Log@n Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Το xp απο τα invasions δεν υπαρχει. Ξεκινας invasion, μπαινεις σε 5man group και tagαρεις οτι μπορεις (σιγουρα ομως τα μεγαλα Mobs/minibosses), καθως και τα Bosses του stage 2. Με το που τελειωνει το stage 1+2, logout στο inn, login, repeat, profit.
galanos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Να ρωτήσω.. Αν αρχίσει κάποιος να παίζει τώρα... Σε πόσο καιρό θα κάνει να φτάσει τους top gear?
aliakas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Να ρωτήσω.. Αν αρχίσει κάποιος να παίζει τώρα... Σε πόσο καιρό θα κάνει να φτάσει τους top gear? με τον ερχομό του expansion σε μια εβδομάδα η blizzard μοιράζει top gear δωρεάν απλός συμμετέχοντας στα invansion events αν όμως δεν έχεις καθόλου χαρακτήρα και θέλεις να δεις το game θα πρέπει να το πας κανονικά ,quests,dungeons,invensions και ίσως προλαβαίνεις να πας lvl 100 αν καείς αν έχεις κάποιο φίλο μπορείς να κάνεις αυτό που λέει ο Log@on αλλά από το τόσο γρήγορο lvl up δεν ξέρω κατά πόσο θα μάθεις να παίζεις τον παίχτη σου
Fulgore Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Να ρωτήσω.. Αν αρχίσει κάποιος να παίζει τώρα... Σε πόσο καιρό θα κάνει να φτάσει τους top gear? Σε μια εβδομαδα βγαινει νεο expansion ουτως ή αλλως.
jim777 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Να ρωτήσω.. Αν αρχίσει κάποιος να παίζει τώρα... Σε πόσο καιρό θα κάνει να φτάσει τους top gear? Γιατί βιάζεσαι? Μη το rushάρεις. Είναι ωραίο game που μπορείς να απολαύσεις. Διαφορετικά κάντο pre-order, πάρε τσάμπα τον lvl100 και...κέρδισες. 3
galanos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δεν το είπα. Γιαυτό.. Με. Το σκεπτικό σε 1-2 μήνες να είμαι ανταγωνιστικος στο pvp. OK. Αν θέλει να πεθάνω στην καρέκλα άστο... Αν αρχιζα ήθελα. Και όλα να μάθω το Game. Δεν θελω να πάρω έτοιμο 100ρι
aliakas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 γρήγορη ερώτηση Το mamouth mount με τους δυο vendors είναι αυτό που πουλάει ένας ventor στο garrison 20.000g ? γιατί αν θυμάμαι καλά αυτό το πουλούσαν στην dalaran και το βλέπω στο garrison Δεν το είπα. Γιαυτό.. Με. Το σκεπτικό σε 1-2 μήνες να είμαι ανταγωνιστικος στο pvp. OK. Αν θέλει να πεθάνω στην καρέκλα άστο... Αν αρχιζα ήθελα. Και όλα να μάθω το Game. Δεν θελω να πάρω έτοιμο 100ρι καλά εσύ αν θυμάμαι έπαιζες BDO οπότε ξέρεις από καψίματα αλλά καμιά σχέση δεν μιλάμε για τέτοιο κάψιμο
Fulgore Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δεν το είπα. Γιαυτό.. Με. Το σκεπτικό σε 1-2 μήνες να είμαι ανταγωνιστικος στο pvp. OK. Αν θέλει να πεθάνω στην καρέκλα άστο... Αν αρχιζα ήθελα. Και όλα να μάθω το Game. Δεν θελω να πάρω έτοιμο 100ρι Ρε συ Γαλανε γιατι για αλλη μια καταραμενη φορα βγαζεις βιαστηκα συμπερασματα?Εγραψε κανεις ή αφησε υπονοουμενο(ειδικα στην παρουσα φαση του παιχνιδιου)οτι πρεπει να λιωσεις πανω σε μια καρεκλα?Ελεος δηλαδη. Επισης αφου στο αλλο θεμα των mmo ειχες πει οτι ειχες παιξει πιο παλια Wow(και δεν σου αρεσε)τι εννοεις να μαθεις το παιχνιδι? Τελος μαρεσει που το εγραψα κιολας οτι σε 1 εβδομαδα περιπου βγαινει το νεο expansion. Αρα κοινως αλλαζουν παλι αρκετα πραγματα οπως τα ξερουμε. Οσο για οδηγους για το Wow(οπως και Addon)κυριολεκτικα απειροι στο παιχνιδι. Να ρωτήσω.. Αν αρχίσει κάποιος να παίζει τώρα... Σε πόσο καιρό θα κάνει να φτάσει τους top gear? Επισης εγραψες αυτο.Σε pve κυριως Mmo να μυρισουμε τα νυχια μας οτι εννοουσες για pvp gear? Στην παρουσα φαση για να παρεις το καλυτερο δυνατο pvp gear για αρχη δεν ειναι τοσο δυσκολο ,αλλα (νεο expansion οπως ειπαμε)κανεις δεν ξερει στο επομενο expansion ποσο χρονο θα θελει να ντυθεις στο pvp. γρήγορη ερώτηση Το mamouth mount με τους δυο vendors είναι αυτό που πουλάει ένας ventor στο garrison 20.000g ? γιατί αν θυμάμαι καλά αυτό το πουλούσαν στην dalaran και το βλέπω στο garrison καλά εσύ αν θυμάμαι έπαιζες BDO 1)Το mamouth με τους vendor ειναι του Dalaran ναι το traveler tundra mamouth(καπως ετσι λεγεται). 2)Ναι και εμενα μου κανει εντυπωση, γιατι γενικα τον θυμαμαι οτι δεν του αρεσε καθολου το wow(Καρτουνιστικα γραφικα/βαρετο κλπ)
jim777 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δεν το είπα. Γιαυτό.. Με. Το σκεπτικό σε 1-2 μήνες να είμαι ανταγωνιστικος στο pvp. OK. Αν θέλει να πεθάνω στην καρέκλα άστο... Αν αρχιζα ήθελα. Και όλα να μάθω το Game. Δεν θελω να πάρω έτοιμο 100ρι Μπερδεύεσαι με τα Κορεάτικα σκουπίδια. Αν σήμερα αγοράσεις το παιχνίδι pre-order αυτόματα έχεις 1 lvl100 χαρακτήρα σύν έναν lvl98 Demon Hunter και σε 10 ημέρες ξεκινάς από την ίδια αφετηρία με αυτόν που παίζει 12 χρόνια WoW τουλάχιστον σε επίπεδο item. Ακόμη και fresh char να ξεκινήσεις 1-100 δε θα σου πάρει πάνω από 40-50 ώρες πιστεύω και αυτό κάνοντας ευχάριστα πράγματα όπως quests/dungeons κτλ και όχι κάνοντας απλά invasions που δε ξέρω πόσο exp δίνουν. Το να μάθεις το παιχνίδι και το class σου είναι άλλη ιστορία και αρκετά πιο χρονοβόρο από το lvling. Κάτσε ρε απόλαυσε το παιχνίδι. Ακόμη και στο lvl15 μπορείς να μπεις bg με άλλους lvl15 και να παίξεις μπαλίτσα.
Gilmaru Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δεν το είπα. Γιαυτό.. Με. Το σκεπτικό σε 1-2 μήνες να είμαι ανταγωνιστικος στο pvp. OK. Αν θέλει να πεθάνω στην καρέκλα άστο... Αν αρχιζα ήθελα. Και όλα να μάθω το Game. Δεν θελω να πάρω έτοιμο 100ρι Για να σου απαντήσω κι εγώ που έχω παίξει BDO, Archeage κλπ και μπορώ να συγκρίνω. Παρότι έχω κάμποσο καιρό να παίξω, είμαι σίγουρος πως μπορείς πολύ άνετα σε 1-2 μήνες να είσαι ανταγωνιστικός από πλευράς gear, ειδικά με Refer a Friend, πολύ πιο άνετα σε σχέση με το αν άρχιζε τώρα κάποιος AA ή BDO πχ.
seithan Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Συνήθως είναι περίπου 4μηνο για να φτάσεις επίπεδο heroic μαζί με lvling. Τόσο μου πήρε την τελευταία φορά τουλάχιστον. Με PUGs.
γροσερισοπ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Θα ξαναρωτήσω μπορεί να μου έχετε απαντήσει:1) Έχω στο account μου μέχρι Warlords of Draenor, μέχρι τι level πάει;2) Είναι Τime Expired, παίρνω κάρτα και δουλεύει σωστά;3) Υπάρχει πουθενά online φθηνότερη κάρτα από την 25έυρη; Καπου θυμάμαι αγώραζα και παιχνίδια η expansions και μου στέλναν το κλειδί και ήταν αρκετά ποιο φτηνά.
Fulgore Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Θα ξαναρωτήσω μπορεί να μου έχετε απαντήσει: 1) Έχω στο account μου μέχρι Warlords of Draenor, μέχρι τι level πάει; 2) Είναι Τime Expired, παίρνω κάρτα και δουλεύει σωστά; 3) Υπάρχει πουθενά online φθηνότερη κάρτα από την 25έυρη; Καπου θυμάμαι αγώραζα και παιχνίδια η expansions και μου στέλναν το κλειδί και ήταν αρκετά ποιο φτηνά. 1)παει μεχρι το τωρινο level 100 2)ναι 3)https://www.instant-gaming.com/en/82-buy-key-battlenet-world-of-warcraft-60-days-card/ Ειχε 20ευρω τουλαχιστον εδω και 2 μηνες αλλα ανεβηκε η τιμη λογω του νεου expansion. 1
γροσερισοπ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 1)παει μεχρι το τωρινο level 100 2)ναι 3)https://www.instant-gaming.com/en/82-buy-key-battlenet-world-of-warcraft-60-days-card/ Ειχε 20ευρω τουλαχιστον εδω και 2 μηνες αλλα ανεβηκε η τιμη λογω του νεου expansion. κανένα άλλο site να πουλάει 30άρα;
Silverage Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Νομίζω μόνο απο το site της blizzard μπορέίς να πάρεις κάρτα 1μήνα. Btw, αγόρασα blizzcon goody bag.
Προτεινόμενες αναρτήσεις