Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι εχεις απολυτο δικιο, γιαυτο βγηκε τοσο μεγαλη η διαφορα με τον λαθος υπολογισμο.

Παρολαυτα, κατι που διαβασα πριν λιγο  και μου αρεσε.

"Υou are literally doing double the amount of work for only 25% xp increase

1.) you have a job which gives you 20$ per hour
2.) your boss tells you: Hey dude. I am (not) sorry, but I have to lower your wage to 8$ per hour.
3.) you are like: WTF
4.) boss: But don't worry. Here is the good one: I have just tripled your amount of work. And if you do them all, you can literally get 24$ per hour, which is even greater than your wage before. It's a boost for you. 
5.) the best part: "You are going to ****ing love it." "

Επισης καπου διαβασα, δεν ξερω αν ισχυει, οτι την τελευταια βδομαδα τα invasions θα ειναι ανα 20 λεπτα. Ξαναλεω, δεν ξερω αν ισχυει, αν το ξερει καποιος σιγουρα ας το επιβεβαιωσει, αν συνεχιστει το νερφ αναλογικα στο εξπ ομως για την επομενη και μεθεπομενη εβδομαδα, δεν ξερω αν στο τελος θα αξιζει να παταει καποιος για powerleveling χωρις raf και heirloom, θα ειναι τραγικο το εξπ, αν και συνεχες σε εκεινο το σταδιο.

• Like 1
  • Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εγω κατι που διαβασα χτες στο general πανω στο οτι στην ουσια θελει παραπανω κοπο ειναι οτι οι περισσοτεροι low level ουτως ή αλλως ειναι afk αρα για ποιο κοπο μιλαμε :P

Δημοσ.

Και εγω κατι που διαβασα χτες στο general πανω στο οτι στην ουσια θελει παραπανω κοπο ειναι οτι οι περισσοτεροι low level ουτως ή αλλως ειναι afk αρα για ποιο κοπο μιλαμε :P

Κοιτα η αληθεια ειναι οτι αν θες παιζεις και με τους low level στο stage 3, συγκεκριμενα mobs και οχι ολα, δινουν καλο εξπ και ειδικα αν εισαι με αλλους 1-2 στο λεβελ σου τα φαρμαρετε οσο παιζει το stage 3 που παιρνει και καμποση ωρα.

Το βαρετο στην ολη υποθεση, τουλαχιστον για μενα, αλλα πιστευω αυτο ειναι που απασχολει και οσους παραπονιουνται, ειναι τα περα δωθε και τα δρομολογια kalimdor - eastern kingdoms.

Δημοσ.

Το θεμα ξερεις ποιο ειναι?Οτι ο κοσμος(για αλλη μια φορα)παραπονιεται για κατι που ουτως ή αλλως δεν θα ηταν μεσα στο παιχνιδι.

Ειχε πουθενα ανακοινωθει πριν το pre legion patch οτι με τα invasion θα ειχαμε και αυτο το power leveling ?

Η μηπως και προηγουμενως που εδινε παραπανω exp ηταν αυτη αξιολογη μεθοδος για να ανεβεις level... Μην κοροιδευομαστε τωρα.

Εγω χωρις recruit επαιρνα κατι λιγοτερο απο 1.5level καθε 4 ωρες.Ε δεν το λες αυτο και power leveling,ειδικα στα μικροτερα level.

Δημοσ.

κομπλέ παιδιά σας ευχαριστώ
μη με παρεξηγείτε που ρώταγα πολλά κ αυτονόητα , δεν λειτουργούσε ο εγκέφαλος(όπως πάντα όταν κόβεις τους υδατάνθρακες τις πρώτες μέρες) και διάβαζα εδω μέσα post ή και guides και δεν καταλάβαινα τι διάβαζα   :lol: 

εντομεταξύ ασχολήθηκα σήμερα σοβαρά με invasions και έχει πολύ πλάκα αν είσαι σε pvp server .. πλακώνουν horde και γίνεται της Πόπης  :devil: 
εκείνο το bow απο invasions ρε παιδιά τι τραγικό skin που έχει ? θα μου πείτε ε κλαιν transmog και φτιάχνει αλλα και πάλι , το κοιτάω και γελάω , σαν τα τόξα που έφτιαχνα μικρός μοιάζει   :-D  :-D

Δημοσ.

Διάβασα στο mmochampion ότι έγινε Hot fix προς τα επάνω το xp των invasion

Update: Legion Invasions have been hotfixed to award more experience.

• Like 1
Δημοσ.

@Sorath

Έχει ομορφυνει κάπως η μηχανή αλλά συνεχίζει να έχει χάλια optimization. Ειναι σαν να έχεις ενα παλιο lada του 80 και κάθε λίγα χρόνια να το σενιαρεις. Πάλι μηχανικό τιμόνι θα έχει, πάλι τα καθίσματα θα είναι αβολα κοκ.

Εύχομαι σε 3-4 χρόνια να παίξει νέο ΜΜΟRPG, από Blizzard. Το... αξιζουμε!

• Like 1
Δημοσ.

@Sorath

Έχει ομορφυνει κάπως η μηχανή αλλά συνεχίζει να έχει χάλια optimization. Ειναι σαν να έχεις ενα παλιο lada του 80 και κάθε λίγα χρόνια να το σενιαρεις. Πάλι μηχανικό τιμόνι θα έχει, πάλι τα καθίσματα θα είναι αβολα κοκ.

Εύχομαι σε 3-4 χρόνια να παίξει νέο ΜΜΟRPG, από Blizzard. Το... αξιζουμε!

Πες μου σε παρακαλω ποσα mmorpg γνωριζεις/εχεις παιξει που να εχουν αριστο optimization .....

Δημοσ.

παιδιά σε ποιο server θα μπορέσω να βρω ελληνικά guilds ή έστω international (κυρίως για pve)? Έχω σχεδόν όλους μου τους χαρακτήρες στον Burning Blade ο οποίος είναι γεμάτος με τσέχους και σλοβάκους... και το guild που έχω έχει ψιλο- χοντρο-ερημώσει από τις αρχές του WoD!

Δημοσ.

παιδιά σε ποιο server θα μπορέσω να βρω ελληνικά guilds ή έστω international (κυρίως για pve)? Έχω σχεδόν όλους μου τους χαρακτήρες στον Burning Blade ο οποίος είναι γεμάτος με τσέχους και σλοβάκους... και το guild που έχω έχει ψιλο- χοντρο-ερημώσει από τις αρχές του WoD!

Ελληνες εχει σιγουρα Twilights Hammer/Kazzak/Silvermoon.Για αλλους server δεν γνωριζω αν και πετυχαινω που και που σε διαφορους server.

Δημοσ.

Καλησπερα κι απο μενα. Διαβαζω τις ενδιαφερουσες αποψεις και θελω να ρωτησω κατι. Εχετε μηπως παρατηρησει καποιο προβλημα στους σερβερς; Τι εννοω. Εδω και λιγο καιρο (παιζω στον kazzak horde) εξω απο την orgrimmar δε συνανταω ουτε παιχτη για duel. Παλιοτερα γινοταν ο κακος χαμος. Το εχετε παρατηρησει κι εσεις; Γνωριζετε που οφειλεται;

Δημοσ.

Παιδες εχω μια απορια,αμα παρω το legion απο το πλαισιο και το ενσωματωσω με το account μου,θα εχω το lvl 100 boost η παπαλα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...