Fulgore Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Και εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου. Το παιχνίδι είχε βάθος και έπρεπε να το ψάξεις. Σε σοβαρά guild μια χαρά τα ήξερας αυτά οι παίκτες. Επίσης αυτή η αίσθηση elitist έδινε άλλο υπόβαθρο στο παιχνίδι και δημιουργούσε και μια προσμονή / θαυμασμό από τον κόσμο να προσπαθεί να το φθάσει. asd Εξακολουθει να υπαρχει αυτο μιας και υπαρχουν ακομα τα Mythic raids για αυτο το λογο που σιγουρα πολλοι δεν τα εχουν βγαλει,ειδικα σε 20man. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2016 από Fulgore
GabrielConnor Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Εξακολουθει να υπαρχει αυτο μιας και υπαρχουν ακομα τα Mythic raids για αυτο το λογο που σιγουρα πολλοι δεν τα εχουν βγαλει,ειδικα σε 25man. Τα Mythic raids είναι μόνο 20-man
Fulgore Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Τα Mythic raids είναι μόνο 20-man Ευχαριστω για την διορθωση .Βεβαια και παλι αυτο που ηθελα να πω παραμενει περι δυσκολιας http://us.battle.net/forums/en/wow/topic/20743785147 Το πρωτελευταιο σχολιο τα λεει ολα νομιζω. Ωραιες ηταν οι εποχες(εγω απο τα 70 προλαβα)αλλα και παλι τοτε υπηρχαν πολλα νευρα γιατι ο κοσμος ηταν απογοητευση ακομα και στα hcs. Ακομα θυμαμαι ατομα στα 70 και στα 80 να προσπαθουν να τανκαρουν hc dungeon με pvp gear, με οτι να ναι enchants κλπ
Fulgore Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Να και ενα μικρο video που βρηκα που αφορα το questing στο legion για οποιον ενδιαφερεται
evkar Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 τι κάνανε πάλι με την κάμερα ? Γιατί χορεύει σαν τρελή δεξιά -αριστερά ? Και το max distance γιατί δεν είναι max ,? Στους Bosses οι melee θα βλέπουν μόνο τα ......πόδια τους , για να μην πω τίποτε άλλο και με κόψει ο mod.Έλεος, προβλήματα δεν έχουν και προβλήματα δημιουργούν.
Delaseras Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 βλέπω με αυτήν την αλλαγή στα spells(λιγότερα) να τον πάνε το game και για κονσόλες !!!!! λέτε να γίνει τίποτα τέτοιο?
aliakas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 αυτό με τα fix pvp stats νομίζω ότι είναι λάθος ή κάτι δεν κατάλαβα καλά από το video στο launcher της blizz ευτυχώς είμαι pve παίχτης οπότε ότι θέλουν ας κάνουν προς τα κει
Fulgore Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 βλέπω με αυτήν την αλλαγή στα spells(λιγότερα) να τον πάνε το game και για κονσόλες !!!!! λέτε να γίνει τίποτα τέτοιο? Ουτε καν. και το Final Fantasy που βγηκε για ps4 αντε να εχει πουλησει μονο στην Ιαπωνια.Και το Tera εχει επιλογη να το παιξεις με gamepad αλλα σε κονσολα δεν βγηκε.
nickname2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Εχω εναν κωδικο για οποιον θελει να αρχισει το παιχνιδι. μου τον εδωσαν οταν πηγα να δω την ταινια. Εγω δεν θελω να ξεκινησω. ποιος το θελει?
Fulgore Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Εχω εναν κωδικο για δωρεαν συνδρομη. μου τον εδωσαν οταν πηγα να δω την ταινια. Εγω δεν θελω να ξεκινησω. ποιος το θελει? Δεν ειναι δωρεαν συνδρομη.Ειναι στην ουσια για νεο λογαριασμο,κοινως αυτο https://www.skroutz.gr/s/3248834/World-Of-Warcraft-Battlechest-PC.html 1
vlasiospakis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Οποιος ψαχνει για Guild στον Draenor για Horde εχω με αλλους 4 φιλους ενα που τωρα ξαναξεκινησαμε και ετοιμαζομαστε για Legion. Αν ψηνεστε για casual gaming raids τοτε καντε μου whisp στο ονομα Atgosh
Fulgore Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Οσον αφορα τα raids για οσους ειτε δεν προλαβαινουν λογω δουλειας ή αλλες υποχρεωσεις αλλα εχουν ορεξη να ασχολουνται που και που μια νεα μεθοδος(και εγω προσφατα την εμαθα επειδη εψαχνα για Herald of the titans)ειναι μεσω site οπως το Openraid. Πραγματικα το cross realm raiding μεγαλη υποθεση.Αν υπηρχε δε τοσο και απο τις μεγαλες εποχες μεχρι και τα 80 το Wow θα ειχε ακομα περισσοτερο κοσμο μαζεψει. 1
Fulgore Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μια πρωτη γνωμη οσον αφορα τους healer στο legion(παντα στην beta) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις