aliakas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 είναι σαφές αυτό που λέω απ ότι φαίνεται δεν έχεις druid healer δεν είπα ότι δεν είναι καλός healer είπα ότι μας πρόσθεσαν δυσκολία εκεί που δεν υπήρχε το spell αυτό έμπαινε αυτόματα εκεί που ήθελες και τώρα πρέπει να το επιλέξεις με τον αριθμό του skill (1 ας πούμε) και μετά με το ποντίκι να το τοποθετήσεις εκεί που θες ξαναλέω MEGA FAIL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erevus Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Ισχύει αυτό που λέει ο Silverage, κι εγώ έχω παίξει έτσι 3 φορές από 10 days trial. Απλά ο περιορισμός είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις ding πέρα από το 100 lvl, θα παίρνεις exp μέχρι το 99% της μπάρας. Ωστόσο είναι ένας ωραίος τρόπος να πάρεις μια καλή γεύση από το νέο περιεχόμενο και συνάμα μια "τζούρα" λίγων ημερών σε περίπτωση που δεν θέλεις να βάλεις ολόκληρη συνδρομή 30 ημερών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Ισχύει αυτό που λέει ο Silverage, κι εγώ έχω παίξει έτσι 3 φορές από 10 days trial. Απλά ο περιορισμός είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις ding πέρα από το 100 lvl, θα παίρνεις exp μέχρι το 99% της μπάρας. Ωστόσο είναι ένας ωραίος τρόπος να πάρεις μια καλή γεύση από το νέο περιεχόμενο και συνάμα μια "τζούρα" λίγων ημερών σε περίπτωση που δεν θέλεις να βάλεις ολόκληρη συνδρομή 30 ημερών. Και εγω και αλλοι εχουν παρει τον δωρεαν χρονο που προφανως και λειτουργει σαν διαφημιση για να σε πεισει να αγορασεις το expansion. Το θεμα ομως ειναι οτι αυτο δεν εχει συγκεκριμενη ημερομηνια,και σε αυτο εγω εδωσα βαση λεγοντας αν υπαρχει καπου επισημα το ποτε παιζει να γινει αυτο. guys υπάρχει κάποιος τρόπος να πάρω trial period χωρίς να έχω αγοράσει το expansion ??(είμαι με το WoD) Και η κουβεντα ξεκινησε απο εδω και η απανταση που δωθηκε ειναι οταν βγει το Legion. Ναι μεν εχει δικιο αλλα το θεμα ειναι οτι δεν γνωριζουμε το ποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_s365 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Ρε παιδια τι θα πει να παρω trial ενω ξερω τι παιχνιδι ειναι. Αν σ'αρεσει κανεις συνδρομη. Αν οχι τοτε αστο. Τα υπολοιπα ειναι περιττα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δεν παίρνεις trial για αυτό....παίρνεις για να παίξει ενω δεν εχεις κάρτα...παίζω wow απο όταν βγήκε...δεν περιμένω το trial για να το δω. Αφού το δίνουν γιατί να μην το πάρω ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erevus Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Αφού το δίνουν γιατί να μην το πάρω ? Αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paralizer Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Εν μερη διαφωνω να σου πω την αληθεια κυριως οσον αφορα το 1-58. Δυστηχως ειναι απιστευτα χρονοβορο και σπαστικο το lvl up μεχρι τα 58κυριως λογω των διαφορετικων μερων σε αντιθεση με τα επομενα expansion που ειναι μαζεμενες οι περιοχες για να κανεις quest. Ουτε βεβαια ειναι και τα super quest σε αυτα τα lvl που αν δεν τα κανεις χανεις τρομερα πραγματα,σε αντιθεση πχ με του Warlords που τα κανανε πιο ωραια και με cutscenes. Συμφωνώ με αυτό που λες, αλλά συμφωνώ τώρα, που παίζω wow από το 2004, έχω δοκιμάσει όλες τις κλάσεις, έχω κάνει lvl up δεν ξέρω κι εγώ με πόσους χαρακτήρες κτλ κτλ. Ναι, για εμένα και εσένα είναι χρονοβόρο, βαρετό, ανούσιο, σπαστικό, ότι θέλεις βάζεις. Για κάποιον όμως που δεν το έχει παίξει ποτέ δεν νομίζω να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτούς τους χαρακτηρισμούς. Θεωρώ αν δεν το έχεις δει ΠΟΤΕ το game, είναι απόλαυση να το πιάσεις σιγά σιγά από την αρχή. Αν έχω καταλάβει φυσικά σωστά τον φίλο που είπε να το ξεκινήσει, ότι δηλαδή δεν το έχει παίξει ποτέ το παιχνίδι. Κατά τα άλλα συμφωνώ μαζί σου απόλυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 https://worldofwarcraft.com/en-gb/news/20215460/invasions-and-demon-hunters-arrive-august-9 Από 9 Αυγούστου, Demon Huntards Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 καλά πως τους ήρθε να αλλάξουν το Stampede και να το κάνουν έτσι? ...... ότι νάνε , πάνω που είχα μπει και γούσταρα με ξενέρωσαν . το core hound έγινε το ίδιο όπως όλα τα απλά pet χάνοντας το special skill του κτλ. Πριν το patch την είχα καταβρεί , μακάρι να είχα αρχίσει πέρσι ή νωρίτερα .. :/οι lock χάσανε το metamorphosis .. λολ, sorry αλλα ποιος τις σκέφτεται αυτές τις αλλαγές? πφφ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Συμφωνώ με αυτό που λες, αλλά συμφωνώ τώρα, που παίζω wow από το 2004, έχω δοκιμάσει όλες τις κλάσεις, έχω κάνει lvl up δεν ξέρω κι εγώ με πόσους χαρακτήρες κτλ κτλ. Ναι, για εμένα και εσένα είναι χρονοβόρο, βαρετό, ανούσιο, σπαστικό, ότι θέλεις βάζεις. Για κάποιον όμως που δεν το έχει παίξει ποτέ δεν νομίζω να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτούς τους χαρακτηρισμούς. Θεωρώ αν δεν το έχεις δει ΠΟΤΕ το game, είναι απόλαυση να το πιάσεις σιγά σιγά από την αρχή. Αν έχω καταλάβει φυσικά σωστά τον φίλο που είπε να το ξεκινήσει, ότι δηλαδή δεν το έχει παίξει ποτέ το παιχνίδι. Κατά τα άλλα συμφωνώ μαζί σου απόλυτα. Μην ξεχνας οτι ουτως ή αλλως το questing ουτως ή αλλως εχει αλλαξει λογω Cataclysm απο οτι ηταν παλια. Επισης ο λογος που λεω οτι αξιζει περισσοτερο μετα τα 58 ειναι γιατι εχεις και καλυτερη εικονα οσον αφορα το lore,κατι που να πηγαινεις απο Darkshire σε Stv ειναι ψιλο οτι να ναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Το gameplay trailer που βγηκε νωριτερα για Κινα αν θυμαμαι καλα. Πολυ πρασινο παντως ρε γαμωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianourios Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Η προσφορα με το lvl 100 boost ισχυει μονο αμα κανεις pre order το legion η και να το αγορασεις μετα τις 30 αυγουστου παλι θα παρεις το boost? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Η προσφορα με το lvl 100 boost ισχυει μονο αμα κανεις pre order το legion η και να το αγορασεις μετα τις 30 αυγουστου παλι θα παρεις το boost? Ισχυει αν παρεις το παιχνιδι κανονικα.Δεν ειναι pre order bonus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Πόσο μακακες είναι ρε παιδιά, μας άφησαν χωρίς rings , neck στο pvp με αποτέλεσμα να έχω πάρει όλο το 710 gear εκτός από jewels. Γνωρίζει κανείς τι παίζει κ πότε θα τα δώσουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις