Fulgore Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Προφανως αναφερομαι σε Pre order απο κλειδαδικο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Μαλλον εχεις καιρο να παιξεις mmo γιατι και στα αλλα mmo ειναι τα ιδια και χειροτερα. Και φυσικα μιλαω για Rift,FF XIV,Aion,Tera σιγουρα Βασικα τι λεω. Blackrock Foundry στα mobs πριν τα πρωτα boss που πετανε φωτιες αν ειχες παιξει παλι τα fps πηγαιναν στα 10-15... Τελικά το MSAA έφταιγε το εβαλα disable και πήγα 60 σε ολες τις περιοχές και οταν γίνεται χαμός ανέβηκαν αισθητά τα fps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Εντυπώσεις απο dh??? Ειμαι διακοπές !!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Κάπου πήρε το μάτι μου πως καλό θα είναι να boostάρω χαρακτήρα που είναι 60lvl έτσι ώστε να maxάρει και τα professionsισχύει ? δηλαδή αν φτιάξεις lvl 1 και pickάρεις proff και τον boostάρεις δεν στα maxάρει? χρειάζεται να τα έχεις levelάρει μέχρι κάποιο σημείο ή όχι?αν ναι τι είναι καλό να πάρω για τον hunter για να εκμεταλλευτώ το free prof boost? σκέφτομαι engineering και κάτι άλλο στον άλλο@nagrand είχα skinning/leatherwrk αλλα ήταν απο εποχή 2013?------------------@ GaGaS_Thessαπότι φαίνεται θα το έχω αύριο για να γράψω εντυπώσεις ...κανονικά τώρα θα έριχνα ένα τρισάγιο αλλα ευτυχώς ασχολούμαι με τον druid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Γραφοντας λοιπον στο google lvl 100 boost warcraft εμφανιζει στα πρωτα αποτελεσματα αυτο https://eu.battle.net/support/en/article/7623 Για μενα προσωπικα δεν αξιζει να χαλασεις το boost αν εχεις ηδη 60+χαρακτηρα εκτως αν βαριεσαι υπερβολικα να κανεις level up τα υπολοιπα level. Επισης μεχρι το expansion προλαβαινεις ανετα και profession να ανεβασεις. Οσο για τα profession αυτο το video σε γενικες γραμμες ειναι οτι πρεπει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 θα το ρίξω σε hunter 1-100 να τελειώνουμε γιατι διάβασα τι αλλάζει στο legion και γίνεται ποιο ωραίος απότι είναι αυτή τη στιγμή που με ξενέρωσε και το γύρισα στον druid. Οπότε θα έχω στον ίδιο server (raven -pvp) druid/hunter/DH maxed έτοιμους να τους 110 με το launch μετά αποφασίσω τι alt που δεν έχω ξανανεβάσει θα φτιάξω για 4o char. Παίζω raven απο προχθές? που μου τον πρότεινες μεταξύ άλλων και έχω επιστρέψει στον druid μου και την έχω καταβρεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 θα το ρίξω σε hunter 1-100 να τελειώνουμε γιατι διάβασα τι αλλάζει στο legion και γίνεται ποιο ωραίος απότι είναι αυτή τη στιγμή που με ξενέρωσε και το γύρισα στον druid. Οπότε θα έχω στον ίδιο server (raven -pvp) druid/hunter/DH maxed έτοιμους να τους 110 με το launch μετά αποφασίσω τι alt που δεν έχω ξανανεβάσει θα φτιάξω για 4o char. Παίζω raven απο προχθές? που μου τον πρότεινες μεταξύ άλλων και έχω επιστρέψει στον druid μου και την έχω καταβρεί Πιστεψε με 3 χαρακτηρες ειναι υπερ αρκετοι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 όσους dh είδα ingame έχουν πωρωθεί με το gameplay του class, cant wait να φτιάξω αύριο !πάντως απο look φοβεροί .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 στα invansion πάντως τρελό lag + lags spikes + ο τρελός χαμός + δώρο ilvl700 items silvermoon από σήμερα queue LOL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Το εκανες τελικα το Herald of the Titans ; Εγω το εψαξα ενα καιρο αλλο πολυ δυσκολα... Τελικα ναι μολις τωρα το εκανα επιτελους το ρημαδο achievement μετα απο 2 ψοφους Για οσους ενδιαφερονται για Collectors edition να και ενα Unboxing 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Τους γ@μ@ς τώρα ή δεν τους γ@μ@ς? ? ? Αρχίζω κ φλιπάρω, έτσι μ έρχεται να κάνω refund και θα πάρω overwatch απο αλλού φυσικά. ΤΙ ΖΩΑ ρε φίλε και λέγανε μούφες χθες πως θα τα έχουν τελικά σήμεραεπαγγελματισμός όχι αστεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrXavier Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Τελικα ναι μολις τωρα το εκανα επιτελους το ρημαδο achievement μετα απο 2 ψοφους Για οσους ενδιαφερονται για Collectors edition να και ενα Unboxing Ντροπη σου ! Θελω εδω και καιρο να το κανω αλλα δεν μπορω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Τους γ@μ@ς τώρα ή δεν τους γ@μ@ς? ? ? asfsadfadsfs.jpg Αρχίζω κ φλιπάρω, έτσι μ έρχεται να κάνω refund και θα πάρω overwatch απο αλλού φυσικά. ΤΙ ΖΩΑ ρε φίλε και λέγανε μούφες χθες πως θα τα έχουν τελικά σήμερα επαγγελματισμός όχι αστεία Ή μαλακια είναι ποτε θα σου κάνουν το refund.........αν στο κάνουν δεύτερα δώρο αδωρο Κλείδα δικό να πάρω κάρτα 2 μήνη? Το expansion το έχω παρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Ή μαλακια είναι ποτε θα σου κάνουν το refund.........αν στο κάνουν δεύτερα δώρο αδωρο Κλείδα δικό να πάρω κάρτα 2 μήνη? Το expansion το έχω παρει μα γιαυτό τσαντίστηκα , είναι κοροϊδία , πέρα του "έρχεται αύριο" , αν γινόταν να κάνουμε άμεσα refund όσοι παραγγείλαμε απο εκεί ήδη χάσαμε τις ευκαιρίες απο όλα τα άλλα site που πωλούσαν pre-purchase στα 30-35 .......οπότε 2 επιλογές , ή το παίρνουμε 45 ή περιμένουμε ... αλλα ρε π...στη μου μου την έδωσε άσχημα , ιδικά όταν διάβασα οτι παίζει να τα έχουμε κ Δευτέρα .. δηλαδή έλεος τι φάση μπακάλικο ? χμμ για δες cdkeys.com και instant gaming.com το δίνουν στα 20 , έχω ψωνίσει κ απ τα δύο χωρίς πρόβλημα εγώ θα περιμένω να το έχω πρώτα πριν πάρω κάρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δεν υπαρχει cardback για το hs στην ce; Εντύπωση μου κάνει...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις