evkar Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 και εγώ έχω ετοιμάσει 100αρι σε low pop server , γιατί είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε τις ίδιες ιστορίες με το προηγούμενο exp στα logins στους μεγάλους servers , .Είμαι μεταξύ frost mage (΄δεν πρέπει να έχει βγει πιο εύκολος char στην ιστορία του WoW) και ΒΜ hunter.{ή ΜΜ ίσως). Μάλλον κλεινω προς ΒΜ γιατί το ΑΟΕ του frost mage είναι ....γτπ (δεν το μεταφράζω για ευνόητους λόγους). Από Silvermoon alliance ή Draenor Horde μακριά , εκτός κιαν έχετε άπειρες ώρες και τεράστια υπομονή .
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Τι λετε για Ravencrest? ειναι medium πιστεβω τα συνδιαζει ολα , σκεφτομαι και kazzak για horde
Vapir Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 ρε γαμώτο όταν πέφτει ένα transmog πχ 2 hand mace σε hunter δεν υπάρχει τρόπος να το κάνεις available για τον dk σου για παράδειγμα ?? πρέπει να ρίξεις το item με το class που το χρησιμοποιεί για να το βάλει στην wardrobe ? μου έπεσε το Sulfuras, the Extinguished Hand και που βρήκε να πέσει .. στον hunter !@$$%^^ ..
DrXavier Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Υπαρχει καποιος που παιζει Horde στον Draenor ;
Vapir Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Υπάρχει κάποιος που παίζει shaman χρόνια να μου πει αν το class του προσφέρει διασκέδαση ? έφτιαξα έναν 40lvl επειδή βαριόμουνα κ είχα locks σε όλα τα farm areas με όλους οπότε σκέφτηκα μπας και τον boostάρω λίγο τώρα στο τέλος για να υπάρχει τουλάχιστον 80 που μέχρι εκεί είναι ο καρκίνος του leveling και να ανέβει κάποια στιγμή κ αυτός εδώ να πω πως είχα κάποτε έναν shaman αλλα ήταν πριν πολλά χρόνια τότε π το cap ήταν στα 70
dimyok Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 ρε γαμώτο όταν πέφτει ένα transmog πχ 2 hand mace σε hunter δεν υπάρχει τρόπος να το κάνεις available για τον dk σου για παράδειγμα ?? πρέπει να ρίξεις το item με το class που το χρησιμοποιεί για να το βάλει στην wardrobe ? μου έπεσε το Sulfuras, the Extinguished Hand και που βρήκε να πέσει .. στον hunter !@$$%^^ .. Κανεις solo Firelands 25 και σου βγαινει στο Ragnaros cache οπως παλια ? shaman πως παιζεις σαν caster που παλια ισως ηταν και ζορικο το lvling η κανεις melee
virginkiller Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Υπάρχει κάποιος που παίζει shaman χρόνια να μου πει αν το class του προσφέρει διασκέδαση ? έφτιαξα έναν 40lvl επειδή βαριόμουνα κ είχα locks σε όλα τα farm areas με όλους οπότε σκέφτηκα μπας και τον boostάρω λίγο τώρα στο τέλος για να υπάρχει τουλάχιστον 80 που μέχρι εκεί είναι ο καρκίνος του leveling και να ανέβει κάποια στιγμή κ αυτός εδώ να πω πως είχα κάποτε έναν shaman αλλα ήταν πριν πολλά χρόνια τότε π το cap ήταν στα 70 τον βρίσκω προσωπικά αρκετά διασκεδαστικό. άλλοι όχι
Fulgore Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Τι λετε για Ravencrest? ειναι medium πιστεβω τα συνδιαζει ολα , σκεφτομαι και kazzak για horde Ο ravencrest ειναι ο 3ος μεγαλυτερος σε Alliance κοσμος server αρα μια χαρα ουρα θα εχει και αυτος. Επισης ειναι pvp server με οτι αυτο συνεπαγεται. ρε γαμώτο όταν πέφτει ένα transmog πχ 2 hand mace σε hunter δεν υπάρχει τρόπος να το κάνεις available για τον dk σου για παράδειγμα ?? πρέπει να ρίξεις το item με το class που το χρησιμοποιεί για να το βάλει στην wardrobe ? μου έπεσε το Sulfuras, the Extinguished Hand και που βρήκε να πέσει .. στον hunter !@$$%^^ .. Η λογικη λεει οτι οτι μπορει να σηκωσει ο χαρακτηρας που πεφτει το item αυτο μπαινει για transmog. Αν πχ πας με Warrior οτι plate,ασπιδες/off hand και 2handed υπαρχουν στο παιχνιδι τα περναει σαν transmog(εκτως βεβαια απο τα set της καθε class). Επισης αυτο γινεται σωστα γιατι μονο αυτα μπορει/θα φορεσει η class αυτη ουτως ή αλλως. Ποιος ο λογος πχ να σου εχει transmog ενα cloth chest που ο warrior ουτως ή αλλως δεν τα χρησιμοποιει και ας μπορει να τα φορεσει. Υπάρχει κάποιος που παίζει shaman χρόνια να μου πει αν το class του προσφέρει διασκέδαση ? έφτιαξα έναν 40lvl επειδή βαριόμουνα κ είχα locks σε όλα τα farm areas με όλους οπότε σκέφτηκα μπας και τον boostάρω λίγο τώρα στο τέλος για να υπάρχει τουλάχιστον 80 που μέχρι εκεί είναι ο καρκίνος του leveling και να ανέβει κάποια στιγμή κ αυτός εδώ να πω πως είχα κάποτε έναν shaman αλλα ήταν πριν πολλά χρόνια τότε π το cap ήταν στα 70 Δεν γινεται να σου πουμε κατι αφου ειναι τελειως θεμα προσωπικου γουστου/ορεξης πως εννοει ο καθενας την λεξη διασκεδαση. Επισης ο καρκινος του level up δεν ειναι μεχρι τα 80 μην λεμε οτι να ναι. Ο καρκινος του level up ειναι 80-90(80-85 κυριως λογω των οτι να ναι περιοχων για level up του cataclysm)
aliakas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 έχω shaman healer πολύ δυνατός healer ιδίως για tank τα άλλα του spec δεν κάνουν για πουθενά προσωπική άποψη
Fulgore Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 έχω shaman healer πολύ δυνατός healer ιδίως για tank τα άλλα του spec δεν κάνουν για πουθενά προσωπική άποψη Τι εννοεις δεν κανουν για πουθενα?
DrXavier Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 έχω shaman healer πολύ δυνατός healer ιδίως για tank τα άλλα του spec δεν κάνουν για πουθενά προσωπική άποψη Ο Shaman ειναι καλος Healer για τανκ ; Απο ποτε ; Ουτε τοτε που ειχε την earth shield , ποσο μαλλον τωρα. Ο Shaman ειναι τελειος σε group που ειναι μαζεμενο για aoe. Περα απο εκει ειναι σχετικα μετριος. Τα αλλα spec του Shaman ειναι υπεροβολικα καλα σε high end content. Σε Mythic Archi για παραδειγμα ( πριν τα nerfs , καπου στον Φεβρουαριο ) ο Elemental που ηταν στο guild μου ηταν σταθερα 3-4ος στο dmg + ειναι ενα class με τοσα πολλα cd's ! Ξανα σκεψου λοιπον αυτο ειπες γιατι αν παιζεις Shaman και τον βλεπεις οπως λες τοτε σιγουρα καποιο λαθος κανεις.
Fulgore Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Προσωπικα και για το Herald of the titans(raid lvl 80)που πηγα και ολοι ειχαμε αναλογο gear μια χαρα dmg εκανα σαν elemental. Βασικα στην παρουσα φαση δεν ειναι οπως παλια που ειχες class να εχουν τρελες διαφορες στο dmg μεταξυ τους στο raid μονο και μονο επειδη ηταν OP. Και ο elemental shaman θα κανει το dmg,και ο boomkin και ο shadow priest,και ο mage φυσικα και παει λεγοντας απο ranged dps. Στο aoe dmg ειναι λιγο που υπαρχουν καποιες διαφορες αλλα σε γενικες γραμμες ειναι ισως οτι πιο balance εχουμε δει στο θεμα dmg σε pve στους ranged dps. Σε melee εχω χρονια να ασχοληθω δεν γνωριζω. Οσο για tank healing νομιζω οτι ανεκαθεν αυτο ηταν δουλεια του holy pala.Δεν γνωριζω για τους monk αλλα ανεκαθεν shaman και druid healers ηταν δυνατοτεροι σε aoe healing.Φανταζομαι το ιδιο θα ισχυει και για τον priest δηλαδη ο holy εχει παραπανω Aoe healing απο οτι ο disc.
aliakas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 τα άλλα του spec δεν κάνουν για πουθενά προσωπική άποψη το προσωπική άποψη έχει λόγο που μπήκε στην πρόταση από κι και πέρα ο shaman παλιά ήταν μπουρί τώρα είναι απλά ένας καλός healer
dimyok Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Ανανεωσα συνδρομη και μετα απο 2 ωρες που τρεχω invasion απλως βαρεθηκα και κουραστικα . Δεν ξερω αν αξιζουν αλλα 10 χαρακτηρες να τους παω ετσι απο 92-100 δεν υπαρχει περιπτωση ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις