ultralisk Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 έχω δύο κωδικούς από τα Village...οι 2 πρώτοι σε PM θα τους πάρουν ισχύουν μέχρι 1 Αυγούστου
DrXavier Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Οσον αφορα τα raids για οσους ειτε δεν προλαβαινουν λογω δουλειας ή αλλες υποχρεωσεις αλλα εχουν ορεξη να ασχολουνται που και που μια νεα μεθοδος(και εγω προσφατα την εμαθα επειδη εψαχνα για Herald of the titans)ειναι μεσω site οπως το Openraid. Πραγματικα το cross realm raiding μεγαλη υποθεση.Αν υπηρχε δε τοσο και απο τις μεγαλες εποχες μεχρι και τα 80 το Wow θα ειχε ακομα περισσοτερο κοσμο μαζεψει. Το εκανες τελικα το Herald of the Titans ; Εγω το εψαξα ενα καιρο αλλο πολυ δυσκολα... 1
Fulgore Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Το εκανες τελικα το Herald of the Titans ; Εγω το εψαξα ενα καιρο αλλο πολυ δυσκολα... Εχω ετοιμο τον alt απο πλευρας gear και ειμαι σε αναμονη για τα raid αν κατσει κατι.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 ΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΡΩΣΩ ΛΙΓΟ KINGDOMS WILL BUUUUUUUUUUURN
Fulgore Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δεν μου αρεσει το ολο στυλακι προσωπικα που επιλεγουν(προφανως για λογους κοστους).Θα προτιμουσα να το κανανε τυπου anime παρα ετσι οπως ειναι παραπανω. Αξιολογο το τυπικο story για Gul Dan αλλα δυστηχως ψιλο απογοητευση το story του Khadgar.Περιμενα κατι ποιο πρωτοτυπο απο το να τον δουμε να ξαναγυρναει πισω στο γνωστο μερος οπως και στην ταινια.
Alvo Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Σήμερα ξεκίνησα το Game με το Free παίζω ακόμα αύριο θα πάω να το αγοράσω είναι στα 15Eurw....Έχετε τίποτα Tips να προτείνεται... 1
Fulgore Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Σήμερα ξεκίνησα το Game με το Free παίζω ακόμα αύριο θα πάω να το αγοράσω είναι στα 15Eurw....Έχετε τίποτα Tips να προτείνεται... tips?Κανε οσο πιο γρηγορο lvl up μπορεις μεσω dungeon(οσο και αν τα βαρεθεις)ειδικα αν παιξεις class που να μπορει να κανει heal ή tank(βρισκεις γρηγορα party)και απο τα 58 lvl και μετα που πας στο πρωτο expansion κανε συνδιασμο dungeon με quests(που δινουν και αρκετα λεφτα). Επισης υπαρχει και το recruit a friend http://eu.battle.net/wow/en/game/recruit-a-friend/ που μπορεις αν στειλεις σε καποιον απο μας οπως βλεπεις(ή αν το εχεις κανει ηδη με καποιο φιλο σου)για πιο γρηγορο exp
Alvo Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Ξεκίνησα Warlock Undead κάνω quest όχι σόλο Farm παλιά έπαιζα πολύ παλιά όμως και τώρα προσπαθώ να το μάθω καλύτερα ξεκίνησα σε έναν σερβερ που έλεγε για νέους παίχτες...το Dungeon που λες το ξέρω... Για το recruit Friend δεν έχω κάποιον θέλεις να στείλω εσένα??
SPANK Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Όποιος θέλει υπάρχουν ακομα 2 κωδικοί απο την ταινία με ολα τα expansions
Paralizer Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Σήμερα ξεκίνησα το Game με το Free παίζω ακόμα αύριο θα πάω να το αγοράσω είναι στα 15Eurw....Έχετε τίποτα Tips να προτείνεται... Εγώ πάλι θα σου έλεγα αν είσαι σε ηλικία που δεν έχεις και πολλές υποχρεώσεις και έχεις χρόνο, κάτσε σιγά σιγά και απόλαυσε το και θα σου δώσει πολύ ωραία συναισθήματα το leveling (γνώμη μου πάντα) Όταν με το καλό γίνεις τούμπανος, θα ξέρεις ήδη που να πας και τι να κάνεις. 1
npil Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 καλημερα , δεν ξερω αν εχει ξαναειπωθει η αν πρεπει να το βαλω σε αλλο thread (αν ειναι να το κανω) . Εβαλα χθες τα win10 (για να μην χασω την προσφορα του δωρεαν) και δεν μπορω να μπω στο wow . ενω μπαινω κανονικα στο battlenet και κανω συνδεση με server , σταματαει να φορτωνει στην αρχικη εικονα και δεν με βαζει σρτο παιχνιδι . εψαξα και βρηκα οτι πρεπει να κανω sign in με εναν local account στα win10 , και το εκανα , αλλα παλι τα ιδια δεν φορτωνει οταν μπαινω στο wow . καθε απαντηση ευπροσδεκτη , ευχαριστω
Alvo Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Εγώ πάλι θα σου έλεγα αν είσαι σε ηλικία που δεν έχεις και πολλές υποχρεώσεις και έχεις χρόνο, κάτσε σιγά σιγά και απόλαυσε το και θα σου δώσει πολύ ωραία συναισθήματα το leveling (γνώμη μου πάντα) Όταν με το καλό γίνεις τούμπανος, θα ξέρεις ήδη που να πας και τι να κάνεις.Δυ Δυστυχώς δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο άλλα είναι κάτι να χαλαρώνω πάρα παίζω LoL και να νευριάζω...
shadowlike Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 guys υπάρχει κάποιος τρόπος να πάρω trial period χωρίς να έχω αγοράσει το expansion ??(είμαι με το WoD)
Silverage Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Όταν θα βγεί το Legion νομίζω δίνουν 10 μέρες trial.
Paralizer Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δυστυχώς δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο άλλα είναι κάτι να χαλαρώνω πάρα παίζω LoL και να νευριάζω... Και πάλι το ίδιο θα σου έλεγα...σιγά σιγά και απόλαυσέ το. Αυτό το "πλακώσου να ανέβεις" level κτλ, ποτέ δεν το κατάλαβα. Όπως και το "στο 100 lvl ξεκινάει το παιχνίδι". To παιχνίδι ξεκινάει εκεί που εσύ θες να το ξεκινήσεις και εκεί που εσύ ξέρεις τι θες να κάνεις και πως να το "κάψεις"
Προτεινόμενες αναρτήσεις