Fulgore Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Εγώ είμαι στον 11ο 100άρη (1-100) μέσα στις τελευταίες μέρες (μετά τις αλλαγές με το XP). Μία άσχετη ερώτηση. Από που προπαραγγείλατε το Collector's; Τα public μου είπαν δεν πως δεν δέχονται άλλες προπαραγγελίες για το Collector's.. Απο πουθενα γιατι εξαφανιστηκαν σε χρονο ρεκορ. Βλεπω σημερα το you https://www.skroutz.gr/s/8205126/World-of-Warcraft-Legion-Collector-s-Edition-PC.html. Αν δεν βγαλεις ακρη τοτε η μονη λυση σιγουρη ειναι το Amazon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Απο πουθενα γιατι εξαφανιστηκαν σε χρονο ρεκορ. Βλεπω σημερα το you https://www.skroutz.gr/s/8205126/World-of-Warcraft-Legion-Collector-s-Edition-PC.html. Αν δεν βγαλεις ακρη τοτε η μονη λυση σιγουρη ειναι το Amazon. Νομίζω πως και οι game cards ακρίβυναν -.-" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Από που προπαραγγείλατε το Collector's; Τα public μου είπαν δεν πως δεν δέχονται άλλες προπαραγγελίες για το Collector's.. Από πλαίσιο....τον μακρινό Μάρτιο του 2016 Όσοι θέλετε μην ανησυχείτε, θα βρείτε σίγουρα. Την επόμενη του launch στα mediamarkt θα χει πολύ θέμα. Το έχω συναντήσει στα δυο τελευταία xpacs. Δεν μου λέτε, αυτό το chain που δίνει o khadgar θα υπάρχει και μετά το launch; Πρέπει δηλαδή να το ολοκληρώσουμε τώρα ή όποτε θέλουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Από πλαίσιο....τον μακρινό Μάρτιο του 2016 Όσοι θέλετε μην ανησυχείτε, θα βρείτε σίγουρα. Την επόμενη του launch στα mediamarkt θα χει πολύ θέμα. Το έχω συναντήσει στα δυο τελευταία xpacs. Δεν μου λέτε, αυτό το chain που δίνει o khadgar θα υπάρχει και μετά το launch; Πρέπει δηλαδή να το ολοκληρώσουμε τώρα ή όποτε θέλουμε. Προφανως και το κανεις τωρα το chain quest. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 καλά μόλις ανακάλυψα ότι το flight δίπλωμα για τις WoD περιοχές δεν το έχουν βάλει να το παίρνεις με gold αλλά με ένα γ@μισετ@ archievement δεν έχω λόγια ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 καλά μόλις ανακάλυψα ότι το flight δίπλωμα για τις WoD περιοχές δεν το έχουν βάλει να το παίρνεις με gold αλλά με ένα γ@μισετ@ archievement δεν έχω λόγια ... αυτό σκεφτόμουν να το κάνω τσακα τσακα αλλα απ την άλλη αξίζει? θα το έκανα αρχικά αλλα έπαιζα σε άλλο server με τον horde μου και τελείωσα όλο το main quest content του wod οπότε όταν άλλαξα server δεν τα ξαναέπαιξα πάλι. Πήγα να κάνω το achievement αλλα μου ζητάει να ολοκληρώσω τα quests οπότε λέω @@ , σιγά μη κάτσω με τους 100ρηδες να παίζω απ την αρχή όλα τα quest lol... να πω οτι δεν τα είχα δει ναι .. μπας και μετά το launch του legion μας αφήσουν να το αγοράζουμε με gold? θα είναι outdated περιοχή. Πιστεύω κάτι τέτοιο θα κάνουν με τη διαφορά πως δεν θα μπορείς να πάρεις το mount που δίνει με το achievement, έτσι δεν θα έχουν κ λόγο να γκρινιάξουν αυτοί που το έκαναν , γλύτωσαν gold + πήραν και exclusive mount win win για όλους λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Log@n Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 αυτό σκεφτόμουν να το κάνω τσακα τσακα αλλα απ την άλλη αξίζει? θα το έκανα αρχικά αλλα έπαιζα σε άλλο server με τον horde μου και τελείωσα όλο το main quest content του wod οπότε όταν άλλαξα server δεν τα ξαναέπαιξα πάλι. Πήγα να κάνω το achievement αλλα μου ζητάει να ολοκληρώσω τα quests οπότε λέω @@ , σιγά μη κάτσω με τους 100ρηδες να παίζω απ την αρχή όλα τα quest lol... να πω οτι δεν τα είχα δει ναι .. μπας και μετά το launch του legion μας αφήσουν να το αγοράζουμε με gold? θα είναι outdated περιοχή. Πιστεύω κάτι τέτοιο θα κάνουν με τη διαφορά πως δεν θα μπορείς να πάρεις το mount που δίνει με το achievement, έτσι δεν θα έχουν κ λόγο να γκρινιάξουν αυτοί που το έκαναν , γλύτωσαν gold + πήραν και exclusive mount win win για όλους λολ Το meta achievement για το flying ειναι account wide, αρα μπορεις να ολοκληρωσεις τα βασικα του κομματια με διαφορετικους chars (δεν χρειαζεται δλδ να ξανακανεις το κομματι με τα quests ξανα αν το εχεις κανει ηδη). Τσακα τσακα παντως δεν γινεται γιατι το ενα απο τα τρια factions με το οποιο πρεπει να γινεις revered δινει ενα μονο daily q (εκτος αν αγορασεις medallion of the legion). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_skidrow Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δεν βγαινει τσακ μπαμ σε καμια περιπτωση, παιρνει βδομαδες για να το ολοκληρωσεις οποτε αυτη τη στιγμη δεν συμφερει να ασχοληθειτε με αυτο, ανεβαστε κανεναν χαρακτηρα να υπαρχει καλυτερα. Τις τελευταιες μερες εχω ανεβασει shaman,warrior,dk,druid στον Stormreaver. Με RaF + 100αρια heirloom το lvl up με την γνωστη μεθοδο Stage 1-2-logout-1-2-logout μας παιρνει 7 ωρες συνολο. Αν καποιος εχει στη διαθεση του και τα 2 elixirs που δινουν απο 300% exp (το ενα για 15 λεπτα, και το αλλο για 1 ωρα) ο χρονος θα μειωθει ραγδαια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Καταρχας να ενημερωσουμε οτι πλεον για την τελευταια αυτη εβδομαδα πλεον εινα διαθεσιμες ολες οι πυλες των invasion ταυτοχρονα.Κοινως 6invasions καθε 2 ωρες. Οσο για το παραπανω,δεν νομιζω οτι αξιζει πλεον στα 2 πρωτα σταδια(δεν ξερω για το RAF αν οντως το κανει να αξιζει)αφου το exp πλεον ειναι πολυ λιγο. Τα μεγαλα elite αλλα και ο commander του phase 2 μου δινουν level 80(με heirloom προφανως)5% το καθενα μολις,ενω τα μεγαλα elite του stage 3 μου δινουν γυρω στο 10-12% το καθενα. Αρα προφανως το 3ο σταδιο ειναι που αξιζει περισσοτερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Ποιος server εχει τους περισσοτερους ελληνες τωρα? παλια ηταν ανετα ο genjuros ισχυει ακομη αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 εντωμεταξι εμείς που ανεβάζουμε χωρίς LooMs και δεν ανοίγουμε τα σεντούκια έχουμε σοβαρό πρόβλημα gear γιαυτό αν προσέξετε τώρα πέφτει τρελός ψόφος στα bossακια του phase 3 και στον τελικό κακό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Ποιος server εχει τους περισσοτερους ελληνες τωρα? παλια ηταν ανετα ο genjuros ισχυει ακομη αυτο? πηγαινεις wowprogress και στη scroll down list "any language" επιλεγεις Greek και go. Συνηθως εχουν θεσεις και για social status αν δεν ενδιαφερεσαι για hardcore raiding. Απο αυτα τον περισσοτερο κοσμο online τον εχει με διαφορα , το alliance guild Olympians στον Ravencrest και ακολουθουν Horizons end (Alliance-Silvermoon) , Kingslayers (Alliance-Silvermoon) , O M E G A (Horde, Twisting Nether) . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) lol και κάτι ακόμα ποια μεγάλη ιδιοφυΐα έβαλε invasion στην Azhara εμείς οι alliance που δεν έχουμε flight mount(alt) πως θα πάμε ? Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2016 από aliakas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 εντωμεταξι εμείς που ανεβάζουμε χωρίς LooMs και δεν ανοίγουμε τα σεντούκια έχουμε σοβαρό πρόβλημα gear γιαυτό αν προσέξετε τώρα πέφτει τρελός ψόφος στα bossακια του phase 3 και στον τελικό κακό Κατι που τσεκαρα τωρα που ανοιξα μερικα κουτια ειναι οτι παρολο που ειναι μικροτερο ilvl τα αντικειμενα,δινουν κανονικα gold λες και ειναι lvl 100. lol και κάτι ακόμα ποια μεγάλη ιδιοφυΐα έβαλε invension στην Azhara εμείς οι aliance που δεν έχουμε flight mount(alt) πως θα πάμε ? Ειναι στις πυλες της Orgrimmar μια χαρα λογικη εχει. Επισης για τους Alliance που λες που δεν εχουν flight mount/patch κατεβαινεις κατω στο STV και το καραβι σε παει Ratchet,που ουτως ή αλλως το χρειαζεσαι και για το invasion σε Barrens..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Υπαρχει αυτο το post Legion Prelaunch Event and Invasions που στο τμημα Getting to the Invasions , αναφερει τις πιο συντομες διαδρομες. ( και ναι ειναι οι περισσοτερες μεσω των Cataclysm portals σε Stormwind και Orgrimmar ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις