Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσο μακακες είναι ρε παιδιά, μας άφησαν χωρίς rings , neck στο pvp με αποτέλεσμα να έχω πάρει όλο το 710 gear εκτός από jewels.

Γνωρίζει κανείς τι παίζει κ πότε θα τα δώσουν;

Ρε συ σε λιγοτερο απο 1 μηνα βγαινει το expansion.Λες να ασχοληθουν με το pvp του warlords? 

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως πολυ ξενερωμα για εμας με τα collectors..Ούτε τον τζαμπα 100αρη δεν μπορούμε να εχουμε

Γιατι ξενερα για κατι που ισχυει για ολες τις collector και σε αλλα παιχνιδια οσον αφορα το pre order? παντως ειχε γραφτει και στις προηγουμενες και το ιδιο παει και για αυτη την Collector.Πολυ αδιαφορη ρε γμτ απο πλευρας περιεχομενου.

Ασε που οπως εχουν πει ηδη αρκετοι,ειδικα τις πρωτες μερες ειναι που θα γεμισει ο τοπος με DH. 

Γενικα για τα physical pre order ειναι απολυτα κατανοητο αυτο γιατι κανεις δεν εγγυαται πχ οτι εσυ αν επαιρνες το lvl 100 boost τωρα δεν θα ακυρωνες την αγορα πριν βγει το παιχνιδι,και το lvl 100 boost χρεωνεται 50ευρω παρακαλω(σαν υπηρεσια και καλα).

Δημοσ.

Εγώ για πρώτη φορά το έκανα digital pre-order. Το βρήκα και 12 ευρώ κάτω από αυτό που δίνουν στα καταστήματα.

Πλέον από όπου μπορώ να κόψω κόβω...καταραμένη κρίση.

Δημοσ.

Ρε μαγκες θελω να βαλω μια διμηνη,και ισως να παρω και το expansion απο τωρα, και δεν εχω προσβαση σε paypal αυτη τη στιγμη.

Μεσω paysafe γινεται κατι;  Απο το instant-gaming για παραδειγμα.

Δημοσ.

Ρε μαγκες θελω να βαλω μια διμηνη,και ισως να παρω και το expansion απο τωρα, και δεν εχω προσβαση σε paypal αυτη τη στιγμη.

Μεσω paysafe γινεται κατι;  Απο το instant-gaming για παραδειγμα.

Εγώ από instant-gaming αγόρασα με χρεωστική. Δεν ξέρω για paysafe να είμαι ειλικρινής.

Δημοσ.

έμα: Μερική άρση απαγόρευσης συναλλαγών καρτών σε sites του εξωτερικού

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, στo πλαίσιo χαλάρωσης των υφισταμένων περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων, αποφασίστηκε από την αρμόδια Επιτροπή Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών, η τροποποίηση της από 27/11/2015 απόφασης ως προς τη διενέργεια συναλλαγών καρτών πληρωμής, με/χωρίς φυσική παρουσία, σε POS αλλοδαπών παρόχων υπηρεσιών πληρωμών, έτσι ώστε να ισχύσει η μερική άρση απαγόρευσης συναλλαγών καρτών πληρωμών σε ηλεκτρονικά καταστήματα του εξωτερικού (συναλλαγές χωρίς φυσική παρουσία κάρτας).

Ως εκ τούτου, επιτρέπονται, πλέον, οι συναλλαγές με κάρτες πληρωμών, σε sites του εξωτερικού, στις κάτωθι κατηγορίες:

1. Αγορές ειδών ένδυσης και υπόδησης.
  2. Αγορές οικιακού εξοπλισμού.
  3. Αγορές ηλεκτρονικών ειδών / εξοπλισμού.
  4. Αγορές καλλυντικών.
  5. Συναλλαγές με εταιρείες video games.

Τα παραπάνω έχουν εφαρμογή στο σύνολο των καρτών εκδόσεως Τράπεζας Πειραιώς (χρεωστικές / πιστωτικές / προπληρωμένες κάρτες), και ισχύουν από το μεσημέρι της 2ας Αυγούστου 2016

δοκίμασε με την πιστωτική σου κανονικά. μάλλον τώρα μπορούμε 

Δημοσ.

παιδιά επειδή έχω χαθεί λίγο με το transmog farming , ποια dungeon και raid αξίζουν για farm? δοκίμασα blackwing descent 25 hc κ ήταν πολυ εύκολο οπότε θέλω να δοκιμάσω κ άλλα 

Δημοσ.

Θελω να ενημερωσω τους φιλους οτι σημερα εκανα τριμηνη συνδρομη απο battlenet χρησιμοποιωντας τη χρεωστικη καρτα της πειραιως που εχω. Οποτε να γνωριζετε μπορουμε και παλι να χρησιμοποιησουμε ελληνικες καρτες

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά επειδή έχω χαθεί λίγο με το transmog farming , ποια dungeon και raid αξίζουν για farm? δοκίμασα blackwing descent 25 hc κ ήταν πολυ εύκολο οπότε θέλω να δοκιμάσω κ άλλα 

τι χαρακτήρα έχεις;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...