Vapir Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 χαχχαχα κλαίωφίλε μπορείς να μπεις ravencrest αν θες alliance , ειναι pvp server, έχει τρελό fun στο open world pvp (να τώρα έχασα 1,5 ώρα χωρίς να το καταλάβω , είχα πει οτι θα βγω στις 11 ...) και έχει και Ελληνική guild με online 40-50 άτομα τουλάχιστον αυτή τη στιγμή , στο launch και μετά θα έχει πολλούς παραπάνω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 σημερα το βραδυ βγαινει στις 1 το expansion ??? Οχι αυριο ????????? http://www.mmo-champion.com/content/5937-Patch-7-0-3-Hotfixes-August-26-Legendary-Item-Hotfixes Τι ειναι αυτο το cooldown ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 σημερα το βραδυ βγαινει στις 1 το expansion ??? Οχι αυριο ????????? http://www.mmo-champion.com/content/5937-Patch-7-0-3-Hotfixes-August-26-Legendary-Item-Hotfixes Τι ειναι αυτο το cooldown ?? Σήμερα το βράδυ στις 1 , ε ειναι counter για την ευρώπη και την αμερική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μόλις το παρέλαβα 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 εμένα ούτε από plaisio με πήρανε, ούτε από public με είπαν τίποτα και θα γελάω να μείνω χωρις c/e. θα πάω από plaisio να δω τι γίνεται σήμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 κατσε γιατι μπερδευτηκα... ΣΗΜΕΡΑ το βραδυ στις 1 ανοιγει το legion ? Οχι αυριο το βραδυ στις 1 ?!?!?!?! Αρα εχουμε μεχρι σημερα να προλαβουμε το lvl up !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τρεχατε ποδαρακια μου .... και τον παρατησα 97 γιατι λεω ελα μωρε εχω 2 μερες μπροστα μου ..... ! θα προλαβω βεβαια λογικα απο τις 10 που θα γυρισω σπιτι μεχρι τις 1 ανετα .. αρκει να υπαρχουν ακομα τα Invasions Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 σιγά ρε 3 level είναι , αυτόν που ανεβάζεις θα πιάσεις πρώτο για 110? αν ναι τότε πάσοεγώ ανέβασα τον shaman στα 60 (τα 10 τα πήρε afk όταν κοιμόμουν) (5 χθες 5 σήμερα) και μετά κλαιν , θα τον ανεβάσω όποτε μου έρθει σαν healer στα dungeons γιατι θα έχω τόσα πολλά να κάνω στο legion που σίγουρα δεν θα ανεβάζω altάκια ας πάνε πρώτα οι 4 στα 110 και να ντυθούν κ μετά πάντως μην περιμένετε να παίξετε απόψε , υπάρχει περίπτωση να πάνε όλα καλά αλλα το πιο πιθανό ειναι πως θα φάμε φόλα συνήθως στο launch κάθε mmo παίζω το πρωί για να γλυτώνω τον εκνευρισμό αλλα σήμερα μπορεί να κάτσω , ίσα 1-2 ώρες για το γαμώτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 οχι δεν θα παιξω αυτον ... αλλωστε ειναι ο 10 ος 100 ρις που θα μπει στην λιστα μου . Απλα εχω μαζεψει 50 κουτακια απο τα Invasions και δεν ξερω αν θα μπορω να τα ανοιξω μετα ή θα τα χασω μετα το Launch . Δεν βρισκω πουθενα καπου να λεει κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 ~24 ώρες 1-100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μια γρήγορη ερώτηση σε σχέση με professions. Η μοναδική απαίτηση για να είμαι έτοιμος για το legion είναι το gathering να είναι lvl100 σωστά? Και στα crafting δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός στα recipies αν διάβασα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Όσο αφορά το gathering, έχει αλλάξει και δεν έχει requirements. μπορείς να είσαι L1 miner και να πηγαίνεις σε max lvl minerals. Το μόνο που αλλάζει είναι οτι θα πέρνεις "σπασμένα" Mats. Εάν θυμάμαι καλά, στο crafting, όταν βάλεις το Garrison, επιλέγεις το κτήριο της επιλογής σου σύμφωνα με το tradeskill που έχεις επιλέξει και ανεβάζεις από τις συνταγές του ταυτόχρονος ανεβάζοντας και το personal skill σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 εμένα ούτε από plaisio με πήρανε, ούτε από public με είπαν τίποτα και θα γελάω να μείνω χωρις c/e. θα πάω από plaisio να δω τι γίνεται σήμερα Black Market ΑΗ Αν δεν την βρεις, μπορώ να σου πουλήσω την δικιά μου Starting Bid: 200,00 € Buyout Price: 499,99 € Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μόλις το παρέλαβα απο που την αγόρασες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Από εδώ: Ήρθε και σε εμενα ειδοποίηση απο πλαίσιο για το collector για παραλαβή αύριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μόλις το παρέλαβα Ωραιος αλλα το ποντικι μαλλον εχει λιωσει απο τις πολλες ωρες παιχνιδιου απο που την αγόρασες? 1-2σελιδες πιο πισω το εχει αναφερει απο Πλαισιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις