Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://beta.wowdb.com/achievements/11190-broken-isles-pathfinder-part-one

Ελπίζω να είναι διαθέσιμο απο την αρχή σήμερα και όχι κάποια στγμή στο μέλλον έτσι ώστε να ξεκινήσουμε να το κάνουμε . 

Στο WOD ανέβασα 4 100 ρηδες με απλό Mount μέχρι να βγεί το flying ... ! Δεν θα την παλεψω και παλι !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ωραιος αλλα το ποντικι μαλλον εχει λιωσει απο τις πολλες ωρες παιχνιδιου :P

Δεν ειναι απο το wow γενικά δεν παίζω πολύ warcraft απλα το εχω αρκετά χρόνια , παρόλαυτα για raze εχει αντέξει απλα εχουν χαλάσει τα ποδαράκια του απο κάτω ( τα 3 πλαστικά που έχει ) και θέλουν αλλαγή καποι στιγμή

Ο ravencrest ειναι ο 3ος μεγαλυτερος σε Alliance κοσμος server αρα μια χαρα ουρα θα εχει και αυτος. Επισης ειναι pvp server με οτι αυτο συνεπαγεται.

1ος ειναι ο outland σωστα? εχω εκει ενα dk

1ος ειναι ο outland σωστα? εχω εκει ενα dk

Αν θυμαμαι καλα απο το γραφημα που ειχε ανεβει,αυτος πρεπει να ηταν πρωτος.Βεβαια εχει και μερικους horde ενω ο Silvermoon ειναι κυριως alliance. 

http://beta.wowdb.com/achievements/11190-broken-isles-pathfinder-part-one

Ελπίζω να είναι διαθέσιμο απο την αρχή σήμερα και όχι κάποια στγμή στο μέλλον έτσι ώστε να ξεκινήσουμε να το κάνουμε . 

Στο WOD ανέβασα 4 100 ρηδες με απλό Mount μέχρι να βγεί το flying ... ! Δεν θα την παλεψω και παλι !

Τι εννοείς? στις καινούριες περιοχές δεν θα μπορούμε να πετάμε γενικότερα ούτε με το achievement 

αυτό που linkαρες έχει να κάνει με το ground mount speed 

προσωπικά μου αρέσει αυτό όπως και το ilvl scaling στις περιοχές , no more ΠΡΕΠΕΙ να πας εκεί για quest , επιλέγεις που θες να ξεκινήσεις και πας 

προσωπικά , μετά τη φόλα με τα Garissons στο προηγούμενο exp , την φτώχεια στα 5αρια dungeons , τις ατέλειωτες ουρές στο login , κλπ , κλπ κλπ ., κρατάω μικρό καλάθι αυτή τη φορά . Αν ξανακούσουν τους hardcore raiders και παρατήσουν τον casual , ..........θα μείνουν μόνοι τους με τους .......raiders .

part one που λέει είναι speed. part two που θα μπει ποιο μετά θα είναι να πετάμε 

α δεν το ήξερα 

Ας ειναι το expansion αξιολογο και το τελευταιο πραγματικα που θα μας νοιαζει θα ειναι αυτο....

προσωπικά δεν θα με χάλαγε να μην υπήρχε fly στην νέα περιοχή άσχετα αν είναι διευκόλυνση  , ιδικά που παίζω σε pvp server θα είχε ποιο πολύ fun :-D  

part one που λέει είναι speed. part two που θα μπει ποιο μετά θα είναι να πετάμε 

τι εννοεις speed ? το απλο το mount με τι speed θα ειναι ; δεν θα ειναι με 100 % ? 

Εγω παντως ειμαι ετοιμος .... !!!!! Πατατακια - Μπυρες - Κοκα κολες - Σπορια ( !!!!!!!!!! ) ao condition ηδη στους 21 βαθμους παγωμενα νερα στο ψυγειο,,,, !!! 

post-57931-0-48153800-1472496384_thumb.jpg

• Like 1

χωρίς παρεξήγηση Gagas , αλλά τα ονόματα των chars σου , δεν επιδέχονται σοβαρή κριτική .Που τα βρήκες ανθρωπέ μου ? καλοπροαίρετα πάντα .

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...