Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου. Το παιχνίδι είχε βάθος και έπρεπε να το ψάξεις. Σε σοβαρά guild μια χαρά τα ήξερας αυτά οι παίκτες. Επίσης αυτή η αίσθηση elitist έδινε άλλο υπόβαθρο στο παιχνίδι και δημιουργούσε και μια προσμονή / θαυμασμό από τον κόσμο να προσπαθεί να το φθάσει. 

asd

Εξακολουθει να υπαρχει αυτο μιας και υπαρχουν ακομα τα Mythic raids για αυτο το λογο που σιγουρα πολλοι δεν τα εχουν βγαλει,ειδικα σε 20man. 

Επεξ/σία από Fulgore
  • Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εξακολουθει να υπαρχει αυτο μιας και υπαρχουν ακομα τα Mythic raids για αυτο το λογο που σιγουρα πολλοι δεν τα εχουν βγαλει,ειδικα σε 25man. 

Τα Mythic raids είναι μόνο 20-man

Δημοσ.

Τα Mythic raids είναι μόνο 20-man

Ευχαριστω για την διορθωση :).Βεβαια και παλι αυτο που ηθελα να πω παραμενει περι δυσκολιας :P

http://us.battle.net/forums/en/wow/topic/20743785147

Το πρωτελευταιο σχολιο τα λεει ολα νομιζω.

Ωραιες ηταν οι εποχες(εγω απο τα 70 προλαβα)αλλα και παλι τοτε υπηρχαν πολλα νευρα γιατι ο κοσμος ηταν απογοητευση ακομα και στα hcs. Ακομα θυμαμαι ατομα στα 70 και στα 80 να προσπαθουν να τανκαρουν hc dungeon με pvp gear, με οτι να ναι enchants κλπ

Δημοσ.

τι κάνανε πάλι με την κάμερα ? Γιατί χορεύει σαν τρελή δεξιά -αριστερά ? Και το max distance γιατί δεν είναι max ,?

Στους Bosses οι melee θα βλέπουν μόνο τα ......πόδια τους , για να μην πω τίποτε άλλο και με κόψει ο mod.Έλεος, προβλήματα δεν έχουν και προβλήματα δημιουργούν.

Δημοσ.

βλέπω με αυτήν την αλλαγή στα spells(λιγότερα) να τον πάνε το game και για κονσόλες !!!!!  λέτε να γίνει τίποτα τέτοιο?

Δημοσ.

αυτό με τα fix pvp stats νομίζω ότι είναι λάθος ή κάτι δεν κατάλαβα καλά από το video στο launcher της blizz

ευτυχώς είμαι pve παίχτης οπότε ότι θέλουν ας κάνουν προς τα κει 

Δημοσ.

βλέπω με αυτήν την αλλαγή στα spells(λιγότερα) να τον πάνε το game και για κονσόλες !!!!!  λέτε να γίνει τίποτα τέτοιο?

Ουτε καν. και το Final Fantasy που βγηκε για ps4 αντε να εχει πουλησει μονο στην Ιαπωνια.Και το Tera εχει επιλογη να το παιξεις με gamepad αλλα σε κονσολα δεν βγηκε.

Δημοσ.

Εχω εναν κωδικο για οποιον θελει να αρχισει το παιχνιδι. μου τον εδωσαν οταν πηγα να δω την ταινια. Εγω δεν θελω να ξεκινησω. ποιος το θελει?

Δημοσ.

Εχω εναν κωδικο για δωρεαν συνδρομη. μου τον εδωσαν οταν πηγα να δω την ταινια. Εγω δεν θελω να ξεκινησω. ποιος το θελει?

Δεν ειναι δωρεαν συνδρομη.Ειναι στην ουσια για νεο λογαριασμο,κοινως αυτο https://www.skroutz.gr/s/3248834/World-Of-Warcraft-Battlechest-PC.html

• Like 1
Δημοσ.

Οποιος ψαχνει για Guild στον Draenor για Horde εχω με αλλους 4 φιλους ενα που τωρα ξαναξεκινησαμε και ετοιμαζομαστε για Legion. Αν ψηνεστε για casual gaming raids τοτε καντε μου whisp στο ονομα Atgosh

Δημοσ.

Οσον αφορα τα raids για οσους ειτε δεν προλαβαινουν λογω δουλειας ή αλλες υποχρεωσεις αλλα εχουν ορεξη να ασχολουνται που και που μια νεα μεθοδος(και εγω προσφατα την εμαθα επειδη εψαχνα για Herald of the titans)ειναι μεσω site οπως το Openraid. Πραγματικα το cross realm raiding μεγαλη υποθεση.Αν υπηρχε δε τοσο και απο τις μεγαλες εποχες μεχρι και τα 80 το Wow θα ειχε ακομα περισσοτερο κοσμο μαζεψει.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...