Vapir Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 τι χαρακτήρα έχεις; hunter bm έχω και pala έτοιμο για να τον πάω 100 αλλα με αυτά που διαβάζω.... ο DK τι λέει στο raid soloing?
k_skidrow Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Αμα αγορασω αυτο https://www.instant-gaming.com/en/1136-buy-key-battlenet-world-of-warcraft-legion/ παιρνω κανονικα το 100 lvl boost ή ισχυει μονο αμα το αγορασω απο την blizzard??Εχει αγορασει κανεις απο αυτο το site ξερετε αμα ειναι safe? Αν πας κατω στα features του link Που εδωσες λεει οτι θελεις να μαθεις
tehAllantin Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 hunter bm έχω και pala έτοιμο για να τον πάω 100 αλλα με αυτά που διαβάζω.... ο DK τι λέει στο raid soloing? παλιοτερα, OΛΑ τα σολο raid τα έκανα με τον D(a)K(ona), δεν υπαρχει *υπηρχε γιατι εχω να παιξω απο pandaria*. Τώρα, με τον lock τα έκανα που δοκίμασα ενα διμηνο το Warlords. Πάντως, ο hunter λογικα ακομη ειναι η καλύτερη solo κλάση. Και δεν εχω ιδέα για τα set του 1
Fulgore Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 hunter bm έχω και pala έτοιμο για να τον πάω 100 αλλα με αυτά που διαβάζω.... ο DK τι λέει στο raid soloing? Ο κανονας λεει οτι μπορεις να κανεις Solo raid 2 lvl πισω,δηλαδη στην παρουσα φαση ως lvl 100 μπορεις ανετα να φας μεχρι lvl 85 raid. Οσο για το transmog δεν γινεται να σου προτεινουμε κατι εμεις.Μπαινεις στην σελιδα,βλεπεις ποια σου αρεσουν και απο που πεφτουν και πας και φαρμαρεις. Ειναι αισθητικο το θεμα πως γινεται να σου προτεινουμε εμεις Επισης απο instant gaming αγοραζω εδω και 1 χρονο με χρεωστικη καρτα κανονικα και ποτε δεν ειχα θεμα. Παντως και παλι βλεπω οτι η 3μηνη βγαινει 12ευρω το μηνα(δηλαδη στους 2 μηνες 24ευρω)ενω απο instant ειναι 20ευρω,αρα δεν νομιζω οτι συμφερει για φθηνοτερα να μην αγορασει καποιος απο εκει. 1
Xorxhs! Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Γιατι ξενερα για κατι που ισχυει για ολες τις collector και σε αλλα παιχνιδια οσον αφορα το pre order? παντως ειχε γραφτει και στις προηγουμενες και το ιδιο παει και για αυτη την Collector.Πολυ αδιαφορη ρε γμτ απο πλευρας περιεχομενου. Άντε καλά, δεν είναι ξενέρα, να πληρώνεις περισσότερα για να πάρεις τη συλλεκτική και να μην έχεις τον 100αρη που άλλοι θα πάρουν με πολύ λιγότερα χρήματα, γιατί έτσι ισχύει και σε άλλες συλλεκτικές...
Fulgore Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Άντε καλά, δεν είναι ξενέρα, να πληρώνεις περισσότερα για να πάρεις τη συλλεκτική και να μην έχεις τον 100αρη που άλλοι θα πάρουν με πολύ λιγότερα χρήματα, γιατί έτσι ισχύει και σε άλλες συλλεκτικές... Μα και στην απλη κουτατη εκδοση δεν ισχυει το ιδιο με την Collector ουτως ή αλλως? Κοινως μονο σε ψηφιακο Pre order ισχυουν αυτα για τον πολυ απλο λογο οπως ειπα του να ακυρωσεις την παραγγελια. Απλη λογικη ειναι. Ερχεσαι εσυ απο το καταστημα και κανεις pre order το παιχνιδι,σου στελνω εγω τον 100αρη και εσυ με το που παρεις τον κωδικο ακυρωνεις την παραγγελια και κανεις μετα παλι προπαραγγελια απο αλλο καταστημα και παει λεγοντας.
Xorxhs! Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Μα και στην απλη κουτατη εκδοση δεν ισχυει το ιδιο με την Collector ουτως ή αλλως? Κοινως μονο σε ψηφιακο Pre order ισχυουν αυτα για τον πολυ απλο λογο οπως ειπα του να ακυρωσεις την παραγγελια. Απλη λογικη ειναι. Ερχεσαι εσυ απο το καταστημα και κανεις pre order το παιχνιδι,σου στελνω εγω τον 100αρη και εσυ με το που παρεις τον κωδικο ακυρωνεις την παραγγελια και κανεις μετα παλι προπαραγγελια απο αλλο καταστημα και παει λεγοντας. Η απλή λογική θέλει το να κάνεις pre-order και να δώσεις όλο το ποσό. Πολλά ελληνικά μαγαζιά σε υποχρέωναν να προπληρώσεις τη συλλεκτική.
Fulgore Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Η απλή λογική θέλει το να κάνεις pre-order και να δώσεις όλο το ποσό. Πολλά ελληνικά μαγαζιά σε υποχρέωναν να προπληρώσεις τη συλλεκτική. Εγω ξερω οτι στο εξωτερικο μπορεις να κανεις σαν ανθρωπος προπαραγγελια την Collector edition ή αν θες το pre order boost να παρει την συγκεκριμενη εκδοση(οπως ειχε αντιστοιχη και του Warlords) https://www.amazon.co.uk/Blizzard-72987EN-World-Warcraft-Collectors/dp/B01AL7WN56/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1470306132&sr=8-2&keywords=legion Στην Ελλαδα παλι μονο ο Κωτσοβολος εχει μεινει πλεον για προπαραγγελια..... Και στην τελικη απο τωρα μεχρι να βγει το Legion προλαβαινεις ανετα αν παιξεις να ανεβασεις τουλαχιστον 2 100ριδες με τα Heirloom,σιγα και το τρομερο lvl 100 boost.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) ARE YOU PREPARED ? KINGDOMS WILL BUUUUUUUUUUUUUURN Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2016 από Επισκέπτης
Soultaker1979 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Το καινούριο μου απόκτημα 20160804_192939.jpg Respect!
BlackScorpionX Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Το καινούριο μου απόκτημα 20160804_192939.jpg Φυσικά, πάνω σε παραδοσιακό άσπρο κάλυμα ντιβανιού που έχουν όλα τα "σωστά" ελληνικά σπίτια! double respect! 3
Tecton Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Ψήθηκα και εγώ και έβαλα μια καρτούλα. Για πείτε αν γνωρίζει κανείς γιατί δεν βρήκα μία απάντησή στο google Demon hunter θα μπορώ να φτιάξω αμέσως ή θα πρέπει να έχω τουλάχιστον έναν χαρακτήρα π.χ. 55lvl. Αν θυμάμαι καλά ο DK ήθελε να έχεις έναν.
Soultaker1979 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Ψήθηκα και εγώ και έβαλα μια καρτούλα. Για πείτε αν γνωρίζει κανείς γιατί δεν βρήκα μία απάντησή στο google Demon hunter θα μπορώ να φτιάξω αμέσως ή θα πρέπει να έχω τουλάχιστον έναν χαρακτήρα π.χ. 55lvl. Αν θυμάμαι καλά ο DK ήθελε να έχεις έναν. Έχω την εντύπωση ότι θέλει τουλάχιστον έναν lvl 70.
k_skidrow Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Ναι, πρεπει να εχεις ενα 70αρη τουλαχιστον στο realm που θες να παιξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις