dimyok Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Αμα σου λεει ο παλιουρας απο την εμπειρια του οτι ενας server ειναι σκ@τα να σε βοηθησει θελει .Και ναι οι ελληναραδες συμβαλαμε και εκει δυστυχως . Αλλα τους ρωσους στο server troling και στο πως κανουν τη ζωη αδυνατη στους αλλους δεν τους φτανουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Την τριτη δίνουν 80 μόλις έγινα 100 στον 9ο χαρακτήρα μου....τα invasion είναι free boost 100...... το πρόβλημα είναι οτι όταν πας 99 το gear σου είναι τόσο άθλιο αν δεν άνοιξε ις κουτιά γιατί περιμένεις το 100 που δεν αντεχρις πανω σπό 1 hit .....απο την αλλη μόλις έγινα 100 βγήκαν με item lvl 650+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Αμα σου λεει ο παλιουρας απο την εμπειρια του οτι ενας server ειναι σκ@τα να σε βοηθησει θελει .Και ναι οι ελληναραδες συμβαλαμε και εκει δυστυχως . Αλλα τους ρωσους στο server troling και στο πως κανουν τη ζωη αδυνατη στους αλλους δεν τους φτανουμε Προσωπικα δε με πηραζει καθολου οι αλλοι να μιλανε τη γλωσσα τους αφου ετσι και αλλιως δεν απευθυνονται σε εμενα και αμα εχεις προβλημα μπορεις να τα μαζεψεις και να φυγεις , με αυτο το πνευμα που βλεπω , θα με κανετε να παω να παιξω αμερικη , τι μας μαθαινουν τους ελληνες τοσα χρονια στο gaming? μας εχουν γεμισει ενοχες για ολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Ο server ηταν τελειος για οσο ημουν εκει , απο που και ως που καταστραφηκε? και γιατι να με νοιαζει τι κανουν οι ξενοι οταν εχουν δικες τους κοινοτητες σε αλλους server? το wow παντα ηταν ετσι , καθε server ειχε τη δικη του κυριαρχη χωρα , δε βλεπω κατι λαθος με ολο αυτο καθως οι περισσοτεροι διασκεδαζουν καλυτερα με ατομα τα οποια καταλαβαινουν επισης δεν ειναι ανηθικο απο την αποψη οτι καποιες χωρες οπως πχ. Ρωσσια εχουν αποκλειστικα δικους τους server κατι το οποιο θα μπορουσε να γινει με ολους. Οταν μπαινεις σε server ο οποιος το λεει κιολας οταν τον διαλεγεις οτι σαν γενικη γλωσσα εχει english και οχι Gr τοτε οφειλεις αν θες τοσο πολυ να μιλας στην γλωσσα σου ή να πας σε αντιστοιχους server αν υπαρχουν ή να κοιταξεις για τετοιες guild. Δεν ειναι θεμα ενοχης αλλα θεμα λογικης. Αρα δεν ισχυουν αυτα που λες περι κυριαρχης χωρας. Οσο για τις χωρες με τους δικους τους server ειναι απολυτως λογικο αν σκεφτουμε τι ποσοστο των παικτων τους αναλογουν οχι μονο στο Wow αλλα γενικα στα παιχνιδια.Στο league of legends πχ δεν ειναι τυχαιο πως βαλανε και γλωσσα Ελληνικα για τον server που εχει μεγαλο μεριδιο Ελληνων. και αμα εχεις προβλημα μπορεις να τα μαζεψεις και να φυγεις Σε παιχνιδι που ο αλλος πληρωνει και παιζει σε server με κυρια γλωσσα τα Αγγλικα,του λες εσυ να τα μαζεψει και να φυγει επειδη μερικοι ειναι χαζοι και δεν σκεφτονται? Ειμαστε με τα καλα μας? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Οταν μπαινεις σε server ο οποιος το λεει κιολας οταν τον διαλεγεις οτι σαν γενικη γλωσσα εχει english και οχι Gr τοτε οφειλεις αν θες τοσο πολυ να μιλας στην γλωσσα σου ή να πας σε αντιστοιχους server αν υπαρχουν ή να κοιταξεις για τετοιες guild. Δεν ειναι θεμα ενοχης αλλα θεμα λογικης. Αρα δεν ισχυουν αυτα που λες περι κυριαρχης χωρας. Οσο για τις χωρες με τους δικους τους server ειναι απολυτως λογικο αν σκεφτουμε τι ποσοστο των παικτων τους αναλογουν οχι μονο στο Wow αλλα γενικα στα παιχνιδια.Στο league of legends πχ δεν ειναι τυχαιο πως βαλανε και γλωσσα Ελληνικα για τον server που εχει μεγαλο μεριδιο Ελληνων. Σε παιχνιδι που ο αλλος πληρωνει και παιζει σε server με κυρια γλωσσα τα Αγγλικα,του λες εσυ να τα μαζεψει και να φυγει επειδη μερικοι ειναι χαζοι και δεν σκεφτονται? Ειμαστε με τα καλα μας? Τωρα μιλας λες και μονο εμεις το κανουμε αυτο , ορισμενοι κανονες ειναι ακυροι και δεν εφαρμοζονται οσο πρεπει , δεν υπαρχει τελειοτητα , προσεγγιζω τα πραματα με βαση αυτο που ισχυει και οχι αυτο που θα επρεπε να ισχυει η αυτο που θα ηταν τελειο αλλα δε προκειτε να υπαρξει , η πραγματικοτητα περι κυριαρχων χωρων ειναι αυτο που ισχυει εστω και αν ο νομος διαφωνει μαζι του και με βαση αυτο κανω τις ερωτησεις μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Εγραψα οτι δεν αξιζει να κανεις log out στο δευτερο wave,οχι οτι γενικα δεν αξιζουν τα Invasion.Το εχεις κανει quote μαλιστα... Για αλλη μια φορα στο Athenes Mall το Πλαισιο εχει μινι event για το Legion Δευτερα 6 το απογευμα http://www.plaisio.gr/Campaign/20160823-wow-event.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20160825-wow-legion-event&cm_mmc=Plaisio+Newsletter-_-Newsletter-20160825-wow-legion-event-_-Body-_-wow-event&ref_a=10097923&ref_b=216097 Και στα Public στο Συνταγμα την ιδια μερα. που θα βρεθούμε οι καμένοι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Τωρα μιλας λες και μονο εμεις το κανουμε αυτο , ορισμενοι κανονες ειναι ακυροι και δεν εφαρμοζονται οσο πρεπει , δεν υπαρχει τελειοτητα , προσεγγιζω τα πραματα με βαση αυτο που ισχυει και οχι αυτο που θα επρεπε να ισχυει η αυτο που θα ηταν τελειο αλλα δε προκειτε να υπαρξει , η πραγματικοτητα περι κυριαρχων χωρων ειναι αυτο που ισχυει εστω και αν ο νομος διαφωνει μαζι του και με βαση αυτο κανω τις ερωτησεις μου. Μιλαω γενικα για ολους οχι μονο για μας. Και στον twisting nether που αναφερθηκε πιο πισω γνωριζω οτι εχει μπολικους Τουρκους που γραφουν στο chat και τους κοροιδευουν οι αλλοι συνεχεια για αυτο το λογο. Οπως λοιπον με σεβεται ο ξενος που γραφει στο chat στα Αγγλικα(οπως οφειλει να κανει αλλωστε αφου παιζει σε τετοιο server),αλλα και στην guild που γιαυτο ακριβως τον λογο οι περισσοτερες guild που εχουν ατομα απο διαφορετικες χωρες λενε ''english only in chat'' ετσι οφειλω να τους σεβομαι και εγω. Θες λοιπον να μιλας οπως λες στα Ελληνικα?Ψαχνεις και βρισκεις ποιος server εχει τις περισσοτερες Ελληνικες guild μπαινεις σε μια απο αυτες και τελος. Και αυτο παει και για ολα τα online παιχνιδια οχι μονο για το Wow. Ολα τα αλλα που γραφεις παραπανω ειναι....... που θα βρεθούμε οι καμένοι; Δεν ειναι για μενα αυτα προσωπικα,απλα τα ανεφερα για οποιο αλλο ενδιαφερεται. Στο τελευταιο πραγματικο event που ειχα παει ηταν που ειχε γινει για το Warlords στο μοναστηρακι ή θησειο αν θυμαμαι καλα σε ενα club στο οποιο οπως πηγα εφυγα αφου δεν χωρουσες ουτε να κατσεις ορθιος. Στα υπολοιπα παρομοια το παραπανω event που γινονται δεν μαρεσουν γιατι πολυ απλα τα περισσοτερα ατομα που πανε σε αυτα πανε με κυριοτερο σκοπο να κερδισουν τα δωρα(πιθανο για να τα πουλησουν μετα στις αγγελιες)ή για να παιξουν στις κονσολες/pc των καταστηματων παρα για το παιχνιδι αυτο καθαυτο(ή και για να βρουν και αλλο κοσμο/να ανταλλαξουν αποψεις κλπ).Κοινως η εννοια του τσιπη που λεω εγω. Μακαρι να ημασταν στο εξωτερικο που εκει εχουν και αλλα μυαλα και ειναι πιο ομορφα/ζεστα απο πλευρας κοσμου και ενδιαφεροντος τετοια event/cosplay κλπ. Εδω δυστηχως απο πλευρας κοινωνικοτητας στα παιχνιδια ειμαστε πολλα χρονια πισω,λογω νοοτροπιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μια συμβουλή από ένα nooba στο wow (παίζω 1.5 μήνα) προς άλλους noobάδες. Μη τρελαίνεστε με τα boost, τα power lvling και το invasion afk lvling. Ανέβασα κανονικά έναν mm hunter μέσω dungeons/questing lvl1-100. Μου πήρε φαντάζομαι καμιά 50-80 ώρες χονδρικά αλλά τουλάχιστον όταν έφτασα lvl100 ήξερα πώς παίζεται έστω σε κάποιο βαθμό το class και ας είναι λογικά το ευκολότερο class. Έπειτα είπα να ανεβάσω μέχρι το 60 έναν assasination rogue και μετά να τον κάνω boost στο 100 για να πάρω και τα profecions. Κάπου στη μέση βαρέθηκα και κατά το lvl30 κάρφωσα το boost. Έκανα και μερικές ώρες invasions afking και βρέθηκα ilvl710 lvl100 χωρίς να έχω παίξει ουσιαστικά. Σκεφτόμουν "ε σιγά πόσο δύσκολο να είναι να τον μάθω". Το αποτέλεσμα? Βρέθηκα ξαφνικά από ένα class ουσιαστικά με 3-4 κουμπιά και χωρίς σοβαρό resource management σε ένα class με 11-12+ κουμπιά, combo point management, energy management και debuff management. Γελούσε και το παρδαλό κατσίκι έτσι όπως έπαιζα. Στα BG's ή με κουβαλούσαν ή χάναμε. Στα Raids πέθαινα χωρίς να ξέρω πώς και τι ιδιαίτερα απ'τη στιγμή που λόγω του γαμωinvasion ilvl έπρεπε να μπω σε heroic raid για να ελπίζω σε κανά drop. Έφαγα από τότε περίπου 40-50 ώρες κάνοντας απλά arena και το UI μου για να μάθω το class και πάλι δεν είμαι ευχαριστημένος. Θα μπορούσα να τις είχα φάει σε lvling και να το μάθω σταδιακά. Επίσης, βλέποντας και το pic του aliaka αν δε φάτε ΏΡΕΣ στο UI σας μερικά classes αν όχι όλα είναι unplayable. Το συμπέρασμα είναι μη τρελαίνεστε και μη βιάζεστε γιατί θα το βρείτε μπροστά σας. Ούτως ή άλλως το ενδεχόμενο να μπορείτε να παίξετε σοβαρά πάνω από 2 class ή και να σας αρέσουν εξίσου πάνω από 2 class μου φαίνεται ακραίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μια συμβουλή από ένα nooba στο wow (παίζω 1.5 μήνα) προς άλλους noobάδες. Μη τρελαίνεστε με τα boost, τα power lvling και το invasion afk lvling. Ανέβασα κανονικά έναν mm hunter μέσω dungeons/questing lvl1-100. Μου πήρε φαντάζομαι καμιά 50-80 ώρες χονδρικά αλλά τουλάχιστον όταν έφτασα lvl100 ήξερα πώς παίζεται έστω σε κάποιο βαθμό το class και ας είναι λογικά το ευκολότερο class. Έπειτα είπα να ανεβάσω μέχρι το 60 έναν assasination rogue και μετά να τον κάνω boost στο 100 για να πάρω και τα profecions. Κάπου στη μέση βαρέθηκα και κατά το lvl30 κάρφωσα το boost. Έκανα και μερικές ώρες invasions afking και βρέθηκα ilvl710 lvl100 χωρίς να έχω παίξει ουσιαστικά. Σκεφτόμουν "ε σιγά πόσο δύσκολο να είναι να τον μάθω". Το αποτέλεσμα? Βρέθηκα ξαφνικά από ένα class ουσιαστικά με 3-4 κουμπιά και χωρίς σοβαρό resource management σε ένα class με 11-12+ κουμπιά, combo point management, energy management και debuff management. Γελούσε και το παρδαλό κατσίκι έτσι όπως έπαιζα. Στα BG's ή με κουβαλούσαν ή χάναμε. Στα Raids πέθαινα χωρίς να ξέρω πώς και τι ιδιαίτερα απ'τη στιγμή που λόγω του γαμωinvasion ilvl έπρεπε να μπω σε heroic raid για να ελπίζω σε κανά drop. Έφαγα από τότε περίπου 40-50 ώρες κάνοντας απλά arena και το UI μου για να μάθω το class και πάλι δεν είμαι ευχαριστημένος. Θα μπορούσα να τις είχα φάει σε lvling και να το μάθω σταδιακά. Επίσης, βλέποντας και το pic του aliaka αν δε φάτε ΏΡΕΣ στο UI σας μερικά classes αν όχι όλα είναι unplayable. Το συμπέρασμα είναι μη τρελαίνεστε και μη βιάζεστε γιατί θα το βρείτε μπροστά σας. Ούτως ή άλλως το ενδεχόμενο να μπορείτε να παίξετε σοβαρά πάνω από 2 class ή και να σας αρέσουν εξίσου πάνω από 2 class μου φαίνεται ακραίο. Δεν ισχυει αυτο που γραφεις για ενα και μονο λογο.Επειδη ουτως ή αλλως σε λιγες μερες θα βγει το expansion αρα ουτως ή αλλως ο κοσμος θα κανει κανονικα level up και αρα θα παιξει το χαρακτηρα του. Ουτε για τα heroic raid ισχυει παλι ακριβως επειδη δεν εχουν νοημα στην παρουσα φαση λογω expansion. και στην τελικη να σου πω και κατι εξω απο τα δοντια? Παει καποιος με τα invasion ή με το boost απο Legion 100? Ας κατσει να αφιερωσει 30λεπτα σε target dummies ή να κανει 1-2 dungeons να μαθει τον παικτη. Αν μου μπαινει με το που χτυπαει 100lvl και δεν ξερει που του πανε τα 4 σε bg ή σε raid(που ουτως ή αλλως μπορει να μην ξερει τακτικες αρα διπλο το κακο)ε δεν του φταιει κανεις αλλο παρα το δικο του το κεφαλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Ναι σωστά. Αν και δε ξέρω κατά πόσο μπορείς σε 10-12 ώρες questing (τόσο διάβασα ότι παίρνει το lvling 100-110) να μάθεις ένα χαρακτήρα χωρίς υπόβαθρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Αμα θελω να παιξω σε αμερικανικο server ειναι αρκετο να παρω μονο το legion? εμπεριεχει τα προηγουμενα expansions η πρεπει να τα παρω ολα ξανα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Ναι σωστά. Αν και δε ξέρω κατά πόσο μπορείς σε 10-12 ώρες questing (τόσο διάβασα ότι παίρνει το lvling 100-110) να μάθεις ένα χαρακτήρα χωρίς υπόβαθρό. Γιατι το παιχνιδι πλεον το εχουν απλοποιησει σε βαθμο αστειου. Οταν λοιπον πατησεις το N εκει που διαλεγεις τι spec θα παιξεις(πχ στον Hunter Survival,Beast Master,Marksmanship)σου λεει στο καθε spec τα βασικα skills που θα χρησιμοποιησεις ουτως ή αλλως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μπές και Icy-veins.com για να δείς προτεινόμενα talent trees και rotations. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 @Fulgore το βρήκα tnx η λέξη κλειδί ήταν ashenvale Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 @Fulgore το βρήκα tnx η λέξη κλειδί ήταν ashenvale Where there's a will, there's a way Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις