Fulgore Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 lol ρε σε τι θα βοηθήσει ένα θέμα του 2008 δεν καταλαβαίνω πάντως Πιο πολυ για αυτα που γραφονται περι Ελληνικων server/guild και γενικα Ελληνων.Το εγραψα αλλωστε οτι ηταν παλιο post αλλα δεν εχουν αλλαξει πολλα απο τοτε. 1
Mamatereza Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Επιστροφη Karazhan σαν dungeon με το patch 7.1 http://www.wowhead.com/news=255147/blizzard-at-gamescom-return-to-karazhan-patch-7-1 Οσο για τα των σερβερς και των Ελληνικων guilds, προσωπικα ειμαι στον Twilights Hammer απ την πρωτη μερα που ανοιξε και δεν προκειται να αλλαξω, παρα μονο αν πηγαινα σε καποιον με ακομα περισσοτερο κοσμο ΑΛΛΑ και αρκετους Ελληνες. Κατα την ταπεινη μου αποψη λοιπον αν εισαι Horde και θελεις το μεγαλυτερο Ελληνικο community τοτε πας Twilights Hammer. Αν θελεις ακομα περισσοτερο κοσμο στον σερβερ με μικροτερο ομως Ελληνικο στοιχειο (αρκετο ομως πλεον) τοτε πας Twisting Nether. Οσο για τους Ally νομιζω πως η επιλογη ειναι Silvermoon και για Ελληνικο community αλλα και σαν server γενικοτερα, χωρις ομως να χω ιδιαιτερη εμπειρια απο τους <Alliance> σερβερς.
Fulgore Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Επιστροφη Karazhan σαν dungeon με το patch 7.1 http://www.wowhead.com/news=255147/blizzard-at-gamescom-return-to-karazhan-patch-7-1 Οσο για τα των σερβερς και των Ελληνικων guilds, προσωπικα ειμαι στον Twilights Hammer απ την πρωτη μερα που ανοιξε και δεν προκειται να αλλαξω, παρα μονο αν πηγαινα σε καποιον με ακομα περισσοτερο κοσμο ΑΛΛΑ και αρκετους Ελληνες. Κατα την ταπεινη μου αποψη λοιπον αν εισαι Horde και θελεις το μεγαλυτερο Ελληνικο community τοτε πας Twilights Hammer. Αν θελεις ακομα περισσοτερο κοσμο στον σερβερ με μικροτερο ομως Ελληνικο στοιχειο (αρκετο ομως πλεον) τοτε πας Twisting Nether. Οσο για τους Ally νομιζω πως η επιλογη ειναι Silvermoon και για Ελληνικο community αλλα και σαν server γενικοτερα, χωρις ομως να χω ιδιαιτερη εμπειρια απο τους <Alliance> σερβερς. Στον Twisting Nether(επειδη εκει εχω του horde χαρακτηρες μου)δεν τον πολυ προτεινω επειδη ειναι γεματος Τουρκους.Κοινως με τα τελευταια πολιτικα γεγονοτα καταλαβαινει κανεις τι γραφεται γενικα στο general chat ανα καιρους και σε τι γλωσσα...
GaGaS_Thess Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Αυτό με το ξανα ζεσταμένο φαγητό των παλιών dungeon και raid πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει.........
Fulgore Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Αυτό με το ξανα ζεστά με ο φαγητο των παλιών dungeon και raid πρεπει κάποια στιγμή να τελειώσει......... ??
DrXavier Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Αυτό με το ξανα ζεσταμένο φαγητό των παλιών dungeon και raid πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει......... Θεωρώ πως αυτό που παρουσίασαν με το Καραζαν είναι πολύ όμορφο. Θα είναι ουσιαστικά ένα μεγάλο dungeon με 9 Boss που όπως είπαν το κάνουν για να δέσει η ιστορία. Μόνο αρνητικό δεν είναι. Επίσης το ακόμα πιο όμορφο είναι πως θα υπάρχει και άλλο raid ανάμεσα στο Emerald Nightmare και το Night Hold. Το ότι κάνουν revamp ένα παλιό raid σε νέο dungeon δεν είναι κάτι κακό , ούτε θα είναι το κεντρικό θέμα του expansion ούτε τίποτα !
Mamatereza Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δεν εχω κανενα θεμα με revamped content οσο δεν μπαινει εις βαρος νεου, δηλαδη οσο ειναι εξτρα. Αν τωρα αντι να βαζουν καινουρια dungeons ή raids πανε να τη βγαλουν κανοντας revamp τα παλια, τοτε αλλαζει το θεμα. Παντως αυτο με το Karazhan δειχνει καλη κινηση.
seithan Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Το μόνο ίδιο που έχει το παλιό karazhan και το νέο, είναι το όνομα και ο χώρος που "στεγάζεται".
Fulgore Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Αυτό με το ξανα ζεσταμένο φαγητό των παλιών dungeon και raid πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει......... Ουτε revamp ειναι,ουτε ξαναζεσταμενο φαγητο. Βασικα ουτε καν κανονικα raid δεν ειναι οπως αναφερθηκε απλα 1 chain quest/scenario περισσοτερο απο πλευρας ιστοριας το οποιο φυσικα ειναι παντα καλοδεχουμενο.
GaGaS_Thess Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Ουτε revamp ειναι,ουτε ξαναζεσταμενο φαγητο. Βασικα ουτε καν κανονικα raid δεν ειναι οπως αναφερθηκε απλα 1 chain quest/scenario περισσοτερο απο πλευρας ιστοριας το οποιο φυσικα ειναι παντα καλοδεχουμενο. Δεν μιλαμε για αυτο. Το κάρα Ζαν..μιλάμε για το κάρα Ζαν του 7.1
Fulgore Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δεν μιλαμε για αυτο. Το κάρα Ζαν..μιλάμε για το κάρα Ζαν του 7.1 http://www.wowhead.com/news=255147/blizzard-at-gamescom-return-to-karazhan-patch-7-1 Ναι που ειναι το προβλημα αφου το παλιο Karazhan παραμενει ουτως ή αλλως?
GaGaS_Thess Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 πουθενα απλα λεω οτι σε καθε expansion βαζουν και μια νεα εκδοση του παλιου .... ! στερεψαν απο ιδεες ;
Fulgore Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 πουθενα απλα λεω οτι σε καθε expansion βαζουν και μια νεα εκδοση του παλιου .... ! στερεψαν απο ιδεες ; Απολυτα λογικο και αναμενομενο. Βασικα ειναι αποριας αξιο πως εχει φτασει εδω που εχει φτασει το Wow(με τα καλα του και τα κακα του),σε ολα τα αλλα mmo βλεπεις μετα απο 2αντε 3χρονια περιπου και σταματανε γιατι δεν τραβανε. Αλλωστε η ολη λογικη πισω απο το Karazhan εμενα προσωπικα μου αρεσει γιατι σου δινει και ενα old school συναισθημα/νοσταλγια αφου δεν εχουμε servers μονο για τα παλια raids.
Προτεινόμενες αναρτήσεις