Vapir Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 μιας και λέμε για ιδέες πως και δεν έχουν βγάλει mounts με ειδικές ικανότητες? ας πούμε τώρα πέρα απο μερικά που έχουν vendors πχ δεν υπάρχει κάτι ξεχωριστό , αλλάζουν τα skin κ αυτό ήταν. Παλιότερα μερικά είχαν μεγαλύτερη ταχύτητα απο άλλα και εκεί υπήρχε μια διαφορά , τώρα που η ταχύτητα εξαρτάται απλά απο το licence είναι απλά skins. Η ιδέα μου ήρθε με το Coalfist Gronnling βασικά, θα μπορούσε να έχει μια ιδική ικανότητα , πχ να κάνει διπλάσιο leap (άρα να σκαρφαλώνει σε μέρη που τα άλλα mounts κολλάνε ή ξέρω γω να χτυπάει κάτω τα χέρια και να κάνει stun ότι βρίσκεται μπροστά του.Γιατι εδώ που τα λέμε να κάνει εκεί το γομάρι το ίδιο άλμα με το αλογάκι είναι λίγο κάπως Αυτό βέβαια θα μπορούσαν να το κάνουν σε νέα mounts σε κάποιο expansion , όχι να κάτσουν να φτιάξουν ένα ένα τα παλιά , να βγάλουν πχ 10 νέα και να έχουν ξεχωριστές ικανότητες γενικά υπάρχουν πολλά που θα μπορούσαν να κάνουν , πχ το οτι έβαλαν battle pets(πριν 2? expansion το θεωρώ άχρηστο , κάτι σαν αυτό που είπα θα ήταν ποιο χρήσιμο έστω και for fun αλήθεια παίζει κανένας με τα battle pets? προσωπικά μου μοιάζει βαρετό xD 1
Fulgore Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 μιας και λέμε για ιδέες πως και δεν έχουν βγάλει mounts με ειδικές ικανότητες? ας πούμε τώρα πέρα απο μερικά που έχουν vendors πχ δεν υπάρχει κάτι ξεχωριστό , αλλάζουν τα skin κ αυτό ήταν. Παλιότερα μερικά είχαν μεγαλύτερη ταχύτητα απο άλλα και εκεί υπήρχε μια διαφορά , τώρα που η ταχύτητα εξαρτάται απλά απο το licence είναι απλά skins. Η ιδέα μου ήρθε με το Coalfist Gronnling βασικά, θα μπορούσε να έχει μια ιδική ικανότητα , πχ να κάνει διπλάσιο leap (άρα να σκαρφαλώνει σε μέρη που τα άλλα mounts κολλάνε ή ξέρω γω να χτυπάει κάτω τα χέρια και να κάνει stun ότι βρίσκεται μπροστά του. Γιατι εδώ που τα λέμε να κάνει εκεί το γομάρι το ίδιο άλμα με το αλογάκι είναι λίγο κάπως Αυτό βέβαια θα μπορούσαν να το κάνουν σε νέα mounts σε κάποιο expansion , όχι να κάτσουν να φτιάξουν ένα ένα τα παλιά , να βγάλουν πχ 10 νέα και να έχουν ξεχωριστές ικανότητες γενικά υπάρχουν πολλά που θα μπορούσαν να κάνουν , πχ το οτι έβαλαν battle pets(πριν 2? expansion το θεωρώ άχρηστο , κάτι σαν αυτό που είπα θα ήταν ποιο χρήσιμο έστω και for fun αλήθεια παίζει κανένας με τα battle pets? προσωπικά μου μοιάζει βαρετό xD Υπαρχουν Mount με αυτο που λες. Το Sky Golem που μαζευεις herbs οσο εισαι στο mount. Η μηχανη που παιρνεις και αλλο 1 ατομο συνεπιβατη. Ο δρακος απο Alchemy οπως και το Mount απο recruit a friend που παλι μπορεις να βαλεις ενα ατομο ακομα συνεπιβατη και πετας κιολας. Επισης ξεχνας το σημαντικοτερο.Δεν παιζεις mount simulator για να δωσουν τοση βαση στα mounts. Ουτε στην τελικη χρειαζονται και ειδικες ικανοτητες ολα τα mount. Mount ειναι και μαλιστα σε dungeon και στα raid(στο μεγαλυτερο κομματι τουλαχιστον)ουτε καν μπορεις να τα χρησιμοποιησεις. Το αλλο που λες να κανει stun οτι βρισκεται μπροστα του το βρισκω ανουσιο. Τα Mount πλεον ειναι περισσοτερο θεμα προσωπικου γουστου και προτιμησης και ειναι καλυτερο ετσι οπως ειναι. Θες χρησιμα Mount?παρε το Traveler tundra με τους vendor και εισαι αρχοντας? Εχεις και Herbalism?Παρε το Sky Golem? Τι να τα κανεις τα mount με ξεχωριστα abilities? Ο σκοπος τους ειναι αποκλειστικα και μονο η πιο γρηγορη μεταφορα.
Vapir Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 μια ιδέα είναι για κάτι λιγότερο άχρηστο , δηλαδή σε τι μας χρειάζονται τα battlepets? pokemon παίζουμε? λολτο οτι υπάρχει mount που μπορείς να μαζεύεις herbs όσο είσαι πάνω τους όπως είπες ακυρώνει την τελευταία σου πρόταση , ξεχωριστό ability είναι κ αυτό
Fulgore Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 μια ιδέα είναι για κάτι λιγότερο άχρηστο , δηλαδή σε τι μας χρειάζονται τα battlepets? pokemon παίζουμε? λολ το οτι υπάρχει mount που μπορείς να μαζεύεις herbs όσο είσαι πάνω τους όπως είπες ακυρώνει την τελευταία σου πρόταση , ξεχωριστό ability είναι κ αυτό Τα battle pets ισα ισα που δινουν μια χρησιμοτητα στα pets που μαζευε και μαζευει ο κοσμος.Δεν ειναι υποχρεωτικο να ασχοληθεις αλλα σιγουρα ειναι κατι το διαφορετικο και καλα εκανε και μπηκε. Σου ειπα οτι υπαρχει αυτο το Mount σαν μοναδικο,και φυσικα ειναι για 1 μονο gathering profession που αν δεν το εχεις(ή εισαι druid)ουτε καν μπορεις να το αξιοποιησεις. Το προβλημα που εχει το Wow αυτη τη στιγμη ειναι πρωτον οτι το τελευταιο expansion ειχε αθλια υποστηριξη και δευτερον οτι χαρη στο Garrison δεν χρειαζοταν να πας πουθενα αλλου,ουτε καν profession να εχεις. Και στο pvp δεν εγινε καθολου καλη δουλεια. Γιαυτο σου λεω οτι τα περι Mount ειναι το τελευταιο που χρειαζομαστε στο Wow. 1
Vapir Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Γιαυτο σου λεω οτι τα περι Mount ειναι το τελευταιο που χρειαζομαστε στο Wow. σε αυτό θα συμφωνήσω , ναι πάντως η βλακεία με τα garrison ήταν πως οι αποστολές ήταν εικονικές ενώ θα έπρεπε να έχουν δώσει την δυνατότητα οι αποστολές να γίνονται απο εσένα συνοδευόμενος απο χ αριθμό followers , τότε ναι , θα είχε ενδιαφέρον πιστεύω αν δεν κάνω λάθος κάτι παρόμοιο θα γίνεται στο legion με τα class hall
Fulgore Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Μια ασχετη ερωτηση αλλα ειδα στο θεμα του overwatch και ρωταγες τι να αγορασεις overwatch ή Legion και κατεληξες στο legion λογω αδυναμου pc που εχεις?Ισχυει αυτο?Γιατι ειναι ψιλο οτι να ναι η συγκριση γιαυτο το λεω. σε αυτό θα συμφωνήσω , ναι πάντως η βλακεία με τα garrison ήταν πως οι αποστολές ήταν εικονικές ενώ θα έπρεπε να έχουν δώσει την δυνατότητα οι αποστολές να γίνονται απο εσένα συνοδευόμενος απο χ αριθμό followers , τότε ναι , θα είχε ενδιαφέρον πιστεύω αν δεν κάνω λάθος κάτι παρόμοιο θα γίνεται στο legion με τα class hall 1
Vapir Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Μια ασχετη ερωτηση αλλα ειδα στο θεμα του overwatch και ρωταγες τι να αγορασεις overwatch ή Legion και κατεληξες στο legion λογω αδυναμου pc που εχεις?Ισχυει αυτο? φυσικά , το γράφω κιόλας , αυτά τα δύο με ενδιέφεραν απο ότι υπάρχει αλλα το ow λογικά θα κόλλαγε τραγικά οπότε μάλλον θα έσπαγα καμια οθόνη παλι με μπουνιές
seithan Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 μια ιδέα είναι για κάτι λιγότερο άχρηστο , δηλαδή σε τι μας χρειάζονται τα battlepets? pokemon παίζουμε? λολ το οτι υπάρχει mount που μπορείς να μαζεύεις herbs όσο είσαι πάνω τους όπως είπες ακυρώνει την τελευταία σου πρόταση , ξεχωριστό ability είναι κ αυτό ούτε και εμένα μου λένε τίποτα τα battlepets. 1
Vapir Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 έχει καταλάβει κανείς πως μπορείς να expάρεις non stop στα invasions? με x real assist/server hop etc ? λογικά αφήνεις την περιοχή πριν λήξει η τελευταία φάση σωστά? βέβαια και τα bosses καλό exp δίνουν αλλα το να χάνεις το stage exp είναι λίγο βλακεία και αυτό ακριβώς συμβαίνει αν τελειώσεις την final stage της περιοχής
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 το xp που περνεις πλεον απο τα invasions ειναι πολυ καλο , φυσικα οταν συμμετεχεις και στα kills των μεγαλων κεφαλιων (mini bosses) στο map , οποτε ειναι χρυση ευκαιρια να ανεβασετε τους alts σας τωρα , πριν βγει το legion. επισης οι servers αρχιζουν να γεμιζουν, ειναι η καλυτερη στιγμη ισως να αγορασετε καρτα .
