Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλη φαση τα invation για να ανεβασεις alt....σε κάθε invasion έπαιρνα σαν lvl 50 150k xp

Κανοντας τα 2 Invasion που ειναι καθε 4ωρες για τον καθε χαρακτηρα(κοινως αν τα κανεις με ενα χαρακτηρα μπαινεις με αλλο και τα κανεις με αυτον)παιρνεις λιγο λιγοτερο απο 1.5level περιπου ανεξαρτητως του τι level εισαι.

Προφανως και αξιζουν περισσοτερο για τα level 52 μεχρι 58 που πας Outland και απο 78-80level και πανω.

Επισης μπορειτε να κρατησετε τα σεντουκια απο τα invasion και να τα ανοιξετε στα level 100 που δινουν 700ilvl gear.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδιά η καλύτερη λύση για κάποιον που χρειάζεται τσάντες για 3 chars (12 δηλαδή) είναι hexwave bags απο ah ?
επίσης τρώγομαι να αγοράσω το μαμούθ για να έχω μαζί repair/sell στα chars , βολεύει όταν farmάρεις και προσωπικά έχω αρχίσει να farmάρω τα πάντα για mounts/pets/transmog/gold etc, υπάρχει κάτι άλλο με repair/sell etc ή απλά παίρνω με τα 20k ? ξέρω οτι πέφτει και VOA ένα αλλα δοκίμασα 3 runs και τίποτα , βαριέμαι να περιμένω πότε και αν πέσει. 

• Like 1

έχω αρχίσει να farmάρω τα πάντα για mounts/pets/transmog/gold etc, υπάρχει κάτι άλλο με repair/sell etc ή απλά παίρνω με τα 20k ? ξέρω οτι πέφτει και VOA ένα αλλα δοκίμασα 3 runs και τίποτα , βαριέμαι να περιμένω πότε και αν πέσει. 

Αυτο παντως δεν ειναι φαρμαρισμα mount :P

Οσο για τις τσαντες αν και παλι βλεπω οτι βαριεσαι να χρησιμοποιησεις το google για καποιο λογο,να ολες οι τσαντες

http://www.wowhead.com/guide=1928/the-big-bag-guide

• Like 2

Αυτο παντως δεν ειναι φαρμαρισμα mount :P

Οσο για τις τσαντες αν και παλι βλεπω οτι βαριεσαι να χρησιμοποιησεις το google για καποιο λογο,να ολες οι τσαντες

http://www.wowhead.com/guide=1928/the-big-bag-guide

ρωτάω για τις τσάντες γιατι πριν κανα μήνα κάποιος έγραψε οτι τις έφτιαχναν απο garrison ή κάτι τέτοιο ? τότε που ρώταγα αν αξίζει να ασχοληθώ με τα Garrison , ε τελικά δεν ασχολήθηκα αφού πλέον είναι άχρηστα και σκέφτηκα τώρα που έχω free lvl 3 απο τον boosted μπας κ υπάρχει ποιο φθηνός τρόπος για τσάντες. 

γενικά όταν ρωτάω κάτι τέτοιο ρωτάω για να πάρω γνώμες , δηλαδή τι θα κάνατε εσείς , όχι οτι βαριέμαι να googlάρω ποιες είναι οι καλύτερες τσάντες 

thx

Ρε συ Vapir ξερεις γενικα ποιο ειναι το περιεργο απο αυτα που διαβαζω που γραφεις. Οτι ρωτας για το οτιδηποτε λες και δεν εχεις απο μονος σου κριτικη σκεψη ή πρωτη φορα πιανεις mmo.

Ρωτησες λοιπον για τις τσαντες. Εμεις θα σου πουνε τι τσαντες σε βολευει εσενα να εχεις?

Προφανως και υπαρχουν οι ακριβοτερες και μεγαλυτερες hexweave,αλλα αρκετος κοσμος(απο προσωπικη επιλογη)βολευεται και με μικροτερες,βλεπε 20αρες και 22αρες.

Εσυ θα κρινεις τι σε βολευει και απο προσωπικη εμπειρια και χρηματικα,καθως αν υπολογισουμε οτι οι μεγαλυτερες τσαντες πωλουνται γυρω στο 1000ρικο και χρειαζεσαι 12,τοτε μιλαμε για 12000 μονο για τσαντες.

Αν κρινεις οτι τις χρειαζεσαι και οτι μπορεις/θελεις να τα δωσεις τοτε παιρνεις αυτες.

παιδιά η καλύτερη λύση για κάποιον που χρειάζεται τσάντες για 3 chars (12 δηλαδή) είναι hexwave bags απο ah 

Εγραψες αυτο. Το ''η καλυτερη λυση'' ειναι πολυ γενικο για να σου πει ο καθενας την γνωμη του.

να χρησιμοποιήσεις αυτό το χρόνο για να farmαρεις mats που αργότερα θα χρησιμοποιήσεις στο crafting του νέου gear?

Και αυτο που εγραψες πιο πισω παλι λαθος ειναι.Ειδες εσυ πουθενα τα mats προηγουμενου expansion να χρησιμοποιουνται για να φτιαξεις gear απο το επομενο expansion?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για αρχή είμαι σε low carb και ο εγκέφαλος μου δεν δουλεύει σωστά , δεν στρωφάρει και το καταλαβαίνω , μην με παρεξηγείτε , 3-4 μέρες κάνει να φύγει το καθυστερημένος mode 

ρωτάω αυτονόητα πράγματα απότι καταλαβαίνω αλλα αυτό επειδή δεν γνωρίζω τι έχει προηγηθεί απο το 2012 μέχρι τώρα ,διαβάζω σε threads και guides πράγματα που πλέον δεν ισχύουν και γιαυτό ρωτάω εδώ για να μάθω τι γίνεται τώρα.
αν μπορείς να φτιάξεις πχ στο Garrison τσάντες ή να τις πάρεις απο αλλού θα ήταν ηλίθιο να τις αγοράσεις απο το ah όταν έχεις ήδη lvl 3 garrison δωρεάν , που σου κόστισε 0
αν ήταν 1-2 σκοτίστηκα , αλλα θέλω 12 και μου χρειάζονται γιατι farmάρω τα raids και με τους 3 χαρακτήρες. οπότε ρωτάω κάτι απλό που η απάντηση είναι ένα "ναι απο το ah" παρά να κάτσω να διαβάζω κατεβατά guides για το garrison και τις δυνατότητες του μπας κ μεταξύ αυτών ήταν και να φτιάχνεις τσάντες όπως είχε αναφερθεί πριν κανα μήνα 

Το οτι ρωτάω τη γνώμη σας δε σημαίνει πως ότι γράφει ο καθένας θα το κάνω , ρωτάω για το μαμούθ πχ , αν υπάρχει πλέον η δυνατότητα με κάποιο άλλο item όπως το φορητό mailbox που δεν γνώριζα/θυμόμουν πως υπήρχε για να κάνεις την ίδια δουλειά , δηλαδή ένας φορητός vendor. Δεν θα είναι ηλίθιο αν υπήρχε εναλλακτική να δώσω 20.000 για ένα mount που δεν μου αρέσει απλά θα με διευκόλυνε η δυνατότητα που προσφέρει ? 
Καταλαβαίνω οτι ρωτάω πράγματα αυτονότητα για τους περισσότερους αλλα απ το 2012 με ότι mmo και αν ασχολήθηκα αρχικά δεν είχε σχέση με wow και έπειτα δεν με κράτησε καν άρα ουσιαστική ασχολία με mmo έχω 4 χρόνια που είχα

Παραδέχομαι πως βαριέμαι λίγο το διάβασμα σε outdated υλικό, παλιότερα είχα περισσότερη όρεξη  :ph34r: 

άντε δε σας ζαλίζω τις μπάλες άλλο πάω για farm  :lol:

Επεξ/σία από Vapir

Για αρχή είμαι σε low carb και ο εγκέφαλος μου δεν δουλεύει σωστά , δεν στρωφάρει και το καταλαβαίνω , μην με παρεξηγείτε , 3-4 μέρες κάνει να φύγει το καθυστερημένος mode 

ρωτάω αυτονόητα πράγματα απότι καταλαβαίνω αλλα αυτό επειδή δεν γνωρίζω τι έχει προηγηθεί απο το 2012 μέχρι τώρα ,διαβάζω σε threads και guides πράγματα που πλέον δεν ισχύουν και γιαυτό ρωτάω εδώ για να μάθω τι γίνεται τώρα.

αν μπορείς να φτιάξεις πχ στο Garrison τσάντες ή να τις πάρεις απο αλλού θα ήταν ηλίθιο να τις αγοράσεις απο το ah όταν έχεις ήδη lvl 3 garrison δωρεάν , που σου κόστισε 0

αν ήταν 1-2 σκοτίστηκα , αλλα θέλω 12 και μου χρειάζονται γιατι farmάρω τα raids και με τους 3 χαρακτήρες. οπότε ρωτάω κάτι απλό που η απάντηση είναι ένα "ναι απο το ah" παρά να κάτσω να διαβάζω κατεβατά guides για το garrison και τις δυνατότητες του μπας κ μεταξύ αυτών ήταν και να φτιάχνεις τσάντες όπως είχε αναφερθεί πριν κανα μήνα 

Το οτι ρωτάω τη γνώμη σας δε σημαίνει πως ότι γράφει ο καθένας θα το κάνω , ρωτάω για το μαμούθ πχ , αν υπάρχει πλέον η δυνατότητα με κάποιο άλλο item όπως το φορητό mailbox που δεν γνώριζα/θυμόμουν πως υπήρχε για να κάνεις την ίδια δουλειά , δηλαδή ένας φορητός vendor. Δεν θα είναι ηλίθιο αν υπήρχε εναλλακτική να δώσω 20.000 για ένα mount που δεν μου αρέσει απλά θα με διευκόλυνε η δυνατότητα που προσφέρει ? 

Καταλαβαίνω οτι ρωτάω πράγματα αυτονότητα για τους περισσότερους αλλα απ το 2012 με ότι mmo και αν ασχολήθηκα αρχικά δεν είχε σχέση με wow και έπειτα δεν με κράτησε καν άρα ουσιαστική ασχολία με mmo έχω 4 χρόνια που είχα

Παραδέχομαι πως βαριέμαι λίγο το διάβασμα σε outdated υλικό, παλιότερα είχα περισσότερη όρεξη  :ph34r: 

άντε δε σας ζαλίζω τις μπάλες άλλο, κούρασα με τις ερωτήσεις πάω για farm  :lol:

Ναι αλλα πρεπει να καταλαβεις οτι ουτε τους αρθρογραφους του wowhead ή του mmochampion πχ ειναι εδω στο θεμα για να απαντανε στα παντα. Οι περισσοτεροι αν οχι ολοι αν δεις που και που παιζουμε πλεον το παιχνιδι,ο καθενας για τους δικους του λογους αρα ναι ειναι λογικο να μην ξερουμε πολλα πραγματα και μαντεψε πως τα μαθαινουμε. Ψαχνοντας οι ιδιοι.

Και εγω πχ δεν ηξερα για τα Baneful τι ρολο βαρανε γιατι ειχα να παιξω απο τις αρχες του expansion που δεν υπηρχαν αυτα,οπως δεν υπηρχαν και τα mythic dungeon,τα heirloom trinket και παει λεγοντας.

Και ο λογος που γενικα τα γραφω αυτα και σε αλλα θεματα ειναι γιατι βλεπεις οτι γενικα δεν ειμαστε οπως αλλα πιο μεγαλα site του εξωτερικου που επειδη εχουν και παραπανω κοσμο στα θεματα,ακομα και αυτονοητες ερωτησεις αν κανεις δεν θα τους πειραξει.

Οσο για τις τσαντες που λες,και εγω φαρμαρω παλια raids με Alts αλλα πανω απο 22/24αρες προσωπικα δεν μου χρειαστηκαν ποτε,ειδικα τωρα που αδειασε και η bank λογω transmog.

Και στην τελικη σου ειπα τα παντα ειναι υποθεση του google. Εφτιαχνες τσαντες μεσω Garrison(μαλλον για το κτιριο του tailoring θα εννοουσαν δεν το εχω ψαξει προσωπικα).

Ισα ισα που απο οτι διαβαζω τσαντες μεγαλυτερες μαλλον δεν θα βγουν στο Legion,αρα μην σου κανει εντυπωση αν ανεβει και η τιμη τους.

Αν πχ κρινεις οτι εχεις 20-22-24αρες τσαντες και δεν σου φτανουν τοτε αγορασε τις μεγαλυτερες.

Ετσι ειναι τα mmo παιχνιδια δυστηχως ή ευτυχως. Το διαβασμα/ενημερωση για αλλαγες ειναι μεσα στο προγραμμα.

η αλήθεια είναι πως βαριέμαι ελεεινά να διαβάζω και να ψάχνω με τις ώρες για το wow και γενικά για mmo , το έκανα μέχρι τα 17-18 max , μετά απλά πέρναγα την ώρα μου, είναι πολύ ποιο πρακτικό να ρωτήσω στο thread και να πάρω μια απάντηση ναι ή όχι σε αυτό που ρωτάω
ο μόνος λόγος που παίζω είναι για να σπρώξω μερικό καιρό βαρεμάρας δεν είναι οτι σκοπεύω να παίζω πχ για 1 χρόνο 
πάντως αυτό για τις τσάντες που μπορεί να ακριβύνουν το σκέφτηκα κ εγώ , γιαυτό ήθελα να τις πάρω απο τώρα αλλιώς δεν υπήρχε λόγος 
τεσπ δε νομίζω να χρειαστώ κάτι άλλο thx για το help 

Αλλαγες στα invasion και επισης μπηκαν και οι τελευταιες προσθηκες πριν το legion με την μορφη Quest line για karazhan και Ulduar

http://www.wowhead.com/news=255089/new-pre-expansion-content-karazhan-questline-updated-dalaran-more-frequent-demon

• Like 1

Η μηχανή γραφικών έχει αλλάξει τρελά τα τελευταία χρόνια και εξηγούμαι.

Στο εξοχικό, έχω το προηγούμενο PC μου. Έχει έναν Q9550 με μια Ati 4850. Μια χαρά έπαιζε το WoW σε μεσαίες ρυθμίσεις.

Μου χαλάει η κάρτα προχθές και αναγκαστικά βάζω μια αρχαία που είχα στην άκρη GeForce 7600GT. Τρόμαξα να μπω μέσα στο παιχνίδι. Σερνόταν! Τα βάζω ΟΛΑ στο low, κλείνω οτι εφέ υπήρχε.... τζίφος! 1-2fps. To έβαλα μέχρι και σε ανάλυση 800Χ600 αλλά και πάλι πάνω απο 15fps δεν πήγαινε στην καλύτερη.

Κάποτε έκανα raids με αυτή την κάρτα με μονοπύρινο επεξεργαστή. Και για το αληθές, μπαίνω σε έναν private έκδοσης 3.1 (WoTLK) και με σχεδόν full ρυθμίσεις, είχα πάνω απο 50fps σταθερά....!

Σχετικά με τις τσάντες. Οι μεγάλες δεν φτιάχνονται από το κτίριο tailoring στο garisson. Θες χαρακτήρα με tailoring για να την φτιάξεις. Γνώμη μου είναι ότι αξίζει να επενδύσεις σε κάποιον alt να μπορεί να μαζεύει το μέγιστο των mats (απo το daily craft και από τα work orders) και να τις φτιάχνεις γιατί στο Legion δεν θα βγουν μεγαλύτερες( τουλάχιστον έτσι ξέρουμε μέχρι τώρα). Μην ξεχνάτε επίσης ότι υπάρχουν στάνταρ 22αρες drop από παλιά raids (onyxia και άλλο ένα με δράκο βαριέμαι να το ψάξω) που μια χαρά βολεύουν για την bank για να ξεκινήσεις σιγά σιγά να δημιουργείς χώρο.

Τώρα σχετικά με το farming, νομίζω το firelands σαν spot χωρις pots είναι νεκρό ειδικά τώρα που υπάρχει το frog farm (youtube it  :P  )

Καλά κάνεις και ρωτάς για να πάρεις έτοιμη την πληροφορία, αλλά μην τα περιμένεις και όλα στο πιάτο. Παίρνεις την ιδέα, την επεξεργάζεσαι και ρίχνεις και μια ματιά σε κάνα guide άλλωστε κι εμείς αυτό κάνουμε. Συνδυάζουμε πληροφορίες και προσαρμόζουμε το playstyle μας σύμφωνα με αυτό που μας αρέσει και μας ικανοποιεί περισσότερο.   

• Like 1

Δεν ξερω αν ειπωθηκε, σχετικα με τις hexweave bags. Εφοσον εχεις 3 lvl town hall στο garisson, υπαρχει πιθανοτητα να γινει spawn ο fur trader, απο τον οποιο παιρνεις ενα recipe που μπορεις να φτιαχνεις οσα hexweave cloth θελεις καθημερινα, χωρις το ημερησιο cooldown. 

Χρειαζεσαι primal spirits kai sumptuous fur, το οποιο μπορεις να φαρμαρεις πλεον πολυ ευκολα, μεσω του group finder που φαρμαρεις με 5αδα στη nagrand.

http://www.wowhead.com/spell=182123/primal-weaving

Το recipe ειναι αυτο εδω. Εχω γυρω στις 150 hexweave bags περιμενω το release του legion, λογικα θα υπαρξει αυξηση στην τιμη. Τωρα παιζει στα 900-1200, αναλογως το realm. 

Επισης @Vapir, το wowhead ειναι απο τα πιο ολοκληρωμενα και καλοφτιαγμενα wiki που εχω χρησιμοποιησει σε οσα παιχνιδια εχω παιξει.

Oτι απορια εχεις ειναι εκει μεσα. Τα comments απο αλλους παιχτες βοηθανε πολυ, και συνηθως αν δεν το βρισκεις με την πρωτη η απαντηση κατα 99% ειναι στα comment.

Ο Fulgore το ειπε για την διευκολυνση σου. Απο κει και μετα αν ξεκινησεις να χρησιμοποιεις τα wiki το μονο που θα καταφερεις να κανεις...ειναι προφανως πιο γρηγορα.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

EDIT: επειδη ειδα οτι αναφερατε πιο πισω για τα invasions και το powerleveling. Το exp εφαγε τρελο nerf χθες. Αυξηθηκαν τα invasions κατα 1, αλλα μειωθηκε το exp. Η tsitisblizzard ειπε οτι το exp ετσι οπως ειναι νερφαρισμενο ειναι ακομα πιο πολυ λογω του ενος εξτρα invasion, παρολαυτα αυτα, με RaF + Looms sta 350% exp, πριν το nerf επαιρνα 60% σε καθε stage και μετα το νερφ 10% σε καθε stage.

10%! me 350% exp πανω! 

10% * 4 stages * 3 invasions = Λιγοτερο απο 1,5 lvl συνολο και στα 3 invasions.

60% * 4 stages * 2 invasions = Καπου λιγοτερο απο 5 lvl.

Δεν ξερω παιδια, αλλα κατι δεν μου κολλαει καλα.

• Like 1

Δεν ξερω για το παραπανω που γραφεις αλλα να σου θυμησω οτι δεν ισχυει ακριβως αυτο που λες.

Τι εννοω.

Οντως τα νουμερα απο τα invasion οπως τα γραφεις(stage/invasions)ειναι σωστα,αλλα ξεχασες οτι στην καινουργια περιπτωση τα invasion ειναι καθε 2ωρες πλεον αν δεν κανω λαθος.

Αρα στην ουσια το παραπανω το πολλαπλασιαζειςx2 σε σχεση με τα προηγουμενα.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...