Fulgore Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 το προσωπική άποψη έχει λόγο που μπήκε στην πρόταση από κι και πέρα ο shaman παλιά ήταν μπουρί τώρα είναι απλά ένας καλός healer H προσωπικη αποψη ομως αν δεν παταει πουθενα τι νοημα εχει? Εαν εγω πχ παιζω μονο rogue ,και αρα πω σε καποιον που ρωταει οτι ολες οι αλλες Melee class ειναι για τα μπαζα/σκουπιδια και αυτο προσωπικη αποψη θα ειναι αλλα ποιος θα το παρει στα σοβαρα? Ισα ισα που παλια ο Elemental κυριως shaman ειχε αρκετα προβληματα οσον αφορα το dps του και αντικειμενικα στα περισσοτερα party(μεχρι να εχει end raid gear γιατι αλλιως το dps του ηταν πισω)πιο πολυ στο party υπηρχε για τα totems του και τα buffs του αργοτερα. Ειναι και ενας απο τους λογους που προτιμαω το τωρινο συστημα που βγαλανε τα buffs. Μπορει οντως σε αρκετους να μην αρεσε γιατι ετσι εχανε ο καθε χαρακτηρας τον ρολο του στο raid ας πουμε αλλα απο την αλλη δεν μπορουσες να παιξεις αυτο που πραγματικα γουσταρες. Ειχα παιξει πιο παλια σε private server των 70 και μου το θυμισε πολυ εντονα αυτο το πραγμα. Για heroic dungeons ολοι μονο mage και lock ζηταγανε κατα 90% περιπου. Ανανεωσα συνδρομη και μετα απο 2 ωρες που τρεχω invasion απλως βαρεθηκα και κουραστικα . Δεν ξερω αν αξιζουν αλλα 10 χαρακτηρες να τους παω ετσι απο 92-100 δεν υπαρχει περιπτωση .... Επιλογη σου ειναι αυτο για τους χαρακτηρες. Παντως οσον αφορα τα Invasions(επειδη κλασσικα απο οτι καταλαβα δεν διαβασες προηγουμενες σελιδες)μπορεις να κανεις το κλασσικο κολπο και να κανεις level up μονο σε ενα invasion(μην πηγαινεις περα δωθε δηλαδη). Οταν τελειωσει και το 3ο Invasion(που δινει το περισσοτερο exp)ειτε κανεις log out(και log in μετα )ειτε αν αλλαξεις περιοχη και ξαναγυρισεις(μου ετυχε και οταν μου βγηκε dungeon queue πριν το last boss το ιδιο,το invasion γινεται reset. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Εαν επαιζες μονο rogue σε Burning Crusade ειδικα θα ειχες αυτοκτονησει απο τη βαρεμαρα .Αντε στην αρχη να gangαρες σε pvp αλλα μετα σιχαινεσαι τη ζωη σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Εαν επαιζες μονο rogue σε Burning Crusade ειδικα θα ειχες αυτοκτονησει απο τη βαρεμαρα .Αντε στην αρχη να gangαρες σε pvp αλλα μετα σιχαινεσαι τη ζωη σου rogue δεν μου αρεσε ποτε(οπως και ο feral druid)και αρα δεν μπορω να εκφερω αποψη,γιαυτο και τον ανεφερα απλα σαν παραδειγμα. Ουτε hunter ετσι οπως ηταν παλια(εποχες που ειχε mana μεχρι icc)μου αρεσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Κανεις solo Firelands 25 και σου βγαινει στο Ragnaros cache οπως παλια ? shaman πως παιζεις σαν caster που παλια ισως ηταν και ζορικο το lvling η κανεις melee ναι και βρήκε να πέσει στον hunter shaman δεν ξέρω αν θα φτιάξω αλλα αν φτιάξω με ενδιαφέρει μόνο melee μιας και είδα σε βίντεο πως έγινε ποιο melee focused τον βρίσκω προσωπικά αρκετά διασκεδαστικό. άλλοι όχι caster η melee? Δεν γινεται να σου πουμε κατι αφου ειναι τελειως θεμα προσωπικου γουστου/ορεξης πως εννοει ο καθενας την λεξη διασκεδαση. Επισης ο καρκινος του level up δεν ειναι μεχρι τα 80 μην λεμε οτι να ναι. Ο καρκινος του level up ειναι 80-90(80-85 κυριως λογω των οτι να ναι περιοχων για level up του cataclysm) μη το λες , υπάρχουν classes που τα αποκαλούν βαρετά σε πολλά βίντεο για το legion , το γούστο σαν γνώμονας μπαίνει οταν κάτι που θεωρούν οι πολλοί βαρετό το θεωρείς εσύ διασκεδαστικό αυτό είναι θέμα γούστου , 80-85 είναι πανεύκολο να πας με λίγα dungeon , τα μικρά level όμως που είναι βαρετά δεν παλεύονται επίσης 85-90 πας άνετα και με dungeons/bg's μόνο , αλλα στα μικρά level bg δύσκολα παίζει , τουλάχιστον όσο προσπάθησα να μπω τώρα , παλιά υπήρχε εποχή που ανεβάζαμε χαρακτήρες απο bg μονο προσωπικά χίλιες φορές να ανέβαζα 5 χαρακτήρες 80-100 παρά 1-80 αν ήταν να το κάνω με questing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Διαβασα το κολπο με τα invasion , ειπα να το δω πρωτα legit μετα απο τοσο καιρο αλλα μετα που θα κατσω θα κανω οτι κανουν cross realm addon και spamαρισμα INVITE ME !!! pls Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 ναι και βρήκε να πέσει στον hunter shaman δεν ξέρω αν θα φτιάξω αλλα αν φτιάξω με ενδιαφέρει μόνο melee μιας και είδα σε βίντεο πως έγινε ποιο melee focused μη το λες , υπάρχουν classes που τα αποκαλούν βαρετά σε πολλά βίντεο για το legion , το γούστο σαν γνώμονας μπαίνει οταν κάτι που θεωρούν οι πολλοί βαρετό το θεωρείς εσύ διασκεδαστικό αυτό είναι θέμα γούστου , 80-85 είναι πανεύκολο να πας με λίγα dungeon , τα μικρά level όμως που είναι βαρετά δεν παλεύονται επίσης 85-90 πας άνετα και με dungeons/bg's μόνο , αλλα στα μικρά level bg δύσκολα παίζει , τουλάχιστον όσο προσπάθησα να μπω τώρα , παλιά υπήρχε εποχή που ανεβάζαμε χαρακτήρες απο bg μονο προσωπικά χίλιες φορές να ανέβαζα 5 χαρακτήρες 80-100 παρά 1-80 αν ήταν να το κάνω με questing Για το Mace απο Firelands μπορει να το σηκωσει ανετα και ο druid αρα πας με αυτον και σολαρεις ανετα ολα τα boss 25man heroic.Ε του φουστη σε 2-3run με τοσα loot που πεφτουν να μην το εχεις σηκωσει αν πηγαινεις μονο με druid. Για τα περι βαρετου δεν σε καταλαβα τι εννοεις. Επισης ειναι δυνατον να γινονται παραπονα για το level up σε εποχη που παιζει recruit a friend,full heirlooms,looking for group? Εγω ξερεις τι καταλαβαινω απο αυτα που γραφεις?Οχι οτι δεν παλευονται αλλα οτι εσυ βαριεσαι να αφιερωσεις χρονο στο παιχνιδι για ενα alt που σε γενικες γραμμες δεν σεν ενδιαφερει κιολας(με την εννοια οτι θα ειναι ενας πολλαπλος alt που απλα θα υπαρχει). Εχω παει χαρακτηρα απο 1-80 σε 2-3μερες φυσικα με Heirlooms(και ειχε και Healing spec για πιο γρηγορο queue στα dungeons). Διαβασα το κολπο με τα invasion , ειπα να το δω πρωτα legit μετα απο τοσο καιρο αλλα μετα που θα κατσω θα κανω οτι κανουν cross realm addon και spamαρισμα INVITE ME !!! pls Μπηκα σε group και εγω να δω γιατι σπαμαρουν οι αλλοι αλλα το exp δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο και δεν καταλαβαινω γιατι το σπαμαρουν κιολας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Για το Mace απο Firelands μπορει να το σηκωσει ανετα και ο druid αρα πας με αυτον και σολαρεις ανετα ολα τα boss 25man heroic.Ε του φουστη σε 2-3run με τοσα loot που πεφτουν να μην το εχεις σηκωσει αν πηγαινεις μονο με druid. Για τα περι βαρετου δεν σε καταλαβα τι εννοεις. Επισης ειναι δυνατον να γινονται παραπονα για το level up σε εποχη που παιζει recruit a friend,full heirlooms,looking for group? Εγω ξερεις τι καταλαβαινω απο αυτα που γραφεις?Οχι οτι δεν παλευονται αλλα οτι εσυ βαριεσαι να αφιερωσεις χρονο στο παιχνιδι για ενα alt που σε γενικες γραμμες δεν σεν ενδιαφερει κιολας(με την εννοια οτι θα ειναι ενας πολλαπλος alt που απλα θα υπαρχει). Εχω παει χαρακτηρα απο 1-80 σε 2-3μερες φυσικα με Heirlooms(και ειχε και Healing spec για πιο γρηγορο queue στα dungeons). Μπηκα σε group και εγω να δω γιατι σπαμαρουν οι αλλοι αλλα το exp δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο και δεν καταλαβαινω γιατι το σπαμαρουν κιολας. ναι το ξέρω, με druid το τρέχω έτσι κ αλλιώς για το fire seed toy αλλα η τύχη μου είναι γτπ για το θέμα τι είναι βαρετό, το καταλαβαίνω πως σε άλλους αρέσει σε άλλους δεν αρέσει απλά ρώτησα για να μου πει κάποιος που έπαιζε shaman τις παλιές εποχές και του άρεσε (άρα τον shaman που θυμάμαι) πως βρίσκει τον σημερινό shaman και με τις αλλαγές του legion raf δεν έχω , tbh αν είχα δεν θα το σκεφτόμουν καν να ανεβάσω char απο invasion επίσης ναι το να παίζεις healer lfg είναι powerleveling απο μόνο του αλλα αν πχ θες να φτιάξεις rogue? τον ήπιες τον shaman μάλλον απο lfg σαν healer θα τον ανεβάσω πάντως .. λολ , έχει σιχαθεί η ψυχή μου τα invasion , ούτε να τα βλέπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 ναι το ξέρω, με druid το τρέχω έτσι κ αλλιώς για το fire seed toy αλλα η τύχη μου είναι γτπ για το θέμα τι είναι βαρετό, το καταλαβαίνω πως σε άλλους αρέσει σε άλλους δεν αρέσει απλά ρώτησα για να μου πει κάποιος που έπαιζε shaman τις παλιές εποχές και του άρεσε (άρα τον shaman που θυμάμαι) πως βρίσκει τον σημερινό shaman και με τις αλλαγές του legion Ο ιδιος με παλια ειναι ο shaman το ειχαμε ξαναγραψει. Πανω κατω ιδια healing και dmg spells εχει και ο melee ειναι αυτος που ηταν και απο παλια.Δηλαδη παλι με windfury παιζει. Βασικα τωρα με τα invasions και με δεδομενο του ποσο γρηγορα ανεβαινεις απο 1-60, απλα ανεβαζεις μονος σου τον χαρακτηρα που εχεις περιεργεια και βλεπεις αν σου αρεσει ή οχι πανω κατω. Επισης μην μου αναφερεις σε παρακαλω τι γνωμη εκφερουν πολλοι οσον αφορα το Wow γιατι δυστηχως αλλα λενε και αλλα κανουν. Οι περισσοτεροι στις αρχες το Garrison το αποθεωναν επειδη εβγαζαν τσαμπα φραγκα και δεν χρειαζονταν professions και μετα ηταν οι ιδιοι που το εκραζαν. Το ιδιο και για το Wow.Το μεγαλυτερο μερος αυτων που λενε οτι το παιχνιδι δεν ειναι οπως παλια,ειναι πολυ ευκολο κλπ ειναι οι casuals που δεν ξερουν καν τι θα πει η λεξη progress. Δηλαδη κραζουν οι Casual το παιχνιδι επειδη εγινε πιο casual. Λογικη μηδεν. Οσο για το θεμα βαρεμαρας που λες διαφωνω για 1 και μονο λογο. Γιατι πολυ απλα μιλαμε για level up alt χαρακτηρα και οχι γενικα για το level up πως ειναι. Εσυ τουλαχιστον αυτο εννοεις ενω εγω οπως σου ειπα μιλαω για το πως ειναι γενικα το level up. Η μεγαλη διαφορα ειναι οτι στην πρωτη περιπτωση το μονο που σε ενδιαφερει ειναι απλα να ανεβασεις ενα χαρακτηρα που οπως το λεει και το ονομα ειναι δευτερευον.Κοινως λιγη σημασια θα του δωσει καποιος ουτως ή αλλως(ειδικα αν ειναι και πολλαπλοι οι alt). Γιαυτο και βλεπεις και εχει ο κοσμος παρατημενους χαρακτηρες level 80,level 90 κλπ Γιαυτο αλλωστε και θες να τον πας level 100 οσο πιο γρηγορα γινεται γιατι ουτως ή αλλως δεν σε πολυ ενδιαφερει,οπως ο main που θα του κοιταξεις και professions και να μαθεις τι κανουν ολα τα skills και spells αναλυτικα,πως τα παει σε pvp και παει λεγοντας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 18 ώρες 1-90 με Invasions Μια μέρα έμεινε, όποιος πρόλαβε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Το πλαίσιο απο αύριο θα δίνει το game τουλάχιστον σε οσους έχουμε προπαραγγείλει. Μου ηρθε ειδοποίηση να παω να παραλάβω. Το ποτε θα παιχτεί ειναι άλλο θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Ήρθε και σε εμενα ειδοποίηση απο πλαίσιο για το collector για παραλαβή αύριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Το πλαίσιο απο αύριο θα δίνει το game τουλάχιστον σε οσους έχουμε προπαραγγείλει. Μου ηρθε ειδοποίηση να παω να παραλάβω. Το ποτε θα παιχτεί ειναι άλλο θεμα Το παιχνιδι κυκλοφορει επισημα απο αυριο ασχετα με τι λεει το καθε καταστημα. Η επισημη ημερομηνια του παιχνιδιου μπορει να ειναι 30του μηνος αλλα οπως και σε αλλα παιχνιδια σου προσφερεται το παιχνιδι 1 μερα νωριτερα για download για να μην χρειαζεται να περιμενεις σε σχεση με αυτον που το αγορασε ψηφιακα.Ετσι εχει συμβει και στα προηγουμενα expansion αλλα και στο προσφατο overwatch. Το seven το εμφανιζει κανονικα αμεσα διαθεσιμο πχ το κανονικο παιχνιδι http://sevenspot.gr/gr/GamesInner/354afaa464426fde127267d836589276/4602-61823.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 σωστός --------- in other newz τσίμπησα moose χάρη στην guild , το πρόλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
desun87 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 παιδες καλησπερα σας, πειτε pvp server να γινουμε πολλοι. περιμενω πριν Loggarw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 παιδες καλησπερα σας, πειτε pvp server να γινουμε πολλοι. περιμενω πριν Loggarw what? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις