DrXavier Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Ποιό Τάνκ σας φαίνεται καλύτερο μετά το πάτς; Ψηφίζω Αρκούδι. Οι άλλοι 4 μου φάνηκαν αδύναμοι, με εξαίρεση τον Warrior, που ήταν οκ. Σαν Healer θα σου απαντησω απο τις πρωτες εμπειριες σε high end content ( Mythic raids , Mythic dung ) 1) Druid - Μεσα σε ολο το boost των Druid πηρε και αυτος υπερβολικα πολυ τα πανω του 2) Paladin - Σχεδον παντα ηταν , τωρα ειναι και παλι μεσα στους καλυτερους tank. Οπως και το Healing spec του ειναι σχετικα (!) απλο αλλα εχει ενα cd να αντιμετωπισει σχεδον τα παντα ! 3) Warrior - Ειναι ο πιο δυνατος Tank ! Απλα , λιτα και απεριττα.. Αλλωστε το λενε και τα spell του.. Ignore pain !
virginkiller Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 ignore pain is love. πραγματικά πολύ καλό. έχει κάνει σχεδόν άχρηστο το shield block
Vapir Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 εγώ που πάντα είχα σαν αγαπημένο char τον paladin (και μετά τον hunter) επέλεξα να παίξω main bm hunter και να κρατήσω σαν alts druid/dk/dhδεν μου αρέσουν οι αλλαγές στον retri , μου άρεσε πχ tbc και wotlk ποιο πολύ βέβαια εγώ είμαι casual και απο raiding με ενδιαφέρει να δω το περιεχόμενο , όχι τόσο να είμαι απο τους καλύτερους , οπότε έχω λιγότερο άγχος για το πόσο top tier θα είναι το class όπως και να έχει νομίζω οι συνολικές αλλαγές που έχουν κάνει στο παιχνίδι είναι για να το κάνουν ποιο απλό και ποιο προσιτό σε όλους , δεν ξέρω βέβαια πόσο κακό είναι αυτό για τους hardcore παίκτες αλλα εμένα δεν με χαλάνε. σχετικά με τον druid σκεφτόμουν να παρατήσω το feral κομμάτι του και να παίξω balance , κάτι που δεν το δοκίμασα καν γιατι για κάποιο λόγο με ενοχλούσε το look του (χαζό ε? , για εμένα όμως μετράει να μου αρέσει αυτό που βλέπω ...) οπότε τώρα που είδα οτι αλλάζει το look στο legion θέλω να δοκιμάσω , απο gameplay videos μου φάνηκε ποιο διασκεδαστικό . απλά αναρωτιέμαι πόσο εύκολο θα είναι να τον μάθω .. δεν έχει καμία σχέση με το feral κομμάτι
virginkiller Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 αν δεν κάνω λάθος μπορείς να ντυθείς καλά και χωρίς raid στο legion
Fulgore Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 στα Mythic Dungeons τρώει ατελείωτο ξύλο και πέφτει παρα πολύ γρήγορα Αυτο παει για ολα τα tanks btw.
Vapir Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 αν δεν κάνω λάθος μπορείς να ντυθείς καλά και χωρίς raid στο legion ναι , απότι διάβασα θα δίνει πολλές επιλογές και αυτό είναι ένα ακόμα καλό κομμάτι των αλλαγών
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 πλησιαζει η μερα..... και τα server queues Release Day Checklist αδεια απο τη δουλεια check "πακετο" γυναικας στη μανα της check "πουλημα" φιλων check προμηθεια αναψυκτικων - snack check αγορα "πάπιας" check κλεισιμο κινητου check καψιμο mode "on" check
Vapir Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 εγώ πάλι πιστεύω θα κάνουμε κανα 15ωρο με 1 μέρα να καταφέρουμε να παίξουμε , ίσως και παραπάνωθα το ταράξουν στο DDoS το launch , πέρα απο τα κλασικά προβληματάκια που θα υπάρξουν οπότε έχετε και ένα backup plan καλύτερα πρόχειρο
aliakas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 εγώ έφτιαξα ήδη atl σε low pop server τον πήγα 100 με τον γνωστό τρόπο σε 4 μέρες δεν την ξαναπατάω όπως την τελευταία φορά silvermoon και genjuros δεν ξαναπατάω οπότε έτοιμο το backup plan
Fulgore Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 εγώ έφτιαξα ήδη atl σε low pop server τον πήγα 100 με τον γνωστό τρόπο σε 4 μέρες δεν την ξαναπατάω όπως την τελευταία φορά silvermoon και genjuros δεν ξαναπατάω οπότε έτοιμο το backup plan Ο genjuros αδειος server ειναι ουτως ή αλλως.Καμια σχεση με Silvermoon. Επισης για πρωτη φορα στην ιστορια του Wow πλεον δεν υπαρχουν τα tagged minions αλλα ολα τα minions του ιδιου faction ειναι shared. Κοινως οταν εχουμε quest να φαμε 10 goblin και βαρεσω και εγω και αλλοι δυο,τοτε ολοι μοιραζομαστε κανονικα τα τερατα οπως στα Invasions. Θα βοηθησει αρκετα αυτο στο questing γενικα. οσο για τους server προσωπικα δεν εχω θεμα. Ξερω οτι τον πρωτο καιρο θα τραβηξω ζορι(ευτυχως δεν ειμαι πια σε hardcore raiding guild να αγχωνομαι για το queue πριν την ωρα του raid ή αν φαω dc),αλλα αργοτερα θα εχω τα προνομια ενος high population server,δηλαδη γεματο AH και φυσικα πολλες guilds αν θελω να ψαξω για raid(αν και το δευτερο με cross realm εχει αλλαξει καπως η κατασταση).
Fulgore Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Καλό Πιο καλό αλλά πανάκριβο Θα μπορουσε ανετα το πρωτο να ηταν δωρο στην collectors edition και ας κοστιζε ακριβοτερα.
Silverage Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Θα μπορουσε ανετα το πρωτο να ηταν δωρο στην collectors edition και ας κοστιζε ακριβοτερα. Ναι, το μόνο που ξέρουν να δίνουν είναι ingame μαλακίες, γι'αυτό δεν παίρνω τις collectors.
aliakas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Ο genjuros αδειος server ειναι ουτως ή αλλως.Καμια σχεση με Silvermoon. ναι βρε μαζί σου silvermoon έχω άλλους 4 100 lvl (700 ilvl) και εκεί θα παίξω απλά επειδή την προηγούμενη φορά φάγαμε την παπάρα (και μάλλον και αυτή τη φορά το ίδιο θα γίνει) έχω buckup plan
Fulgore Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Ναι, το μόνο που ξέρουν να δίνουν είναι ingame μαλακίες, γι'αυτό δεν παίρνω τις collectors. Ας ειχανε εστω ενα Steelbook case μαζι.Στο overwatch η Collectors αν και ακριβοτερη ηταν πραγματικα πολυ ομορφη συλλογη και με αγαλματακι. Εδω σου βγαζουν μια εκδοση που σε αλλα παιχνιδια λεγεται limited(και κοστιζει συνηθως μεχρι 10-20ευρω παραπανω απο την κανονικη εκδοση),αλλα στην παρουσα φαση κοστιζει τα διπλασια απο την κανονικη εκδοση για ενα artbook,soundtrack και mousepad που δεν θα χρησιμοποιησει κανεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις