Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι, πρεπει να εχεις ενα 70αρη τουλαχιστον στο realm που θες να παιξεις.

χμμμ , φτιάχνεις έναν dk μπαμ μπαμ παραλείποντας τα βαρετά αρχικά level 1-55 

αν δεν δουλεύει με τους boosted characters δηλαδή ή αν δεν θες να φτιάξεις στο ίδιο realm 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

σκεφτόμουν να ανεβάσω ένα alt και να καθυστερήσω λίγο την αγορά του αλλα τώρα κάτι με έπιασε και θέλω να το πάρω να δοκιμάσω τον dh και τα υπόλοιπα features αχχαχ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχω την εντύπωση ότι θέλει τουλάχιστον έναν lvl 70.

Αν ισχύει είμαι μια χαρά, έχω 80lvl  :-D 

Επειδή έχω πολύ καιρό να παίξω άρχισα νέο χαρακτήρα.

Βλέπω πολλές αλλαγές,ωραία γραφικά,νέα talent tree ....

Σε μένα φαίνεται άλλο παιχνίδι.

• Like 1

όποτε θέλεις το βάζεις(ακόμα και να είναι frozen το account σε αφήνει να το χρησιμοποιησεις η να αγοράσεις εάν δεν έχεις ,άλλα έχεις gold ), μπορείς να έχεις στην τσάντα σου μέχρι 10 (και σε όλο το battlenet account σου ), μπορείς σε διάστημα 24 μηνών να αγοράσεις μέχρι 36 token. 

Άντε καλά, δεν είναι ξενέρα, να πληρώνεις περισσότερα για να πάρεις τη συλλεκτική και να μην έχεις τον 100αρη που άλλοι θα πάρουν με πολύ λιγότερα χρήματα

Να διευκρινησω μονο οσον αφορα αυτο οτι και για τον 100ρη και για το να παιξεις με τον Demon Hunter νωριτερα ειναι για pre purchase αγορες και οχι για pre order,εχει μια μικρη διαφορα :)

Και Pre purchase μπορει να γινει ειτε ψηφιακα,ειτε απο καταστημα μεσω του ειδικου κουτιου https://www.amazon.co.uk/World-Warcraft-Legion-DVD-Mac/dp/B01982D1C4/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1470470392&sr=8-3&keywords=warcraft+legion

Τα κανονικα κουτια και οι collectors κυκλοφορουν 1 μερα πριν το expansion και αρα δεν γινεται να σου δωσουν τον κωδικο νωριτερα.

Επισης απο το παραπανω μαλλον εννοεις οτι δεν θα εχεις νωριτερα τον 100ρη οχι γενικα,γιατι το boost το παιρνεις κανονικα.

Και οσον αφορα το παραπανω πρεπει καποια στιγμη αυτο το πραγμα να ξεκαθαρισει λιγο οπου εννοειται ή γραφεται κιολας.

ρε παιδιά πως γίνεται να φτιάξω demon hunter νωρίτερα απο το release? μπαίνω να αγοράσω cd key και σε διάφορα μαγαζιά λέει θα στείλουν τους κωδικούς 28-29 Αυγούστου . Μα αφού μπορείς να φτιάξεις dh σε 3? μέρες υποτίθεται .. κανόνισα να μου κάνουν εξυπηρέτηση με πιστωτική κατα τις 8 λόγο οτι δεν έχω λεφτά στην δική μου και το βλέπω τελευταία στιγμή αυτό ...έλεος

προτείνεται μου κάποιος 1-2 μαγαζιά με cd keys plz , έχει τρελή ζέστη εδώ που κάθομαι και δεν στροφάρει 

ρε παιδιά πως γίνεται να φτιάξω demon hunter νωρίτερα απο το release? μπαίνω να αγοράσω cd key και σε διάφορα μαγαζιά λέει θα στείλουν τους κωδικούς 28-29 Αυγούστου . Μα αφού μπορείς να φτιάξεις dh σε 3? μέρες υποτίθεται .. κανόνισα να μου κάνουν εξυπηρέτηση με πιστωτική κατα τις 8 λόγο οτι δεν έχω λεφτά στην δική μου και το βλέπω τελευταία στιγμή αυτό ...έλεος

προτείνεται μου κάποιος 1-2 μαγαζιά με cd keys plz , έχει τρελή ζέστη εδώ που κάθομαι και δεν στροφάρει 

Μαρεσει που το εγραψα απο πανω κιολας οτι ειναι με προ αγορα παιχνιδιου μονο οχι προπαραγγελια και ρωτας στο απο κατω σχολιο...

Οσο για κλειδαδικα προσωπικα αγοραζω μονο απο Instant gaming και ως τωρα κανενα προβλημα δεν ειχα.

Ωριστε και τα παντα εδω αναλυτικα για αυτους http://www.wowhead.com/news=254767/are-you-prepared-demon-hunter-pre-patch-overview

• Like 1

Μαρεσει που το εγραψα απο πανω κιολας οτι ειναι με προ αγορα παιχνιδιου μονο οχι προπαραγγελια και ρωτας στο απο κατω σχολιο...

Οσο για κλειδαδικα προσωπικα αγοραζω μονο απο Instant gaming και ως τωρα κανενα προβλημα δεν ειχα.

Ωριστε και τα παντα εδω αναλυτικα για αυτους http://www.wowhead.com/news=254767/are-you-prepared-demon-hunter-pre-patch-overview

πουλάνε και pre-order και pre-purchase όμως και δεν είχα καταλάβει οτι τα κλειδάδικα πουλούσαν και τα δυο  :)

thx για το link 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...