Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αυτό το gear δεν θα αλλαχθεί με το launch του legion? έχουν μείνει μόνο 2 εβδομάδες, πιστεύεται πως αξίζει το farmάρισμα για 700ilvl σε όλους τους char όταν μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το χρόνο για να farmαρεις mats που αργότερα θα χρησιμοποιήσεις στο crafting του νέου gear? και εγώ πήρα στον DH τα blades απο invasions βέβαια αλλα τώρα το σκέφτομαι για τα υπόλοιπα 

Κοιτα δεν νομιζω καποιος να κατσει να ασχοληθει τοσο πολυ με farm για τα mats εκτως αν χρειαζεται gold. Και στην τελικη που το ειδες το farm αρισμα. Τα invasion ειναι 2 καθε 4ωρες αρα στα ενδιαμεσα παλι αν θες φαρμαρεις mats . Crafting του νεου gear ουτως ή αλλως θα χρειαστει τα νεα mats απο τις καινουργιες περιοχες αρα απο τωρα δεν μπορεις να τα φαρμαρεις.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κοιτα δεν νομιζω καποιος να κατσει να ασχοληθει τοσο πολυ με farm για τα mats εκτως αν χρειαζεται gold. Και στην τελικη που το ειδες το farm αρισμα. Τα invasion ειναι 2 καθε 4ωρες αρα στα ενδιαμεσα παλι αν θες φαρμαρεις mats . Crafting του νεου gear ουτως ή αλλως θα χρειαστει τα νεα mats απο τις καινουργιες περιοχες αρα απο τωρα δεν μπορεις να τα φαρμαρεις.

ξέχασα οτι οι περισσότεροι που έπαιζαν έχουν stockpiles με gold απο τα Garrison πριν το nerf , προσωπικά δεν το πρόλαβα   :lol:

Σήμερα επιστρέφω και βάζω κάρτα....δώστε μερικές συμβουλές..τι είναι αυτά τα invasions? Κάνω κάτι με τον 100 ρι μου? Ή ανεβαζω dh????

Σήμερα επιστρέφω και βάζω κάρτα....δώστε μερικές συμβουλές..τι είναι αυτά τα invasions? Κάνω κάτι με τον 100 ρι μου? Ή ανεβαζω dh????

Μας ζαλίσατε...

ποιοι σας ζαλίσαμε αγορίνα? δεν σε βλέπω να απαντάς και να βοηθάς κάποιον 

να το έλεγε ο Fulgore να πω πάει στο καλό  :lol: 

τεσπ , ο DH πως σου φάνηκε στο gameplay ? 

ξέχασα οτι οι περισσότεροι που έπαιζαν έχουν stockpiles με gold απο τα Garrison πριν το nerf , προσωπικά δεν το πρόλαβα   :lol:

Οι περισσοτεροι οπως το πες παιζουν καιρο(μηνες/χρονια)αρα ειναι λογικο να εχουν και alt και professions και gold :P

Σήμερα επιστρέφω και βάζω κάρτα....δώστε μερικές συμβουλές..

τι είναι αυτά τα invasions?

Κάνω κάτι με τον 100 ρι μου?

Ή ανεβαζω dh????

1)http://www.wowhead.com/news=254944/broken-shore-scenario-cinematics-and-secret-items-from-vendors

2)Οτι θελεις κανεις. Αν εχεις κανει προαγορα(pre purchase)μπορεις να δοκιμασεις τον Demon Hunter να δεις τι λεει απο τωρα,αλλιως πρεπει να περιμενεις να βγει το expansion τελη του μηνα.

Μας ζαλίσατε...

Αν δεν το ειπες για πλακα,γιαυτο δεν ειναι τα forums?Για κουβεντα και συζητηση?

Τι προτιμας δηλαδη να ειναι τα περισσοτερα θεματα νεκρα λογω ελλειψεως ενδιαφεροντος και κοσμου?

• Like 1

Καλός ο DH, όμως του λείπουν abilities. Π.χ. για να κάνεις slow σε αντίπαλο είτε πρέπει να το βάλεις σαν προσθήκη σε ability μέσω ταλέντου (σαν Τάνκ) ή να κάνεις τούμπα και οπισθοχώρηση σαν DPS. Ειδικά η περίπτωση του DPS εάν προσπαθείς να κυνηγήσεις κάποιον που σε kiteάρει είναι πανδύσκολη αφού πρέπει να είσαι ο D'Urden στα δάχτυλα για να το καταφέρεις.

Το τάνκ έχει χάλια survivability, πέφτει εύκολα και δεν έχει CD για να την βγάλει καθαρή.

Ελπίζω να πέρνει τα abilities μέχρι το 110, γιατί κατά τα άλλα είναι απλό και ευχάριστο class.

Εγώ παίζω πάντα Warrior, κυρίως DPS, όπου και η νέα σχεδίαση του gameplay σαν Fury μου άρεσε και ήταν καλοδεχούμενη, αλλά αφαιρέσαν εντελώς τα survival CDs του, με αποτέλεσμα να εξαρτάσαι 100% σε healer, χωρίς την δυνατότητα να αντιμετωπίσεις δύσκολες καταστάσεις όπως πριν με το Die by the Sword. Tank δεν έχω προλάβει να δοκιμάσω ή Arms.

Επίσης δοκίμασα Paladin tank, και ενώ έχει απλοποιηθεί, μπορώ να πώ μου αρέσει καλύτερα, χωρίς πολλές φανφάρες, πιο ουσία θα έλεγα με τα abilities που του έχουν αφήσει. Μοιάζει περισσότερο σαν Holy Warrior φάση, παρά σαν Cleric-Warrior που ήταν πριν.

Τα υπόλοιπα class ούτε τα έχω αγγίξει.

τεσπ , ο DH πως σου φάνηκε στο gameplay ? 

• Like 1

Ελπίζω να πέρνει τα abilities μέχρι το 110, γιατί κατά τα άλλα είναι απλό και ευχάριστο class.

απότι είχα δει λένε πως θα είναι εντελώς διαφορετικός στα 110! Πιστεύω αν γίνει έτσι θα έχει τρελή φάση , προσωπικά το βρίσκω πολύ διασκεδαστικό το gameplay του (dps , το tank δεν το δοκίμασα). Εκεί που λάμπει πάντως αυτή τη στιγμή είναι στα open world pvp .... πήγα χθες χωρίς να ξέρω οτι δεν μπορώ να μπω έξω απο firelands και όπως πάω να μπω δεν με βάζει , μου την πέφτουν δυο 100ριδες hordάδες ανοίγω τα πάντα και τους έκοψα σαν βούτυρο σε δευτερόλεπτα , μετά μου την έπεσαν κ άλλοι εκεί και πρόλαβα να ξεφύγω με glide και ελάχιστο hp 

χαχαχ... είχα κάτσει κ γέλαγα  :lol:

Το έχω πάρει εδώ και 2 μηνες...αξίζει να ασχοληθω με 100 ρι ? Ή ανεβαζω dh και περιμενω?

Τι εννοεις να ασχοληθεις με 100ρι?

Οσον αφορα τα tanks(μεσα σε αυτα και ο DH)να μια πρωτη ματια πανω σε αυτα

• Like 1

εννοω οτι εχω 7 100 ριδες . να πιασω καποιον απο τους 7 αυτους να κανω κατι ; αυτα τα invasions π.χ ? ή να ανεβασω τον DH ? 

Αγοράσα κάρτα μόλις με 21 euro 

εννοω οτι εχω 7 100 ριδες . να πιασω καποιον απο τους 7 αυτους να κανω κατι ; αυτα τα invasions π.χ ? ή να ανεβασω τον DH ? 

Αγοράσα κάρτα μόλις με 21 euro 

Κανε μονο τα invasion 1 φορα με ενα χαρακτηρα για να παρεις το achievement(ή αν σου αρεσει το gear που πετανε για transmog)

http://www.wowhead.com/guides/legion/pre-patch-demon-event

Αν δεν σε ενδιαφερουν αυτα τοτε παιξε τον DH αλλα το level up του ουτως ή αλλως ειναι μικρο(ξεκινανε απο 98lvl αν δεν κανω λαθος).

Τελος το σταδιο αυτο ειναι μεταβατικο και ο σκοπος του τι να κανεις στην παρουσα φαση αν δεν το εχεις κανει ηδη ειναι πανω κατω

Να οργανωσεις τις τσαντες/profession/αδειασμα bank απο σαβουρα που εχει μαζευτει

Οτι gear δεν εχεις και σε ενδιαφερει για transmog ειναι ευκαιρια να το παρεις

Να αποφασισεις(αν εισαι σε διλλημα)ποιος θα ειναι ο main σου στο Legion

Να ψαξεις(αν δεν εχεις ηδη και σε ενδιαφερει)για raiding guild τωρα που αρκετες ψαχνουν για κοσμο.

Να παρεις τα Heirloom trinket lvl 100-110 που πεφτουν απο Mythic Dungeon

Να παρεις το mount(αν δεν το εχεις ηδη και σε ενδιαφερει)απο Archimonde heroic

Για καποιους το καλυτερο δυνατο gear βοηθαει στο ευκολοτερο level up.

Γενικα προετοιμασια για το expansion,τουλαχιστον για οσους σκοπευουν να παιξουν τις πρωτες μερες που θα βγει.

• Like 1

(ή αν σου αρεσει το gear που πετανε για transmog)

τους hunters πρέπει να τους μισούν λίγο  :lol: 

θυμάται κανείς ποιο άσχημο όπλο ? χαχααχαχαχ κλαίω , το κοιτάζω κ έχω χεστεί στα γέλια 

το κλασικο δεν θα κανετε; 25 έτοιμα high end game quests για turn in?

δικέ μου τι είπες τώρα? 

ωραίος  B)

το κλασικο δεν θα κανετε; 25 έτοιμα high end game quests για turn in?

Για ποιο λογο?Οκ θα εχεις ενα προβαδισμα στο xp αλλα αυτο πιο πολυ το αξιοποιουν αυτοι που πανε για realm first με τις guild(αφου βγαλανε τα realm first σε profession).

Δεν βρισκω καποιο αλλο σοβαρο λογο γενικα για power level up γενικα περαν αυτου(ισως και για να προλαβεις το κυνηγι στα mats να τα βαλεις ακριβοτερα)αλλα και παλι χανεται ολη η ουσια του παιχνιδιου ετσι.

Ειναι σαν να αγορασεις ενα καινουργιο παιχνιδι και κατευθειαν να πας για speedrun στο πρωτο playthrough.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...