Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μα γιαυτό τσαντίστηκα , είναι κοροϊδία , πέρα του "έρχεται αύριο" , αν γινόταν να κάνουμε άμεσα refund όσοι παραγγείλαμε απο εκεί ήδη χάσαμε τις ευκαιρίες απο όλα τα άλλα site που πωλούσαν pre-purchase στα 30-35 .......οπότε 2 επιλογές , ή το παίρνουμε 45 ή περιμένουμε ... αλλα ρε π...στη μου μου την έδωσε άσχημα , ιδικά όταν διάβασα οτι παίζει να τα έχουμε κ Δευτέρα .. δηλαδή έλεος τι φάση μπακάλικο ?

χμμ για δες cdkeys.com και instant gaming.com το δίνουν στα 20 , έχω ψωνίσει κ απ τα δύο χωρίς πρόβλημα

εγώ θα περιμένω να το έχω πρώτα πριν πάρω κάρτα

Paypal δέχονται και τα 2 έτσι? Άμεση αποστολή ? Σε email ο κωδικός?
  • Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Paypal δέχονται και τα 2 έτσι? Άμεση αποστολή ? Σε email ο κωδικός?

ναι, ιδικά αυτά τα δύο κλειδάδικα τα θεωρώ απο τα ποιο γρήγορα , συνήθως έχουν τις καλύτερες τιμές και πάντα άμεσο delivery . Λογικά το ξέρεις αλλα στο allkeyshop.com μπορείς να βρεις όλα ή σχεδόν όλα τα κλειδάδικα, είναι σε φάση skroutz , γράφεις το προϊόν και σου εμφανίζει τις τιμές τους και μπορείς να δεις που είναι φθηνότερα αλλα και την διαθεσιμότητα χωρίς πολύ ψάξιμο. 

τελικά πήρα απο instant στα 20 και μου ήρθε αμέσως όπως πάντα γιατι κάτι μου λέει πως αν την άφηνα θα την πλήρωνα ακριβότερη (μου έχει τύχει να μη βρίσκω και να αγοράσω .. άλλη πίκρα).

Δημοσ.

Τους γ@μ@ς τώρα ή δεν τους γ@μ@ς? ? ? 

Αρχίζω κ φλιπάρω, έτσι μ έρχεται να κάνω refund και θα πάρω overwatch απο αλλού φυσικά. 

ΤΙ ΖΩΑ ρε φίλε και λέγανε μούφες χθες πως θα τα έχουν τελικά σήμερα

επαγγελματισμός όχι αστεία 

Αν το στειλουν αυριο σιγα.Πολυ κακο για το τιποτα νομιζω το παραπανω που γραφεις.

Δημοσ.

Αν το στειλουν αυριο σιγα.Πολυ κακο για το τιποτα νομιζω το παραπανω που γραφεις.

αν το στείλουν την Δευτέρα όμως? 5 μέρες καθυστέρηση σε pre-purchase δεν είναι και τίποτα.  

Kαι άντε πες σε αυτό οκ μπορεί να τύχει αλλα μετά σου πετάει και το "ε καλά έτσι κ αλλιώς στις 30 κυκλοφορεί  ;) "

αυτό είχαν γράψει την Τετάρτη και αυτό με φλίπαρε και αντέδρασα υπερβολικά στο παραπάνω ποστ , τους λέω ναι αλλα αν θέλαμε να το έχουμε στις 30 θα το αγοράζαμε φθηνότερα σε pre-order , δεν θα αγοράζαμε το pre-purchase. και σου λέει όποιος νιώθει οτι δεν μπορεί να περιμένει θα του κάνουμε refund (άλλη κοροϊδία όπως είπαμε ποιο πάνω) αλλα θα τα έχουμε αύριο (χθες δηλαδή) . 24 ώρες μετά λένε θα τα έχουμε ή Παρασκευή ή Δευτέρα 

wut?..

έτσι κ αλλιώς ασχολούμαι με τον druid , δεν είναι οτι δεν έχω τι να κάνω αλλα είπαμε ..

Δημοσ.

αν το στείλουν την Δευτέρα όμως? 5 μέρες καθυστέρηση σε pre-purchase δεν είναι και τίποτα.  

Kαι άντε πες σε αυτό οκ μπορεί να τύχει αλλα μετά σου πετάει και το "ε καλά έτσι κ αλλιώς στις 30 κυκλοφορεί  ;) "

αυτό είχαν γράψει την Τετάρτη και αυτό με φλίπαρε και αντέδρασα υπερβολικά στο παραπάνω ποστ , τους λέω ναι αλλα αν θέλαμε να το έχουμε στις 30 θα το αγοράζαμε φθηνότερα σε pre-order , δεν θα αγοράζαμε το pre-purchase. και σου λέει όποιος νιώθει οτι δεν μπορεί να περιμένει θα του κάνουμε refund (άλλη κοροϊδία όπως είπαμε ποιο πάνω). 

έτσι κ αλλιώς ασχολούμαι με τον druid , δεν είναι οτι δεν έχω τι να κάνω 

Δεν καταλαβες τι εννοω.

Το εν λογω κλειδαδικο σου προσφερει pre purchase κωδικο 10ευρω κατω απο το να τον αγοραζες κατευθειαν απο το site της Blizzard.

Οκ επεσε ζητηση μαλλον http://www.allkeyshop.com/blog/buy-wow-legion-cd-key-compare-prices/ γιατι οπως βλεπεις εχουν τελειωσει τα κομματια και υπαρχει μια μικρη καθυστερηση.

Οποιος λοιπον ειχε τοσο μεγαλη αναγκη να παιξει νωριτερα αγοραζε μια και καλη απο το site της εταιριας(σιγουρος ο κωδικος στην ωρα του αλλα ακριβοτερος)και καθαριζε που λεμε.

Επισης για αυτο ακριβως τον λογο εχει βγει και ξεχωριστα pre purchase σε φυσικη μορφη https://www.amazon.co.uk/World-Warcraft-Legion-DVD-Mac/dp/B01982D1C4/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1470978113&sr=8-4&keywords=legion (στην ουσια μεσα μονο τον κωδικο θα εχει) και στον προηγουμενο expansion ειχαν φερει και στην Ελλαδα αλλα δεν ξερω τι εγινε και δεν φερανε φετος.

Εδω 2 εβδομαδες σχεδον εμειναν και οι collector εξαφανιστηκαν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πιστεύω και οι κάρτες θα εξαφανιστούν σύντομα . 
Εντομεταξύ μπορεί τα garrison να μην είναι καλά για gold μετά το nerf αλλα στο legion απότι βλέπω θα έχει καλό gold making απο τις αποστολές στα order hall 

edit: επιτέλους τα φέρανε! yis! :3 :3 

Επεξ/σία από Vapir
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για πείτε please τι να επιλέξω για legion στον hunter , παντού διαβάζω mining/engineering , αυτό είναι το καλύτερο combo αν σκεφτούμε πως έχω έχω maxed herb/alch στον dudu και έχω και τον DΗ για proff 

Πωρώθηκα με τον DH!!! πάω να λιώσω !  B)

post-353959-0-31344500-1471026053_thumb.jpg

Επεξ/σία από Vapir
Δημοσ.

ναι, ιδικά αυτά τα δύο κλειδάδικα τα θεωρώ απο τα ποιο γρήγορα , συνήθως έχουν τις καλύτερες τιμές και πάντα άμεσο delivery . Λογικά το ξέρεις αλλα στο allkeyshop.com μπορείς να βρεις όλα ή σχεδόν όλα τα κλειδάδικα, είναι σε φάση skroutz , γράφεις το προϊόν και σου εμφανίζει τις τιμές τους και μπορείς να δεις που είναι φθηνότερα αλλα και την διαθεσιμότητα χωρίς πολύ ψάξιμο.

τελικά πήρα απο instant στα 20 και μου ήρθε αμέσως όπως πάντα γιατι κάτι μου λέει πως αν την άφηνα θα την πλήρωνα ακριβότερη (μου έχει τύχει να μη βρίσκω και να αγοράσω .. άλλη πίκρα).

Ο κωδι ος σου έρχεται αμέσως? Γιατί εγώ θα μια ως να αγοράσω 11 το βράδυ..λογικά την αλλη μέρα θα τον πάρω έτσι δεν είναι?

Δημοσ.

Τα πιο κλασσικα profession για hunter δεν ειναι αυτα που αναφερεις αλλα φυσικα το Skining,Leatherworking.

Γιατι αυτο?Γιατι πολυ απλα ο hunter φοραει mail και μαντεψε ποιο profession μπορει να φτιαξει mail?Ναι σωστα το μαντεψες :D

Επισης για να βρεις τα δερματα για να φτιαξεις τις πανοπλιες θα χρειαστεις το καταλληλο gathering profession και μαντεψε παλι ποιο ειναι αυτο?:P

Φυσικα μπορεις να ξαναπαρεις herbalism/Alchemy ή να παρεις καποια παλια δημοφιλη ακυρα combo οπως Enchanting/JC

πλεον οτι γουσταρεις θελεις. 

Το video αλλωστε ηταν απολυτα αναλυτικα και κατι μου λεει οτι ή δεν το ειδες ολο(ή καθολου)ή δεν καταλαβαινες τα αγγλικα του κυριου.

Το ξαναβαζω λοιπον καθως ειναι πολυ απλο αλλα και συγκεκριμενο.

• Like 1
Δημοσ.

ναι δεν είπα ποια είναι τα κλασικά αλλα ποια προτείνουν σε threads που διάβασα στο Reddit  , αλλα θυμόμουν και πως κάποιος είχε προτείνει mining/eng πριν κανα μήνα και το βρήκα και σε αρκετά threads σε forums . Το λογικό είναι skinning/lw απλά είπα να ρίξω μια final ερώτηση πριν φτιάξω το boosted γιατι θυμάμαι πολύ καλά τι κόστος είχαν να τα ανεβάσεις και βαριέμαι τρελά το farmάρισμα για mats των low level . το herb/alchemy μια χαρά profit μου παρείχε στον druid το 2012? που έπαιζα , δεν το πήρα τώρα :P

γιαυτό ρωτάω κ ξαναρωτάω γιατι όλοι λένε διαφορετικά πράγματα και μπερδεύομαι 

thx για το vid , η αλήθεια είναι πως το αποθήκευσα bookmark για να το δω l8r (έπαιζα) και μετά το ξέχασα. Το pc μου ρίχνει πολύ τα fps με ανοιχτούς browser οπότε αναγκάζομαι και τα κλείνω όλα για να έχω 80+ fps 

καταρχας αυτοκτονα για το ονομα. :D

ήταν το παρατσούκλι μου απο μικρός , δεν το σκέφτηκα τώρα  :wub: 

το vapir είναι καπαρομένο απο τον hunter μου και το Daimonas είναι πιασμένο απο τον .. DRUID  :devil:  :devil:  χαχααχαχαχαχα

Ο κωδι ος σου έρχεται αμέσως? Γιατί εγώ θα μια ως να αγοράσω 11 το βράδυ..λογικά την αλλη μέρα θα τον πάρω έτσι δεν είναι?

στο instant ναι , στα 5 λεπτά? όνομα και πράγμα που λέμε  B) 

για prepaid λες ε? γιατι το expansion αυτή τη στιγμή πρέπει να υπάρχει μόνο σε pre-order

απορώ μερικά κλειδάδικα που το βάλανε 45?? χθες ... λολ .. τόσο το έχει η blizz 

Δημοσ.

ναι δεν είπα ποια είναι τα κλασικά αλλα ποια προτείνουν σε threads που διάβασα στο Reddit  , αλλα θυμόμουν και πως κάποιος είχε προτείνει mining/eng πριν κανα μήνα και το βρήκα και σε αρκετά threads σε forums . Το λογικό είναι skinning/lw απλά είπα να ρίξω μια final ερώτηση πριν φτιάξω το boosted γιατι θυμάμαι πολύ καλά τι κόστος είχαν να τα ανεβάσεις και βαριέμαι τρελά το farmάρισμα για mats των low level . το herb/alchemy μια χαρά profit μου παρείχε στον druid το 2012? που έπαιζα , δεν το πήρα τώρα :P

Καλα δεν μου κανει εντυπωση για reddit και forums και χαρα στο κουραγιο σου που καθεσαι και ασχολεισαι με αυτους ακομα.

Σου ξαναλεω το παραπανω video σε γενικες γραμμες ειναι ολο το ζουμι γενικα για το τι επικρατει σε expansion.

Θες να παρεις Mining/Engineer.Κανενα θεμα. Θες να παρεις mining/skining/herbalism?Παλι κανενα θεμα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα δεν μου κανει εντυπωση για reddit και forums και χαρα στο κουραγιο σου που καθεσαι και ασχολεισαι με αυτους ακομα.

Σου ξαναλεω το παραπανω video σε γενικες γραμμες ειναι ολο το ζουμι γενικα για το τι επικρατει σε expansion.

Θες να παρεις Mining/Engineer.Κανενα θεμα. Θες να παρεις mining/skining/herbalism?Παλι κανενα θεμα.

μπα , αρχικά skin/lw ήθελα , το mining/eng δεν μου καθόταν καλά , γιαυτό ρώτησα 

θα δω το βίντεο τώρα κ μερικά guides για τα classes , βλέπω έχει υλικό  :-D 

Δημοσ.

Αλλο ενα video αυτη τη φορα που δινει μια γενικη ιδεα(και προφανως προσωπικη γνωμη,αρα μπορει να διαφερει αναλογα το ατομο) των tank απο Legion beta.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...