polaki Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 me ton horde priest se pvp etyxa na paizw antipalos me enan human warrior pou htan palia stou alt mou to guild Σε PvP server εννοείς? Πώς γινεται αφού δεν σ'αφηνει να έχεις characters από αντίπαλο faction...?
chill Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Επιτέλους epic mount. Το πρώτο μου epic ever ingame. Έτοιμο και το portals deck το πρώτο μου epic item με περιμένει!!!!!!! Μήπως γνωρίζει κανείς πότε έρχεται το darkmoon faire? Aπο 932g (σε 22 ημέρες παιχνιδιού παρακαλώ) τα οποία μάζεψα μόνος μου, με αρκετό κόπο μπορώ μετα βεβαιότητας να πω, μακρια από τα money for gold sites. Άλλη η γλύκα του να καταφερνεις κάτι μόνος σου και άλλη μέσω της πιστωτικής σου. Έχω λιώσει στις βόλτες καλή φάση και καλά ok its just a game αλλά πραγματικά το χάρηκα πολύ. Τώρα πιά είμαι........ΤΑΠΙ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ αλλά sooooooooooo HAPPY.
pseira Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 hehe chill ego exo 2 epic mounts tou pala k mia tigroula allo prama. ante k trago !
polaki Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Επιτέλους epic mount. Το πρώτο μου epic ever ingame. Έτοιμο και το portals deck το πρώτο μου epic item με περιμένει!!!!!!! Μήπως γνωρίζει κανείς πότε έρχεται το darkmoon faire? Γιατί να το περιμένεις ενω μπορείς να πας να το βρεις εσυ στην περιοχη του αλλο faction! Απλά επέλεξε μια "δύσκολη" ωρα και πήγαινε! Προφανώς και δεν θα θέλεις να πας στις 10 το βράδυ σε pvp server, αλλά ας πούμε 7-8 το πρωι ειναι μια πολύ κατάληλη στιγμη!
chill Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Για κάτσε βρε polaki γιατί δεν το πιασα. Τώρα που δεν είναι goldshire είναι mulgore? Πάντοτε ενεργό, μια στην μια μεριά μία στην άλλη? Δεν έχω ιδέα πως λειτουργεί αυτό το πράγμα καθότι ποτέ δεν με απασχόλησε. Pseira ωραίο το epic απο πλευράς ταχύτητας αλλά δεν με ενθουσιάζει εμφανισιακά. Θα προτιμούσα να ήμουν undead για το epic ή lock που πραγματικά είναι άψογο. Αν δεν κάνω λάθος ο baron strat δεν ρίχνει ένα undead horse? Έψαξα στο thoot αλλά σκατά δεν βρήκα info και στα drops δεν έλεγε κάτι σχετικό (αν υπάρχει μια στο δις να πέσει θα λιώσω strat).
andrip Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 το darkmoon Μία βδομάδα είναι στη μία πλευρά, μια βδομάδα δεν είναι πουθενά και την άλλη βδομάδα είναι στην άλλη πλευρα / εναλάξ
chill Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Ναι πήγα στην mulgore και το πήρα. 1st epic item επιτέλους πάνω μου. 1/10 για ress ok καλό είναι αλλά πλέον σκέφτομαι αν έπρεπε να πάρω τα 700g που μου πρότεινε κάποιος για το deck μια που είμαι broke.
pseira Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 700g kai den to edoses????? se mas to poulane 300-400g
polaki Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Ναι ο Baron ρίχνει το mount του.. Κάποτε ειχε πει ο paularas ότι είχε πέσει στον server Genjuros (νομίζω Δεκέμβριο). Έχω διαβάσει thott ότι πέφτει λέει αν έστω ένας ειναι exhalted εκεί αλλά άλλοι λέγανε πως δεν ισχύει.. Όπως και να έχει, πιστεύω σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν αξιζει να λιώσεις, γιατί όλοι θα κάνουν /roll οπότε φαντάσου ποιές είναι οι πιθανότητες να το πάρεις..... Καπου αλλου είχα διαβάσει ότι είναι 0.002% !!!!!!! ακραίο... αλλά στατιστικά ίσως επαληθεύεται με δεδομένο ότι ελάχιστοι servers το έχουν επιβεβαιομένα.
Nazre Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Η default IP των router συνηθως ειναι της μορφής192.168.x.x γιατί ειναι (μαζι με καποιες αλλες) δεσμευμένη για private lans Ναι ευχαριστώ για την διόρθωση, ήταν typo...
kaiowas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Σε PvP server εννοείς? Πώς γινεται αφού δεν σ'αφηνει να έχεις characters από αντίπαλο faction...? se pve server (silvermoon)....exw k alliance k horde sto idio account...an k o enas 60aris (warlock) einai se allo account...anyway oi diafores sta Battleground's se mas pantws anamesa se horde k se alliance einai terastries...oloi oi alliance forane epic enw oi horde eimaste me blue items. kai pali otan den bainoun oi 11-13 rank tous kerdizoume synh8ws... dld etsi k eimastan k emeis epic anasa den 8a pernan.... mono kati mages kai kana 2-3 priest exw dei pragmatika na 3eroun na paizoun....oi alloi an k epicades einai ntougania...
Isle Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Εχει κανεις καμια εικονα του σκελετουδρακου που υπηρχε στο twilights grove?Ακουσα οτι υπηρχε ενας αλλα τον εβγαλαν.
paularas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 gia to epic mount pragmatika peftei apo ton baron alla se tromera mikro drop rate. Egw mia fora to eixa dei se ena screenshot sto thottbot kai to epomeno mount pou exw dei einai auto pu exei pesei ston server mas . Gia tin akriveia epese se guild run twn infernals ( tou guild mou ) kai to pire o karim ( dwarf hunter ) me kanonikotato roll. To mount einai rare item ( mple ) kai einai to idio mount me to " epic " ton undead ( ena undead alogo einai ) . Vevaia to drop rate einai athlio kai 1000 fores na kaneis farm gia ta lefta para na pas me tin xara oti tha pesei. Apla einai mourato kai pozeriko logo tou gegonotos oti einai to monadiko ston server kai se pollous servers malista den exei pesei kan auto to mount.
chill Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Pseira δυστυχώς ο server LB είναι ένας server που κυριαρχούν οι cheaters. Oι τιμές είναι εξωφρενικές γιατί μεγάλο ποσοστό του server δίνει money for gold. Και αρκετοί έλληνες ακολουθούν αυτήν την τακτική και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Anyway δεν το πούλησα γιατί ήταν το πρώτο μου epic item ever αν και θα ξεσκιστώ στα epics αφού το guild τα πάει αρκετά καλά στο pve και το dkp μου αυξάνεται σιγά σιγά. Eίδα και έναν raptor να τον έχει human, απο zg. Αλλά εμένα μου έχει κολλήσει το undead. Aλλά με 0,002........ καλύτερα να rollάρω undead για να το πάρω .
Προτεινόμενες αναρτήσεις