Vapir Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 το xp που περνεις πλεον απο τα invasions ειναι πολυ καλο , φυσικα οταν συμμετεχεις και στα kills των μεγαλων κεφαλιων (mini bosses) στο map , οποτε ειναι χρυση ευκαιρια να ανεβασετε τους alts σας τωρα , πριν βγει το legion. επισης οι servers αρχιζουν να γεμιζουν, ειναι η καλυτερη στιγμη ισως να αγορασετε καρτα . κ εγώ αυτό είδα όμως όταν τελειώνει το invasion ακόμα και με hop σε άλλο server το μόνο που μπορείς να παίρνεις είναι exp απο τα bosses , ούτε σεντούκια ούτε exp απο τις stages υπάρχει τρόπος να το παρακάμψεις αυτό ή απλά αρκείσαι σε αυτό το exp ? συνήθως expάρω αλλα τα level 70-80 τα συχαίνομαι πραγματικά οπότε είναι καλή ευκαιρία
GaGaS_Thess Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 ρε παιδια οσο υπαρχει ζητηση το τοκεν πεφτει ή αναβαινει ; εχω μπερδευτει . Αλλοι λενε πεφτει αλλοι ανεβαινει . Εγω βλεπω οτι την εβδομαδα που πηγαμε απο το 6.x στο 7.0 το τοκεν απο 75 Κ το βραδυ το επομενο πρωι ηταν 92Κ και τωρα εχει παει στα 70 . Τι παιζει ?!?!
Fulgore Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 ρε παιδια οσο υπαρχει ζητηση το τοκεν πεφτει ή αναβαινει ; εχω μπερδευτει . Αλλοι λενε πεφτει αλλοι ανεβαινει . Εγω βλεπω οτι την εβδομαδα που πηγαμε απο το 6.x στο 7.0 το τοκεν απο 75 Κ το βραδυ το επομενο πρωι ηταν 92Κ και τωρα εχει παει στα 70 . Τι παιζει ?!?! Απο οτι εχω καταλαβει προσφορα και ζητηση ειναι περισσοτερο. Τωρα που ειναι η ωρα του expansion και αρα θα γυρισει και ολος ο κοσμος ειναι λογικο να πεφτει η τιμη του token γιατι αρκετοι θα αγορασουν κανονικα συνδρομη για να παιξουν δεν περιμενουν απο τα token να κανουν δουλεια. Σε αντιθεση παλι οταν βγαινει και το τελευταιο raid ενος expansion επειδη δεν υπαρχει και τιποτα να κανεις μεχρι το επομενο expansion,ειναι λογικο οι περισσοτετοι να κοιτανε για χρονο μεσω του token και αρα για αυτο το λογο να ανεβαινει η τιμη του. Κοινως προσφορα και ζητηση πανω κατω. Οσο για τα Invasion οντως το exp σε μερικες φορες ανεβηκε δραματικα οχι μονο γιατι δινουν πλεον πολυ exp,αλλα γιατι κρατανε και το κλασσικο απο προηγουμενως 3 Invasion καθε 2 ωρες. Επεσε δραματικα στην ουσια το exp απο οταν συμπληρωνεται το καθε phase(κυριως για τους Afkers)και πλεον παιρνεις περισσοτερο exp αν οντως συμμετεχεις στα kills μεγαλων elite οπως καλη ωρα στο Phase 3.
aliakas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 ούτε για αστείο εγώ που έντυσα με αυτό τον τρόπο 4 toons μου ερχετε εμετός μόνο να το σκεφτώ να expαρω κάποιον εκεί μέσα προτιμάω dungeons και που και που κάποια ολοκληρωμένα invasion για αλλαγή
Fulgore Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 ούτε για αστείο εγώ που έντυσα με αυτό τον τρόπο 4 toons μου ερχετε εμετός μόνο να το σκεφτώ να expαρω κάποιον εκεί μέσα προτιμάω dungeons και που και που κάποια ολοκληρωμένα invasion για αλλαγή Σε ποιανου το σχολιο ακριβως απαντας ?Μας μπερδεψες λιγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις