andrip Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 δυστυχώς θα είναι μόνο για το ενάμισι lvl rested
pseira Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Simera mas epese Eye Of Sulfuras tyxeroi afou exoun perasei 2 mines sxedon apo to 1o kill tou ragna ^^ dystyxws omws den to pira prepei na perimenw allo drop...kai alla 8 ingots...
Toufas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 http://www.partingvisions.com/modules.php?name=News&file=article&sid=85 allages 1.10
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 "5. Intimidating Shout - When it is resisted by the main target, it will no longer apply its fear. The fear is now limited to 5 targets. " Έτσι... καλά το λένε 1.2: "Warriors are not allowed to use 2h weapons anymore."
andrip Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 δε σε έπιασα διαμαρτύρεσε για το resist ή για το fear σε 5 mobs?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2006 Fear σε 5 mobs. Για PvP (ειδικά AV), ωχ αχ ουχ...
Nazre Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Οχι' date=' κανονικα παιζω, με τον αυθεντικο client, πληρωνω, κτλ.Δεν ξερω τι φταιει.Ο μονος λογος που μου ερχεται στο μυαλο ειναι οτι οταν εβαλα το wow ειχα ηδη τα patches και τα εβαλα χωρις να τα κατεβασω. ΛΕΤΕ να φταιει αυτο? [edit'] Σαν να μην εφτανε το κολλημα δεν μπορει να συνδεθει η μλκια.Και τα realm φαινονται μια χαρα στο site [edit] μια που το εφερε η κουβεντα, ξερει κανενας σας να μου πει για ποσο καιρο μενει το account αν δεν καταχωρισεις αριθμο καρτας προπληρωμενου χρονου? [/edit] [/edit] Δεν ξέρω αν έχω καταλάβει ακριβώς τι πρόβλημα έχεις πάντως σου προτείνω τα εξής βήματα που ίσως σε βοηθήσουν να το λύσεις: 1ον Μπες C:/Program Files/WoW/ και βρες ένα αρχείο που λέγεται fixerrors.exe (μπορεί να λέγεται και fixpatch.exe δεν το θυμάμαι καλά) και τρέξε το αρχείο αυτό. Αυτό θα σου πάρει αρκετή ώρα μια που πρόκειται για μια εφαρμογή η οποία κάνει scan σε όλα τα αρχεία εγκατάστασης αλλά και στα patches του wow και βρίσκει προβλήματα, ενώ στην συνέχεια συνδέεται στο internet και κατεβάζει τα διορθωτικά αρχεία που χρειάζεσαι. 2ον Αν αυτό δεν λύνει το πρόβλημα τότε από my network connections και properties και στην καρτέλα connections/advanced απελευθέρωσε το 1020 port (και πάλι αυτό τσέκαρέ το δεν θυμάμαι αν αυτό ειναι το port ακριβώς), είναι το port με το οποίο επικοινωνεί το παιχνίδι προς τα έξω. 3ον Το ίδιο προσπάθησε να κάνεις και στις ρυθμίσεις του software firewall που χρησιμοποιείς, από ρυθμίσεις, program control, θέσε σε υπερεμπιστευτικό επίπεδο το πρόγραμμα wow. 4on To ίδιο μπορείς να κάνεις και στο firmware firewall του router σου (αν χρησιμοποιείς) συνδέσου στην τοποθεσία http://198.162.0.1 και από settings απελευθέρωσε το 1020 port. 5on Πήγαινε Start/Run και πληκτρολόγησε msinfo32. Θα εμφανιστούν τα διαγνωστικά εργαλεία συστήματος (για windows xp), εκεί στην καρτέλα hardware resourses δες αν sto modem connections παρουσιάζεται η ένδειξη failed. Σε τέτοια περίπτωση θα προχωρήσουμε σε πλήρη απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση του modem και reconfiguration στα settings του. Αν δεν ξέρεις πως γίνεται πες μου για να ξαναποστάρω. 5on Aν τίποτα από όλα αυτά δεν βοηθάει πήγαινε Start/Run και πληκτρολόγησε cmd. Θα εμφανιστεί το console των windows εκεί πληκτρολόγησε cd\ να περάσεις στο c: και εκεί πληκτρολόγησε sfc \scannow. Θα εμφανιστεί το file check system των windows και θα εντοπίσει τυχόν προβλήματα στο λειτουργικό. Εδώ ότι dll έχει καταστραφεί πρέπει να το βρεις από το cd των windows ή από site και να το εγκαταστήσεις ξανά. 6ον Αν τίποτα από όλα αυτά δεν σου λύνει το πρόβλημα τότε προσπάθησε να κάνεις πλήρη απεγκατάσταση στο wow. Κράτα μετά ένα back up στην registry. Τρέξε έναν registry cleaner, ή ένα remooval tool. Και επανεγκατέστησε το προγραμμα κατέβασε ξανά τα pathes, απ΄'το net (όχι από cd) και ξαναπροσπάθησε. 7on An στα crash αυτά που περιγράφεις το μύνημα που πέρνεις συνήθως αφορά memory failes, τότε αναβάθμισε την μνήμη σου. Minimum μνήμη για ικανοποιητικά αποτελέσματα κατά την γνώμη μου 2 Χ DDR αν έχεις mob 475 μεγέθους 1G η κάθε μία. Αν διαθέτεις σύγχρονο mob 775 τότε βάλε μία DDR 2. Εγώ πάνω σε mob 475 έχω πάντως 4 Χ DDR (2 Χ 512 και 2 Χ 1 G) συνολικά έχω 3 G μνήμη. 8on Επίσης για τα crash μπορεί να παίζει ρόλο και η κάρτα γραφικών. Ανοιξε το κουτί και κοίταξε αν η κάρτα γραφικών δουλεύει κανονικά. Δουλεύει ο ανεμιστήρας της ή καίγεται, έλεγξε τις θερμοκρασίες συστήματος, απενεργοποίησε τυχόν ρυθμίσεις που επιβαρύνουν το σύστημα και θέσε σε minimum όλα τα extras μέσα από το παιχνίδι. Αυτά αν έχεις κάρτα παλαιού τύπου. Αυτά μπορώ να σκευτώ τώρα, αν και πάλι έχεις πρόβλημα πες μου να ξαναποστάρω.
Isle Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Σε ευχαριστω που εκατσες και τα εγραψες ολα αυτα για να με βοηθησεις. Μαλλον το προβλημα ειναι η μνημη, εχω 2x256ddr, .
polaki Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 http://198.162.0.1 Η default IP των router συνηθως ειναι της μορφής 192.168.x.x γιατί ειναι (μαζι με καποιες αλλες) δεσμευμένη για private lans
polaki Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Eψαχνα να βρω ενα μερος για να αφήσω την τελευταία (?) μου πνοή πριν το expansion (ερχεται και DDO..) και τελικά αποφάσισα να κάνω εκπληξη στην Sylvanas!!
paularas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 etsi etsi... wraios boy btw vael down by infernalzzzzz
Art20 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Ambush phges na ths kaneis re? Dwsths xairetismata P.S. Grats Z4 for Vael. Kai eis anwtera.
polaki Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2006 Ναι ρε γαμωτο, ειχα πατησει και το Cold Blood για να της σκάσω critical...Eκανα distract και δεν με εβλεπε, ήμουν ετοιμος για ολα και........ αυτος ο κόπρος ο Varymathras με κατάλαβε! LOL! Παντως αν εχετε περιέργεια, το ξύλο που έφαγα ήταν πολυ χαλαρό, της μορφής 800, 650, 750 και μια 1350 άρα...Κάπου εκεί. Καμία σχέση με τα ακραία χτυπήματα διάφορων boss!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις