Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σωστό και αυτό^
προσωπικά δεν με πολυνοιάζει αν θα 110ρίσω λίγες ώρες νωρίτερα, αλλα αν έχω πχ στον boosted 100ρη κάμποσα quest απο jungle είναι καλή ιδέα να μη τα παραδώσω ακόμα 

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σωστό και αυτό^

προσωπικά δεν με πολυνοιάζει αν θα 110ρίσω λίγες ώρες νωρίτερα, αλλα αν έχω πχ στον boosted 100ρη κάμποσα quest απο jungle είναι καλή ιδέα να μη τα παραδώσω ακόμα 

Οτι θελει ο καθενας ας κανει. Εγω επειδη εχω ζησει τα περισσοτερα launch του Wow ξερω οτι αν δεν πας για realm first ποσο που μετραει αν θα κρατησεις μερικα quest ή οχι. Ουτως ή αλλως ας παρακαλαμε να μην εχει τα θεματα που ειχε το Warlords τις πρωτες μερες με bugs και dc και ολα τα αλλα...

Δημοσ.

Έβαλα κάρτα στα 21€ άμεσο delivery. Μια χαρά. Ξέρει κανεις τώρα που το το κεν είναι 70κ μπορώ να πάρω 3 το κεν και να τα χρησιμοποίηση οποτε θέλω ? Ή τα αγοράζω και αυτόματα μπαίνει ο μήνας? Επίσης αυτός ο dh ρε παιδιά.......πολύ ξύλο.....!!!!!

Δημοσ.

ο dh (havoc) αν και μου αρέσει γενικά με κούρασε που μπήκα κανα 2 lfr 
σίγουρα θέλει practice και ολοκληρωμένο build φυσικά 
το καλό είναι που έχει τρελό mobility  

Δημοσ.

ο dh (havoc) αν και μου αρέσει γενικά με κούρασε που μπήκα κανα 2 lfr 

σίγουρα θέλει practice και ολοκληρωμένο build φυσικά 

το καλό είναι που έχει τρελό mobility  

Τι εννοεις ολοκληρωμενο build?

Δημοσ.

Τι εννοεις ολοκληρωμενο build?

σε αφήνει να έχεις 2 talents (99 και 100lvl) τα υπόλοιπα ξεκλειδώνουν στα 102-110. Στα υπόλοιπα classes είναι όλα ξεκλειδωμένα στα 100 , δεν θα προστεθούν άλλα. 

post-353959-0-62169000-1471252565_thumb.jpg

Υποθέτω το έκαναν για να προλάβει ο καθένας να μάθει το class 

Δημοσ.

σε αφήνει να έχεις 2 talents (99 και 100lvl) τα υπόλοιπα ξεκλειδώνουν στα 102-110. Στα υπόλοιπα classes είναι όλα ξεκλειδωμένα στα 100 , δεν θα προστεθούν άλλα. 

Υποθέτω το έκαναν για να προλάβει ο καθένας να μάθει το class 

Ναι δεν ειναι ομως ολα αυτα Skills αλλα τα περισσοτερα σιγουρα θα ειναι passive ουτως ή αλλως.

Και παλι ομως παραμενει μια class ετοιμη για raid/dungeon δεν ειναι οτι μονο στα 110 θα μπορεις να τανκαρεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι δεν ειναι ομως ολα αυτα Skills αλλα τα περισσοτερα σιγουρα θα ειναι passive ουτως ή αλλως.

Και παλι ομως παραμενει μια class ετοιμη για raid/dungeon δεν ειναι οτι μονο στα 110 θα μπορεις να τανκαρεις.

εννοείται , δεν είναι άχρηστο το class , ίσα ίσα , απλά και εγώ τώρα δεν έχω και πολύ γνώση επ αυτού , δεν ασχολήθηκα πολύ οπότε μου φαίνεται δύσκολος σε σχέση με hunter/druid

τώρα που maxαρα όμως τα proff μπορώ να ασχοληθώ να τον μάθω μέχρι το launch 

¨Λογικά πρέπει να έχει και άλλα abilities γιατί εάν είναι μόνο αυτά, κλάφτα Χαράλαμπε.

στον havoc είναι 4-5 actives ακόμα 

-----------

edit 

δοκίμασα vengeance για soloing firelands ... απόλαυση , με πώρωσε τόσο που σκέφτομαι να μάθω και tanking να τον παίζω tank/pvp/soloing raids etc 

και τον συγκρίνω με τον hunter στο θέμα soloing που αν δεν κάνω λάθος θεωρείται απο τα καλύτερα classes γι αυτή τη δουλειά 

Επεξ/σία από Vapir
Δημοσ.

edit 

δοκίμασα vengeance για soloing firelands ... απόλαυση , με πώρωσε τόσο που σκέφτομαι να μάθω και tanking να τον παίζω tank/pvp/soloing raids etc 

και τον συγκρίνω με τον hunter στο θέμα soloing που αν δεν κάνω λάθος θεωρείται απο τα καλύτερα classes γι αυτή τη δουλειά 

Οχι τα εχεις μπερδεψει παλι και το ειχα γραψει πιο πισω.

Μπορεις να κανεις με οποιοδηποτε class/spec(προφανως οχι healer)solo raid μεχρι και 2 expansion πισω.

Κοινως solo firelands/Blackwind decent και γενικα raid των 85level μπορει να φαει οποιοσδηποτε 100ρης.

Για πηγαινε δοκιμασε να κανεις solo ενα level 90 raid και ξανα πες μας :P

Δημοσ.

Οχι τα εχεις μπερδεψει παλι και το ειχα γραψει πιο πισω.

Μπορεις να κανεις με οποιοδηποτε class/spec(προφανως οχι healer)solo raid μεχρι και 2 expansion πισω.

Κοινως solo firelands/Blackwind decent και γενικα raid των 85level μπορει να φαει οποιοσδηποτε 100ρης.

Για πηγαινε δοκιμασε να κανεις solo ενα level 90 raid και ξανα πες μας :P

δεν είπα οτι είναι καλός για 90ρι ρε lol... απλά σε μερικά 85ρια που θέλει κάποια βασικά tacts (σε hc 25) ο hunter αυτός δεν θέλει τίποτα , σχεδόν πάντα απλά προσπερνάς τα tacts και κατεβάσεις το οτιδήποτε 85ρι . αυτό που με πώρωσε είναι πως είναι tank με mobility , το leap που κάνει απλά τα σπάει. κάνεις speedrun άνετος 

πχ firelands ο Baleroc στο 25hc (το λέει και εδώ οτι είναι hard) αν είσαι hunter και με tank pet μπορεί να σε κατεβάσει αν δεν προσέξεις καθόλου, ο veng δεν κατάλαβε τίποτα πάλι , δεν χρειαζόταν καν λίγη προσπάθεια . εκεί έκανα σύγκριση 

Δημοσ.

δεν είπα οτι είναι καλός για 90ρι ρε lol... απλά σε μερικά 85ρια που θέλει κάποια βασικά tacts (σε hc 25) ο hunter αυτός δεν θέλει τίποτα , σχεδόν πάντα απλά προσπερνάς τα tacts και κατεβάσεις το οτιδήποτε 85ρι . αυτό που με πώρωσε είναι πως είναι tank με mobility , το leap που κάνει απλά τα σπάει. κάνεις speedrun άνετος 

πχ firelands ο Baleroc στο 25hc (το λέει και εδώ οτι είναι hard) αν είσαι hunter και με tank pet μπορεί να σε κατεβάσει αν δεν προσέξεις καθόλου, ο veng δεν κατάλαβε τίποτα πάλι , δεν χρειαζόταν καν λίγη προσπάθεια . εκεί έκανα σύγκριση 

Γελοιος ειναι ο Baleroc και σε 25ρι hc.Βαζεις το pet σου να κανει taunt στο 25% και τον τρωει ανετα.

Πλεον με το δωρεαν gear απο τα invasion+το pvp ολα βγαινουν για πλακα οτι και να εισαι.

Δημοσ.

δεν μπήκα στον κόπο να φαρμάρω invasions και pvp, τώρα δεν αξίζει , σε λιγότερο απο 15 μέρες θα είναι άχρηστα οπότε ναι δεν έχω ιδέα αν όλα τα cata raids farmάρονται απο όλα τα classes πανεύκολα , υπέθετα πως κάποια θα έπρεπε να κάνουν τα βασικά σε ορισμένα bosses κ όχι απλά να στέκονται ακίνητοι και να πατάνε 2-3 κουμπιά 

πάντως αν συγκρίνω bm hunter με τον dh tank στο θέμα soloing ο δεύτερος μου αρέσει περισσότερο  

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...