Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πηγαινεις wowprogress και στη scroll down list "any language" επιλεγεις Greek και go. Συνηθως εχουν θεσεις και για social status αν δεν ενδιαφερεσαι για hardcore raiding.

Απο αυτα τον περισσοτερο κοσμο online τον εχει με διαφορα , το alliance guild Olympians στον Ravencrest και ακολουθουν  Horizons end (Alliance-Silvermoon) , Kingslayers (Alliance-Silvermoon) , O M E G A (Horde, Twisting Nether) .

Εγω γενικα θελω ο server να χει ελληνες οπως ο παλιος genjuros , να βλεπεις μονο ελληνικα στο chat , να συναντας ελληνες για αρενα  κτλ κτλ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγω γενικα θελω ο server να χει ελληνες οπως ο παλιος genjuros , να βλεπεις μονο ελληνικα στο chat , να συναντας ελληνες για αρενα  κτλ κτλ.

Μιλας για πραγματα που καταστρεψανε ενα server και που σιχαθηκαν οι ξενοι που επαιζαν σε αυτον.

Αυτο δεν ειναι εμπειρια αλλα καταντια

• Like 1

Μιλας για πραγματα που καταστρεψανε ενα server και που σιχαθηκαν οι ξενοι που επαιζαν σε αυτον.

Ακριβως

Και ειναι μια συζητηση που αγγιζει παιδεια,νοοτροπια,ηθος,ανατροφη που καλυτερα να μην ανοιξει στο παρον νημα .

χαμός

ffFhIgq.jpg

Ειναι στις πυλες της Orgrimmar μια χαρα λογικη εχει. Επισης για τους Alliance που λες που δεν εχουν flight mount/patch κατεβαινεις κατω στο STV και το καραβι σε παει Ratchet,που ουτως ή αλλως το χρειαζεσαι και για το invasion σε Barrens.....

AZHARA λεω οχι barrens 

AZHARA λεω οχι barrens 

Ναι σου απαντησα για Azhara τι δεν καταλαβες?Αν δηλαδη ηταν απο την αλλη μερια της Orgrimmar δηλαδη στο μπροστα μερος στο Durotar θα ειχε διαφορα?

Ασε που το ιδιο δεν ισχυει με αυτη τη λογικη και για τους Horde οταν ειναι να ερθουν eastern kingdom invasions?

lol και κάτι ακόμα 

ποια μεγάλη ιδιοφυΐα έβαλε invasion στην Azhara 

εμείς οι alliance που δεν έχουμε flight mount(alt) πως θα πάμε ? 

Να σκεφτομαστε και λιγο πριν γραψουμε καποια απλα πραγματα οπως το παραπανω.

ποια μεγάλη ιδιοφυΐα έβαλε invasion στην Azhara 

εμείς οι alliance που δεν έχουμε flight mount(alt) πως θα πάμε ? 

Εγραψες αυτο. Σου λεω λοιπον και για ποιο λογο καλα κανανε που βαλανε invasion Azhara(αλλιως θα το βαζαν Durotar που ειναι το ιδιο πραγμα για οποιον ειναι alliance)και σου λεω και πως θα πας εκει μιας και αυτο ρωτησες.

Τι το περιεργο γραφω?

πως θα πάω αφού δεν υπαρχει fp στην azhara και δεν έχω flight mount

Και σου ειπα πιο πανω.Κατεβαινεις ολο κατω STV για να παρεις το πλοιο να σε παει Ratchet και απο εκει πας με το mount ολο πανω στην Azhara.Εχει ενα κοντινο σχετικα fp Ashenvale και στα 60 μαθαινεις και flying mount για Kalimdor.

Και σου εγραψα πιο πανω οτι και για τους Horde στα invasion του eastern kingdom δεν ισχυει το ιδιο?Υπαρχει horde flight path σε Kharanos,Westfall?

Με την παραπανω λογικη σου btw αυτο δεν επρεπε να ισχυει και για Hillsbrand που(πλεον)ουτε εκει υπαρχει flight path για alliance και ας ειναι Eastern Kingdom?

Καταρχας να ενημερωσουμε οτι πλεον για την τελευταια αυτη εβδομαδα πλεον εινα  διαθεσιμες ολες οι πυλες των invasion ταυτοχρονα.Κοινως 6invasions καθε 2 ωρες.

Οσο για το παραπανω,δεν νομιζω οτι αξιζει πλεον στα 2 πρωτα σταδια(δεν ξερω για το RAF αν οντως το κανει να αξιζει)αφου το exp πλεον ειναι πολυ λιγο. Τα μεγαλα elite αλλα και ο commander του phase 2 μου δινουν level 80(με heirloom προφανως)5% το καθενα μολις,ενω τα μεγαλα elite του stage 3 μου δινουν γυρω στο 10-12% το καθενα. Αρα προφανως το 3ο σταδιο ειναι που αξιζει περισσοτερο.

με 2 heirlooms χωρίς raf πήγα απο 70-90 σε μια μέρα (οχι gameplay , μια μέρα που έπαιξα) , νομίζω μια χαρά αξίζει , ιδικά αν βαριέσαι το questing που σε καμία περίπτωση δεν θα ήταν γρηγορότερο. 

