Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

δεν άντεξα , το αγόρασα , πήρα και μια 2μηνη ακόμα μαζί . fuck it θα βγάλουμε καλοκαίρι 
τι ωραίος που φαίνεται ο dh... ωραίο mobility! Άντε 2 μέρες ακόμα!!! 
Αγόρασα pre-purchase έκδοση και ο κωδικός θα μου έρθει στις 10 Αυγούστου αλλα δεν κατάλαβα και αν έχει ξεχωριστό κωδικό για το character boost ή αν είναι ενσωματωμένος στο expansion  
Τους ρώτησα στο κλειδάδικο και μου είπαν απλά οτι θα λάβω τον κωδικό στις 10/8 ,  ελπίζω να μην έχω κανένα θέμα πχ να λήγει η προσφορά τότε και να μη μπορώ να ενεργοποιήσω το key  :ph34r: 

Ξέρει κανείς γιατι απλά δεν στο στέλνουν και σου λένε θα αποσταλεί 10 ή 29 αντίστοιχα (στην pre-order) ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ετσι λειτουργουν τα κλειδαδικα.Δεν μπορουν να σου δωσουν κωδικο προιοντος που δεν εχουν στα χερια τους.

Ειναι σαν να ζητας απο καταστημα να σου φερει το κουτατο Legion νωριτερα απο τις 30του μηνες δηλαδη 10μερες πιο νωρις κατι που δεν παιζει.

Φανταζομαι οτι την ωρα που θα ενεργοποιεις τον κωδικο στο Battle net θα καταλαβει το συστημα οτι εχεις κανει προ αγορα,και αρα θα σε αφησει να παιξεις με τον DH και μια απο τα ιδια φυσικα για το lvl 100 boost.

Παντως πολυ κακο για το τιποτα οπως ειπα και πιο νωρις οσον αφορα το Demon Hunter μονο για 2 level,αφου ξεκιναει απο τα 98.(απο οτι διαβασα τελειωνει με 690ilvl μολις τελειωσει τα story quest στα 100 level).

• Like 1

Για εμένα θα έπρεπε να ξεκινάει 85lvl αλλα και αυτό δεν με χαλάει , αρκεί τα 100-110 lvl να μην ανεβαίνουν σε 1 μέρα χαχ 
Σκέφτομαι να εκμεταλλευτώ το boost (free 100 hunter :o) και να παίξω outland αλλα είμαι λίγο διστακτικός . Μου αρέσει το όλο σκηνικό να φοβάσαι μη στην πέσουν κτλ δεν έχω θέμα αλλα δεν ξέρω τι λέει απο άποψη community  :-D 

Ε τοτε παιζεις σε normal/pve server.

Και εγω οταν εκανα μεταβαση απο Draenor σε Twisting Nether(ο δευτερος ειναι pvp)στο Cataclysm στα 85 δεν μπορουσα να κανω τα daily στο patch του Firelands γιατι παιζανε φαπες alliance/horde. Μια απο τα ιδια και στα 70 εξω απο Sunwell παλι εκει που ησουν μονος σου και εκανες τα daily σου την πεφτανε 4-5ατομα απο το πουθενα και σου σπαγανε τα νευρα.

• Like 1

Μου αρέσει το όλο σκηνικό να φοβάσαι μη στην πέσουν κτλ δεν έχω θέμα αλλα δεν ξέρω τι λέει απο άποψη community   :-D 

αν είσαι 35+ πήγαινε καρφί σε pve server γιατί θα σου σπάσουν τα νεύρα σε pvp και όταν κάνεις dially είναι μεγάλο θέμα γιατί δεν θα στην πέφτουν ένας-ένας 

• Like 2

δεν άντεξα , το αγόρασα , πήρα και μια 2μηνη ακόμα μαζί . fuck it θα βγάλουμε καλοκαίρι

τι ωραίος που φαίνεται ο dh... ωραίο mobility! Άντε 2 μέρες ακόμα!!!

Αγόρασα pre-purchase έκδοση και ο κωδικός θα μου έρθει στις 10 Αυγούστου αλλα δεν κατάλαβα και αν έχει ξεχωριστό κωδικό για το character boost ή αν είναι ενσωματωμένος στο expansion

Τους ρώτησα στο κλειδάδικο και μου είπαν απλά οτι θα λάβω τον κωδικό στις 10/8 , ελπίζω να μην έχω κανένα θέμα πχ να λήγει η προσφορά τότε και να μη μπορώ να ενεργοποιήσω το key :ph34r:

Ξέρει κανείς γιατι απλά δεν στο στέλνουν και σου λένε θα αποσταλεί 10 ή 29 αντίστοιχα (στην pre-order) ?

Με το που βάλεις το cdkey και κανεις login θα εμφανιστεί δεξια απο τους χαρακτήρες σου ενα εικονίδιο character boost αν το πατήσεις σου λέει ποιον να κανεις κτλπ κτλπ...τουλάχιστον έτσι έγινε πριν 2 μηνες που έβαλα το expansion

• Like 1

Ε τοτε παιζεις σε normal/pve server.

Και εγω οταν εκανα μεταβαση απο Draenor σε Twisting Nether(ο δευτερος ειναι pvp)στο Cataclysm στα 85 δεν μπορουσα να κανω τα daily στο patch του Firelands γιατι παιζανε φαπες alliance/horde. Μια απο τα ιδια και στα 70 εξω απο Sunwell παλι εκει που ησουν μονος σου και εκανες τα daily σου την πεφτανε 4-5ατομα απο το πουθενα και σου σπαγανε τα νευρα.

Είμαι σε αναζήτηση τώρα γιατι δεν θέλω να χαραμίσω το boost σε server με κακό community , επειδή είχα συνηθίσει να παίζω nagrand που είναι normal είπα να δοκιμάσω κ pvp server αλλα τώρα το ξανασκέφτομαι 

αν είσαι 35+ πήγαινε καρφί σε pve server γιατί θα σου σπάσουν τα νεύρα σε pvp και όταν κάνεις dially είναι μεγάλο θέμα γιατί δεν θα στην πέφτουν ένας-ένας 

27 είμαι και μου αρέσει το να μπορείς να τις παίζεις ελεύθερα απλά αν το community είναι 10-13χρονα full δεν είναι κ ότι καλύτερο 

Με το που βάλεις το cdkey και κανεις login θα εμφανιστεί δεξια απο τους χαρακτήρες σου ενα εικονίδιο character boost αν το πατήσεις σου λέει ποιον να κανεις κτλπ κτλπ...τουλάχιστον έτσι έγινε πριν 2 μηνες που έβαλα το expansion

κομπλέ 

Είμαι σε αναζήτηση τώρα γιατι δεν θέλω να χαραμίσω το boost σε server με κακό community , επειδή είχα συνηθίσει να παίζω nagrand που είναι normal είπα να δοκιμάσω κ pvp server αλλα τώρα το ξανασκέφτομαι 

27 είμαι και μου αρέσει το να μπορείς να τις παίζεις ελεύθερα απλά αν το community είναι 10-13χρονα full δεν είναι κ ότι καλύτερο 

κομπλέ 

Εχεις μπερδεψει λιγο τα community απο αλλα παιχνιδια με βαση αυτα που γραφεις.

1 ειναι γενικα το community και αυτο ειναι ολοκληρου του παιχνιδιου(κοινως ολων  των server μαζι). Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι ειτε να παιξεις σε server κυριως για κοντινους φιλους ή να πας σε server ο οποιος να εχει περισσοτερο κοσμο horde ή Alliance.

https://realmpop.com/eu.html

Μην κανεις το λαθος και φτιαχνεις χαρακτηρες απο δω και απο κει σε διαφορετικους server.

Αν θες να παιξεις Alliance θα σου προτεινα Silvermoon λογω pve αλλιως Outland απο pvp ή Ravencrest/Sylvannas.

• Like 1

Εχεις μπερδεψει λιγο τα community απο αλλα παιχνιδια με βαση αυτα που γραφεις.

1 ειναι γενικα το community και αυτο ειναι ολοκληρου του παιχνιδιου(κοινως ολων  των server μαζι). Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι ειτε να παιξεις σε server κυριως για κοντινους φιλους ή να πας σε server ο οποιος να εχει περισσοτερο κοσμο horde ή Alliance.

https://realmpop.com/eu.html

Μην κανεις το λαθος και φτιαχνεις χαρακτηρες απο δω και απο κει σε διαφορετικους server.

Αν θες να παιξεις Alliance θα σου προτεινα Silvermoon λογω pve αλλιως Outland απο pvp ή Ravencrest/Sylvannas.

Σωστός

τελικά με τον rav που πρότεινες το αποφάσισα και ξεκίνησα πάλι τον NE druid μου @ ravencrest τον οποίο είχα ξεχάσει πως υπάρχει καν!

85ρης (ήταν) και 525/525 alchemy/herbalism και archeology 

θα φτιάξω εκεί 100ρη και Dh επίσης . Δεν είμαι 100% σίγουρος αν θα φτιάξω hunter tho , θα μελετήσω τις αλλαγές στο legion πριν αποφασίσω ποιο class θα pickάρω.

ο dudu με κόλλησε πολύ περισσότερο απο τον hunter   :ph34r: 

Ρε παιδια ξερετε κανενα site για να κανω pre-purchase γιατι εχω μπερδευτει και μερικα γραφουν pre-order φοβαμαι μην κανω λαθος..

το pre-order έρχεται τέλος του μήνα , βεβαιώσου οτι είναι pre-purchase πριν αγοράσεις.

εγώ πρόλαβα σχετικά φθηνό (35)σε ένα site και είχε 2 κομμάτια left , μετά πήγαιναν στα 40φεύγα νομίζω 

πουλάνε ακριβότερα το pre-purchase απο το preorder , απλά ήθελα να φτιάξω νωρίς dh και να πάρω και το boost :P

τώρα νομίζω αν βρεις θα το βρεις ακριβώτερο , κοίταξα τα πρώτα 8-10 φθηνότερα στο allkeyshop και είναι pre-order όλα 

Ωραία cinematics και quest line εχει το pre patch αλλα πραγματικά κατι πρέπει να γίνει με τα fps , εχει πολύ fps drops μεσα σε πανικό οταν γίνεται και δεν δικαιολογείται να υπάρχει τετοιο πράγμα σε σύγχρονα συστήματα

Ωραία cinematics και quest line εχει το pre patch αλλα πραγματικά κατι πρέπει να γίνει με τα fps , εχει πολύ fps drops μεσα σε πανικό οταν γίνεται και δεν δικαιολογείται να υπάρχει τετοιο πράγμα σε σύγχρονα συστήματα

Μαλλον εχεις καιρο να παιξεις mmo γιατι και στα αλλα mmo ειναι τα ιδια και χειροτερα. Και φυσικα μιλαω για Rift,FF XIV,Aion,Tera σιγουρα

Βασικα τι λεω. Blackrock Foundry στα mobs πριν τα πρωτα boss που πετανε φωτιες αν ειχες παιξει παλι τα fps πηγαιναν στα 10-15...

το pre-order έρχεται τέλος του μήνα , βεβαιώσου οτι είναι pre-purchase πριν αγοράσεις.

εγώ πρόλαβα σχετικά φθηνό (35)σε ένα site και είχε 2 κομμάτια left , μετά πήγαιναν στα 40φεύγα νομίζω 

πουλάνε ακριβότερα το pre-purchase απο το preorder , απλά ήθελα να φτιάξω νωρίς dh και να πάρω και το boost :P

τώρα νομίζω αν βρεις θα το βρεις ακριβώτερο , κοίταξα τα πρώτα 8-10 φθηνότερα στο allkeyshop και είναι pre-order όλα 

Τα ιδια εκανε και χτες ενας φιλος μου που εκανε pre purchase απο Blizzard store το expansion και τον εκραζα 10λεπτα(που λεει ο λογος). Εδωσε 45ευρω για pre purchase και με 49ευρω αγοραζε το expansion+2μηνες απο αλλο site...

Τρελη εκμεταλλευση και σιγα και τους Demon Hunter να τους παιξεις 2lvl και κατι εγινε :P

• Like 1

Μαλλον εχεις καιρο να παιξεις mmo γιατι και στα αλλα mmo ειναι τα ιδια και χειροτερα. Και φυσικα μιλαω για Rift,FF XIV,Aion,Tera σιγουρα

Βασικα τι λεω. Blackrock Foundry στα mobs πριν τα πρωτα boss που πετανε φωτιες αν ειχες παιξει παλι τα fps πηγαιναν στα 10-15...

Τα ιδια εκανε και χτες ενας φιλος μου που εκανε pre purchase απο Blizzard store το expansion και τον εκραζα 10λεπτα(που λεει ο λογος). Εδωσε 45ευρω για pre purchase και με 49ευρω αγοραζε το expansion+2μηνες απο αλλο site...

Τρελη εκμεταλλευση και σιγα και τους Demon Hunter να τους παιξεις 2lvl και κατι εγινε :P

αυτό με τα 49 που λες δεν ξέρω πότε έπαιζε σε προσφορά αλλα στα κλειδάδικα που είχα ψάξει δεν είχα βρει, pre-purchase ήταν ή pre-order? .. και εγώ αρχικά για πακέτο έψαχνα αλλα στα 35 +20 ευρό η 2μηνη = 55 euro . 6 euro παραπάνω αλλα μπορώ να παίξω απο σήμερα DH και λογικά θα πάρω και το boost , pre-order έβρισκα φθηνότερο εννοείται 

Στα 45 σίγουρα δεν θα το αγόραζα πάντως... είχα βάλει ταβάνι τα 30 αρχικά αλλα είπα πάει στο καλό 35 , θα μου βγάλει 3 μήνες τώρα δεν πειράζει 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...