Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σχετικά με το ελληνικό community στο WoW (και οχι μόνο). 

'Επαιζα στον Genjros (Greekjuros) απο vanilla μέχρι Cata νομίζω όπου και πλέον είχαμε μειωθεί τόσο ώστε να μην θεωρείται το ελληνικό στοιχείο το κυρίαρχο. 

Είμαστε (βάζω και μένα μέσα γιατί με παρέσερνε το κλίμα κάποιες φορές) τοξικό community. Δεν ήταν λίγες οι φορές που κατεδαφίσαμε το trade chat, συνδράμαμε άρδην στο chat των crossroads (horde μονο) να είναι μυθικά απαράδεκτο και φυσικά στα dungeon οι στιχομυθία ήταν ως εξής:

"-NOOB HEALER/TANK/DPS #$*&^#$&

-Ellhnas?

-NAI #$#$ MANA SOU

Supergossumanasou has been removed from the party"

H friend list μου ήταν γεμάτη μόνο από ξένους και φυσικά τα λίγα άτομα που μπορούσα να μιλάω όταν παιζαμε κι όχι να γκαρίζω.

Elitist κουράδες, ξερόλες και ξεροκέφαλοι το μόνο που καταφέραμε ήταν τα μεγάλα guild του server να έχουν έναν ακόμα βασικό λόγο να εξαφανιστούν ή να μετακομίσουν.

Σαφώς και δεν σημαίνει αυτό ότι όλοι ήταν έτσι, αλλά επειδή τότε ήξερες σχεδόν τους πάντες, η μεγάλη πλειοψηφία ήταν χαρακτηριστικά απαράδεκτοι.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πρεπει να βρω και να ποσταρω και τα screenshot που ειχα τραβηξει τοτε :-D  ειχαμε ξεραθει στα γελια με την μαλακια που επεφτε , αλλα δεν μπορουσες να κανεις τιποτα με τετοιο σκατοεπιπεδο οχι raids ουτε καν το πιο ευκολο dungeon . Θυμαμαι ερχονταν σαν tanks και healers ετσι με τη μαγκια χωρις να εχουν ουτε spec ,  ουτε gear  ουτε ιδεα και αναγκαστικα επερνα τον ρολο που ελειπε για να βγει το run .

Με τον εν λογω server ασχοληθηκα μονο στα 70 για ενα συντομο διαστημα ευτυχως αλλα οντως η εμπειρια απο αυτο ειναι η χειροτερη. Και στον Killrog που ειχα παει αργοτερα στα 80 ηταν παλι σχεδον στα ιδια επιπεδα τοτε απο horde αλλα πολυ πιο ηρεμα πραγματα.

Εγω προσωπικα περασα τελεια στον genjuros αλλα ειμουν σε καλο ελληνικο guild  επισης ειχα καλο arena team , τωρα απο οτι βλεπω απο horde πλευρα ο twilight hammer εχει τα περισσοτερα ελληνικα guilds , εγω μαλλον θα παιξω alliance στον silvermoon.

Εγω προσωπικα περασα τελεια στον genjuros αλλα ειμουν σε καλο ελληνικο guild  επισης ειχα καλο arena team , τωρα απο οτι βλεπω απο horde πλευρα ο twilight hammer εχει τα περισσοτερα ελληνικα guilds , εγω μαλλον θα παιξω alliance στον silvermoon.

Απο τωρα να σε πληροφορησω παντως μιλανε στον server αποκλειστικα Αγγλικα.Αυτα που εγραφες πιο πισω οτι κοιταζες περι Ελληνικων στον server αυτο(τουλαχιστον στην παρουσα φαση)δεν ισχυουν/παιζουν.

Πρεπει οι καλοι να παιζουν all inclusive με guilds μονο και γιαυτο παιζει τοση μουργα σε lfr και trade .

Τι εννοεις?

Εννοω οτι οι παλιες καλες εποχες που ρωταγες κατι στο chat και σου προσφεραν βοηθεια παπαλα

Τι να σου πω.Προσωπικα δεν θυμαμαι και στα 70-80 να ηταν πολυ διαφορετικα τα πραγματα. Βασικα παλια απο οταν εμαθα το Thottbot και mmo champion(αργοτερα μεχρι και σημερα κυριως το wowhead)δεν χρειαστηκε σχεδον ποτε να ρωτησω κατι στο chat.Ισα ισα που και οι πιο πολλοι γνωστοι και φιλου μου εμενα ρωταγαν οσον αφορα αλλαγες σε καθε μεγαλο patch,quests,dungeons κλπ(κλασσικα αν εχεις βαρεμαρα να ανοιξεις δευτερο παραθυρο :P)

Και αυτο παει πραγματικα για τους περισσοτερους. Το Wow ειναι απο τα παιχνιδια με την μεγαλυτερη υποστηριξη ever,οχι μονο απο πλευρας site που υπαρχουν με πληροφοριες αλλα και φυσικα απο πλευρας Addons(4500addons παρακαλω με δευτερο το Wildstar με μολις 800 https://mods.curse.com/)καιμπορεις να διαμορφωσεις πραγματικα το παιχνιδι οπως το θες.

Αλλα δυστηχως οι περισσοτεροι δεν εχουν ορεξη καθολου.

Βεβαια ευτυχως και πλεον η Blizzard εχει ενσωματωσει αρκετα addons στο παιχνιδι και δεν χρειαζεται να κατεβασεις addons οπως παλια,τυπου Quest helper,titan κλπ

Blood Dk αργο θωρηκτο με regain  , warrior γρηγορος με intervention για να τρεχεις να σωζεις γρηγορα τα retads που κανουν pull , paladin τα κανει ολα και συμφερει ,  druid επισης  αντεχει το ξυλο της  αρκουδας , monk ηθελε να προσεχεις πολυ το damage mitigation και με σοβαρο group, αυτα παλια τωρα θα δω και γω τι καινουργιο παιζει και με το νεο class demon hunter . Ps το τανκινγκ ,αν και ποτε δεν ηταν το φορτε μου, εχει απλοποιηθει αρκετα . Παλια τα καλα tanks ηταν περιζητητα και εσωζαν καταστασεις

Ποιό Τάνκ σας φαίνεται καλύτερο μετά το πάτς; Ψηφίζω Αρκούδι. Οι άλλοι 4 μου φάνηκαν αδύναμοι, με εξαίρεση τον Warrior, που ήταν οκ.

Το ειχα βαλει κατι σελιδες πιο πισω αλλα ας το ξαναβαλω

• Like 1

Blood Dk αργο θωρηκτο με regain  , warrior γρηγορος με intervention για να τρεχεις να σωζεις γρηγορα τα retads που κανουν pull , paladin τα κανει ολα και συμφερει ,  druid επισης  αντεχει το ξυλο της  αρκουδας , monk ηθελε να προσεχεις πολυ το damage mitigation και με σοβαρο group, αυτα παλια τωρα θα δω και γω τι καινουργιο παιζει και με το νεο class demon hunter . Ps το τανκινγκ ,αν και ποτε δεν ηταν το φορτε μου, εχει απλοποιηθει αρκετα . Παλια τα καλα tanks ηταν περιζητητα και εσωζαν καταστασεις

Έχουν αλλάξει δραματικά οι ισορροπίες. Αυτό που προ-πάτς ήταν καλό , τώρα είναι μαπα!

Blood DK @ 707 είναι χάλι, στα Mythic Dungeons τρώει ατελείωτο ξύλο και πέφτει παρα πολύ γρήγορα. Ο Paladin πέφτει και αυτός, αλλά τον σώζουν τα πάμπολα CD για να γλυτώσει.

Ο DH περίπου 705, μου φάνηκε μια από τα ίδια με τον DK, δεν έχει ow-shit CDs για να σωθεί και γενικά τρώει αρκετό ξύλο.

Ο Warrior το πάει καλά, αλλά αυτός είναι 730.

Δε ξερω τι main να κανω μεταξυ  shadowpriest , bmhunter(ισως και marksman) , frostdk , outlawrogue , retripala , γενικα θελω να χαρω τα raid χωρις πολυ μεγαλες ευθυνες , κυριως dps και tactic ofc , εως τωρα επαιζα κυριως lock και hunter αλλα εχω βαρεθει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...