εγώ απλά κάθομαι σε μια περιοχή και παίζω stage 3 και final(γιατι κατευθείαν εκεί με τοποθετεί το addon όταν παίξω το πρώτο invasion ) και καμια φορά με βγάζει και κατευθείαν final stage , spamάρω ένα κουμπί για jump server κ αλλάζω invasion, βαράω 1 hit το κάθε boss κ αυτό ήταν , παρακολουθώ ταυτόχρονα ταινίες και σειρές στην 2ρη οθόνη. 

φυσικά και δεν αξίζει αν πετάς απο invasion σε invasion και παίζεις απο stage 1 και πόσο μάλλον χωρίς heirlooms , potion 300% exp, αλλα με raf αξίζει όπως και να το κάνεις , αν είχα raf θα είχα ανεβάσει ήδη 2ρο char και δεν ασχολήθηκα με invasions απο την αρχή , 1-2 μέρες πήγα 

• Like 1

με 2 heirlooms χωρίς raf πήγα απο 70-90 σε μια μέρα (οχι gameplay , μια μέρα που έπαιξα) , νομίζω μια χαρά αξίζει , ιδικά αν βαριέσαι το questing που σε καμία περίπτωση δεν θα ήταν γρηγορότερο. 

εγώ απλά κάθομαι σε μια περιοχή και παίζω stage 3 και final(γιατι κατευθείαν εκεί με τοποθετεί το addon όταν παίξω το πρώτο invasion ) και καμια φορά με βγάζει και κατευθείαν final stage , spamάρω ένα κουμπί για jump server κ αλλάζω invasion, βαράω 1 hit το κάθε boss κ αυτό ήταν , παρακολουθώ ταυτόχρονα ταινίες και σειρές στην 2ρη οθόνη. 

φυσικά και δεν αξίζει αν πετάς απο invasion σε invasion και παίζεις απο stage 1 και πόσο μάλλον χωρίς heirlooms , potion 300% exp, αλλα με raf αξίζει όπως και να το κάνεις , αν είχα raf θα είχα ανεβάσει ήδη 2ρο char και δεν ασχολήθηκα με invasions απο την αρχή , 1-2 μέρες πήγα 

Εγραψα οτι δεν αξιζει να κανεις log out στο δευτερο wave,οχι οτι γενικα δεν αξιζουν τα Invasion.Το εχεις κανει quote μαλιστα...

Για αλλη μια φορα στο Athenes Mall το Πλαισιο εχει μινι event για το Legion Δευτερα 6 το απογευμα

http://www.plaisio.gr/Campaign/20160823-wow-event.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20160825-wow-legion-event&cm_mmc=Plaisio+Newsletter-_-Newsletter-20160825-wow-legion-event-_-Body-_-wow-event&ref_a=10097923&ref_b=216097

Και στα Public στο Συνταγμα την ιδια μερα.

Εγραψα οτι δεν αξιζει να κανεις log out στο δευτερο wave,οχι οτι γενικα δεν αξιζουν τα Invasion.Το εχεις κανει quote μαλιστα...

Γ 

ναι αλλα για ποιο λόγο να κάνεις logout απο τη στιγμή που υπάρχει καλύτερος τρόπος? γρηγορότερο exp + phase 3+final μόνο , ποτέ 1η πχ που είναι χάσιμο χρόνου

επίσης τα boss δεν κάνουν scale έτσι  , άρα εγώ στα 70 βάραγα 100ρια , επειδή το group που με πέταγε είχε 100ρηδες , μερικές φορές 95ρια+++ , point is μονίμως skull , χωρίς να είμαι σε group 28k exp , στο group 40 , υπάρχει και εκεί διαφορά στον τρόπο που έγραψα και πιστεύω οι περισσότεροι αυτό κάνουν γιατι το βλέπω στα group , απλά εγώ δεν το είχα πάρει χαμπάρι εγκαίρως . 

Για αυτούς που κάνουν logout το έγραψα για να καταλάβουν πως χάνουν χρόνο, δεν είπα πως λες κάτι λάθος 

Ο server ηταν τελειος για οσο ημουν εκει , απο που και ως που καταστραφηκε? και γιατι να με νοιαζει τι κανουν οι ξενοι οταν εχουν δικες τους κοινοτητες σε αλλους server? το wow παντα ηταν ετσι , καθε server ειχε τη δικη του κυριαρχη χωρα , δε βλεπω κατι λαθος με ολο αυτο  καθως οι περισσοτεροι διασκεδαζουν καλυτερα με ατομα τα οποια καταλαβαινουν επισης δεν ειναι ανηθικο απο την αποψη οτι καποιες χωρες  οπως πχ. Ρωσσια  εχουν αποκλειστικα δικους τους server  κατι το οποιο θα μπορουσε να γινει με ολους.

Ακριβως

Και ειναι μια συζητηση που αγγιζει παιδεια,νοοτροπια,ηθος,ανατροφη που καλυτερα να μην ανοιξει στο παρον νημα .

Οντως δε χρειαζεται γιατι αμα κρινω απο το τοπο διαμονης σου , δεν θα χει ευγενικη καταληξη η συζητηση.

Τελος θα ηθελα να ρωτησω για οποιον παιζει αμερικη  ποσο ασχημο ειναι το lag εκει περα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...