γροσερισοπ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 σε ποιο server να κάνω ηρωα παιδιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 σε ποιο server να κάνω ηρωα παιδιά; https://realmpop.com/eu.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hykman Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Να ρωτήσω.. Αν αρχίσει κάποιος να παίζει τώρα... Σε πόσο καιρό θα κάνει να φτάσει τους top gear? Twisting Nether server Ξεκίνησα με ενα trial account άντε έλα και εσύ να τους gangaroume ..... απλα να ξέρεις εγω lvl θα κάνω με τα bg ...... απο τα δεκα lvl έχει και βρισκεις να παίξεις σχετκά εύκολα απο ότι είδα .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 τι ωραίο mount το hearthsteed έπαιζα hs στο παρελθόν αλλα με άλλο account και δεν ήξερα καν πως στο δίνει αν κερδίσεις 3 games στο hs επιτέλους ξεφορτώθηκα τους @%#%^δράκους που συχαινόμουν O_O ... ήμουν έτοιμος να farmάρω rep @ pandaria να πάρω κανα fly της προκοπής εντομεταξύ έχω καμια 20-30ριά hexweave bags και σκέφτομαι αφού έχω στον main να μην τις ρίξω στα alts και να τις πουλήσω after launch πέρα απο αυτό και κάμποσα companions απο invasions δεν έχω άλλο στοκ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hykman Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 τι ωραίο mount το hearthsteed έπαιζα hs στο παρελθόν αλλα με άλλο account και δεν ήξερα καν πως στο δίνει αν κερδίσεις 3 games στο hs επιτέλους ξεφορτώθηκα τους @%#%^δράκους που συχαινόμουν O_O ... ήμουν έτοιμος να farmάρω rep @ pandaria να πάρω κανα fly της προκοπής εντομεταξύ έχω καμια 20-30ριά hexweave bags και σκέφτομαι αφού έχω στον main να μην τις ρίξω στα alts και να τις πουλήσω after launch πέρα απο αυτό και κάμποσα companions απο invasions δεν έχω άλλο στοκ ωραίος δεν το ήξερα αυτό και είναι πραγματικά όμορφο.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 http://wow.gamepedia.com/List_of_mounts 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 http://wow.gamepedia.com/List_of_mounts εκατομμύρια mounts αχχαχαχα το μόνο που έχω να πω πάντως είναι πως το διασκεδάζω , περνάω καλά παίζοντας κ αυτό έψαχνα άντε να περάσουν οι μέρες να μπει το legion 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 https://realmpop.com/eu.html δεν καταλαβαίνω μια... δεν έχω ασχοληθεί με το άθλημα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 δεν καταλαβαίνω μια... δεν έχω ασχοληθεί με το άθλημα.. απλά σου έχει ολους τους σερβερσ και σου δείχνει και το population και από horde και από alliance ώστε να επιλέξεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 εγώ λέω να παιξω blood σε ποιο με λετε να παω δλδ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 εγώ λέω να παιξω blood σε ποιο με λετε να παω δλδ αφού θα παίξεις horde επέλεξε τον ποιο horde populated αναλόγως τι θες , δηλαδή pve server , pvp server, normal server κτλ προσωπικά επειδή έχω παίξει σε όλα τα είδη server ανα περιόδους που σταμάταγα κ ξεκίναγα μπορώ να πω πως μόνο στον pvp βρήκα αυτό που έψαχνα. Ναι μεν μπορούν να σε gankάρουν (να στην πέσουν enemies) αλλα μπορείς κ εσύ και γενικά δίνει μια αίσθηση ελευθερίας. Φαντάσου οτι ο πρώτος server που έπαιξα ποτέ (the burning crusader εποχή) ήταν role playing επειδή έπαιζαν κάποιοι φίλοι (νομίζω defias brotherhood) και φαντάσου οτι τρώγαμε report επειδή το όνομα μας δεν ήταν για role playing κ μας αναγκάζανε να το αλλάξουμε . Τώρα δεν παίζει να έπαιζα με την καμία σε rp βέβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 θελοντας λοιπον να δω ποσο exp κερδιζει κανεις σε χαμηλο lvl εκανα ενα goblin mage και μετα την ολοκληρωση του starting zone , ημουν lvl 13,86 . Αμεσως πηγα στο πρωτο απο τα 6 invasions που ειναι up πλεον , και συμμετεχοντας ενεργα, εφθασα lvl 20,96. Δηλαδη 7 ολοκληρα lvls απο ενα και μονο invasion. . Αξιζει τον κοπο για power lvling alts μεχρι την αλλη βδομαδα που σταματανε ολα και εχουμε το release. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 θελοντας λοιπον να δω ποσο exp κερδιζει κανεις σε χαμηλο lvl εκανα ενα goblin mage και μετα την ολοκληρωση του starting zone , ημουν lvl 13,86 . Αμεσως πηγα στο πρωτο απο τα 6 invasions που ειναι up πλεον , και συμμετεχοντας ενεργα, εφθασα lvl 20,96. Δηλαδη 7 ολοκληρα lvls απο ενα και μονο invasion. . Αξιζει τον κοπο για power lvling alts μεχρι την αλλη βδομαδα που σταματανε ολα και εχουμε το release. πως πήρες 7 level απο 1 invasion όταν στο lvl 72+ δίνει καμια 20-30k exp η ολοκλήρωση ? έχω δοκιμάσει με aoe class και βαράω τα πάντα , δεν είδα τόσο exp που λες ούτε με τον lvl 12 char ούτε με τον level 70κάτι. Full συμμετοχή όχι βαράω ένα εδώ ένα εκεί μήπως είχες 300% exp + heirlooms? γιατι έτσι εξηγείται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrXavier Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Υπαρχει προβλημα με το battle.net η ειμαι μονο εγω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Απο χθες έχει θέμα έβγαλαν ανακοίνωση κάτι για ddos attacks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις