Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μάγκες σορι αλλα ένας φίλος μου ζήτησε να του στήσω ένα πολύ φθηνό pc για το σπίτι η χρήση θα είναι πολύ απλή το μονο που θέλει κάνα δυο φορές το χρόνο να παίζει το wow χωρίς απαιτήσεις,,,,  

υπάρχει περίπτωση να το παίζει κάποια φθηνή CPU με ενσωματωμένη gpu για να γλυτωσουμε τα χρήματα της ξεχωριστής  κάρτας γραφικών ???

ευχαριστώ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μάγκες σορι αλλα ένας φίλος μου ζήτησε να του στήσω ένα πολύ φθηνό pc για το σπίτι η χρήση θα είναι πολύ απλή το μονο που θέλει κάνα δυο φορές το χρόνο να παίζει το wow χωρίς απαιτήσεις,,,,  

υπάρχει περίπτωση να το παίζει κάποια φθηνή CPU με ενσωματωμένη gpu για να γλυτωσουμε τα χρήματα της ξεχωριστής  κάρτας γραφικών ???

ευχαριστώ 

Μονο σε Apu της Amd αν κανει δουλεια.

Υπάρχει ο παραμικρός λόγος για να ασχοληθεί κάποιος DH με draenor και να ξεκλειδώσει το garrison ? υποθέτω πως όχι 
is that true ? 

@Fulgore ωραίος ο τυπάς στο βίντεο με τα professions , τα εξηγεί απλά και κατανοητά  B)

Υπάρχει ο παραμικρός λόγος για να ασχοληθεί κάποιος DH με draenor και να ξεκλειδώσει το garrison ? υποθέτω πως όχι 

is that true ? 

@Fulgore ωραίος ο τυπάς στο βίντεο με τα professions , τα εξηγεί απλά και κατανοητά  B)

Ενας απο τους λογους που γενικα εχω γραψει στα παπουτσια μου το Reddit γιατι γενικα μαζευεται πολλη σαβουρα,και ο καθενας ανοιγει οτι να ναι θεματα να πει το μακρυ και το κοντο του.

• Like 1

Ξέρει κανείς κάποια APU να το σηκώνει 

Λογικα ο https://www.skroutz.gr/s/4341338/AMD-A10-7850K-Box.html?from=catspan&keyphrase=a10+7850 μαζι με υψηλα χρονισμενες ram.

Δες και αυτο http://us.battle.net/forums/en/wow/topic/15141304162

είδα για πρώτη φορά στον raven queue  :mellow: 

Ο ravencrest(επειδη υπαρχει και server Ravenhold)ειναι μεσα στους 3 top σε κοσμο Alliance server μαζι με Outland και Silvermoon αρα να μην σου κανει εντυπωση γιατι στις 30του μηνα θα ειναι 3φορες χειροτερα.

• Like 1

νύσταξα γιατι έχω λιώσει λίγο σήμερα και πριν το κλείσω να πάω να ξεραθώ λέω δεν ανεβάζω το skinning στον hunter να ανεβάσω αύριο και το lw ?  
1-700 non stop χωρίς ούτε τουαλέτα κ νιώθω λες κ έσκαβα . βγήκε πολύ γρήγορα όμως , νάνε καλά η μουσική xD
4-5 stack x200 δέρματα τουλάχιστον xD 
Καμία σχέση με την άνεση να το ανεβάζεις στο leveling , καλά που δεν πήρα mining γιατι χωρίς fly ... lol 
στον DH θα το ανεβάσω μεταξύ στο levelιασμα του legion 

Μετα το patch και την καταργηση των honor points το pvp πχ Ashran δεν ενδεικνυται πλεον για γρηγορο 700ilvl gearing up.(φυσικα μπορειτε να το κανετε στο ενδιαμεσο περιμενοντας τα invasions)

Πλεον η πιο αποτελεσματικη επιλογη ειναι η συμμετοχη στα 2 invasions καθε φορα , το αρχικο quest Broken Shore και η αγορα gear επισης με τα Nethershards απο τους vendors.

Μην ξεχνατε να αλλαξετε και loot spec για να πεφτουν αυτα που χρειαζεστε.

Επισης τα οπλα που πεφτουν απο τα invasions μπορειτε να τα ανεβασετε μεχρι και 725 μεσω των upgrade απο τα Nethershards.

Μετα το patch και την καταργηση των honor points το pvp πχ Ashran δεν ενδεικνυται πλεον για γρηγορο 700ilvl gearing up.(φυσικα μπορειτε να το κανετε στο ενδιαμεσο περιμενοντας τα invasions)

Πλεον η πιο αποτελεσματικη επιλογη ειναι η συμμετοχη στα 2 invasions καθε φορα , το αρχικο quest Broken Shore και η αγορα gear επισης με τα Nethershards απο τους vendors.

Μην ξεχνατε να αλλαξετε και loot spec για να πεφτουν αυτα που χρειαζεστε.

Επισης τα οπλα που πεφτουν απο τα invasions μπορειτε να τα ανεβασετε μεχρι και 725 μεσω των upgrade απο τα Nethershards.

ισχυουν πανω κατω αυτα που γραφεις.

Ναι μεν το γρηγοροτερο gear up γινεται μεσω Invasion(2 καθε 4 ωρες για καθε χαρακτηρα)και του quest στο broken shores αλλα και παλι το gear up μεσω bg ειναι που χρειαζεται ουτως ή αλλως,κυριως για class που τους χρειαζονται off hand και ασπιδες ή και αναλογα το weapon. Απο χτες μου εχει βγαλει την πιστη πχ να πεσει το παντελονι απο τα invasions στον mage μου και δεν λεει να πεσει. Αν ειχα κανει bg μονο εχτες(ουτε καν σημερα)τοτε θα ειχα παρει σιγουρα το item αυτο και φυσικα και καλυτερο.

Να θυμισω επισης οτι μεσω bg εκτως των mark of honor για το gear παιρνεις και 1 αντικειμενο 690-700ilvl αρα και παλι αξιζουν.

αυτό το gear δεν θα αλλαχθεί με το launch του legion? έχουν μείνει μόνο 2 εβδομάδες, πιστεύεται πως αξίζει το farmάρισμα για 700ilvl σε όλους τους char όταν μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το χρόνο για να farmαρεις mats που αργότερα θα χρησιμοποιήσεις στο crafting του νέου gear? και εγώ πήρα στον DH τα blades απο invasions βέβαια αλλα τώρα το σκέφτομαι για τα υπόλοιπα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...