Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

πως πήρες 7 level απο 1 invasion όταν στο lvl 72+ δίνει καμια 20-30k exp η ολοκλήρωση ? έχω δοκιμάσει με aoe class και βαράω τα πάντα , δεν είδα τόσο exp που λες ούτε με τον lvl 12 char ούτε με τον level 70κάτι. Full συμμετοχή όχι βαράω ένα εδώ ένα εκεί 

μήπως είχες 300% exp + heirlooms? γιατι έτσι εξηγείται 

Γιατι πολυ απλα οσο πιο μικρο level εισαι τοσο παραπανω exp παιρνεις. Μιλαμε για φαση οταν τρως ενα απο τα Elite του phase 3 να σου δινει ξερω γω 60% xp.

Οσο για τα αλλα ειναι οι Ddoos και παλι,υπαρχει και σημειωση στο αρχικο log in των χαρακτηρων.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

55-100 σε 3-4 μέρες ΄ΜΟΝΟ από Invasions, και 1700 περίπου gold από τα σεντούκια, τα οποία τα ανοίγεις στο L100 (και ντύνεσαι καλούτσικα για mythic στα καπάκια).

Όποιος προλάβει γιατί τελειώνει!

• Like 2

Να ρωτήσω κάτι ο noobas. Invasios ποια εννοείτε? Το pre-quest που κάνεις για το legion?

Τα πρασινα portal που βλεπεις στο map σε Eastern Kingdoms και Kalimdor.

@seithan

Μπορεις σε παρακαλω να κανεις ενα /played για να εκτιμησω και το δικο μου progress στο περιπου

@Vapir 

Ναι τον εχω με full heirlooms , χωρις το 300% potion ωστοσο γιατι ειναι πανακριβο (13k) τουλαχιστον στον δικο

μου server. (οποιος εχει χρημα το χτυπα Elixir of the Rapid Mind )

Επισης εσπασε και το 7lvl σε ενα invasion, το νεο ρεκορ ειναι 10 lvls απο τα 20 εως τα 30, ωστοσο δεν πρεπει να ειμασταν παραπανω απο 5 ατομα στο συγκεκριμενο invasion. (και δεν προβλεπω να ξαναεπαναληφθει απο δω και πανω)

Απο δω και περα ανεβαινει αλλα μονο 3-4 lvls . (τον εφτασα 47lvl) 

Δεν θελω καζουρα για το ονομα  :P .

Και εγώ βρήκα τρόπο με τα invasions ... θα σας τον πω αργότερα, να τσιμπήσω πρώτα τα level που συχαίνομαι (μέχρι 80) και μετά γιατι την έχω πατήσει άπειρες φορές γράφοντας σε forum τα εύρηματα... όλο κ κάποιος στέλνει στους gm , μη φάμε κανα quickfix (αν και δεν είμαι σίγουρος πως παίζει τέτοιο θέμα) και ψαχνόμαστε. Πήγα χθες northrend και μου ήρθε να ξεράσω την ψυχή μου , να βάλω τα κλάματα , που στο launch του wotlk είχα κάτσει και έπαιζα με πυρετό σερί μέχρι το πρωί  :-D . Καλά που είναι και τα invasions αλλιώς δεν με κόβω να ανέβαζα τον dk για 4ο ... όσο κ αν μου αρέσει τα level μεταξύ 60-80 τα μισώ  :ph34r: 

Για δώστε λίγο τα φώτα σας.

Συμμετέχω στα invasions από το πρώτο stage μέχρι το τελευταίο.Παρατήρησα ότι όταν πεθαίνω κατά την διάρκεια μίας μάχης δεν παίρνω πάντα xp.

Κάνω κάτι λάθος εγώ;Μήπως δεν βλέπω καλά :-D ή πράγματι ισχύει και πρέπει να έχω το νου μου;

Για δώστε λίγο τα φώτα σας.

Συμμετέχω στα invasions από το πρώτο stage μέχρι το τελευταίο.Παρατήρησα ότι όταν πεθαίνω κατά την διάρκεια μίας μάχης δεν παίρνω πάντα xp.

Κάνω κάτι λάθος εγώ;Μήπως δεν βλέπω καλά :-D ή πράγματι ισχύει και πρέπει να έχω το νου μου;

Παιρνεις xp οταν τελειωνει το καθε σταδιο(και αρα και το last boss).Δεν παιρνεις exp οταν πεθανεις και φανε τα mini boss κατα την διαρκεια που εισαι ψοφιος,κατι απολυτα λογικο αφου ισχυει σε ολα τα παιχνιδια ετσι.

Παιρνεις xp οταν τελειωνει το καθε σταδιο(και αρα και το last boss).Δεν παιρνεις exp οταν πεθανεις και φανε τα mini boss κατα την διαρκεια που εισαι ψοφιος,κατι απολυτα λογικο αφου ισχυει σε ολα τα παιχνιδια ετσι.

Για τα mini boss αφορά η απορία μου.

Σε ευχαριστώ,έχω καιρό να παίξω και το έχω χάσει λίγο :-) .

Ίσως και να έχω μπερδευτεί με αυτά που εμφανίζονται την οθόνη μου.

@Silverage

βάζεις πχ cross realm assist addon που έχει κουμπάκι quick join σε groups άλλων server ,με ένα κλικ σε βάζει σε invasion και ας έχεις τελειώσει την δική σου. Γίνεται με οποιοδήποτε παρόμοιο addon απλά αυτό είναι ένα click υπόθεση. Δεν παίρνεις σεντούκια και τελικό exp ολοκλήρωσης μέχρι να εμφανιστεί στο χάρτι σου ξανά (κάθε 2 ώρες?) το invasion όμως παίρνεις exp απο τα boss και τα mobs αλλα και shards  , αρκεί να μην ψοφάς. (προσωπικά ή δίνω ένα hit και φεύγω ή στέλνω το pet που για κάποιο λόγο δεν τρώει ούτε 1 hit ενώ στο δικό μου invasion ψοφάει για πλάκα).
Το scale που υπάρχει κανονικά με αυτό τον τρόπο γίνεται ότι νάνε οπότε μπορεί να σε ρίξει σε group με μικρότερα lvl ή με μεγαλύτερα όπως και άλλους φαντάζομαι με αποτέλεσμα να φύγει ένα τελικό boss 1 shoot απο κάποιον .!!!! xD believe it or not έγινε , μια φορά μόνο βέβαια 

για να μην τα πολυλογώ spamάρεις το κουμπί , μπαίνεις σκοτώνεις προχωράς στο επόμενο στην ίδια περιοχή. Για κάποιο λόγο αφού ολοκληρώσω το δικό μου μετά με πετάει μόνο σε stage 3 και final που δεν με χαλάει καθόλου , το exp τρέχει σφαίρα και καθάρισα τα level για πλάκα με 2 looms , χωρίς exp potion/rested exp etc 

αυτά :P

να δω τα shards τι θα τα κάνω .. πόσα μαμοcompanion να πάρω...... στο τέλος θα έχουν όλοι απο 200 και δεν θα πιάνουν μια    :-D  ...

• Like 1

Εγώ είμαι στον 11ο 100άρη (1-100) μέσα στις τελευταίες μέρες (μετά τις αλλαγές με το XP). Μία άσχετη ερώτηση. Από που προπαραγγείλατε το Collector's; Τα public μου είπαν δεν πως δεν δέχονται άλλες προπαραγγελίες για το Collector's..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...