πρωτος.Βεβαια εχει και μερικους horde ενω ο Silvermoon ειναι κυριως alliance. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 http://beta.wowdb.com/achievements/11190-broken-isles-pathfinder-part-one Ελπίζω να είναι διαθέσιμο απο την αρχή σήμερα και όχι κάποια στγμή στο μέλλον έτσι ώστε να ξεκινήσουμε να το κάνουμε . Στο WOD ανέβασα 4 100 ρηδες με απλό Mount μέχρι να βγεί το flying ... ! Δεν θα την παλεψω και παλι ! Τι εννοείς? στις καινούριες περιοχές δεν θα μπορούμε να πετάμε γενικότερα ούτε με το achievement αυτό που linkαρες έχει να κάνει με το ground mount speed προσωπικά μου αρέσει αυτό όπως και το ilvl scaling στις περιοχές , no more ΠΡΕΠΕΙ να πας εκεί για quest , επιλέγεις που θες να ξεκινήσεις και πας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 part one που λέει είναι speed. part two που θα μπει ποιο μετά θα είναι να πετάμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Ας ειναι το expansion αξιολογο και το τελευταιο πραγματικα που θα μας νοιαζει θα ειναι αυτο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 σίγουρα. αν δεν έχει κανείς flying δεν είναι θέμα να μην έχεις και εσύ. ειδικά αν η περιοχές είναι βασισμένες πάνω σε αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 καποιοι εχουν ξεφυγει λιγο So are you ready for Launch? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 a guy in his late teens early 20s ..... Κανενας καραφλας 40+ φευγα δηλαδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 προσωπικά , μετά τη φόλα με τα Garissons στο προηγούμενο exp , την φτώχεια στα 5αρια dungeons , τις ατέλειωτες ουρές στο login , κλπ , κλπ κλπ ., κρατάω μικρό καλάθι αυτή τη φορά . Αν ξανακούσουν τους hardcore raiders και παρατήσουν τον casual , ..........θα μείνουν μόνοι τους με τους .......raiders . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 part one που λέει είναι speed. part two που θα μπει ποιο μετά θα είναι να πετάμε α δεν το ήξερα Ας ειναι το expansion αξιολογο και το τελευταιο πραγματικα που θα μας νοιαζει θα ειναι αυτο.... προσωπικά δεν θα με χάλαγε να μην υπήρχε fly στην νέα περιοχή άσχετα αν είναι διευκόλυνση , ιδικά που παίζω σε pvp server θα είχε ποιο πολύ fun Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 πριν λιγο 400 queue στον Silvermoon. KINGDOMS ( SERVERS ) WILL BUUUUUUUUUUUUURN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 part one που λέει είναι speed. part two που θα μπει ποιο μετά θα είναι να πετάμε τι εννοεις speed ? το απλο το mount με τι speed θα ειναι ; δεν θα ειναι με 100 % ? Εγω παντως ειμαι ετοιμος .... !!!!! Πατατακια - Μπυρες - Κοκα κολες - Σπορια ( !!!!!!!!!! ) ao condition ηδη στους 21 βαθμους παγωμενα νερα στο ψυγειο,,,, !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 χωρίς παρεξήγηση Gagas , αλλά τα ονόματα των chars σου , δεν επιδέχονται σοβαρή κριτική .Που τα βρήκες ανθρωπέ μου ? καλοπροαίρετα πάντα . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις